Gość: hm` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 00:07 Dopoki nie zdolam wywalczyc ponownie mojego przeuroczego : hm` ,przestaje pisac. Walka moze okazac sie bezowocna, ale sprobuje. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd ???? 15.02.03, 00:12 Gość portalu: hm` napisał(a): > Dopoki nie zdolam wywalczyc ponownie mojego przeuroczego : hm` ,przestaje > pisac. Walka moze okazac sie bezowocna, ale sprobuje. > pozdr. hm` Czy dla starszej pani możesz dużymi literami, głośno i wyraźnie.... bo nic nie rozumiem...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Odchodze. IP: *.resetnet.pl 15.02.03, 00:22 Ja Cię jeszcze nie poznałam a Ty uciekasz? Nie daj się tym zbójom! Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odchodze. 15.02.03, 00:29 Hm, no prosze kilka mocniejszych slow i w okamgnieniu....... Mam znow swoj nick, swoje konto...... Wrocilem. Sczegoly walki na forum o forum. Walka trwala wiele godzin z przerwami.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Odchodze. 15.02.03, 10:11 Jestem pełna podziwu, że walczyłeś i że się udało:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odchodze. 15.02.03, 10:43 Szkoda tylko, ze wszystkie ustawienia zniknely...... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Odchodze. IP: *.resetnet.pl 15.02.03, 12:43 hm` napisał(a): > Walka trwala wiele godzin z przerwami.. > pozdr. hm` Ale czy polała się krew? I czy to była walka na pięsci miecze czy co? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odchodze. 15.02.03, 12:51 Hm, walka prowadzona byla w okopach.......Toczyla sie niemal jak I Wojna Swiatowa, wszyscy obrali wczesniej upatrzone pozycje, i trwala walka o kazdy centymetr ziemi, ktory byl w posiadaniu wroga. Wrog byl sprecyzowany: maas, TeBe, adam....... czyli szeroko rozumiani admini portalu....... Nasze sily byly liczne, ale nie mialy przywodcy, wszelkie dzialania byly nieskoordynowane.... Koniec koncow zwyciestwo, ale niektorzy dotad stracil swoje konta i szansa nad ich odzyskanie jest niewielka...... pozdr. hm` P.S. Kazdy stracil meile na tym portalu, jesli mial tu skrzynke... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Odchodze. 15.02.03, 14:44 jak dobrze, że korzystam z outlooka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd walka z wiatrakami;(( 15.02.03, 14:45 ech... tożsamość hm` zwrócili, ale maili nam to chyba nie zwrócą..... czy oni nie mają ambitniejszych lektur, może tak wejdą na wątek "co warto czytać", a nie kradną biednym ludziom ich historie??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Odchodze. IP: *.resetnet.pl 15.02.03, 17:15 Czekaj niech Ci choć pot z czoła mą chustą osuszę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Odchodze. IP: 62.233.194.* 15.02.03, 18:36 A ze mną się nie pożegnasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Odchodze. 15.02.03, 23:18 hm`, trzeba po prostu sowicie oblać twoje zwycięstwo, to najlepszy sposób odreagowania:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Odchodze. 15.02.03, 23:40 To jeszcze raz ja Jarząbek... Pięknie kurwa pięknie, ja też mam wyczyszczoną pocztę, a przecież nie mam z przodu, z tyłu lub pośrodku żadnego "uroczego pierdolnika" jak zwykł to określać hm`. A miałem taką fajną korespondecję..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Odchodze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.03, 03:26 Hm, nic to przy czkawce, niektorzy to zwa pijacka, ale to bzdura, zwlaszcza jesli chodzi o hm`. :] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Odchodze. 16.02.03, 17:56 Gość portalu: hm` napisał(a): > Hm, nic to przy czkawce, niektorzy to zwa pijacka Ot ciekawość, czemu męczy Cię czkawka drogi młodzieńcze :-> Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odchodze. 16.02.03, 18:57 Hm, Saperze.....jakbys nie wiedzial...... pozdr. hm` ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Maile wróciły... ;)) 16.02.03, 11:56 lodbrok napisał: > To jeszcze raz ja Jarząbek... Pięknie kurwa pięknie, ja też mam wyczyszczoną > pocztę, a przecież nie mam z przodu, z tyłu lub pośrodku żadnego "uroczego > pierdolnika" jak zwykł to określać hm`. A miałem taką fajną korespondecję..... Panie Lodbrok... moja korespondencja dzisiaj wróciła, wszystko wrzucone do jednego wora, tak jakbym tego nigdy nie czytała... a miałam pięknie posegregowaną do folderów... ech... ale dobre i to... Pan pewnie też ma z powrotem tę swoją fajną korespondencję;)) a to nie wina pierdolnika... tylko pier... gazety... Miłego dzionka życzę... Pozdrawiam rena p.s. tylko może sprawdź czy masz swoje, bo podobno niektórym się pomieszały... hmmmmm ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Maile wróciły... ;)) IP: *.lublin.mm.pl 16.02.03, 13:12 A mi nie wróciło!!! Wcale, ani dudu! Skandal!!! Wszystkie moje trzy posty szlag trafił.... Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Maile wróciły... ;)) zwracam honor 16.02.03, 13:39 Zwracasm honor, wróciły :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odchodze. 19.02.03, 00:40 A jednak, odchodze... Bywa, nie znam dnia ani godziny, ale jednak nadejdzie ona. Dniem ostatnim hm`, bedzie dzien, w ktorym ostatni raz sie bedzie mogl zalogowac... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Odchodze. IP: *.lublin.mm.pl 19.02.03, 07:42 Nie dramatyzuj, proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odchodze. 19.02.03, 09:47 Zauwaz w jaki sposob wprowadzaja zmiany, niemalze z dnia na dzien(vide: jak mi odebrano konto, a otrzymywalem tylko komunikat, ze wpisuje nieprawidlowe haslo..). Zauwaz, ze likwiduja moje konto na wieki wikow, nie bedzie mozna miec tego mojego przeuroczego pierdolnika z tylu. Zauwaz, ze traktuje sie tu uzytkownikow w sposob pozalowania godny. Zauwaz, ze wszystko to nie dzieje sie z mojej wny i innych o nietypowych znakach...wszystko dlatego, ze jakis wspanialy admin nie wprowadzil blokady na zakladanie takich kont jakie ja m.in mam. Zauwaz, ze sa takie osoby, ktore nagle musza zmienic nicka po dwoch latach uzytkowania... Zauwaz, ze hm` zginie bezpowrotnie, koniec kropka. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd wrócisz w nowym wcieleniu... 19.02.03, 11:10 hm` napisał: > Zauwaz, ze sa takie osoby, ktore nagle musza zmienic nicka po dwoch latach > uzytkowania... > Zauwaz, ze hm` zginie bezpowrotnie, koniec kropka. > pozdr. hm` Pod jakim nickiem Cię teraz będzie można znaleźć??;)) Opakowanie może zginie, ale zawartość pozostanie. A gdybyś tak wyszedł za mąż;)) i przyjął nazwisko męża?? to?? cała tożsamość i dotychczasowe życie ginie?? ech... tragizujesz...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hm_z_pierdolnikiem_z_tylu Re: wrócisz w nowym wcieleniu... 19.02.03, 11:20 Hm, no coz, na razie szukam odpowiedniego nicka. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: wrócisz w nowym wcieleniu... 19.02.03, 11:57 hm_z_pierdolnikiem_z_tylu napisał: > Hm, no coz, na razie szukam odpowiedniego nicka. > pozdr. hm` Szukajcie a znajdziecie, obyśmy my później Cię znaleźli;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryza małpa Re: wrócisz w nowym wcieleniu... IP: *.lublin.mm.pl 19.02.03, 18:14 Oooo, jego to nie pomylisz znikim...to masełko w spojerzeniu, ten urok, te całusy rozsyłane na prawo i lewo, ten egotyzm wybujały... A nie może byc po prostu Hm? co za róznica? Zbyt dużą wagę przykładasz do form mój drogi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: wrócisz w nowym wcieleniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 06:54 Hm. Forma jest wazna, bez formy bez ksztaltu to.....;]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: 3 dni do dezaktywacji...... 09.07.03, 08:57 Domagamy się wyjaśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: 3 dni do dezaktywacji...... 09.07.03, 09:27 "Uwaga - nietypowe konta Uwaga - jeśli trafiłeś na tę stronę po zalogowaniu, to prawdopodobnie używasz teraz nietypowego konta. Przeczytaj uważnie poniższy komunikat . Tylko do 12.07.03 będzie można korzystać z portalu logując się za pomocą kont zaczynających się i kończących znakami innymi niż litery i cyfry. Chodzi o znaki typu "." - kropka, "," - przecinek, "_" - podkreślenie, "'" - apostrof itp. Po 12 lipca konta typu konto_ i _konto nie będą działać. Jesteśmy zmuszeni do zakończenia obsługi takich loginów, ponieważ nie są one zgodne ze standardem poczty internetowej opisanym w RFC 822 . Użytkowników chcących nadal korzystać z logowanych usług portalu prosimy o założenie nowego konta . Za utrudnienia przepraszamy Dział Technologii portalu Gazeta.pl " pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_gienia Re: Odchodze. 20.02.03, 15:07 hm` napisał(a): > A jednak, odchodze... Bywa, nie znam dnia ani godziny, ale jednak nadejdzie > ona. Dniem ostatnim hm`, bedzie dzien, w ktorym ostatni raz sie bedzie mogl > zalogowac... > pozdr. hm` A idź w cholerę i nie truj tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Odchodze. 20.02.03, 08:19 ... czyli jak Hm` przez formę zatracił treść.... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odchodze. 20.02.03, 12:58 Hm, jesli zmieniam nicka z wlasnej nieprzymuszonej woli, to jest okej godze sie na zmiane swojego imienia, ale jak ktos mi odgornie nakazuje zmienic moje imie.....to juz nie za bardzo mi sie podoba. Imie jest elementem wlasnej tozsamoscie, a jak traci sie imie traci sie czesc swojej tozsamosci..i przez to Imie/nick, ktory juz sam w sobie komunikuje pewne sprawy, zatem zawiera jakas tresc, jest bardzo wazne, No i kwestua przyzwyczajenia. ;]]]] pozdr. hm` P.S. Moj nick pisze sie tylko z malej litery, bo wtedy traci swoj urok. ;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Odchodze. 20.02.03, 15:29 hm` napisał(a): > Hm, jesli zmieniam nicka z wlasnej nieprzymuszonej woli, to jest okej godze > sie na zmiane swojego imienia, ale jak ktos mi odgornie nakazuje zmienic moje > imie.....to juz nie za bardzo mi sie podoba. > Imie jest elementem wlasnej tozsamoscie, a jak traci sie imie traci sie czesc > swojej tozsamosci..i przez to Imie/nick, ktory juz sam w sobie komunikuje pewne > > sprawy, zatem zawiera jakas tresc, jest bardzo wazne, No i kwestua > przyzwyczajenia. ;]]]] > pozdr. hm` > P.S. > Moj nick pisze sie tylko z malej litery, bo wtedy traci swoj urok. ;]]] Ty to powinieneś instrukcję obsługi do siebie napisać... najlepiej w trzech tomach: 1. duża czy mała litera 2. pierdolnik i co dalej? 3. co z tego wynika bardzo serdecznie pozdrawiająca velvet małoliterkowa, przez przypadek zupełny zmuszona doczepić sobie zero na końcu pa;o) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odchodze. 20.02.03, 17:16 Hm, a kupilabys taka instrukcje obslugi do hm`-a???? ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Odchodze. 22.06.03, 16:27 I chyba wywalczył. Bo nadal jest. I dobrze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Odchodze. IP: *.lublin.mm.pl 22.06.03, 16:31 I daleko nie odszedł. I po co było taki dramat przedstawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Odchodze. IP: 217.153.156.* 23.06.03, 11:37 Malpko, nadal mam swe konto, wiec "dramat" sie oplacil. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Fajnal kałntałn..... 1 dej....probabli... 11.07.03, 01:10 Hm, trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Fajnal kałntałn..... 1 dej....probabli... 11.07.03, 10:19 Hm`, nie poddawaj się tak łatwo. Pozwalasz, żeby durne normy, szeregi zer i jedynek itd wygrały z najlepiej rozwiniętym organizmem na ziemi?? A ffeeee. Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś