Dodaj do ulubionych

pepper ma schizofrenie

17.02.03, 00:57
Na życzenie peppera zakładam watek na jego temat.
Polipy na pęchcerzu to jedno a schizofrenia to drugie : po czym wnosze ( o
schizofrenii) - pepper mówi o sobie w trzeciej osobie liczby pojedynczej tzn.
" pepper zrobil", "wątek o pepperze".
To niezdrowe.

Pozdrawiam po kilku piwach:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: pepper ma schizofrenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.03, 08:23
      Ale mówi...
      A to już postęp...

:))))))))))))))))))
      • pepperoni78 Re: pepper ma schizofrenie 17.02.03, 16:10
        Ja??? Nic nie pamiętam ;D
        • Gość: Ronja Re: pepper ma schizofrenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.03, 18:44
          Może właśnie dlatego...:)
          • Gość: hm` Re: pepper ma schizofrenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.03, 23:16
            Ronja, moja ulubiona forumowiczko! ;] Doszly mnie wiesci, iz masz cos, co
            mogloby mi przyblizyc szczegoly imprezy.....Czyli zdjecia z niej......Jakbys
            mogla, po wywolaniu jakos mi co ciekawsze przeslac....bede naprawde
            zobowiazany. ;]
            pozdr. hm`
            P.S.
            Stenogram rozmow wezme od kogos innego. ;]
            • rena_gd Re: pepper ma schizofrenie 18.02.03, 00:14

Ja się tak nie bawię... to ja miałam dostać oryginały, a hm` zdjęcia żuli;))
              patrz wątek piwko feriowe... ;))
              • lodbrok Re: pepper ma schizofrenie 19.02.03, 14:55
                Peppe czego te kobiełki od ciebie chcą:-))). A dla hm` coraz to nowe
                forumowiczki stają się jego ulubionymi. Sam nie wiem czy zazdrościć czy
                współczuć i nawet trudno mi powiedzieć czy jemu czy im....:-))
                • Gość: ryża małpa Re: pepper ma schizofrenie IP: *.lublin.mm.pl 19.02.03, 18:10
                  lodbrok napisał:

> Peppe czego te kobiełki od ciebie chcą:-))). A dla hm` coraz to nowe
                  > forumowiczki stają się jego ulubionymi. Sam nie wiem czy zazdrościć czy
                  > współczuć i nawet trudno mi powiedzieć czy jemu czy im....:-))

Im! Im! Nam należy współczuć...Hm` bowiem uprawia końskie zaloty i ostatnio nie
                  wiem na jakiej podstawie sugerował mi , że ( uwaga! uwaga!) - wypycham sobie
                  stanik trawa żeby mieć C.
                  Niepojęte!!!!

• Gość: hm` Re: pepper ma schizofrenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 06:53
                    A swistak siedzi......
                    pozdr. hm`
                  • lodbrok Re: pepper ma schizofrenie 20.02.03, 07:21
                    he he, nie czytałem tego. Ale na jego miejscu nie chciałbym wpaść w twoje
                    szponki:-)))
                    • hm` Re: pepper ma schizofrenie 20.02.03, 13:02
                      Lodbrok nie mogles czytac.......a poza ty,: Nigdy nie wiesz kobiecie dobra
                      rade ci dam ...... ;]]]]]]]

Hm, mowisz, ze Ryza ma szponki??? To Ona jest Sokolem jakims czy jak???
                      pozdr. hm`
                      • lodbrok Re: pepper ma schizofrenie 20.02.03, 15:03
                        No wiem wiem, że często padasz ofiarą damsko - męskich nieporozumień. A poza
                        tym to ja sam sobie nie zawsze wierzę a co dopiero komuś..:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka