lucy_z 26.03.03, 10:20 Kto coś wie, niech się wypowie, proszę!;))) Gdzie są w Lublinie teraz sklepy z tapetami i dużym ich wyborem??? Wiem, ze na Konopnickiej. Był na Kołłątaja ale już nie ma. Gdzie jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:30 Niecierpię siecu, ale podejrzewam, że w Komforcie powinien być duży wybó. Albo na Rusałce. Tam zawsze mieli duży wybór różnych materiałów niezbędnych do remontów, modernizacji itd. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:35 Lucy;o) a może by tak... wygładź ściany Cekolem (brrrrr...... na samo wspomnienie robi mi się niedobrze....), pomaluj na jakiś ładny kolor, potem jakimś wieczoram w dobrym nastroju zasiądź do biurka, wymyśl jakiś ładny motyw, przenieś go na grubą tekturę, i z takim szablonem hajda, robić szlaczki na ścianie;o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:39 Wiesz, u mnie był taki pewnego rodzaju remont,/ instalacja elektryczna, nowa/ i zrytą mam śliczną tapetę w przedpokoju. Liczę, że znajdę taką samą i trochę to jakoś naprawię bo na razie nie mam ochoty na dalsze remonty:(( Jeżeli nie dostanę to wtedy, wrrrrrrrr:((((( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:44 Lucy:o))))))) jak nie znajdziesz, to wyrównaj brzegi, znaczy może nie tak od linijki, ale wyrównaj tą , którą masz na ścianie, zamaluj miejsca zryte arbą (o! znowu mi nie pisze tej liteki długiej) i zawsze będziesz miała niepowtarzalny przedpokój;o)))))na to pomaluj arbkami (ale śmieszne wyrazy powstają)jakieś ajne (hi, hi......) wzorki pasujące do tej tapety, którą masz;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:36 Peppe, a co to jest siec???;)) A wiesz, tak trochę bliżej z nazwą ulicy, bo wiesz, że ja zamiejscowa jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:42 Komfort to taka sieć supermarketów z dywanami, wykładzinami i chyba tapetami. Jeden jest na Zana a drugi na Choinach. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:46 Ale nie mam 100% pewności, że w Komforcie mają tapety... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:53 lucy_z napisała: > Dziękuję Peppe, jadę do Lublina!:)) Lucy, teraz ty do Lublina na zakupy?........ Moje w Gdańsku były udane, czego i Tobie w Lublinie życzę....... A z tapetami,prócz wyżej wymienionych, jest jeszcze sklep na Chopina. A w tym na Konopnickiej mozna zamawiać sobie z katalogu, jesli akurat nie maja na stanie tego co potrzebujesz. No i jeszce OBI, tam też jest stoisko z tapetami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Gdzie........ 26.03.03, 12:21 Informuję: 1. W Komforcie są tapety 2. Polecam również zajrzeć do Gali (ul. Fabryczna przy klinie)oraz sklepików na przeciw po drugiej stronie ulicy. 3. Wokulskiego (ul. Gospodarcza) i obok Wokulskiego taki wielki pawilon (niestety nie pamiętam nazwy), tam też są stoiska z tapetami. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Do vanilki;)) priv;)) 26.03.03, 13:05 vanilja napisała: > Moje w Gdańsku były udane, czego i Tobie w Lublinie życzę....... > Byłaś w Gdańsku i nie dałaś się zaprosić na kawę... ech.. lanie ci się należy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Do vanilki;)) priv;)) 26.03.03, 16:29 I jak Lucy?? Udało się znaleźć tapety?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Do vanilki;)) priv;)) 26.03.03, 16:42 Peppe:)) Najpierw pojechałam do serca tzn blisko Krakowskiego bo miałam tam jedną, ważną sprawę do załatwienia. Nic nie załatwiłam:((((( Bardzo się zdenerwowałam i z tego wszystkiego już nie pojechałam na Zana. Ale po Krakowskim się przeszłam:))) Ciężko stamtąd się ewakuować bo autobusy przez remonty chodzą inną drogą, ale złapałam trajtek spod Katedry i jakoś sie udało. Pojedziemy do Wokulskiego któregoś dnia, autkiem:)) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 16:49 vanilja napisała: > Lucy, teraz ty do Lublina na zakupy?........ Wanilko:)) Przeważnie, mieszkam w Świdniku. Czasami oblecę cały Lublin, wrócę i kupuję tu;))) > Moje w Gdańsku były udane, czego i Tobie w Lublinie życzę....... Nie dojechałam do sklepu bo inne sprawy przeważyły. Gdybyś wcześniej dała znać że jedziesz do Gdańska to znalazłabym Ci towarzystwo:) Renia zawsze służy pomocą, Prawda Reniu??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Gdzie........ 26.03.03, 18:08 lucy_z napisała: > Gdybyś wcześniej dała znać że jedziesz do Gdańska to znalazłabym Ci > towarzystwo:) > Renia zawsze służy pomocą, Prawda Reniu??? > > :)) Ja już napisałam powyżej do Vanilki następująco: Byłaś w Gdańsku i nie dałaś się zaprosić na kawę... ech.. lanie ci się należy;)) Lucy... dobrze napisałam.. prawda?? hihihi Brzydko się zachowała, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 18:25 rena_gd napisała: > > Lucy... dobrze napisałam.. prawda?? hihihi Brzydko się zachowała, prawda??? Reniu, Vanilka wpisała się na trójmiejskim, gdzie przez przypadek ją zobaczyłam.....bo ona nie wie, że......wiesz:) Myslę, że Vanilja miała swoje towarzystwo, wróciła zadowolona:) Na drugi raz będzie wiedziała!;) A jeszcze jak KTOŚ z Lublina wybierze się nad morze, to niech da znać TUTAJ;) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: Gdzie........ 28.03.03, 11:18 lucy_z napisała: > rena_gd napisała: > > > > > Lucy... dobrze napisałam.. prawda?? hihihi Brzydko się zachowała, prawda?? > ? > > Reniu, Vanilka wpisała się na trójmiejskim, gdzie przez przypadek ją > zobaczyłam.....bo ona nie wie, że......wiesz:) > Myslę, że Vanilja miała swoje towarzystwo, wróciła zadowolona:) > Na drugi raz będzie wiedziała!;) > A jeszcze jak KTOŚ z Lublina wybierze się nad morze, to niech da znać TUTAJ;) > :))) Buuuu, nie krzyczcie dziewczyny, skąd ja miałam wiedzieć...że Lucy w Gdańsku..... A czy to oznacza, że gdybym dała znać wcześniej, to bym Cie miała szanse zobaczyć w tym Gdańsku, Lucy?.........Rany rety, to byłabym pierwsza i jedyna która cie ujrzała!!!! W takim razie, pouczona, zapytuję, czy ktoś z forumowiczów przebywa okresowo/na stałe w Krakowie, bo będe tam od 9 do 13 kwietnia straszyć gołębie i chętnie się z kimś fajnym umówię! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Gdzie........ 28.03.03, 11:24 Vanilko:)) Ja w Gdańsku jestem tylko duchem, hmm czasami ciałem...ale są osoby mi znane, które mogą się spotkać:) Renia to pierwsza osoba, która tam zawsze chętnie służy pomocą:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Gdzie........ 28.03.03, 11:55 lucy_z napisała: > Renia to pierwsza osoba, która tam zawsze chętnie służy pomocą:) A lucy_fair to druga, ale wirtualna tylko niestety i nie chce się stać realną:(( Coś te lucy mają wspólnego jednak (oprócz płci... hihihihi .... niewątpliwie)... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:08 rena_gd napisała: > lucy_z napisała: > > > > Renia to pierwsza osoba, która tam zawsze chętnie służy pomocą:) > > > A lucy_fair to druga, ale wirtualna tylko niestety i nie chce się stać realną: ( > ( > > Coś te lucy mają wspólnego jednak (oprócz płci... hihihihi .... niewątpliwie).. > . Nie mogę się objawić realnie. Podrywam wirtualnie rzesze kobiet, twierdząc, jaki to jestem fajny i przystojny model, rozsyłając fotki boskiego Enrique Iglesiasa jako swoje, a tak zaraz się wyda i pójdzie w świat smutna prawda, że jestem mały, brzydki i cuchnie mi z ust ;) Poza tym diabły się nie objawiają, to byłoby bluźnierstwo i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:12 lucy_fair napisał: > Poza tym diabły się nie objawiają, to byłoby bluźnierstwo i już :) > ooo odezwał się ten co nie bluźni;)) pozdrowionka z daleka;)) Rena Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:18 rena_gd napisała: > lucy_fair napisał: > > > Poza tym diabły się nie objawiają, to byłoby bluźnierstwo i już :) > > > > ooo odezwał się ten co nie bluźni;)) pozdrowionka z daleka;)) > > Rena Z daleka? Z Wrzeszcza do Sopotu masz z 5 km ;) Godzinka piechotą. Pozdrawiam z tych nieszczęsnych 5km. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:55 lucy_fair napisał: > Z daleka? Z Wrzeszcza do Sopotu masz z 5 km ;) Godzinka piechotą. Pozdrawiam z tych nieszczęsnych 5km. > Odległość nieszczęsnych 5 km zmniejszy się, jak mniemam, wkrótce... ale to nie będzie odległość firma-firma tylko dom-firma;)) A to już robi się niebezpieczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:57 ale miło Was się słucha.......;o))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś