Dodaj do ulubionych

Gdzie........

26.03.03, 10:20
Kto coś wie, niech się wypowie, proszę!;)))

Gdzie są w Lublinie teraz sklepy z tapetami i dużym ich wyborem???
Wiem, ze na Konopnickiej. Był na Kołłątaja ale już nie ma. Gdzie jeszcze???
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:30
      Niecierpię siecu, ale podejrzewam, że w Komforcie powinien być duży wybó. Albo
      na Rusałce. Tam zawsze mieli duży wybór różnych materiałów niezbędnych do
      remontów, modernizacji itd.
      • velvet0 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:35
        Lucy;o) a może by tak... wygładź ściany Cekolem (brrrrr...... na samo
        wspomnienie robi mi się niedobrze....), pomaluj na jakiś ładny kolor, potem
        jakimś wieczoram w dobrym nastroju zasiądź do biurka, wymyśl jakiś ładny motyw,
        przenieś go na grubą tekturę, i z takim szablonem hajda, robić szlaczki na
        ścianie;o)))))))))
        • lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:39
          Wiesz, u mnie był taki pewnego rodzaju remont,/ instalacja elektryczna, nowa/ i
          zrytą mam śliczną tapetę w przedpokoju. Liczę, że znajdę taką samą i trochę to
          jakoś naprawię bo na razie nie mam ochoty na dalsze remonty:((
          Jeżeli nie dostanę to wtedy, wrrrrrrrr:(((((
          :)))
          • velvet0 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:44
            Lucy:o))))))) jak nie znajdziesz, to wyrównaj brzegi, znaczy może nie tak od
            linijki, ale wyrównaj tą , którą masz na ścianie, zamaluj miejsca zryte arbą
            (o! znowu mi nie pisze tej liteki długiej) i zawsze będziesz miała
            niepowtarzalny przedpokój;o)))))na to pomaluj arbkami (ale śmieszne wyrazy
            powstają)jakieś ajne (hi, hi......) wzorki pasujące do tej tapety, którą
            masz;o))
      • lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:36
        Peppe, a co to jest siec???;))
        A wiesz, tak trochę bliżej z nazwą ulicy, bo wiesz, że ja zamiejscowa jestem:))
        • pepperoni78 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:42
          Komfort to taka sieć supermarketów z dywanami, wykładzinami i chyba tapetami.
          Jeden jest na Zana a drugi na Choinach.
          • lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:44
            Dziękuję Peppe, jadę do Lublina!:))
            • pepperoni78 Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:46
              Ale nie mam 100% pewności, że w Komforcie mają tapety...
            • vanilja Re: Gdzie........ 26.03.03, 10:53
              lucy_z napisała:

> Dziękuję Peppe, jadę do Lublina!:))

Lucy, teraz ty do Lublina na zakupy?........
              Moje w Gdańsku były udane, czego i Tobie w Lublinie życzę.......

A z tapetami,prócz wyżej wymienionych, jest jeszcze sklep na Chopina.
              A w tym na Konopnickiej mozna zamawiać sobie z katalogu, jesli akurat nie maja
              na stanie tego co potrzebujesz.
              No i jeszce OBI, tam też jest stoisko z tapetami.
              Pozdrawiam.
              • lodbrok Re: Gdzie........ 26.03.03, 12:21
                Informuję:
                1. W Komforcie są tapety
                2. Polecam również zajrzeć do Gali (ul. Fabryczna przy klinie)oraz sklepików na
                przeciw po drugiej stronie ulicy.
                3. Wokulskiego (ul. Gospodarcza) i obok Wokulskiego taki wielki pawilon
                (niestety nie pamiętam nazwy), tam też są stoiska z tapetami.
                Pozdrówka
              • rena_gd Do vanilki;)) priv;)) 26.03.03, 13:05
                vanilja napisała:

> Moje w Gdańsku były udane, czego i Tobie w Lublinie życzę.......
                >

Byłaś w Gdańsku i nie dałaś się zaprosić na kawę... ech.. lanie ci się należy;))
                • pepperoni78 Re: Do vanilki;)) priv;)) 26.03.03, 16:29
                  I jak Lucy?? Udało się znaleźć tapety??
                  • lucy_z Re: Do vanilki;)) priv;)) 26.03.03, 16:42
                    Peppe:))
                    Najpierw pojechałam do serca tzn blisko Krakowskiego bo miałam tam jedną, ważną
                    sprawę do załatwienia. Nic nie załatwiłam:((((( Bardzo się zdenerwowałam i z
                    tego wszystkiego już nie pojechałam na Zana. Ale po Krakowskim się przeszłam:)))
                    Ciężko stamtąd się ewakuować bo autobusy przez remonty chodzą inną drogą, ale
                    złapałam trajtek spod Katedry i jakoś sie udało. Pojedziemy do Wokulskiego
                    któregoś dnia, autkiem:))
                    :))))
              • lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 16:49
                vanilja napisała:

> Lucy, teraz ty do Lublina na zakupy?........
                Wanilko:))

Przeważnie, mieszkam w Świdniku. Czasami oblecę cały Lublin, wrócę i kupuję
                tu;)))

> Moje w Gdańsku były udane, czego i Tobie w Lublinie życzę.......

Nie dojechałam do sklepu bo inne sprawy przeważyły.

Gdybyś wcześniej dała znać że jedziesz do Gdańska to znalazłabym Ci
                towarzystwo:)
                Renia zawsze służy pomocą, Prawda Reniu???

:))
                • rena_gd Re: Gdzie........ 26.03.03, 18:08
                  lucy_z napisała:

> Gdybyś wcześniej dała znać że jedziesz do Gdańska to znalazłabym Ci
                  > towarzystwo:)
                  > Renia zawsze służy pomocą, Prawda Reniu???
                  >
                  > :))

Ja już napisałam powyżej do Vanilki następująco:

Byłaś w Gdańsku i nie dałaś się zaprosić na kawę... ech.. lanie ci się należy;))

Lucy... dobrze napisałam.. prawda?? hihihi Brzydko się zachowała, prawda???
                  • lucy_z Re: Gdzie........ 26.03.03, 18:25
                    rena_gd napisała:

>
                    > Lucy... dobrze napisałam.. prawda?? hihihi Brzydko się zachowała, prawda???

Reniu, Vanilka wpisała się na trójmiejskim, gdzie przez przypadek ją
                    zobaczyłam.....bo ona nie wie, że......wiesz:)
                    Myslę, że Vanilja miała swoje towarzystwo, wróciła zadowolona:)
                    Na drugi raz będzie wiedziała!;)
                    A jeszcze jak KTOŚ z Lublina wybierze się nad morze, to niech da znać TUTAJ;)
                    :)))
                    • vanilja Re: Gdzie........ 28.03.03, 11:18
                      lucy_z napisała:

> rena_gd napisała:
                      >
                      > >
                      > > Lucy... dobrze napisałam.. prawda?? hihihi Brzydko się zachowała, prawda??
                      > ?
                      >
                      > Reniu, Vanilka wpisała się na trójmiejskim, gdzie przez przypadek ją
                      > zobaczyłam.....bo ona nie wie, że......wiesz:)
                      > Myslę, że Vanilja miała swoje towarzystwo, wróciła zadowolona:)
                      > Na drugi raz będzie wiedziała!;)
                      > A jeszcze jak KTOŚ z Lublina wybierze się nad morze, to niech da znać TUTAJ;)
                      > :)))

Buuuu, nie krzyczcie dziewczyny, skąd ja miałam wiedzieć...że Lucy w
                      Gdańsku.....
                      A czy to oznacza, że gdybym dała znać wcześniej, to bym Cie miała szanse
                      zobaczyć w tym Gdańsku, Lucy?.........Rany rety, to byłabym pierwsza i jedyna
                      która cie ujrzała!!!!

W takim razie, pouczona, zapytuję, czy ktoś z forumowiczów przebywa okresowo/na
                      stałe w Krakowie, bo będe tam od 9 do 13 kwietnia straszyć gołębie i chętnie
                      się z kimś fajnym umówię!
                      • lucy_z Re: Gdzie........ 28.03.03, 11:24
                        Vanilko:)) Ja w Gdańsku jestem tylko duchem, hmm czasami ciałem...ale są osoby
                        mi znane, które mogą się spotkać:)
                        Renia to pierwsza osoba, która tam zawsze chętnie służy pomocą:)
                        • rena_gd Re: Gdzie........ 28.03.03, 11:55
                          lucy_z napisała:

> Renia to pierwsza osoba, która tam zawsze chętnie służy pomocą:)

A lucy_fair to druga, ale wirtualna tylko niestety i nie chce się stać realną:((

Coś te lucy mają wspólnego jednak (oprócz płci... hihihihi .... niewątpliwie)...
                          • lucy_fair Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:08
                            rena_gd napisała:

> lucy_z napisała:
                            >
                            >
                            > > Renia to pierwsza osoba, która tam zawsze chętnie służy pomocą:)
                            >
                            >
                            > A lucy_fair to druga, ale wirtualna tylko niestety i nie chce się stać realną:
                            (
                            > (
                            >
                            > Coś te lucy mają wspólnego jednak (oprócz płci... hihihihi ....
                            niewątpliwie)..
                            > .

Nie mogę się objawić realnie. Podrywam wirtualnie rzesze kobiet, twierdząc,
                            jaki to jestem fajny i przystojny model, rozsyłając fotki boskiego Enrique
                            Iglesiasa jako swoje, a tak zaraz się wyda i pójdzie w świat smutna prawda, że
                            jestem mały, brzydki i cuchnie mi z ust ;)
                            Poza tym diabły się nie objawiają, to byłoby bluźnierstwo i już :)
                            • rena_gd Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:12
                              lucy_fair napisał:

> Poza tym diabły się nie objawiają, to byłoby bluźnierstwo i już :)
                              >

ooo odezwał się ten co nie bluźni;)) pozdrowionka z daleka;))

Rena
                              • lucy_fair Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:18
                                rena_gd napisała:

> lucy_fair napisał:
                                >
                                > > Poza tym diabły się nie objawiają, to byłoby bluźnierstwo i już :)
                                > >
                                >
                                > ooo odezwał się ten co nie bluźni;)) pozdrowionka z daleka;))
                                >
                                > Rena

Z daleka? Z Wrzeszcza do Sopotu masz z 5 km ;) Godzinka piechotą. Pozdrawiam z
                                tych nieszczęsnych 5km.
                                • rena_gd Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:55
                                  lucy_fair napisał:

> Z daleka? Z Wrzeszcza do Sopotu masz z 5 km ;) Godzinka piechotą. Pozdrawiam
                                  z tych nieszczęsnych 5km.
                                  >

Odległość nieszczęsnych 5 km zmniejszy się, jak mniemam, wkrótce... ale to nie
                                  będzie odległość firma-firma tylko dom-firma;)) A to już robi się
                                  niebezpieczne;)

• velvet0 Re: Gdzie........ 28.03.03, 12:57
                                    ale miło Was się słucha.......;o))))))))))))))))))0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka