Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:36 czy są osoby korzystające z rehabilitacji w szpitalu na Chodźki, mam tsm skierowanie dla dziecka, ale nie wiem do kogo się zgłosić i jak tam jest? Czy szukać innej poradni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: rehabilitacja Chodźki IP: *.chello.pl 12.11.06, 21:53 Tylko dr Cezary - cholera, nie pamietam nazwiska!!! Ale do niego długo się czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: rehabilitacja Chodźki IP: *.chello.pl 13.11.06, 21:17 dr Cezary Skibiński - pamięć wróciła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: rehabilitacja Chodźki IP: 212.106.27.* 17.11.06, 18:00 Też polecam - bardzo dobry specjalista. Postaraj się o skierowanie od pediatry i umów się z drem Skibińskim - jeśli sprawa dotyczy małego dziecka, na pewno Cię szybko przyjmie. Niestety nie prowadzi prywatnej praktyki. Mimo usilnych starań nie znalazłam nikogo sensownego, kto prowadzi. Jeśli chodzi o kolejki - nie zanotowałam - umówiłam się praktycznie z dnia na dzień, ale może dlatego, że chodziło o maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: rehabilitacja Chodźki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:37 Tam jest też doświadczona dr Pałys ale czasem nie ma humoru a poza tym jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
09.10.2001m Re: rehabilitacja Chodźki 19.11.06, 22:14 Jest doskonały gabinet rehabilitacyjny dla dzieci przy przedszkolu specjalnym na czechowie-w budynku mieści się poradnia-tel.081 7410930. Dokładnie nie wiem jak wygląda przyjęcie dziecka na rehabilitację w tej poradni, ale pracuje tam doskonały specjalista p. Monika. Mojego syna "wyprowadziła" na prostą. Bardzo ją polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abbi Re: rehabilitacja Chodźki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:04 polecam rehabilitację przy Chodźki, mili,, chyba i kompetentni, sympatyczni. Z lekarzy dużego wyboru nie masz, z tego co się wiem, to obecnie przyjmuje tylko dr Skibiński i dr Taczała. Od lekarza zależy co dalej, czy potrzebna jakaś rehabilitacja. Odpowiedz Link Zgłoś