Dodaj do ulubionych

rehabilitacja Chodźki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:36
czy są osoby korzystające z rehabilitacji w szpitalu na Chodźki, mam tsm
skierowanie dla dziecka, ale nie wiem do kogo się zgłosić i jak tam jest? Czy
szukać innej poradni?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: rehabilitacja Chodźki IP: *.chello.pl 12.11.06, 21:53
      Tylko dr Cezary - cholera, nie pamietam nazwiska!!! Ale do niego długo się
      czeka.
    • Gość: Anka Re: rehabilitacja Chodźki IP: *.chello.pl 13.11.06, 21:17
      dr Cezary Skibiński - pamięć wróciła...
      • Gość: gaba Re: rehabilitacja Chodźki IP: 212.106.27.* 17.11.06, 18:00
        Też polecam - bardzo dobry specjalista. Postaraj się o skierowanie od pediatry
        i umów się z drem Skibińskim - jeśli sprawa dotyczy małego dziecka, na pewno
        Cię szybko przyjmie.
        Niestety nie prowadzi prywatnej praktyki. Mimo usilnych starań nie znalazłam
        nikogo sensownego, kto prowadzi. Jeśli chodzi o kolejki - nie zanotowałam -
        umówiłam się praktycznie z dnia na dzień, ale może dlatego, że chodziło o
        maleństwo.
        • Gość: matka Re: rehabilitacja Chodźki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:37
          Tam jest też doświadczona dr Pałys ale czasem nie ma humoru a poza tym jest
          dobra
    • 09.10.2001m Re: rehabilitacja Chodźki 19.11.06, 22:14
      Jest doskonały gabinet rehabilitacyjny dla dzieci przy przedszkolu specjalnym
      na czechowie-w budynku mieści się poradnia-tel.081 7410930. Dokładnie nie wiem
      jak wygląda przyjęcie dziecka na rehabilitację w tej poradni, ale pracuje tam
      doskonały specjalista p. Monika. Mojego syna "wyprowadziła" na prostą. Bardzo
      ją polecam.
    • Gość: abbi Re: rehabilitacja Chodźki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:04
      polecam rehabilitację przy Chodźki, mili,, chyba i kompetentni, sympatyczni. Z
      lekarzy dużego wyboru nie masz, z tego co się wiem, to obecnie przyjmuje tylko
      dr Skibiński i dr Taczała. Od lekarza zależy co dalej, czy potrzebna jakaś
      rehabilitacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka