janeczka79 27.11.06, 19:47 Bardzo proszę o jakieś namiary na jakiegoś sprawdzongo lekarza o tej specjalności. Ponieważ mam skierowanie, chciałabym z niego skorzystać i mieć wizytę bezpłatną! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janeczka79 Re: Gdzie do nefrologa z czterolatkiem??? IP: *.it-net.pl 01.12.06, 09:48 Podnoszę wątek Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Gdzie do nefrologa z czterolatkiem??? 01.12.06, 10:41 dowiedz się czy w dsk dr Wójcik przyjmuje jako nefrolog. Wiem, że ma taka specjalizację, ale nie wiem czy przyjmuje w poradni. Jesli tak to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie do nefrologa z czterolatkiem??? IP: 81.219.203.* 01.12.06, 14:05 Mam stały kontakt z oddziałem i poradnią nefrologiczną i o takim nazwisku nie słyszałam. Na temat nefrologów pisałam kilka wątków wcześniej, zajrzyj. Zależy też na czym Ci zależy, bo lekarze ci mają często swoje "specjalności". W wybranych dla siebie schorzeniach są szczególnie dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka79 Re: Gdzie do nefrologa z czterolatkiem??? IP: *.it-net.pl 01.12.06, 19:06 Chodzi o nefrologa dziecięcego - mam skierowanie dla czterolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gdzie do nefrologa z czterolatkiem??? IP: *.lublin.mm.pl 01.12.06, 19:40 Rozumiem, ale są różne schorzenia nefrologiczne. Godne polecenia są dwie Panie: prof. Zajączkowska i dr Borzęcka. Tak jak jest napisane w wątku "Poradnia nefrologiczna na ul. Chodźki" strasznie trudno się dostać. To właściwie reguła jak ktoS jest dobry to walą do niego tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka79 Aga IP: *.it-net.pl 13.12.06, 09:24 Aga...mam pytanie:) Ponieważ noramlna drogą nie miałam szans na nefrologa na Chodżki, moja mama, poniewaz jest ze sużby Zdrowia, poprosiła swoją koleżankę, której ojciec jest tam lekarzem i zapisał nas do dr Pijanowskiej na jutro...Czy wiesz może coś o tej lekarce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Aga IP: *.lublin.mm.pl 13.12.06, 17:53 Owszem owszem!! Ona przyjmowała mi dziecię na oddział za pierwszym razem i prowadziła nas (bo akurat miała dyżur). Niestety nie za dobre mam zdanie. Po wyściu ze szpitala okazało się, że nie zrobiła kilku rutynowych badań (a leżeliśmy 3 tyg. i kłuto małą ciągle), nie przepisała jednego leku który jest konieczny a inny lek w za małej dawce. Dowiedziałam się to wszystko po wizycie kontrolnej u innej dr. Musiałam wszystko uzupełniać na własny koszt. Niby miła ale nie zawsze. A potrafiła być ostra. Wszystko przedstawiała mi w czarnych kolorach. Ta dr wróciła właśnie z półrocznego zwolnienia i dlatego ma wolne numerki. To moje zdanie może Tobie przypasuje choć nie słyszałam żeby ktoś tą panią wychwalał. To po prostu lekarz. Oj o nefrologii to mogę długo gadać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka79 Re: Aga IP: *.it-net.pl 13.12.06, 18:19 Kurcze...no szkoda, ale nie będę się nastawiać negatywnie. My mamy problem z nocnym moczeniem (pierwotne) Wprawdzie Synek ma dopiero cztery lata, ale pediatra zlecił wszystkie badania (morfologia, mocz, cukier, usg brzucha) i stwierdził, że warto juz podejść do problemu bliżej. A co do numerków do tej PAni dr, to niestety wolnych nie ma, ponieważ dzwoniłam i powiedziano mi, ze najwczesniej w styczniu/lutym;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka79 Re: Aga IP: *.it-net.pl 13.12.06, 18:21 Ojej...przede wszystki bardzo Ci dziękuje za odpowiedzi w tym wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś