Dodaj do ulubionych

Connex zamiast MPK Lublin - jestem za

IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 13:04
W sumie to jestem za tym, żeby Connex jeździł zamiast MPK po Lublinie.

Zobaczcie
img223.imageshack.us/img223/8532/trajtki2006grudzien042my8.jpg
Obserwuj wątek
    • kadafi123 Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za 30.12.06, 14:22
      pomidor
      • Gość: Janek Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: 82.139.38.* 30.12.06, 15:17
        a ja tam widzę busa miedzymiastowego.
        • Gość: aron Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 15:47
          a ja chciałbym, żeby takie jeździły po Lublinie - zamiast Ikarusów.
          • Gość: W-ster Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: 82.139.38.* 30.12.06, 15:51
            Po mieście to connex jeździ czymś takim:
            transport.asi.pwr.wroc.pl/2-57938.html
            • Gość: aron Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 16:08
              pewnie, tylko my za to płacimy. Admina uprzejmie proszę o wywalenie posta W-
              stera, bo to jest forum o komunikacji w Lublinie a nie w Warszawie, jak sam
              admin powiedział.
              • Gość: W-ster Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: 82.139.38.* 30.12.06, 16:41
                > pewnie, tylko my za to płacimy.

Płacisz prywatnej firmie no ciekawe?

>Admina uprzejmie proszę o wywalenie posta W-
                > stera, bo to jest forum o komunikacji w Lublinie a nie w Warszawie, jak sam
                > admin powiedział.

A przy okazji zbanuj mnie i wszystkich żeby sam Aron pisał na tym forum sam siebie czytał i sam ze sobą dyskutował!!!!
                • Gość: aron Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 16:48
                  Gość portalu: W-ster napisał(a):

> > pewnie, tylko my za to płacimy.
                  >
                  > Płacisz prywatnej firmie no ciekawe?

w sumie na to wychodzi. Płacę za budowę metra warszawskiego, dzięki czemu
                  miasto Warszawa ma więcej kasy na wykup usług przewozowych w Connexie
              • Gość: Mietek Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: 82.139.38.* 31.12.06, 13:52
                >Admina uprzejmie proszę o wywalenie posta W-
                > stera, bo to jest forum o komunikacji w Lublinie a nie w Warszawie, jak sam
                > admin powiedział.

Twój skrzynkowóz powyzej też z Lublina nie pochodzi.
                Także również proszę o wywalenie Twojego posta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka