Gość: aron IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 13:04 W sumie to jestem za tym, żeby Connex jeździł zamiast MPK po Lublinie. Zobaczcie img223.imageshack.us/img223/8532/trajtki2006grudzien042my8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: 82.139.38.* 30.12.06, 15:17 a ja tam widzę busa miedzymiastowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 15:47 a ja chciałbym, żeby takie jeździły po Lublinie - zamiast Ikarusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-ster Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: 82.139.38.* 30.12.06, 15:51 Po mieście to connex jeździ czymś takim: transport.asi.pwr.wroc.pl/2-57938.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 16:08 pewnie, tylko my za to płacimy. Admina uprzejmie proszę o wywalenie posta W- stera, bo to jest forum o komunikacji w Lublinie a nie w Warszawie, jak sam admin powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-ster Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: 82.139.38.* 30.12.06, 16:41 > pewnie, tylko my za to płacimy. Płacisz prywatnej firmie no ciekawe? >Admina uprzejmie proszę o wywalenie posta W- > stera, bo to jest forum o komunikacji w Lublinie a nie w Warszawie, jak sam > admin powiedział. A przy okazji zbanuj mnie i wszystkich żeby sam Aron pisał na tym forum sam siebie czytał i sam ze sobą dyskutował!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: *.lublin.enterpol.pl 30.12.06, 16:48 Gość portalu: W-ster napisał(a): > > pewnie, tylko my za to płacimy. > > Płacisz prywatnej firmie no ciekawe? w sumie na to wychodzi. Płacę za budowę metra warszawskiego, dzięki czemu miasto Warszawa ma więcej kasy na wykup usług przewozowych w Connexie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Connex zamiast MPK Lublin - jestem za IP: 82.139.38.* 31.12.06, 13:52 >Admina uprzejmie proszę o wywalenie posta W- > stera, bo to jest forum o komunikacji w Lublinie a nie w Warszawie, jak sam > admin powiedział. Twój skrzynkowóz powyzej też z Lublina nie pochodzi. Także również proszę o wywalenie Twojego posta. Odpowiedz Link Zgłoś