sibeliuss 05.01.07, 02:30 Bywa tu ktoś ze Stężycy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarlo51 Re: Stężyca 06.01.07, 01:25 Jak tam zyje Ksiadz Warszylo?Jak bylam 6lat temu ludzie ze Stezycy jego szukaly.Czy moze kto liczy jego dzieci w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
memenka Re: Stężyca 12.01.07, 23:44 Oj z pisownią kiepściutko hehe, a dzieci niech każdy liczy swoje a jak nie ma to niech sobie dorobi (i nikogo tu nie bronie)a Stężyca to nie tylko ksiądz i kościół, są fajniejsi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
sarlo51 Re: Stężyca 13.01.07, 02:01 Moze on powinien byc na pierwszej stonie gazety tym razem. Ha ha bylo by co czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Stężyca 14.01.07, 11:33 sarlo51 napisała: > Jak tam zyje Ksiadz Warszylo?Jak bylam 6lat temu ludzie ze Stezycy jego > szukaly.Czy moze kto liczy jego dzieci w Polsce? A jak wygląda Twoje życie? Jest barwne, czy nudne? Odpowiedz Link Zgłoś
sarlo51 Re: Stężyca 16.01.07, 02:04 Moje zycie jest wesole.Jak tylko jestem w Stezycy (co pare lat)jestem nudna jak jego tylko zobacze.On tez nie ma nudnego zycia bo jak bylam tam ma pare dzici i wnukow. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Stężyca 16.01.07, 20:09 Póki ludziom dającym na tacę to nie przeszkadza, niech sobie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Stężyca 16.01.07, 20:14 xxx99994 napisała: > elo!! a ty ze stężycy jesteś?? Bywałem. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
memenka Re: Stężyca 17.01.07, 12:11 Woroszyło jest na emeryturze i teraz jest "lepszy" proboszcz, korba totalna i tylko "dajcie i dajcie" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek.p Re: Stężyca 17.01.07, 12:21 Witam...czego chcesz od obecnego proboszcza?? Michał jest naprawde równym gościem...zupełnie nie podobnym do innych księży...a jakbyś go posłuchała to byś w życiu nie pomyślała że to duchowny...tak na nich psioczy:-) Naprawde genialny facet:-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Stężyca 10.02.07, 00:45 sibeliuss napisał: > Bywa tu ktoś ze Stężycy? Ja Cię skądś znam ;) W Stężycy bywam przejazdem - piękne szklane domy jak u Żeromskiego,Złote Tarasy przy nich to mały pikuś Odpowiedz Link Zgłoś