jozek46 02.02.07, 06:07 Prezydent powinien sobie naklejkę nalepić na czole.Czyżby nie rozumiał ,że teraz dopiero zacznie się branie???Trochę pomysłu,albo wiedzy.Coś mi się zdaje,że te prezydent będzie się zajmował nie tym co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Nawet ryba nie bierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 14:48 "... teraz dopiero zacznie się branie???..." O co Ci chodzi człowieku? Co chiałeś powiedzieć? Mówić można wiele ... byleby z sensem. Plissss... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Nawet ryba nie bierze 02.02.07, 15:10 Najbardziej podoba mi się zdanie "Lublin przyłączył się do akcji propagującej walkę z korupcją." Ciekawe kto to zarządził: Prezydent Miasta, telewizornia, czy może szef lokalnego dodatku do GW? Kto by tego nie zrobił - mnie w każdym razie proszę z Lublina wypisać na czas trwania tej "akcji", bo ja pasjami nie znoszę uczestniczyć w jakichkolwiek pozersko - medialnych "zadymach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba własnie dzis na przystanku PKS ktos ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 18:06 opowiadał jak dał jakiejs pani dr tylko 300zl za operację w szpitalu.... przyszło nowe z nalepką tylko smierdzi szambem.... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: własnie dzis na przystanku PKS ktos ... 02.02.07, 19:19 Gość portalu: wiejska baba napisał(a): > opowiadał jak dał jakiejs pani dr tylko 300zl za operację w szpitalu.... staniało? Odpowiedz Link Zgłoś