Dodaj do ulubionych

Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę?

08.02.07, 09:08
Mam do wycięcia ósemkę na dole, bo jest zatrzymana w kości i rośnie poziomo.
Słyszałam, że u prof. Tomaszewskiego na Dworskiej można wyciąć. czy ktoś tam
wycinał? Proszeo porady i na czym ten zabiego polega? Czy jest straszny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? IP: *.daewoo.lublin.pl 08.02.07, 11:08
      Ja miałam podobną sytuację. Polecam dr Rowińskiego, ma gabinet na Kaczeńcowej.
      Specjalista II stopnia chirurgii szcz. Facet z poczuciem humoru. Nawet nie wiem
      kiedy wyciągną ząbka. Zabieg polega na nacięciu dziąsła, wyjęciu ząbka w
      całości lub poprzecinanego i zaszycie (a to nie zawsze). Trwało to ok. 30 minut
      i całkiem miło wspominam a bałam się niesamowicie. Facet robi to bardzo
      sprawnie, dowcipkując jednocześnie.
      • Gość: Asiek1980 Tylko dr Rowiński IP: *.pronet.lublin.pl 08.02.07, 11:38
        Ja też polecam dr Rowińskiego. Bardzo dobry specjalista, a przy tym niesamowicie
        sympatyczny człowiek. Kiedyś, podczas ekstrakcji ząbka tak mnie zagadał, że
        nawet nie zorientowałam się, że już jest po wszystkim:)
    • atorod999 Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? 09.02.07, 09:35
      A ile kosztuje wycięcie u dr Rowińskiego? I gdzie on przyjmuje? Bo u prof.
      Tomaszewskiego 250 zł. Słyszał ktoś o nim?
      • Gość: Asiek1980 Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? IP: *.pronet.lublin.pl 09.02.07, 10:50
        Ja byłam w połowie ubiegłego roku u dr i prawdę mówiąc nie pamietam ile zapłaciłam:(
        Ale podaję tel do gabinetu (527-38-33), ul.Kaczeńcowa 3
        Pozdrawiam,
      • Gość: xxx Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? IP: *.pronet.lublin.pl 10.02.07, 12:01
        Ja tez polecam dr Rowinskiego. Zabieg trwal godzine i kosztowal 250zl (przy
        mniejszych komplikacjach moze kosztowac 200, u mnie trzeba bylo ciac zeba na
        kawalki i dopiero wtedy go wyjmowac). Trzeba tylko miec ze soba pantomogram. Ja
        bardzo milo wspominam zabieg, mimo ze prawie zemdlalam na fotelu jak mi po
        wszystkim nerwy puscily :)) A po 15 dniach od usuniecia nie mialam juz zadnych
        problemow z otwieraniem szczeki na osciez ;)
    • sisigma Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? 12.02.07, 18:23
      Też polecam tego pana!!! Ma świetną rękę i jeszcze do tego jest niezwykle
      sympatyczny.
      • Gość: grot Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? IP: *.devs.futuro.pl 19.02.07, 09:40
        Tylko w klinice na Karmelickiej /za darmo i fachowo/
        • Gość: wiki Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? IP: *.chello.pl 06.06.07, 19:56
          Tylko dr Rowński!!! Usówałam ostatnio ósemkę zatrzymaną ulożoną poziomo w
          szczence.Gdybym miała jeszcze raz przez to przejść poszłabym tylko do
          niego.Fantastyczny doktor ,pełen humoru ,przemiły.Nawet nie wiem kiedy usunął
          mi zęba.Rewelacyjnie znieczula.Na prawdę nic się nie czuje.Szybko wywierci
          trzask prask i po robocie!!Cudny doktor!!!
    • Gość: anna Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? IP: *.chello.pl 14.06.07, 21:52
      Polecam dr Rowińskiego.Przemiły doktor!Ma opinię najlepszego w Lublinie i w
      pełni opinia zasłużona.Szybko sprawnie i bezboleśnie!
      • Gość: artur Re: Gdzie w Lublinie wyciąć ósemkę? IP: *.chello.pl 28.06.07, 22:36
        Pewnie ,że dr Rowiński.Przyjmuje na Kaczencowej.Super gość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka