kokolores 21.03.07, 21:07 Nie wiem czy ja sie juz starzeje ??? Czy ja tu przypadkiem nie zalozylam watku o poszukiwaniu fryzjera w Lublinie ,gdzie on sie podzial ? Z jakiego powodu zniknal ? :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golarz Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:41 www.pf.pl/serwis/Fryzjerskie+usługi,+salony-Lublin-V1_YP.html?client=adword-pf&gclid=CNzutf_ahosCFREXEAodUEKkFw a tu wizyty domowe (pełna obsługa): www.lupus1.com.pl/salon_fryzjerski.html www.arka.sklep.pl/salon.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaska B Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) IP: *.lublin.mm.pl 21.03.07, 22:04 Szukac na forum fryzjera? Bez przesady. Dobrze, ze moderator usunął wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 00:41 Jade do Lublina za niedlugo ( z zagramanicy) i chce tam pojsc do fryzjera ,co w tym dziwnego ?? To jak mam go znalezc twoim zdaniem ? Niektorym to wszystko przeszkadza. Pa. :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 05:35 kokolores napisała: > Nie wiem czy ja sie juz starzeje ??? Czy ja tu przypadkiem nie zalozylam > watku o poszukiwaniu fryzjera w Lublinie ,gdzie on sie podzial ? > Z jakiego powodu zniknal ? > > :o) > Koko Zamiast moderatora ja ci odpowiem. Niektore firmy wziely sie na sposob i zalatwiaja sobie bezplatna reklame . TY DO NICH NALEZYSZ! Udajesz klientke ktora poszukuje doskonalego fryzjera i...polecasz sama siebie. Dlatego twoj watek zostal wywalony bo zmierza do bezplatnej reklamy. Ot cwaniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Tango :) 22.03.07, 16:26 > Zamiast moderatora ja ci odpowiem. Niektore firmy wziely sie na sposob i > zalatwiaja sobie bezplatna reklame . TY DO NICH NALEZYSZ! > Udajesz klientke ktora poszukuje doskonalego fryzjera i...polecasz sama siebie. > Dlatego twoj watek zostal wywalony bo zmierza do bezplatnej reklamy. Ot > cwaniutka. Proponuje ,zebys podszedl do sciany i z cales sily walnal w nia glowa (tak na Zidana) , nie wiem czy to ci pomoze ale napewno nie zaszkodzi . Ta CHOROBA , na ktora cierpisz to mania przesladowcza , niestety juz niektorych zaraziles. Jakbys zadal sobie troche trudu i "sprawdzil" moj nick (zamim mnie obrazasz )to bys wiedzial , ze pisuje na roznych forach ,tu najrzadziej. Do Lublina przyjezdzam raz na ruski rok i poprostu chcialam sciac wlosy u dobrego fryzjera. Czy to takie trudne do zrozumienia ,ze trzeba odrazu podstepu szukac ???? Nizle sie usmialam ,buaaaaaa........ :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golarz Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 06:44 Przed wyjazdem z zagranicy-udaj się do fryzjera.A jeśli chcesz już w Polsce,to na lotnisku,w portach morskich czy dworcach kolejowych wiekszych miast są fryzjerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 08:03 Forum zgodnie z życzeniem forumowiczów i regulaminem ma pełnić rolę miejsca do dyskusji a nie informacji usługowej. Post Twój został przeniesiony do podforum "Lublin po godzinach" gdzie gromadzimy tego typu tematy. Wracaj z tych Niemiec szybko do Lublina!. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 08:29 Empi, nie chce sie wtracac, ale forum po godzinach jest martwe i karmione li tylko takimi watkami, ktore nie maja tam szans na rozwiniecie. Np. na Łodzi wypracowano zdroworozsadkowy kompromis. Watki, ktore pasuja do innych podforow a owszem sa na nie przenoszone, ale wtedy gdy spadna z pierwszej strony glownej. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 09:46 Problem w tym, że wątków noszących znamiona prośby o informację jest naprawdę dużo, o szewca, krawca, mechanika itp., część ewidentnie o znamionach "reklamowo-komercyjnych" jest usuwana. Gdyby tego nie robić forum przestałoby pełnić rolę dyskusyjnego. Wiele z takich informacji można zdobyć chociażby w samej internetowej Lubelskiej GW. Przenoszenie wątków po spadnięciu z pierwszej strony to już zwykłe archiwizowanie ich. Tak było z prośbami o informację na tematy służby zdrowia w Lublinie, w tej chwili jest osobne podforum, w dodatku poularne. Kwestia może nawyków?. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 10:52 Empi, moze to kwestia tradycji. ;] Zwyczaju. Tam sie to sprawdza. I na slowo honoru, czasami takie watki chwytaja i wlasnie na pierwszej stronie maja swoj dlugi fajny zywot. ;] Coz taki zwyczaj niechaj bedzie. Pamietasz jednak jak sie nagle przestaly rozwijac watki komunikacyjne po utworzeniu komunikacji? ;] EOT pozdr. hm` P.S. Gratulacje za ciezka prace tutaj. Gdzie te czasy gdy mozna tu bylo sobie pofolgowac. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) errata 22.03.07, 10:54 Choc nie widze, ze komunikacja zyje wlasnym zyciem. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 11:16 Zauważ to, że jeśli widzimy w takim wątku szansę na jakąś dyskusję to go nie przenosimy czy usuwamy. Staje się wtedy zaczątkiem dyskusji na temat np. przedszkoli w Lublinie, deweloperów itd. W zapytaniu powinien znajdować się chociażby jakiś "haczyk" prowokujący do dyskusji. Niestety większość to typu "gdzie mogę... (kupię, znajdę)..)." Jednocześnie, przyznaję się, zależy to także od naszej subiektywnej oceny. Niestety nie wszystko da się uregulować formalnie. Co do podforum komunikacja, ono żyje i jest aktywne. Przeniesienie tematów na podforum pozwoliło mu się oczyścić ze zbędnych, niezbyt rzeczowych komentarzy trolli. Dotyczy to także podforum "zdrowie w Lublinie". Nie przeszkadza to by jakaś szersza dyskusja na te tematy rozwijała się na forum ogólnym. pzdr. p.s. hm` , ja Cię zawsze nazywałem hm z ... :) :), z sympatii!. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 11:19 Rozumiem rozumiem, co do komunikacji to spojrzalem a i owszem rozwinelo sie.(vide errata) Jezeli jest tak jak mowisz a nie mam powodow by w to watpic, ze jednak jest selekcja. ;] No to git. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joAnna Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:56 hm` napisał:forum po godzinach jest martwe..... Moim skromnym zdaniem,jeśli forum problemowe jest martwe,to tym bardziej na forum ogólnym nikt nie odpowie na mało istotne pytanie. Ja również uważam,że zapytania o fryzjera,szewca,wróżkę itp... są celowo wstawiane na forum ogólne tylko po to,aby bezpłatnie się zareklamować.Jest jeszcze druga możliwość-złośliwość piszącego.Po prostu aby zaśmiecać forum. Kiedyś takowym był niejaki prezu.Dziś są jego "klony". Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 11:17 Kokolores nie jest "klonem", gwarantuję. Po prostu jako osoba spoza nie zna wszystkich zasad tu obowiązujacych. Tyle odnośnie autorki. Co do zapytań o puby, hipermarkety i produkty oraz usługi również uważam to za zbędną na forum ogólnym śmieciarnię. Na dodatek jest na te "śmieci" wydzielone miejsce na podforum. A to, że jest ono martwe, to często efekt zwykłego lenistwa czytelników i uczestników forum, którym się nie chce dokładniej poszukać określonego wątku. Bo wolą walnąć swego "śmiecia" na samym "froncie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joAnna Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 13:47 Sorry za klona.Odszczekuję to. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 15:01 No to Koko dostała po garach, nie ma to drodzy lublinianie za miłe przyjęcie rodowitej panny z Lublina....gościnność przez was normalnie przemawia...a tango45 przebił nawet joaskę b. Dlatego tak żadko tu pisuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 15:51 Ejno. RZadko powiadasz tu pisujesz. ;}}}}}}}}}}} pozdr. hm` ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 16:49 Czep się kogoś innego hm`, nie mam nastroju..... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 16:51 tez Cie kocham. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 23.03.07, 04:42 ejno napisała: > No to Koko dostała po garach, nie ma to drodzy lublinianie za miłe przyjęcie > rodowitej panny z Lublina....gościnność przez was normalnie przemawia...a > tango45 przebił nawet joaskę b. Dlatego tak żadko tu pisuję.... Dobrze zrobisz jak podciagniesz sie w ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Tango 23.03.07, 13:33 tango45 napisała: > Dobrze zrobisz jak podciagniesz sie w ortografii. Dobrze zrobisz jak wleziesz znow do tej samej dziury ,z ktorej wylazlas ,chora kobieto. Maz powazne problemy psychiczne i jestes zgorzkinala stara baba ,ktora szuka tylko zaczepki. Moze cie chlop rzucil ,nie zdziwilabym sie ,moze nie masz przyjaciol (to raczej pewne)........ale to nie powod ,zeby sie wyzywac na calym swiecie. Zastanow sie nad soba i swoim smutnym zyciem.Jak ci sie nudzi to poszydelkuj , zrobisz przynajmniej cos pozytecznego ,bo twoim wywodami nikomu nie imponujesz . Mam tylko taka nadzieje ,ze ty dzieci nie masz ,bo jak je tak wychowalas to.... I uwazaj co piszesz bo cie znow wytna, zanim zdaze przeczytac ,hehehehe. Koko Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: Tango 23.03.07, 16:55 kokolores napisała: > tango45 napisała: > > > Dobrze zrobisz jak podciagniesz sie w ortografii. > > > Dobrze zrobisz jak wleziesz znow do tej samej dziury ,z ktorej wylazlas ,chora > kobieto. Maz powazne problemy psychiczne i jestes zgorzkinala stara baba ,ktora > szuka tylko zaczepki. Moze cie chlop rzucil ,nie zdziwilabym sie ,moze nie masz > przyjaciol (to raczej pewne)........ale to nie powod ,zeby sie wyzywac na calym > swiecie. Zastanow sie nad soba i swoim smutnym zyciem.Jak ci sie nudzi to > poszydelkuj , zrobisz przynajmniej cos pozytecznego ,bo twoim wywodami nikomu > nie imponujesz . > Mam tylko taka nadzieje ,ze ty dzieci nie masz ,bo jak je tak wychowalas to.... > > I uwazaj co piszesz bo cie znow wytna, zanim zdaze przeczytac ,hehehehe. > Koko > > > Jednak mialam racje z ta reklama fryzjera gdybym nie miala to bys sie tak nie wsciekala a zreszta sadzac po twoim sposobie bycia jestes prosta fryzjerka. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Tango 23.03.07, 18:05 tango45 napisała: > Jednak mialam racje z ta reklama fryzjera gdybym nie miala to bys sie tak nie > wsciekala a zreszta sadzac po twoim sposobie bycia jestes prosta fryzjerka Hehehehehe ,to gdzie ta reklama ,serdenko ??? Moze poszukc ci specjalisty co , bo tobie mozna pomoc . :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Dociek :))) 22.03.07, 17:29 dociek napisał: Na dodatek jest na te "śmieci" wydzielone miejsce na > podforum. A to, że jest ono martwe, to często efekt zwykłego lenistwa > czytelników i uczestników forum, którym się nie chce dokładniej poszukać > określonego wątku. Bo wolą walnąć swego "śmiecia" na samym "froncie". Dociek :))),z tego co slysze (czesem) rotacja punktow uslugowych jest spora i co mi da szukanie w roku 2005 ,jak tego salonu /fryzjera juz tam dawno nie ma. A dla jednego ten watek to smiec ,a dla drugiego nie. Ale dzieki ,ze mnie obroniles ,hehehe:)))) :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores joAnna 22.03.07, 16:36 Gość portalu: joAnna napisał(a): > Ja również uważam,że zapytania o fryzjera,szewca,wróżkę itp... są celowo wstawi > ane na forum ogólne tylko po to,aby bezpłatnie się zareklamować.Jest jeszcze dr > uga możliwość-złośliwość piszącego.Po prostu aby zaśmiecać forum. > Kiedyś takowym był niejaki prezu.Dziś są jego "klony". Jak ja kocham takie uogolnienia ,hehehehehe . Jasneeeeeeeee ,kazdy kto zapyta "o fryzjera,szewca,wróżkę itp... " to potencjalny zlosliwy klon . Gratuluje optymizmu i wiary w czlowieka . Wasza goscinnosc i chcec do pomocy mnie rozwalila. Mam nadzieje ,ze w realu Lubliniacy sa milsi i bardziej sklonni do pomocy . A chcieliscie temat dyskusji ,to macie . :o)) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: joAnna 22.03.07, 16:44 kokolores, to w końcu napisz co wiesz już o lubelskich fryzjerach! Jak widzisz robimy wszystko by Twoje pytanie spopularyzować i nadać mu wysoką, forumową rangę :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ludzie.... 22.03.07, 16:55 ....ja zaczynałam od tego forum, kiedyś tu było inaczej i nikogo nie dziwiło pytanie o fryzjerach, wróżkach....teraz takie tematy to zaśmiecanie forum, kiedyś ludzie z tego forum się spotykali i pisało się o przysłowiowej dupie maryni....kiedyś pisało się miłego dnia a nie waliło się do kogoś, że jesty klonem albo próbuje zareklamować swoją firmę blebleble, zastanówcie się czasem....gdzie się podziała normalność? Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Mnie sie tez wydawalo ,ze to .... 22.03.07, 17:00 ...normalne pytanie. Kiedys zadalam podobne pytanie na forum "Krakow" ,bo tam tez bywam i wiecie co .................................................................................... ............oni mi dali NORMALNE odpowiedzi bez zlosliwosci itp. Nie kazdy chce dyskutowac o polityce czy poklocic o byle gowno ,narzekac na komunikacje czy szukac dziury w calym. Pa. :o)) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salema Re: Mnie sie tez wydawalo ,ze to .... IP: *.telprojekt.pl 23.03.07, 10:58 Moim zdaniem moderator powinien zająć się Aronem2004 i jego zaśmiecaniem forum i trollowaniem - przynosi nam wstyd na forach w innych miastach, ale nie czepiać się zwykłych ludzi i utrudniać się im dowiedzenie się o porządnego fryzjera. Ja Ci autorze wątku moge polecić fryzjerkę na ul. Zielonej, Galeria Fryzur. Wchodzisz po schodkach w góre na 1 piętro. Najpierw trzeba zadzwonić i sie umówić do Pani Marty 7436033. Ścina też mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Ludzie.... 22.03.07, 17:09 ejno, ale to było małe wtedy forum, kameralne wręcz. Gdybyś wiedziała ile takich postów dziennie się pojawia to zrozumiałabyś "powagę sytuacji" i konieczność stosowania pewnych zasad. Dlatego powstały podfora i mogą powstać nowe, na konkretne tematy, jeśli zajdzie taka potrzeba. Ja na tym forum jestem od początku i też z rozrzewnieniem wręcz wspominam tamte czasy gdy liczyło się posty i dosłownie ścigało z Radomiem. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ludzie.... 22.03.07, 17:13 Ja to wszystko rozumiem, ale czy zwykła ludzka kultura nie wymaga tego, żeby człowiekowi normalnie na pytanie odpowiedzieć? Musi się natknąć na złośliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Ludzie.... 22.03.07, 17:17 No bylo bylo, ja tu sie pojawilem jak mialo jakies 16 tys postow. ;] Ach ten szczesliwy okres pierwotnosci. Paul sobie wtedy na prawo i lewo hasal ze swoim "uszanowaniem". ;] Malpa zmarszczek nie miala... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Oooooo ,Bog ci w dzieciach wynagrodzi ..... 22.03.07, 16:56 No nic nie wiem wlasnie i czekam na jakies propozycje. W Niemczech kurzce oni mi zawsze cos zle zrobia (moze za duzo wymagam - nie wiem ). :o)) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores To u gory bylo do Empi :)) 22.03.07, 17:23 Mnie to w zasazie jest obojetne w jaki sposob funkcjonuje to forum ,ale skad taka osoba jak ja (ktora tu bywa sporadycznie) ma widziec ,ze takie tematy sa ZABRONIONE . Na pierwszy rzut oka tego nie widac. Co to ma byc to "po godzinach" ? To mi nic nie mowi . Czy ja sie wkoncu dowiem gdzie mozna wlosy sciasc i wyjsc zadowolonym , niezostawiajac fortuny ??? :o)) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: To u gory bylo do Empi :)) 22.03.07, 17:25 Wskrzes Mydlo, zaloz tam watek i wyslij meila do Malpy. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: To u gory bylo do Empi :)) 22.03.07, 17:30 A Malpa ma fajna fryzure ??? :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: To u gory bylo do Empi :)) 22.03.07, 17:32 Hm, kiedys miala. A teraz?? Ale z pewnoscia zna adresy fryzjerow. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Hm :))) 22.03.07, 17:35 Adresy to ja znajde w ksiazce telefonicznej ,szukam poleconych fryzjerow . Tak w stylu "pan Zdzisiu na kocertowej jest specem do scinania ,ale przyjmuje tylko we wtorki przed poludniem i na termin trzeba czekac". Ok ,dzieki . :o)) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
hm` K. 22.03.07, 17:37 No, ale moze zna adresy sprawdzonych fryzjerow? Ja nie mam pojecia. ;]] Chodze do jednego fryzjera od wielu lat i malo zawalu nie dostalem jak biedak zachorowal. Miesiac nie bylem u nikogo innego. Wiec miej litosc. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Ty mi tu ..... 22.03.07, 17:40 hm` napisał: > No, ale moze zna adresy sprawdzonych fryzjerow? Ja nie mam pojecia. ;]] Chodze > do jednego fryzjera od wielu lat i malo zawalu nie dostalem jak biedak zachoro > wal. To tymbardziej powinienes byl zrozumiec jaki to POWAZNY temat . To tak jak szukanie stomatologa ,a mam dobrego w Lublinie ,ale wam nie zdradze bo sie bedzie nazywalo ,ze reklame robie ,hehe. Ok , napisalam na "denacie" . :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: To u gory bylo do Empi :)) 22.03.07, 17:33 > A Malpa ma fajna fryzure ??? jeśli chodzi o ryżą małpę, taki ma nick forumowy, to o ile się poprawnie domyślam jest ruda. Robi się kameralnie :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Małpa o ile pamiętam nie jest ruda:) 22.03.07, 17:37 .... chyba, że się coś zmieniło:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: To u gory bylo do Empi :)) 22.03.07, 17:37 empi napisał: > > A Malpa ma fajna fryzure ??? > > > jeśli chodzi o ryżą małpę, taki ma nick forumowy, to o ile się poprawnie > domyślam jest ruda. Nie , hehe , Ryza Malpa nie jest ruda (to zmyla),juz mialam okazje ja poznac . > Robi się kameralnie :). > pzdr. No tylko piwa brakuje i wykidajlo by sie przydal,na coponiektorych. :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: To u gory bylo do Empi :)) 22.03.07, 17:38 Szczyt a mnie Malpa nie poznala, szczyt. Czuje sie urazony!! (to do Malpy). ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno łeeeee twoja wina... 22.03.07, 18:16 ....nie chciałeś przychodzić na spotkania forumowe.... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Drogi moderatorze forum "Lublin" :)) 22.03.07, 16:29 Ok ,ja nie znam zasad tego forum i informacja ,ze watek zostal przeniesiony mi wystarczy . :o)) Koko Odpowiedz Link Zgłoś