Gość: agat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:35 Hej, mam pytanko, czy któraś z was leczyła się u dr. Jarząbka? Jeśli wiecie coś o nim to napiszcie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankab29 Re: dr. Jarząbek 20.04.07, 21:28 mi robil parokrotnie USG ciazy i dzieki jego interwencji zakonczyl sie moj koszmarny i dlugi porod.Polecam jako sympatycznego czlowieka i dobrego fachowca od USG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dr. Jarząbek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:11 Ja też robię u niego USG.Poleciała mi go moja ginekolog,a jej ufam.To podobno dobry specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dr. Jarząbek IP: 83.238.201.* 13.07.07, 19:09 jeżeli to ten Jarząbek, który przyjmuje w euromedzie na Rogera i pracuje na Lubartowskiej, to mojej znajomej wmówił że ma "torbiel, a może mięśniak" na jajniku wielkości cytryny i zarzucił ją prywatnymi wizytówkami. Znajoma zrobiła usg i okazało się że jest czyściutko. u innej nie potrafił stwierdzić zaawansowanej ciąży.niedouczony czy taki łasy na kasę??a może jedno i drugie? omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimka Re: dr. Jarząbek IP: *.it-net.pl 13.07.07, 20:09 Świetny specjalista od USG - poza tym miły i sympatyczny;) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewitka Re: dr. Jarząbek IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:21 Dla mnie średniak.Mógłby być bardziej miły.Teksty typu : no co? trzeba się rozluźnić, przecież już pani rodziła, są dla mnie nie na miejscu.Jak dla mnie mało delikatny, bez uśmiechu, sztywny. Ale może trafiłam na jego gorszy dzień. Każdy ma do nich prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anitka Re: dr. Jarząbek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:04 Dr. Jarząbek ?! Nie stanowczo odradzam ! Omijać wielkim łukiem ! Polecam dr. Kijewskiego. Ma więcej specjalizacji medycznych niż większość lekarzy z terenu województwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dr. Jarząbek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 18:00 hihihihihi Kijewski?????? Ktoś sobie zażartował... nie znam Jarząbka, ale z Kijewsjim rozmawiałam. Oby jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: dr. Jarząbek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:35 to zalezy komu kto podpasuje, ja bylam u niego raz i mi nie podpasowal, moja kolezanka leczy sie u niego i jest zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLK Re: dr. Jarząbek IP: *.lublin.enterpol.pl 18.09.07, 16:11 Mi dr Jarzabek prowadzi ciąże, może nie jestem zachwycona, ale po tym co przeszłam z innymi ginami stwierdzam, że jest naprawdę w porządku! odpowiada na wszelkie pytania, dlatego warto go nimi katowac, bo sam z siebie niewiele mówi:) Nie bierze odemnie żadnej kasy poza tym, że odpłatnie robi USG, ale o tym poinformował mnie na samym początku ,zebym sama zadecydowała czy chcę do niego chodzić. Nie powiedziałabym, żeby go omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
annnaw Re: dr. Jarząbek 30.11.07, 09:29 mi tez prowadził ciąze Nie zlecił mi wszystkich badań wzwiązku z moją grupą krwi Dziecko urodziło sie z konfliktem Dzieki Bogu uciekłam od niego na Staszica i uniknełysmy transfuzji krwi Odpowiedz Link Zgłoś