fankaksiegowego 16.04.07, 10:04 ktoś tam może był na imprezie ? ma jakieś zdanie o tej knajpie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IP Re: willa różana IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.07, 11:39 To cudowne i magiczne miejsce od samego progu, cieple i przytulne wnętrza. Pokój z wielkim łóżkiem z kolumnami do baldachimu, lustra na ścianach, taras z widokiem na ogród... nie wspomne o restauracji a raczej trafniejsze okreslenie to pokoje jadalne, w ktorych mozna wygodnie usiasc na kanapach i rozkoszowac sie widokiem plonacego kominka przy lampce czerwonego wina... nastrój i klimat tego miejsca nelezy do tych niezapomnianych... Gorąco i szczerze polecam, jestem pod wrażeniem tej Willi jeszcze do dzis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: willa różana-cytat z folderu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:53 tak pieknie ,że aż nudno, musze tak pójsc i zobaczyć to cudo Odpowiedz Link Zgłoś
kama3570 Re: willa różana-cytat z folderu? 23.05.07, 22:23 ...a że tak zapytam ...ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ceny? IP: *.lublin.mm.pl 24.05.07, 22:24 utajnione. Rzczej knajpa z zadęciem na snobow i nowobogackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: willa różana IP: *.lublin.mm.pl 24.05.07, 19:36 A gdzie ta willa różana ? juz sama nazwa jest pachnaca i kuszaca nogi mam juz schodzone po roznych pubach lubelskich , ale o takowej nie słyszałam moze ktos mnie oświeci pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: link IP: *.chello.pl 25.05.07, 00:06 klimat i ceny jak to u Magdy Gesler...sporo kurzu na bibelotach i moli w firmowych poduchach oraz pokaźne rachunki za nie zawsze najlepsze jedzenie...ale co kto lubi...tobie bosman sie tam nie spodoba:) Odpowiedz Link Zgłoś