anutka25 20.04.07, 12:24 Czy ktoś coś słyszał o dr Łopuckiej? Przyjmuje na Staszica. Prowadzi mi ciążę i ja jestem z niej zadowolona, ale chciałabym też usłyszeć wasze opinie na jej temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona_12345 Re: dr Łopucka 13.05.07, 22:13 jesli jest wszystko w najlepszym porządku to możesz do niej chodzic ,gdy jej tatuś profesor szedł przodem to ona daleko z tylu nie byla błyskotliwa ,tak ją widziałam 16 lat temu będąc na Staszica Odpowiedz Link Zgłoś
sisigma Re: dr Łopucka 14.05.07, 12:18 Jest świetna w leczeniu nadżerek i tego typu spraw, bardzo dobrze diagnozuje cytologię i szyjke macicy, natomiast jeśli chodzi o ciąże i leczenie różnych schorzeń - to moje znajome raczej rezygnowały z leczenia u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: dr Łopucka IP: 62.233.130.* 15.05.07, 14:14 > Jest świetna w leczeniu nadżerek i tego typu spraw, bardzo dobrze diagnozuje > cytologię i szyjke macicy hahaha! Jeśli "leczy" nadżerki, to już na starcie skresla ją to z pretendowania do miana świetnego lekarza. Widocznie kasę trzepie, albo niedouczona, albo jedno i drugie. Może ten tekst pomoże entuzjastkom "leczenia" nadżerek: www.kolposkopia.com/index.php/__Nadzerka_-_mity._legendy_i_cala_prawda/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigływidły Re: dr Łopucka IP: *.chello.pl 16.05.07, 22:08 A czy ktoś tu napisał, że jest świetnym lekarzem? Tylko tyle, że jest świetna w leczeniu nadżerek. CZasem się tak zdarze, że lekarze w jednej sprawie sa świetni a w innej słabi, nie wszyscy są geniuszami swojego zawodu. Jeśli dziewczyna ma problem z nawracającymi nadżerkami to lepiej żeby poszła do takiej co dobrze to leczy niż do takiej która "świetnie prowadzi zagrożoną ciąże" a o nadżerkach nie ma pojęcia bo od czasu studiów się tym nie zajmowała. Tak trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: dr Łopucka IP: 62.233.130.* 17.05.07, 10:57 Umiesz czytać ze zrozumieniem? Poczytałaś o nadżerkach w linku, który podałam? NIE. To nie mamy o czym dyskutować, jesli nie masz pojęcia, że nadżerek się nie leczy- "lreczenie" nadżerek to świetny pomysł na zdobywanie świetnej kasy. I w tym znaczeniu ta doktor jest własnie świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigływidły Re: dr Łopucka IP: *.chello.pl 23.05.07, 01:40 Na podstawie jednego artykułu w necie jesteś taaaka przemądra - szkoda że tyle kobiet umiera na raka szyjki macicy - między innymi dzięki nieleczonym nadżerkom. Rób sobie jak chcesz - jest mi obojętne czy leczysz nadżerki czy nie - ja swoje leczę. I tak będę dalej robić, bez względu na to co jest w cytowanym przez Ciebie artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek74 Re: dr Łopucka 18.07.07, 15:07 sisigma napisała: > Jest świetna w leczeniu nadżerek i tego typu spraw, bardzo dobrze diagnozuje > cytologię i szyjke macicy, natomiast jeśli chodzi o ciąże i leczenie różnych > schorzeń - to moje znajome raczej rezygnowały z leczenia u niej. Dokłądnie. Jest dobrym cytologiem. Jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, to wszystko OK jeśli ciąża przebiega książkowo. Nie daj Boże jakiekolwiek komplikacje - wtedy umywa ręce i nie odbiera telefonu (wiem to od dwóch koleżanek, które zrezygnowały z jej usług pod koniec ciąży). Mnie również prowadziła ciążę, a jak okazało się, że będzie cc, to tak naprawdę zostawiła mnie:-( Na szczęście tarfiłam na dr Wawrzycka, która super się mną zajęła (ale to nie jest wątek o dr W.) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: dr Łopucka IP: *.chello.pl 23.10.07, 04:15 Jest cytologiem. "Wykryła" u mnie nadżerkę, wręczając wizytówkę swojego gabinetu stwierdziła, że nie mogę przychodzić do kliniki. Żaden z innych lekarzy kliniki (do tej pory)nie stwierdził u mnie nadżerki. To chciwa, nieuczciwa baba. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś