eeee27 26.04.07, 22:05 pytanie jak wyżej. Dodam, że będzie robione w 12 tc, nie wiem czy lepiaj 3d, czy zwykłe, nie jest to dla mnie najważniejsze, lecz to by zrobił je fachowiec? polecacie kogoś? proszę o adres i ew. cenę usg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witaminkab Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.ismedia.pl 26.04.07, 22:43 Polecam ci z całym przekonaniem dr Pawła Wieczorka z Top medicalu na Zana.Zapisz sie wczesniej,bo sporo tam pacjentów.Jest naprawdę znakomitym fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.pronet.lublin.pl 26.04.07, 23:45 Tylko u dr Jacka Bartosiewicza. Luxmed 5323711 Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1000 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 30.05.07, 13:23 Ewa ile kosztuje USG i wizyta u dr Bartosiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunka82 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 27.04.07, 08:02 W luxmedzie jest teraz nowiusieńki bardzo dobry sprzęt, więc może tam się do kogoś zapisz. Ja chodziłam do dr Terbosha, wiem, że szkolił się ostanio pod względem usg, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asaj Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.chello.pl 06.05.07, 00:04 Niema czegoś takiego jak "szkolenie się ostatnio ",nie chcę podważać doświadczenia i wiedzy położniczej Terbosha ,Wiedzę i umiejętności pracy przy USG zdobywa się latami.Całą sympatią jaką darzę Tego doktora ,jest jednym z ostatnich na liście / z kilkudziesięciu /, doktorów którzy robią USG.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka25 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 27.04.07, 10:08 Jestem obecnie w 30 tc i chodziłam do Luxmedu, ale tam nie wykryli mi łożyska przodującego, co jest w ciąży bardzo ważne. Teraz chodzę do Artmedu na Zana do dr Stachowicza. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aisz Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 27.04.07, 14:43 Ja też uważam że dr Paweł Wieczorek z Top-Medicalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.chello.pl 28.04.07, 22:59 witam, polecam dr.Szymulę wykonuje bardzo dobre USG ja chodziłam do niego do AB OVO na ul.Bocianiej koszt w zeszłym roku 80 pln,ale wiem,że robi też USG w luxmedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 28.04.07, 23:05 Profesor Wieczorek z Top Medicalu.. Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 01.05.07, 12:55 dr Szymula z Luxmedu, po prostu ma wiedzę i świetny lekarz co do usg, bardzo dokładny, nic nie ujdzie jego uwadze, dla mnie tylk on , poleciłam go koleżance, któa jest teraz w ciązy i jest bardzo zadowolona, szcególnie, iż wymienili teraz sprzęt w luxmedzie na lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee27 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.eranet.pl 07.05.07, 21:03 dzięki dziewczyny za podpowiedzi, "ranking"jest dość jasny. Hm, tak sobie myślę, a co powiecie o dr Stachowiczu, też z Luxmedu? Polecają go także dziewczyny na forum Bocian. W zasadzie jego wizyty przyjęć (sobota), ze względu na miejsce i godziny pracy, najbardziej mi pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee27 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 07.05.07, 21:39 Gość portalu: eeee27 napisał(a): > dzięki dziewczyny za podpowiedzi, "ranking"jest dość jasny. > Hm, tak sobie myślę, a co powiecie o dr Stachowiczu, też z Luxmedu? Polecają go > > także dziewczyny na forum Bocian. W zasadzie jego wizyty przyjęć (sobota), ze > względu na miejsce i godziny pracy, najbardziej mi pasują. przepraszam, pomyliłam się w nazwisku lekarza - chodziło mi o dr SWATOWSKIEGO, a nie Stachowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
anutka25 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 08.05.07, 10:37 Wiem, że dziewczyny go polecają i to bardzo, ale ja nie jestem do niego przekonana. Właśnie do niego chodziłam w Luxmedzie i to on nie wykrył mi łożyska przodującego. Powiedział, że jakoś nisko to łożysko, ale nie, chyba jest dobrze. Po tygodniu miałam robione następne USG w szpitalu na Staszica i okazało się, że jednak jest za nisko łożysko i mam leżeć.Potem zaczęłam chodzić do Artmedu i jestem zadowolona, przyjmuje tam ten sam lekarz co przyjmował mnie w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.speed-net.pl 13.05.07, 13:30 dr Krzyżanowski. Bardzo dobry w USG, inni lekarze co się na tym nie znają wysyłają do niego. przyjmuje w LUXMED. cena ok. 75 zł. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa polecam Swatowskiego IP: *.lublin.mm.pl 18.05.07, 14:40 Ja jestem pacjentką dr Swatowskiego ponad trzy lata. Prowadził moją ciążę i jestem bardzo zadowolona z tego jak przeprowadza badania, jak odczytuje usg i ogólnie jeśli chodzi o przebieg badania czy odpowiedzi na moje pytania. Miałam ciążę zagrożoną i urodziłam zdrowego Malucha i doosiłam ciąże do 40 tygodnia. Zapowiadało się że urodze wcześniej ale dizęki radom i zalecenim dr Swatowskiego wszytko przebiegło bez problemów. Polecam go seredcznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.centertel.pl 14.05.07, 08:56 dr Tomasz Mazurek - Top Medical Odpowiedz Link Zgłoś
elkrol1 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 18.05.07, 18:43 Polecam dra Swatowskiego: kompetentny i sympatyczny, do tego usg kosztuje tylko 80 zł z podglądem w 4d:) w Ab ovo maja usg trochę stare- cena taka sama jak w luxmedzie, tyle ze bez podglądu, nawet mama nie widzi monitora:( Odpowiedz Link Zgłoś
justa_lublin81 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 19.05.07, 09:57 rzeczywiście widok Maluszka dla Mamy jest świetny. Mąż widział wszytko co prawda w kolorze razem z lekarzem, ale mi wystrczył podgląd czarno-biały. dostarcza wzruszeń i tak :-) Pytajcie o mozliwosc nagrania usg na płytę dvd. Pamiątka jest swietna, my mamy kazde badanie nagrane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika.sal Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.pronet.lublin.pl 21.05.07, 10:27 prof Wieczorek(Top Medical) jest świetnym radiolodiem, tylko i wyłącznie. Ginekolog nie stwierdzi tak dokładnie... A na 3d 4d jeszcze za wcześnie najlepiej ok 20 tygodnia wtedy najlepiej wszystko widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:20 POlecam Swatowskiego - wspniały lekarz!! Zdecydowanie ODRADZAM Czekierdowskiego z Art medu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: usg ciązy w lublinie, u kogo?do Ani IP: 212.106.19.* 24.05.07, 20:10 Witaj! Czy masz jakieś niemiłe wspomnienia z dr Czekierdowskim? Podobno bardzo dobry specjalista.Ale u mojej znajomej nie wykrył w ciąży wady genetycznej u dziecka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: usg ciązy w lublinie, u kogo?do Ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:40 Tak Artur Czekierdowski to bardzo dobry specjalista, ale rutyna i pewność siebie chyba mu trochę przeszkadzają w diagnozowaniu..... U nas w 11 tyg zdiagnozował zespół Downa i zmiany w mózgu wskazujące na guza.. I jeszcze podejrzewał wady serduszka. Wysłał nas na testy papa i amniopunkcję.... Na szczęście poszliśmy na konsultację do innego lekarza (dr Mazurek i dr Swatowski), którzy podważyli jego diagnozę. Dzidziuś w brzuszku rozwijał się prawidłowo. Synek urodził się zdrowy, nie ma żadnych wad !! A przez co my przeszliśmy to pewnie się domyślacie.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena6911 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 25.05.07, 15:58 Dr Wieczorek- Top Medical. Polecam również dr Krzyżanowskiego - Luxmed. Świetni fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś