Dodaj do ulubionych

usg ciązy w lublinie, u kogo?

26.04.07, 22:05
pytanie jak wyżej. Dodam, że będzie robione w 12 tc, nie wiem czy lepiaj 3d,
czy zwykłe, nie jest to dla mnie najważniejsze, lecz to by zrobił je
fachowiec? polecacie kogoś? proszę o adres i ew. cenę usg.
Obserwuj wątek
    • Gość: witaminkab Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.ismedia.pl 26.04.07, 22:43
      Polecam ci z całym przekonaniem dr Pawła Wieczorka z Top medicalu na
      Zana.Zapisz sie wczesniej,bo sporo tam pacjentów.Jest naprawdę znakomitym
      fachowcem.
    • Gość: ewa Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.pronet.lublin.pl 26.04.07, 23:45
      Tylko u dr Jacka Bartosiewicza. Luxmed 5323711
      • malgonia1000 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 30.05.07, 13:23
        Ewa ile kosztuje USG i wizyta u dr Bartosiewicza?
    • szyszunka82 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 27.04.07, 08:02
      W luxmedzie jest teraz nowiusieńki bardzo dobry sprzęt, więc może tam się do
      kogoś zapisz. Ja chodziłam do dr Terbosha, wiem, że szkolił się ostanio pod
      względem usg, więc polecam.
      • Gość: asaj Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.chello.pl 06.05.07, 00:04
        Niema czegoś takiego jak "szkolenie się ostatnio ",nie chcę podważać
        doświadczenia i wiedzy położniczej Terbosha ,Wiedzę i umiejętności pracy przy
        USG zdobywa się latami.Całą sympatią jaką darzę Tego doktora ,jest jednym z
        ostatnich na liście / z kilkudziesięciu /, doktorów którzy robią
        USG.pozdrawiam.
    • anutka25 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 27.04.07, 10:08
      Jestem obecnie w 30 tc i chodziłam do Luxmedu, ale tam nie wykryli mi łożyska
      przodującego, co jest w ciąży bardzo ważne. Teraz chodzę do Artmedu na Zana do
      dr Stachowicza. Polecam
    • aisz Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 27.04.07, 14:43
      Ja też uważam że dr Paweł Wieczorek z Top-Medicalu.
    • Gość: magda Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.chello.pl 28.04.07, 22:59
      witam, polecam dr.Szymulę wykonuje bardzo dobre USG ja chodziłam do niego do AB
      OVO na ul.Bocianiej koszt w zeszłym roku 80 pln,ale wiem,że robi też USG w
      luxmedzie.
      • kea100 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 28.04.07, 23:05
        Profesor Wieczorek z Top Medicalu..
        • cota Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 01.05.07, 12:55
          dr Szymula z Luxmedu, po prostu ma wiedzę i świetny lekarz co do usg, bardzo
          dokładny, nic nie ujdzie jego uwadze, dla mnie tylk on , poleciłam go
          koleżance, któa jest teraz w ciązy i jest bardzo zadowolona, szcególnie, iż
          wymienili teraz sprzęt w luxmedzie na lepszy.
          • Gość: eeee27 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.eranet.pl 07.05.07, 21:03
            dzięki dziewczyny za podpowiedzi, "ranking"jest dość jasny.
            Hm, tak sobie myślę, a co powiecie o dr Stachowiczu, też z Luxmedu? Polecają go
            także dziewczyny na forum Bocian. W zasadzie jego wizyty przyjęć (sobota), ze
            względu na miejsce i godziny pracy, najbardziej mi pasują.
            • eeee27 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 07.05.07, 21:39
              Gość portalu: eeee27 napisał(a):

> dzięki dziewczyny za podpowiedzi, "ranking"jest dość jasny.
              > Hm, tak sobie myślę, a co powiecie o dr Stachowiczu, też z Luxmedu? Polecają
              go
              >
              > także dziewczyny na forum Bocian. W zasadzie jego wizyty przyjęć (sobota), ze
              > względu na miejsce i godziny pracy, najbardziej mi pasują.

przepraszam, pomyliłam się w nazwisku lekarza - chodziło mi o dr SWATOWSKIEGO,
              a nie Stachowicza.
              • anutka25 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 08.05.07, 10:37
                Wiem, że dziewczyny go polecają i to bardzo, ale ja nie jestem do niego
                przekonana. Właśnie do niego chodziłam w Luxmedzie i to on nie wykrył mi łożyska
                przodującego. Powiedział, że jakoś nisko to łożysko, ale nie, chyba jest dobrze.
                Po tygodniu miałam robione następne USG w szpitalu na Staszica i okazało się, że
                jednak jest za nisko łożysko i mam leżeć.Potem zaczęłam chodzić do Artmedu i
                jestem zadowolona, przyjmuje tam ten sam lekarz co przyjmował mnie w szpitalu.
                • Gość: acha Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.speed-net.pl 13.05.07, 13:30
                  dr Krzyżanowski. Bardzo dobry w USG, inni lekarze co się na tym nie znają
                  wysyłają do niego. przyjmuje w LUXMED. cena ok. 75 zł. Gorąco polecam
              • Gość: justa polecam Swatowskiego IP: *.lublin.mm.pl 18.05.07, 14:40
                Ja jestem pacjentką dr Swatowskiego ponad trzy lata.
                Prowadził moją ciążę i jestem bardzo zadowolona z tego jak przeprowadza
                badania, jak odczytuje usg i ogólnie jeśli chodzi o przebieg badania czy
                odpowiedzi na moje pytania. Miałam ciążę zagrożoną i urodziłam zdrowego Malucha
                i doosiłam ciąże do 40 tygodnia. Zapowiadało się że urodze wcześniej ale dizęki
                radom i zalecenim dr Swatowskiego wszytko przebiegło bez problemów.

Polecam go seredcznie :-)
    • Gość: gość Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.centertel.pl 14.05.07, 08:56
      dr Tomasz Mazurek - Top Medical
    • elkrol1 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 18.05.07, 18:43
      Polecam dra Swatowskiego: kompetentny i sympatyczny, do tego usg kosztuje tylko
      80 zł z podglądem w 4d:) w Ab ovo maja usg trochę stare- cena taka sama jak w
      luxmedzie, tyle ze bez podglądu, nawet mama nie widzi monitora:(
      • justa_lublin81 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 19.05.07, 09:57
        rzeczywiście widok Maluszka dla Mamy jest świetny. Mąż widział wszytko co
        prawda w kolorze razem z lekarzem, ale mi wystrczył podgląd czarno-biały.
        dostarcza wzruszeń i tak :-) Pytajcie o mozliwosc nagrania usg na płytę dvd.
        Pamiątka jest swietna, my mamy kazde badanie nagrane :-)
        • Gość: monika.sal Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.pronet.lublin.pl 21.05.07, 10:27
          prof Wieczorek(Top Medical) jest świetnym radiolodiem, tylko i wyłącznie.
          Ginekolog nie stwierdzi tak dokładnie...
          A na 3d 4d jeszcze za wcześnie najlepiej ok 20 tygodnia wtedy najlepiej
          wszystko widać.
          • Gość: Ania Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:20
            POlecam Swatowskiego - wspniały lekarz!!
            Zdecydowanie ODRADZAM Czekierdowskiego z Art medu
            • Gość: mika Re: usg ciązy w lublinie, u kogo?do Ani IP: 212.106.19.* 24.05.07, 20:10
              Witaj! Czy masz jakieś niemiłe wspomnienia z dr Czekierdowskim? Podobno bardzo
              dobry specjalista.Ale u mojej znajomej nie wykrył w ciąży wady genetycznej u
              dziecka....
              • Gość: Ania Re: usg ciązy w lublinie, u kogo?do Ani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:40
                Tak Artur Czekierdowski to bardzo dobry specjalista, ale rutyna i pewność
                siebie chyba mu trochę przeszkadzają w diagnozowaniu.....

U nas w 11 tyg zdiagnozował zespół Downa i zmiany w mózgu wskazujące na guza..
                I jeszcze podejrzewał wady serduszka.
                Wysłał nas na testy papa i amniopunkcję....

Na szczęście poszliśmy na konsultację do innego lekarza (dr Mazurek i dr
                Swatowski), którzy podważyli jego diagnozę. Dzidziuś w brzuszku rozwijał się
                prawidłowo.
                Synek urodził się zdrowy, nie ma żadnych wad !!
                A przez co my przeszliśmy to pewnie się domyślacie..

• magdalena6911 Re: usg ciązy w lublinie, u kogo? 25.05.07, 15:58
      Dr Wieczorek- Top Medical. Polecam również dr Krzyżanowskiego - Luxmed. Świetni
      fachowcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka