Gość: Samotnik IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 02:14 Jestem samotny i smutny... wszystkie fajne dziewczyny sa juz zajete :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocny_marek Re: Samotnik i smutnik i blee :( 02.06.03, 02:45 Chlopie! Nie lam sie - nie wszystkie! W koncu trafisz na swoja Dame ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Samotnik i smutnik i blee :( IP: kokosz:* / 10.0.0.* 02.06.03, 03:11 Albo i na cały harem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Samotnik i smutnik IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 09:11 Odrzuć smutek to i samotność odejdzie - no a przede wszystkim uśmiechnij się, bo może ktoś czeka aby odwzajemnic Twój uśmiech :D. Z poważaniem Zoh. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 11:21 Gość portalu: Samotnik napisała: > Jestem samotny i smutny... wszystkie fajne dziewczyny sa juz zajete :( A ja nie jestem samotna i nie smutna... ale wszyscy fajni faceci i tak już zajęci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 11:24 Hmmm .... czuje się pominięty. Wniosek z tego jeden: albo nie jestem fajny albo nie jestem facetem :D:D:D. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 11:33 Gość portalu: Z:Đ napisał: > Hmmm .... czuje się pominięty. Wniosek z tego jeden: albo nie jestem fajny > albo nie jestem facetem :D:D:D. > > ZOh. ooops.... zapomniałam dodać wszyscy fajni faceci w moim wieku;)) hihihi a co do twojej płci to ciężko wirtualnie sprawdzić;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 11:36 Uffff ... tak już znacznie lepie, bo juz myślałem, że będę zmuszony zwiększyc grupę tych smutnych :D:D. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 11:50 Samotnik zawyl nocna pora, nazawracal glowy i sie nie zglasza. To jakas prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.lublin.mm.pl 02.06.03, 12:02 Moze nocna chwila słabości juz przeszła. ja ci p[okażę drogi Samotniku osławione juz "Uroki staropanieństwa " ( albo starokawalerstwa) - A WIĘC- ROBISZ Co chcesz, przychodzisz do domu po północy i nikt ci głowy nie suszy, masz czas na rozwijanie licznych hobby i zainteresowań jak równiez na niczym nieskrępowana prace zawodowa , możesz jeśc cebule i czosnek codziennie, chodzić w wałkach na głowie po domu ( to do uroków staropanieństwa ) badź w tzw. gaciach i nikt ci słowa nie powie, życie towarzyskie ci kwitnie ( patrz:wracanie po północy do domu)......minusy? Gotowanie dla jednej osoby jest strasznie upuierdliwe...... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd za wcześnie na takie wizje;)) 02.06.03, 12:10 Ryża... toż on ma 18 lat.. a ty tak z grubej rury;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: za wcześnie na takie wizje;)) 02.06.03, 12:28 A skad wiesz, Renko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: za wcześnie na takie wizje;)) IP: *.lublin.mm.pl 02.06.03, 12:39 Nigdy nie jest za wcześnie, choć moje wysiłki spełżna na niczyma albowiem jak powiedział Hegel "Historia uczy nas, ze ludzie - ani rzady ani jednostki - niczego sie nigdy z historii nie nauczyli". I żenią się ..... Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: za wcześnie na takie wizje;)) 02.06.03, 12:43 Kazda sytuacja jest dobra - zalezy z ktorej strony na nia patrzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: za wcześnie na takie wizje;)) IP: 217.153.156.* 02.06.03, 14:53 Hm, ladnie ten cytat ujelas...A po dodaniu: "I zenia sie"....w tym kontekscie.....To ludzie zenia sie....a kobiety??? ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotnik Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 12:45 Oj nie przeszlo mi... nie przejdzie ale co tam. Takie zycie widocznie. To nie prowokacja... po prostu tak chciałem napisać. Tak myślę... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 12:55 nocny_marek napisał: > Skucha! skucha bo to nie podpucha... ale lata się zgadzają tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samotnik Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 13:26 Jakie lata? 18? Oj nie... o 5 starszy Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 16:55 Bu ha ha ha ha. To Ty jeszcze małolat jesteś. ;) Całe życie przed Tobą :D A ten Twój smutek - to chyba przez hormony. I przez te wszystkie baby biegające po ulicach w przykrótkich kieckach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daff Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 17:03 pepe... a te 78 u ciebie w nicku? To data urodzenia?:D Bo jak tak to ten samotnik jedynie o rok mlodszy chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 18:14 A czy wiek jest najważniejszy?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daff Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 18:15 Pogubiłem się... to o co kammon w tym wszystkim :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 19:50 O życie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 12:52 Gość portalu: Samotnik napisał(a): > Oj nie przeszlo mi... nie przejdzie ale co tam. Takie zycie widocznie. To nie > prowokacja... po prostu tak chciałem napisać. Tak myślę... :/ Oj zobaczysz, że przejdzie. Zawsze się mówi że nie przejdzie, ale czas goi rany. ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 12:56 Czy to dialog, czy monolog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 13:00 nocny_marek napisał: > Czy to dialog, czy monolog? Czyli co jestem niby na celowniku jeśli chodzi o podpuche ? ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:03 Masz "duza buzke" ode mnie! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 13:08 :D dialog ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:10 Czyli bilans... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:14 nocny_marek napisał: > Czyli bilans... dobrze że nie rachunek zysków i strat... szczególnie strat;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:19 Bilans brzmi o wiele optymistyczniej... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:58 nocny_marek napisał: > Bilans brzmi o wiele optymistyczniej... samo słowo tak... ale kolumny i składowe gorzej;)) chyba, że firma przynosi same zyski;)) czego sobie i państwu życzę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.ad.vocem Re: Samotnik i smutnik i blee :( 02.06.03, 16:44 Doradzam... spacer po ogrodkach kawiarnianych... tyle dziewczyn sie samotnie kisi nad cola :-))) Pozdrawiam, ekspert Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Samotnik i smutnik i blee :( 03.06.03, 13:08 ekspert.ad.vocem napisała: > Doradzam... spacer po ogrodkach kawiarnianych... tyle dziewczyn sie samotnie > kisi nad cola :-))) > > Pozdrawiam, > > ekspert a to już pora kiszenia... cholerka.. nie za wcześnie;)) ale taka kiszona dziewczyna z dodatkiem coli musi być smaczna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Samotnik i smutnik i blee :( IP: *.resetnet.pl 03.06.03, 13:11 Byle bez papieroska w dłoni ;). ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Samotnik i smutnik i blee :( 03.06.03, 13:17 Gość portalu: Z:Đ napisał(a): > Byle bez papieroska w dłoni ;). > > ZOh. Popieram. Papierosom - precz ;) Odpowiedz Link Zgłoś