Dodaj do ulubionych

Samotnik i smutnik i blee :(

IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 02:14
Jestem samotny i smutny... wszystkie fajne dziewczyny sa juz zajete :(
Obserwuj wątek
    • nocny_marek Re: Samotnik i smutnik i blee :( 02.06.03, 02:45
      Chlopie! Nie lam sie - nie wszystkie! W koncu trafisz na swoja Dame ;)))))))
      • Gość: nitka Re: Samotnik i smutnik i blee :( IP: kokosz:* / 10.0.0.* 02.06.03, 03:11
        Albo i na cały harem ;)))
        • Gość: Z:Đ Re: Samotnik i smutnik IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 09:11
          Odrzuć smutek to i samotność odejdzie - no a przede wszystkim uśmiechnij się,
          bo może ktoś czeka aby odwzajemnic Twój uśmiech :D.

Z poważaniem Zoh.
    • rena_gd nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 11:21
      Gość portalu: Samotnik napisała:

> Jestem samotny i smutny... wszystkie fajne dziewczyny sa juz zajete :(

A ja nie jestem samotna i nie smutna... ale wszyscy fajni faceci i tak już
      zajęci;))

• Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 11:24
        Hmmm .... czuje się pominięty. Wniosek z tego jeden: albo nie jestem fajny
        albo nie jestem facetem :D:D:D.

ZOh.
        • rena_gd Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 11:33
          Gość portalu: Z:Đ napisał:

> Hmmm .... czuje się pominięty. Wniosek z tego jeden: albo nie jestem fajny
          > albo nie jestem facetem :D:D:D.
          >
          > ZOh.

ooops.... zapomniałam dodać wszyscy fajni faceci w moim wieku;)) hihihi
          a co do twojej płci to ciężko wirtualnie sprawdzić;))
          • Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 11:36
            Uffff ... tak już znacznie lepie, bo juz myślałem, że będę zmuszony zwiększyc
            grupę tych smutnych :D:D.

ZOh.
            • nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 11:50
              Samotnik zawyl nocna pora, nazawracal glowy i sie nie zglasza. To jakas
              prowokacja?
              • Gość: ryża małpa Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.lublin.mm.pl 02.06.03, 12:02
                Moze nocna chwila słabości juz przeszła. ja ci p[okażę drogi Samotniku
                osławione juz "Uroki staropanieństwa " ( albo starokawalerstwa) - A WIĘC-
                ROBISZ Co chcesz, przychodzisz do domu po północy i nikt ci głowy nie suszy,
                masz czas na rozwijanie licznych hobby i zainteresowań jak równiez na niczym
                nieskrępowana prace zawodowa , możesz jeśc cebule i czosnek codziennie, chodzić
                w wałkach na głowie po domu ( to do uroków staropanieństwa ) badź w tzw.
                gaciach i nikt ci słowa nie powie, życie towarzyskie ci kwitnie (
                patrz:wracanie po północy do domu)......minusy? Gotowanie dla jednej osoby jest
                strasznie upuierdliwe......
                • rena_gd za wcześnie na takie wizje;)) 02.06.03, 12:10
                  Ryża... toż on ma 18 lat.. a ty tak z grubej rury;))
                  • nocny_marek Re: za wcześnie na takie wizje;)) 02.06.03, 12:28
                    A skad wiesz, Renko?
                  • Gość: ryża małpa Re: za wcześnie na takie wizje;)) IP: *.lublin.mm.pl 02.06.03, 12:39
                    Nigdy nie jest za wcześnie, choć moje wysiłki spełżna na niczyma albowiem jak
                    powiedział Hegel "Historia uczy nas, ze ludzie - ani rzady ani jednostki -
                    niczego sie nigdy z historii nie nauczyli". I żenią się .....
                    • nocny_marek Re: za wcześnie na takie wizje;)) 02.06.03, 12:43
                      Kazda sytuacja jest dobra - zalezy z ktorej strony na nia patrzysz...
                    • Gość: hm` Re: za wcześnie na takie wizje;)) IP: 217.153.156.* 02.06.03, 14:53
                      Hm, ladnie ten cytat ujelas...A po dodaniu: "I zenia sie"....w tym
                      kontekscie.....To ludzie zenia sie....a kobiety??? ;]
                      pozdr. hm`

• Gość: Samotnik Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 12:45
                Oj nie przeszlo mi... nie przejdzie ale co tam. Takie zycie widocznie. To nie
                prowokacja... po prostu tak chciałem napisać. Tak myślę... :/
                • nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 12:49
                  Skucha!
                  • rena_gd Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 12:55
                    nocny_marek napisał:

> Skucha!

skucha bo to nie podpucha...

ale lata się zgadzają tak??
                    • Gość: Samotnik Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 13:26
                      Jakie lata? 18? Oj nie... o 5 starszy
                      • pepperoni78 Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 16:55
                        Bu ha ha ha ha. To Ty jeszcze małolat jesteś. ;) Całe życie przed Tobą :D A ten
                        Twój smutek - to chyba przez hormony. I przez te wszystkie baby biegające po
                        ulicach w przykrótkich kieckach ;)
                        • Gość: Daff Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 17:03
                          pepe... a te 78 u ciebie w nicku? To data urodzenia?:D Bo jak tak to ten
                          samotnik jedynie o rok mlodszy chyba :)
                          • pepperoni78 Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 18:14
                            A czy wiek jest najważniejszy?? ;)
                            • Gość: Daff Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 18:15
                              Pogubiłem się... to o co kammon w tym wszystkim :D ;)
                              • Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 19:50
                                O życie :D.
                • Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 12:52
                  Gość portalu: Samotnik napisał(a):

> Oj nie przeszlo mi... nie przejdzie ale co tam. Takie zycie widocznie. To nie
                  > prowokacja... po prostu tak chciałem napisać. Tak myślę... :/

Oj zobaczysz, że przejdzie. Zawsze się mówi że nie przejdzie, ale czas goi
                  rany.

ZOh.
                  • nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 12:56
                    Czy to dialog, czy monolog?
                    • Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 13:00
                      nocny_marek napisał:

> Czy to dialog, czy monolog?

Czyli co jestem niby na celowniku jeśli chodzi o podpuche ?

ZOh.
                      • nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:03
                        Masz "duza buzke" ode mnie! Pozdr.
                        • Gość: Z:Đ Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala IP: *.resetnet.pl 02.06.03, 13:08
                          :D
                          dialog

ZOh.
                          • nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:10
                            Czyli bilans...
                            • rena_gd Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:14
                              nocny_marek napisał:

> Czyli bilans...

dobrze że nie rachunek zysków i strat... szczególnie strat;))
                              • nocny_marek Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:19
                                Bilans brzmi o wiele optymistyczniej...
                                • rena_gd Re: nie samotnik i nie smutnik.. lalala 02.06.03, 13:58
                                  nocny_marek napisał:

> Bilans brzmi o wiele optymistyczniej...

samo słowo tak... ale kolumny i składowe gorzej;)) chyba, że firma przynosi
                                  same zyski;)) czego sobie i państwu życzę;))
    • ekspert.ad.vocem Re: Samotnik i smutnik i blee :( 02.06.03, 16:44
      Doradzam... spacer po ogrodkach kawiarnianych... tyle dziewczyn sie samotnie
      kisi nad cola :-)))

Pozdrawiam,

ekspert
      • rena_gd Re: Samotnik i smutnik i blee :( 03.06.03, 13:08
        ekspert.ad.vocem napisała:

> Doradzam... spacer po ogrodkach kawiarnianych... tyle dziewczyn sie samotnie
        > kisi nad cola :-)))
        >
        > Pozdrawiam,
        >
        > ekspert

a to już pora kiszenia... cholerka.. nie za wcześnie;)) ale taka kiszona
        dziewczyna z dodatkiem coli musi być smaczna;))
        • Gość: Z:Đ Re: Samotnik i smutnik i blee :( IP: *.resetnet.pl 03.06.03, 13:11
          Byle bez papieroska w dłoni ;).

ZOh.
          • pepperoni78 Re: Samotnik i smutnik i blee :( 03.06.03, 13:17
            Gość portalu: Z:Đ napisał(a):

> Byle bez papieroska w dłoni ;).
            >
            > ZOh.

Popieram. Papierosom - precz ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka