Gość: karola IP: *.chello.pl 16.06.07, 16:44 hej :) mozecie mi napisac cos wiecej od dr Teresinskiej ??tnz czy warto sie do niej wybrac,gdzie dokladnie przyjmuje i kiedy :) z gory dziekuje za informacje:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosika345 Re: Teresinska/ginekolog 16.06.07, 18:13 Witaj, ja jestem jej pacjentka od osmiu lat,chodze do poradni przyszpitalnej na Lubartowska.Wiem,ze przyjmuje tez prywatnie w Swidniku,ale nie znam wiecej szczegolow. Jesli chodzi o nia sama,to jestem bardzo zadowolona,kobitka doswiadczona,przemila,zawsze wie,co dla pacjentki najlepsze.Troszke ciezko dostac sie do niej,chyba ze w ciazy-to bez problemu i z miejsca.A tak normalnie to raniutko po prostu trzeba byc w poradni i rejestrowac sie.Zapisow nie ma. Szczerze polecam ta doktor,swego czasu bardzo mi pomogla,dla mnie to najlepsza ginekolog. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Teresinska/ginekolog IP: *.chello.pl 17.06.07, 19:42 hej :) a mozesz mi dokladnie napisac w ktorym miejscu jest ta przychodnia ?? Nie jestem z lublina,i nie orientuje sie zbytnio :( Z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosika345 Re: Teresinska/ginekolog 18.06.07, 18:14 Na Lubartowskiej jest szpital gin.-polozniczy,trzeba wejsc glowna brama i najlep;iej zrobisz jak zapytasz portiera,ktory tam sobie siedzi,on Ci wskaze droge do poradni.Ulice Lubartowska powinnas znalezc latwo,szpital taki jest tam jeden. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Teresinska/ginekolog IP: *.chello.pl 20.06.07, 09:34 Dziekuje :) chcialam sie jeszcze spytac czy zeby sie zarejestrowac do tej pani doktor trzeba dlugo czekac ?? Mozna to zrobic telefonicznie?? Podobno przyjmuje jeszcze w sanitasie,ale tam mozna zapisac sie do niej dopiero na sierpien:/.z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka79 Re: Teresinska/ginekolog IP: *.it-net.pl 20.06.07, 11:00 To jest nr tel. do przychodni przyszpitalnej - o81-740-89-97 - zadzwoń do rejesteracji i zapytaj. Jeśli chodzi o dr Teresińską to zupełnie nie pamiętam w jakie dni przyjmujei w jakich gofdiznach, oraz czy można się rejestrować telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosika345 Re: Teresinska/ginekolog 20.06.07, 12:56 Owszem,zadzwonic mozna,ale po godz.9-tej.Wtedy niestety jeszcze nie zdazylo sie,aby dostac numerek,bo JUZ po prostu nie ma. Ja mysle,ze taka strategie sobie panie w rejestracji przyjely,bo gdyby np.przyjmowaly telefony od 7-ej,to mogloby nie starczyc dla pacjentek przy okienku numerkow. W kazdym razie zadzwon tam i zapytaj,czy nie jest na urlopie czasem pani doktor,a tak w ogole to przyjmuje we wszystkie dni i na biezaco,oprocz dnia,kiedy schodzi z nocnego dyzuru w szpitalu,a to jest tez wiadome w rejestracji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karoolaaa Re: Teresinska/ginekolog 20.06.07, 18:43 wiem jeszcze ze dr teresinska przyjmuje w sanitasie,ale tam pani w rejestracji powiedziala mi ze najblizszy wolny termin jest ok 20 sierpnia,bo pani dr bedzie miala urlop.nie wiem jak to jest na lubartowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Teresinska/ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:09 Rzeczywiście w Sanitasie trzeba długo czekać na wizytę.A to dlatego,że dużo chętnych,a mało wizyt z NFZ. ALe polecam Dr Teresińską. Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Teresinska/ginekolog IP: *.chello.pl 31.03.08, 09:27 nie jestem z lublina i mam pytanie... Czy wejscie do tej przychodni na lubartowskiej znajduje sie kolo ulicy czwartek/unicka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Teresinska/ginekolog IP: *.it-net.pl 31.03.08, 20:12 dokładnie tak - od ul Czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
izunia228 Re: Teresinska/ginekolog 02.04.08, 16:23 polecam, poszłam do niej za namową koleżanki i nie żałuję, spokojna, opanowana, w sanitasie przyjęła mnie raz bez tzw. numerka. Jako jedyny ginekolog na pierwszej wizycie zbadała mi piersi, szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: Teresinska/ginekolog IP: 87.246.217.* 05.04.08, 12:41 czy Pani Doktor w swoim gabinecie na Lubartowskiej ma przy sobie jakąś asystentkę, czy tez jest sama w gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Teresinska/ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 21:09 A to zalezy, bo jeśli chodzi o zwykłą poradę, badanie, to zazwyczaj nie ale np. do pobrania do cytologii to jest bardzo miła pani pielegniarka, od lat ta sama..Zreszta i do zwykłych wizyt takze czasem przyłącza się, ale jesli to ma byc problemem to zawsze mozna poprosic o sam na sam z p. doktor,pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś