Dodaj do ulubionych

nowa strona KL -błędy

20.06.07, 12:00
Zmieniła się strona Kuriera Lubelskiego. Kanały RSS nie działają.
www.kurier.lublin.pl/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=10
Wyskakuje błąd: Unknown publication type ID '7'. W kodzie strony wpisy z
www.onet.pl. Wygląda to tak, jakby webmaster wziął stronę z onetu i ją
nieumiejętnie przerabiał na stronę Kuriera.
Obserwuj wątek
    • Gość: nov Re: nowa strona KL -błędy IP: *.chello.pl 20.06.07, 12:35
      A ja mam caly czas 'konserwacja serwera, przepraszamy'. Od niedzieli tak mam.
      Dzifne cus.
      • clavi Re: nowa strona KL -błędy 20.06.07, 13:01
        Strona otwiera sie normalnie. Czy jest lepsza? Nie wiem, trzeba sie do niej
        przyzwyczaic. Liczylem na poprawe "Forum" ktore jest trudne do prowadzenia
        dyskusji, gdyz sciera sie w nim armia Anonimow (nikt tam anonimowy jednak nie
        jest zostawia bowiem swoje IP po kazdym wpisie). Logowanie obowiazkowe by sie
        przydalo by utemperowac niejtore jezyki, ale to raczej mrzonki...
    • Gość: Ratio. Re: nowa strona KL -błędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:39
      Dlaczego WUKA, facet madry , pelniacy jakas wazna funkcje w Kurierze nie powie
      tym glupawym komputerowcom: chcecie sie wyzywac, to zalozcie sobie wlasne
      strony i tam eksperymentujcie. Z naszej strony to nie jest konserwatyzm, ; cos,
      co DOBRZE dzialalo, teraz spieprzyli i sie ciesza- byc moze forsa im za to
      poleciala. JA DOMAGAM SIE FUNKCJONALNEJ STRONY WWW KURIERA. Ja nie mam czasu
      rozczytywac krzyzowki w postaci www Kuriera. Mlode glupki-komputerowcy: rece z
      daleka od klawiatury, bo jestescie NIEDOUCZENI, a Wasza tzw. "wizja" dobrych
      stron to GLUPOTA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka