12.06.03, 09:28
taki mały bo w korzeń urósł, taki co to zaczyna a nie wie jak skończyć,
mniej niż zero, bóg seksu?. Ludzie, w piątek on się pyta swoich kumlpli czy
ja go chcę !!!!. Z całej tej paczki to tylko Izę darzę sympatią, mimo
przepaści w naszych poglądach.
pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul A ja juz wiem...... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 14:07
      Wiem 3 rzeczy. Wiem ze chodzi o Leszka M. Wiem ze leszek to rzadny wladzy,
      zaklamany psychopata bez honoru, ktorego z jakiegos powodu boja sie jego kumple
      z SLD. To jakis maniak. Osoba niepoczytalna za swe slowa i czyny. To wariat
      przy wladzy. Kretacz, cham i lajdak. I po trzecie wiem ze jade na dlugi
      weekend nad morze nasze polskie i zaplace jakas oplate klimatyczna. Wczesniej
      tez pewnie placilem jezdzac w rozna miejsca. W Lodzi tez jest jakis unikalny
      klimat, ciekawe czy place? Tego nie wiem. Milego weekend'u, uszanowanie,
      Paul
      • Gość: hm` Re: A ja juz wiem......Takie tam cytaty.... IP: 217.153.156.* 13.06.03, 14:49
        Wystapienie Leszka Millera z dnia 07.08.2000 w RMF FM:

"Pan Jerzy Buzek powinien podac sie do dymisji. Gdyby w moim rzadzie doszlo
        do jakiejkolwiek korupcji a poparcie spoleczne spadloby ponizej 80% to
        poczucie przyzwoitosci nakazaloby mi podac sie do dymisji"

Wystapienie Leszka Millera z dnia 08.05.2003 w porannym Radiu Zet:

"Afera korupcyjna pana ministra Lapinskiego jest moim kolejnym bolesnym
        doswiadczeniem gdyz dzialo sie to za mojej kadencji jako premiera. Pewnie
        stad bierze sie az 80% negatywnych opinii o moim rzadzie. Ubolewam nad tym,
        ale to nie jest powód podawania sie do dymisji."

pozdr. hm` ;]
        • Gość: Paul Alez drogi hm`'ie........ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 15:03
          Gość portalu: hm` napisał(a):

> Wystapienie Leszka Millera z dnia 07.08.2000 w RMF FM:
          >
          > "Pan Jerzy Buzek powinien podac sie do dymisji. Gdyby w moim rzadzie doszlo
          > do jakiejkolwiek korupcji a poparcie spoleczne spadloby ponizej 80% to
          > poczucie przyzwoitosci nakazaloby mi podac sie do dymisji"
          >
          > Wystapienie Leszka Millera z dnia 08.05.2003 w porannym Radiu Zet:
          >
          > "Afera korupcyjna pana ministra Lapinskiego jest moim kolejnym bolesnym
          > doswiadczeniem gdyz dzialo sie to za mojej kadencji jako premiera. Pewnie
          > stad bierze sie az 80% negatywnych opinii o moim rzadzie. Ubolewam nad tym,
          > ale to nie jest powód podawania sie do dymisji."
          >
          >
          > pozdr. hm` ;]
          Takich cytatow mozna zebrac dziesiatki. Jak zwykle jestes merytoryczny w swej
          wypowiedzi, mnie ponosza nerwy. Szczerze mowiac zaczynam sie "mullera" bac.
          Troche na zasadzie pana leppera. Zaczyna byc co raz bardziej nieprzewidywalny,
          cyniczny i bezczelny. Ma "poparcie" i wladze, jak pisalem jego poplecznicy sie
          go najwyrazniej boja, troche jak Stalina. SLD zachowuje sie jak PZPR, albo
          NSDAP. Samoobrona nigdy takiej wladzy miec nie bedzie, dzlatego wlasnie jest
          taka smieszna. Jej szeregi nie maja korzeni w takiej sprawnej i zwartej
          organizacji jak komuna. Komuna to dzuma. Wydaje sie ze ci ludzie sa zdolni
          wykonac kazdy rozkaz. To przeraza. Samoobrona przy SLD to przedszkole,
          niezdyscyplinowani populisci bez dyscypliny, to hippisi sejmu RP. Uszanowanie,
          Paul
          • Gość: hm` Re: Alez, Paul.. IP: 217.153.156.* 13.06.03, 15:12
            Zgadza sie organizacyjnie poczawszy od mlodziezowek na samej partii konczac
            jest swietnie zorganizowane. Przeraza fakt, takiego posluszenstwa mlodych ludzi
            w mlodziezowce(vide: napasc prawdopodobnie na polecenie Łapińskiego
            fotoreportera Newsweeka).
            Czemu jest tak dobra organizacja?? Doswiadczenia komunizmu, struktura partii,
            i oczywiscie dyscyplina, niesamowita dyscyplina. Poza tym, finansowanie przez
            panstwo tejze partii, innych tez, co uwazam za nieporozumienie.
            A co do Millera, to typowy zamordysta, nie znosi sprzeciwu, najgorsze jest to,
            ze ma wladze i chore pomysly gospodarcze. Kolesiostwo zapanowalo jak nigdy
            przedtem w naszym kraju odkad rzadzi Miller. Koszmar, moze dzis sie skonczy???

pozdr. hm`
            • Gość: Paul Leszek przemawia, kobiety mdleja........ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 15:46
              ....w dodatku z "jego formacji". Nie wytrzymala napiecia sytuacji politycznej,
              presji partyjnej, czy szyderczych klamstw kanclerza? Uszanowanie,
              Paul
              PS ha, ha........"Muller" plywal na okretach podwodnych. Wiedzialem ze byl w
              marynarce i........podejrzewalem go o tem "proceder". Znalem paru ludzi po
              sluzbie na okretach podwodnych. To troche go tlumaczy....;-}
              • Gość: hm` Re: Leszek przemawia, kobiety sie krztusza... IP: 217.153.156.* 13.06.03, 16:50
                Ponoc to cukierek byl..
                wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1054655
                A moze jak sie go tak slucha, to czlowiek chce sie smiac przez lzy i zaczyna
                sie krztusic???
                pozdr. hm`
        • Gość: ksia78 Re: A ja juz wiem......Takie tam cytaty.... IP: *.one.pl 13.06.03, 15:17
          Zawsze w takich wypadkach przypomina mi sie Scarlett O'Hara, zatrudniajaca
          dwoch znajomych w swoich tartakach. Obaj radzili sobie gorzej niz zle,
          Scarlett tlumaczyla to sobie tak: "Ashley nie jest stworzony do handlu
          drzewem, podczas gdy Hugo jest po prostu bezgranicznie glupi".
          W tym pierwszym oczywiscie sie kochala.

Rozne rzeczy roznie widzimy, po prostu...
          ksia
          • Gość: Paul Re: A ja juz wiem......Takie tam cytaty.... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 15:48
            Gość portalu: ksia78 napisał(a):

> Zawsze w takich wypadkach przypomina mi sie Scarlett O'Hara, zatrudniajaca
            > dwoch znajomych w swoich tartakach. Obaj radzili sobie gorzej niz zle,
            > Scarlett tlumaczyla to sobie tak: "Ashley nie jest stworzony do handlu
            > drzewem, podczas gdy Hugo jest po prostu bezgranicznie glupi".
            > W tym pierwszym oczywiscie sie kochala.
            >
            > Rozne rzeczy roznie widzimy, po prostu...
            > ksia
            Byl jeszcze "ten trzeci". Uszanowanie,
            Paul
            • empi Konus jeden...... 13.06.03, 16:01
              w swojej gadce w sjmie ciął durnia czy o drogę pytał?. Konus jeden!!!
              pzdr.

p.s. Jeśli konus czuje się czasem mały, smutny, bezużyteczny, wie o tym, że
              będąc obłudnym i najbardziej tupeciarskim plemnikiem w swoim SLD dobrze na tym
              wychodzi.
              • Gość: Paul Re: Konus jeden...... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 16:26
                empi napisał:

> w swojej gadce w sjmie ciął durnia czy o drogę pytał?. Konus jeden!!!
                > pzdr.
                >
                > p.s. Jeśli konus czuje się czasem mały, smutny, bezużyteczny, wie o tym, że
                > będąc obłudnym i najbardziej tupeciarskim plemnikiem w swoim SLD dobrze na
                tym
                > wychodzi.
                Hihihi......moj Boze .....empi;-}! Widze ze porzadnie cie wk..... Oni
                wszyscy "tna durnia". Mowia dlugo i nic z tego nie wynika. Taka komunistyczna
                tradycja. A teraz wyobrazcie sobie co by bylo gdyby......Leszek doszedl
                do "szczytow wladzy" za PRL'u, w latach 50', 60'tych. Strach wasci;-}?
                Uszanowanie,
                Paul
                • mike79 Re: Konus jeden...... 13.06.03, 17:40
                  jak sie kur.wa pozbyc tego konusa ?? bron snajperska ??
    • Gość: Paul Trzynastu gniewnych ludzi zadecydowalo. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 17:58
      Zadecydowalo o "porozumieniu miedzy podzialami". Brawo. Strach o swoja dupe,
      gowniarstwo i brak poczucia wartosci nie zna podzialow. "Muller" wykonal
      swietna komunistyczna wolte. Najpierw ruch oszukanego krola. Krol wyraza chec
      abdykacji. Wszyscy wiedza, ze otoczenie krola boi sie jego zemsty zza grobu i
      do abdykacji nie dopusci. Krol zewnie nawiazuje w przemowieniu do narodowych
      wartosci, nawoluje do braterstwa, ale wszyscy wiedza ze jego siepacze ostrza
      partyjne topory "na wszelki wypadek". Na koniec wiekrzosc chwali krola. Krol
      zlamal bunt w zarodku. Wielki Muller zdolal przekonac o swych racjach,
      obrzucajac blotem swego poprzednika. Z reszta nikogo nie musial przekonywac,
      to byla tylko czesc zagrywki. SLD wyjdzie z tego mocniejsze. Oleksy, ani nikt
      inny juz nie sprobuje usunac krola na zjezdzie Wielkiego Bractwa. W zasadzie
      zjazd juz nie jest potrzebny, odbyl sie 13 czerwca w sejmie. Co zrobi banita
      pretendent do wladzy absolutnej Aleksander Wielki? To pytanie do
      naszego "mlodego_komunisty". Uszanowanie,
      Paul
      PS Brutalny Leszek okpil przebieglego Aleksandra.....te salony Aleksandrowi
      nie sluza, stepiaja zmysly, odbieraja wole walki.
      • empi Re: Trzynastu gniewnych ludzi zadecydowalo. 13.06.03, 19:44
        Paul, zapuściłem ten wątek i czekam na forumowych komuchów. Nie ma ich, my tu
        plujemy i nikt ich nie broni. Wstydzą się go, konusa jednego. Ciekawy jestem
        czy ktoś z nich założy wątek poswięcony "zwycięstwu" millera. Daję głowę, że
        jak podupadnie to te wszystkie hieny co dzisiaj wokół niego brylują pierwsze
        zwalą całą winę na niego i znowu będą się "odnawiać odnowa tak samo". Na
        pohybel....
        pzdr. (ale jestem zły)
        • Gość: Paul Poprawka i wtrent. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 19:57
          Nie uwazam ze w tym watku pluje. Nie mialem i nie mam takiego zamiaru.
          Wyrazam swoja opinie. Opisuje to co widze, a moj punkt widzenia jest z
          definicji subiektywny. Obiektywne jest to co np. cytuje hm`. Obiektywnie rzecz
          biorac Miller klamie i kreci. To mozna obiektywnie stwierdzic na podstawie np.
          owych cytatow. Jesli piszemy ze Miller to klamca, to nie upokazajmy sie piszac
          ze kogos, lub cos "opluwamy". Moim "subiektywnym" zdaniem, pan Miller klamiac
          przez cala swa kadencje, zachowuje sie jak lajdak, bandyta i oszust.
          Powtarzam, ja nie pluje, na podstawie faktow opisuje rzeczywistosc i wyciagam
          wnioski. Czesto zadaje pytania, na ktore nie potrafie znalezc odpowiedzi.
          Uszanowanie,
          Paul
          PS 23 "gniewnych ludzi"......chyba, zreszta to detal.
          • empi Re: Poprawka i wtrent. 13.06.03, 21:50
            he,he,he, oni tak rozumują, .....że opluwamy, może tak samo mają go dość tylko
            to wrodzone kundlostwo, wierność służalcza w oczekiwaniu na pogłaskanie przez
            pana i kęsek z pańskiego stołu. Ja Ci Paul mówię, oni sami jeszcze go pogryzą.
            Wracając do tematu, czy Ty mi zabraniasz go opłuć?.
            pzdr.
            • Gość: Paul Re: Poprawka i wtrent. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 15:31
              O nie, niczego Ci nie zabraniam. Mowie za siebie. Sam czasem lubie sobie
              splunac. W temacie polityki np. zadko miewam slinotok. Chodzi mi o to, ze co
              o Millerze napisalem to nie zadne opluwanie, tylko moje nieobiektywne oceny
              wyciagniete z jak najbardziej obiektywnych faktow. Zas swe oceny traktuje
              powaznie. Miller -> klamca -> chamowaty cynik -> oszust i bydle kpiace sobie
              ze mnie w zywe oczy. "To wsztstko". Nie nazywam go skurwysynem, bo nie mam
              informacji by jego matka parala sie kiedys najstarszym zawodem swiata. Teraz
              chyba wszystko jasne. Uszanowanie,
              Paul
    • mloda_komunistka Re: Kto to? 05.12.03, 23:27
      no,no, kombinowali i kombinowali(Empi i Paul), nasikali do paliwa helikoptera
      i obaj teraz zeszli do podziemia forumowego.
      Wasza Musia-Komusia.
      • dociek Re: Kto to? 06.12.03, 10:02
        Ale jaki z tego może być genialnie rozkręcony, polityczny "myk" marketingowy.
        Jak tam z notowaniami, odbiły sie od dna? :-p
        • pepperoni78 Re: Kto to? 06.12.03, 16:29
          Najbardziej spodobały mi się słowa niedawnego solenizanta, Andrzeja L.: "rząd
          upadł"... ;)
        • oszolom.z.radyja.maryja Re: Kto to? 08.12.03, 21:50
          dociek napisał:

> Ale jaki z tego może być genialnie rozkręcony, polityczny "myk"
          marketingowy.
          > Jak tam z notowaniami, odbiły sie od dna? :-p

Ma mu w tym pomóc św. Barbara podarowana przez górników w Lubinie, ocalała w
          całości z tej katastrofy i jest z Millerem razem w szpitalu, obok niego sobie
          leży. Cuda się zdażają. Miller nawet się nawraca.
          • oszolom.z.radyja.maryja poprawka 08.12.03, 21:56
            "zdarzają" oczywiście przez rz.
            sorry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka