pepperoni78 14.06.03, 17:24 ...wrażenia - później. Jak tylko rowerowcy wrócą do Lublina ;) I do sił oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nitka Re: Kozłówka zaliczona... IP: kokosz:* / 10.0.0.* 14.06.03, 17:54 Grupa busowa powróciła w komplecie czekamy na powrót grupy rowerowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Kozłówka zaliczona... 14.06.03, 18:13 pierwszy z rowerzystow zglasza swoj powrot do domu :D Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Kozłówka zaliczona... 14.06.03, 18:27 Tak wcześnie?? Mysłałem, że dłużej wam zejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Kozłówka zaliczona... 14.06.03, 18:29 ano wczesnie, wczesnie :D :D wlasnie pracuje nad zdjeciami, beda za okolo 2-3 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Kozłówka zaliczona... 14.06.03, 18:33 Nastepni tez juz .Wrazenia pozniej ,ide do wanny:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Kozłówka zaliczona... 14.06.03, 18:41 I ja dojechałam:))) A po drodze jeszcze zrobiłam sesję zdjęciową źrebiętom z klubu jeździeckiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Kozłówka zaliczona... IP: *.resetnet.pl 14.06.03, 19:01 No kochani juz nie moge sie doczekac waszych relacji na temat tej świetnej wyprawy, ale najpierw odsapnijcie trochę i poukładajcie sobie wszystko w miare jednolitą opowieść - tak żeby nic ciekawego wam nie uciekło :d. Z pozdrowieniem ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Kozłówka zaliczona... 14.06.03, 19:13 O rany, zebrać kleszcza, żmiję, kilkukrotne gubienie sie, Lubartów, pizzerię czynna od 16, stawy w lesie, wywrotkę Piotrka i Mike'a w jedna całość, ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Kciałam powiedzieć... 14.06.03, 19:29 że strasznie miło spedziłam z Wami czas - jesteście niesamowitymi ludźmi i fajnie się z Wami przezywa przygody, jakie nam się przytrafiły:)))) Cieszę się, że Was poznałam i mogłam się z Wami pobłąkać na rowerkach:))) Pozdrawiam cały skład rowerowo-busowo-kozłówkowy:))) Lotos is the best!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 link... 14.06.03, 21:33 www.forumlublin.republika.pl/ narazie tylko czesc zdjec, a konkretnie polowa ! zaraz bedzie druga polowa Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: link... 14.06.03, 21:51 no sie zapchalo ! jutro strona bedzie na lepszym serwerze ! wiec ni ebedzie problemu ze sciaganiem i przegladaniem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: link... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 21:51 ale zdjątka mrau, mrau:) Odpowiedz Link Zgłoś
polepszak Re: link... 14.06.03, 21:54 Widzę, że wszyscy powrócili ;))) NIe wątpię, że wycieczka była przeurocza :))) Niecierpliwie czekam na kolejne zwierzenia i komentarze ;))) pozdrawiam, Łukasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd proszę o szczegóły;)) 15.06.03, 00:52 wiem, że zmęczenie, wiem, że sobota, wiem, że słoneczko, wiem, że rodzina i obowiązki... ale ja tu czekam... na relację szczegółową... cholerka... ech.. z wami to tak zawsze.. jak o wosku, klatach i lanym piwie to chcieli gadać, a teraz buzie na kłódkę i milczą... cieszę się, że przynajmniej na zdjęciach was widzę... i podziwiam kondycję.. całusy dla wszystkich, a szczególnie dla mike'a79... za szybką relację fotograficzną;)) Dobrej nocki Rena i tak was uwielbiam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: dzialajacy link ! IP: *.resetnet.pl 15.06.03, 07:09 No tak moi drodzy nie ma to jak dobrze się dotlenić - zdjęcia 29-30 :D:D:D:D. Z poważaniem ZOh. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: dzialajacy link ! 15.06.03, 09:31 Nawet wiem kto sie tak dotlenial. ;]]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: dzialajacy link ! 15.06.03, 10:12 Mike, zdjęcia są super :] Żałuję, że jestem tylko na kilku ;) ale to moja wina. ;) To kiedy powtórka z rozrywki?? A może teraz dla odniany jakieś dicho - bandżo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad3 Re: dzialajacy link ! IP: *.ltk.com.pl 15.06.03, 13:18 no to jak, będzie powtórka z rozrywki...wtedy bym już nie przegapił ;-) Pzdr mad3 Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Kozłówka zaliczona... 15.06.03, 14:49 Uprzejmie informuję (zwłaszcza Panią z Pomorza), że trwają prace nad relacją z wczorajszej wycieczki. Będzie to krótka relacja jedynie z części busowej. I będzie bardzo subiektywna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Kozłówka zaliczona... 15.06.03, 15:30 pepe jak chcesz sie pokusic o jakis komentarz to ja go chetnie wrzuce na strone, mozesz tez zrobic podpisy do fotek, nie ma zadnego problemu zeby je popodpisywac !! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Kozłówka zaliczona... 15.06.03, 16:17 Pani z Pomorza czeka z niecierpliwością i proponuje, żebyście jednak wrzucili podpisiki pod zdjęcia szczególnie tych nieznanych mi ludzików i z góry dziękuję, bo wiem, że zrobicie to dla mnie;)) Miłego popołudnia, w mojej mieścince gra dzisiaj Perfect... nie mogę się doczekać;)) Rena p.s. a zdjęcia super;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Kozłówka zaliczona... IP: *.resetnet.pl 15.06.03, 16:34 Renka Ty i tak masz nad wyraz komfortową sytuację :d . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Kozłówka zaliczona... 15.06.03, 17:33 No i coz ja mam powiedziec.Bylo super,Wszyscy moi znajomi uwiecznieni na zdjeciach wychwalaja Mike79,za super postawe wobec tych przezawalistych gorek z Lubartowa do Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Kozłówka zaliczona... 15.06.03, 18:38 czarna33 napisała: > No i coz ja mam powiedziec.Bylo super,Wszyscy moi znajomi uwiecznieni na > zdjeciach wychwalaja Mike79,za super postawe wobec tych przezawalistych gorek > z Lubartowa do Lublina. Szczegóły prosiemy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Kozłówka zaliczona... IP: *.lublin.mm.pl 15.06.03, 18:39 Ech, jezdem pod wrażeniem..pepper mi tu kabluje wszystko na gg. Fajne wam było..... Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 podpisy + mapa - sa juz na stronie 15.06.03, 19:10 na stronie pojawily sie juyz podpisy co do poniektorych zdjec :) a takze mapa z zanzaczona trasa wycieczki - nie byla ona najprostsza :) i wazniejszymi punktami postojowymi - w tym Kol.Lucka :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Kozłówka zaliczona... 15.06.03, 19:48 Na wspomnienie sklepu z muchami chodzacymi po kielbasie di dzis sie smieje jak gupiaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Kozłówka zaliczona... 15.06.03, 20:41 Mike pozwolisz, że wrzucę jeszcze raz ten nowy link, bo sama weszłam w ten pierwszy link i szukałam mapy, nie znalazłam bo mapa jest w tym drugim linku! www.kozlowka.4me.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AguŚ Re: Kozłówka zaliczona... IP: *.lublin.mm.pl 15.06.03, 21:31 Było Extra tylko grupa nie dodała, że się ciągłam jak nie wiem co:)))Dzieki Wam z góry, że jesteście cierpliwi dla początkujących rowerzystów. Wszytsko co prawda mnie boli ale jest to ból dumy. Chciałam wszystkich podrowić i ucałować całą grupe:)Mike jesteś najlepszy. Stronka w deche. Zdjęcia super. A tak wogóle to mam nadzieję, że bedę posiadaczką mapy na trasę rowerową do Nałęczowa. Myślę, że jakoś się zgadamy. Pa. Buziaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Kozłówka zaliczona... 16.06.03, 15:33 A ja uwazam, ze wszyscy byli dzielni! A początkujący to już w ogóle - ja na początku swego rowerowania raczej nie zrobiłabym naraz takiej trasy!!! Nie mówiąc o tym, że w piachu to się zastanawiałam, czy nie wrócić w diabły do domu:))) Nie wiem, jak dotarłam do Świdnika, bo byłam krańcowo wyczerpana... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Mike, mam nadzieję... 15.06.03, 21:51 ...że nie obrazisz się, jeśli ściągnę sobie parę zdjęć?? ;) To będzie rewelacyjna pamiątka. A może na stronie o Lubliie zrobimy kącik z krótkimi wspomnieniami spotkań forumowych?? Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Relacja part łan 15.06.03, 22:42 Dnia 22 marca 2003 niejaki Pepperoni 78 (zwany dalej Pepperem) wystąpił z inicjatywą rowerowo - busowego wyjazdu Forumowiczów do Muzeum Zamoyskich w Kozłówce. Pomysł spotkał się z aprobatą bywalców Forum. Przez niemal trzy miesiące na stronach portalu Gazeta.pl trwała zagorzała dyskusja , podczas której ustalano szczegóły przedsięwzięcia. Datę wyjazdu wyznaczono na 14 czerwca. Tego dnia około ósmej rano na parkingu przed TP SA spotkali się uczestnicy rowerowej części wycieczki (szczegóły tej części - mam nadzieję - przedstawią sami uczestnicy). Na 11.00 wyznaczono na dworcu głównym spotkanie pozostalej części uczestników ekskursji. Główny sprawca zamieszania, Pepper, przybył na miejsce z kilkuminutowym spóźnieniem. Na dworcu znalazła go Nitka. Zgodnie z planem mieli udać się do Kozłówki PKS-owskim autobusem do Łukowa przez Michów, planowy odjazd godzina 11.50 ze stanowiska 9. Podróżnicy postanowili jednak na wszelki wypadek upewnić się, czy pojazd rzeczywiście będzie. Miła pani z PKS poinformowała ich, ze tego dnia już nie ma żadnego bezpośredniego połączenia z Kozłówką. Nie zważając na to drobne niepowodzenie, Pepper i Nitka postanowili kontynuować podróż. Udali się żółtym busem do Lubartowa, gdzie chwilę po przybyciu przesiedli sie do zmierzającego w kierunku Kozłówki autobusu PKS, który dowiózł ich do celu podróży. Na miejscu czekała już na nich ósemka uczestników (czyli komplet) rowerowej części wycieczki, mianowicie: Ronja; Czarna33 z małżonkiem Andrzejem; koleżanka Czarnej, Agnieszka (Ejno vel AguŚ); druga koleżanka Czarnej, Kasia z małżonkiem Gienkiem; Mike79 (który zadbał o foto-relację z wycieczki); Piotrek. ... CDN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Relacja part łan IP: kokosz:* / 10.0.0.* 15.06.03, 23:31 Jako pozostała część grupy busowej,czyli 1/2:)potwierdzam zgodność relacji z orginalnymi wdarzeniami :) Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg relacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd czekam na part tuuuu:)) 15.06.03, 23:41 Pepperoni ty jesteś kochany;)) dzięki za relację i czekam na kontynuację;)) A tak głośno śpiewałam dzisiaj na koncercie "Błagam Peppe wróć", że chyba w Lublinie było słychać;)) Pozdrowionka Rena Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: czekam na part tuuuu:)) 16.06.03, 07:59 A ja zastanawiałem się cóż to: czy Wojski gra jeszcze, czy to echo grało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Kozłówka zaliczona... 16.06.03, 18:24 Jedna poprawka w wyliczniu osob : Asia z malzonkiem Gienkiem :)Poczatkujaca dziekuje za dodanie otuchy i wprasza sie na nastepny wyjazd :) Buziaki :) Cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Kozłówka zaliczona... 16.06.03, 20:16 e tam wpadka, spoko wazne ze o nikim nie zpomniales Pepe :) Cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś