Dodaj do ulubionych

Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś.

06.12.01, 08:34
W ten weekend znów przyjeżdzam i drżę o to, by ten śnieg spadł, by zapadał
drogi, by schwycił kilkustopniowy mróz, by słonce migotało w gwiazdeczkach!!!
Pozdrawiam bezśnieżnie z Wwy
R.
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 06.12.01, 20:07
      ronja napisał(a):

> W ten weekend znów przyjeżdzam i drżę o to, by ten śnieg spadł, by zapadał
      > drogi, by schwycił kilkustopniowy mróz, by słonce migotało w gwiazdeczkach!!!
      > Pozdrawiam bezśnieżnie z Wwy
      > R.

Dopiero Ronju tu weszłam. Jest godz. jaką widzisz a mróz trzyma, jest tera -11
      st. to może do Twojego przyjazdu śnieg będzie. Jeszcze jutro i będziesz w domu:)))
      • Gość: lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. IP: 192.168.0.* 07.12.01, 08:15
        lucy_z napisał(a):

> ronja napisał(a):
        >
        > > W ten weekend znów przyjeżdzam i drżę o to, by ten śnieg spadł, by zapadał
        >
        > > drogi, by schwycił kilkustopniowy mróz, by słonce migotało w gwiazdeczkach
        > !!!
        > > Pozdrawiam bezśnieżnie z Wwy
        > > R.
        >
        > Dopiero Ronju tu weszłam. Jest godz. jaką widzisz a mróz trzyma, jest tera -1
        > 1
        > st. to może do Twojego przyjazdu śnieg będzie. Jeszcze jutro i będziesz w domu:
        > )))

Ronju:) Pogodynka;)

Jest -15st., mróz jak cholera i świeci słońce, no już zaczyna świecić ;)))
        Dobrego dnia:))))
        • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 07.12.01, 09:39
          Super!!!!
          W Wwie też mróz aż miło w policzki szczypie i na szybach autobusów kwiatki
          maluje!!!
          Wiesz, że ja kiedyś marzyłam, że mróz naprawdę chodzi w wielkim kożuchu i
          maluje pędzelkiem kwiaty na szybach?:)
    • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 11.12.01, 19:55
      ronja napisał(a):

> W ten weekend znów przyjeżdzam i drżę o to, by ten śnieg spadł, by zapadał
      > drogi, by schwycił kilkustopniowy mróz, by słonce migotało w gwiazdeczkach!!!
      > Pozdrawiam bezśnieżnie z Wwy
      > R.

Ronju! Pogodynka zaspała a raczej zapomniała:((( Przez te byłe dni było jak
      było:) Jest ciepło, ok. 0st.i chyba będzie ciapa:( Ale zapowiadają ostrą zimę od
      soboty. Idzie ze wschodu.
      • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 12.12.01, 11:46
        Ach, Lucy!!!
        Zasypało Warszawę!!! Już dawno nie byłam tak szczęśliwa!!! No chyba ze
        jeździłam konno, np wczoraj. Jestem chora, ale co tam, gdy dzisiaj ujrzałam
        drzewa pod grubymi warstwami już nie szronu al eśniegu, radość i moje zwriowane
        urosło o 356 %!!!!!:)
        Mam nadzieję, ze i Lublin zasypie i potrzyma do świąt!!!!!!!1
    • Gość: Ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. IP: 212.244.252.* 13.12.01, 08:28
      Lucy!!! Minus osiemnaście stopni w stolicy i słońce, i śnieg!!!!
      • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 14.12.01, 10:27
        Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Lucy!!! Minus osiemnaście stopni w stolicy i słońce, i śnieg!!!!

Witaj Ronju:))))
        Tak było wczoraj. A dzisiaj cudo!!!!!! Jest -10st. i pada taki śnieg o którym
        kiedyś marzyłaś, piękne, gęste, duuuże płatki. Ach jak to pięknie wygląda.....
        Pa:))))
    • Gość: Ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. IP: 212.244.252.* 17.12.01, 11:29
      Lucy od dzisiaj trzymamy kciuki, zeby śnieg i mróz na lubekszczyźnie utrzymał
      sięco najmniej przez okrągły tydzień! Przez kwadratowy też może!!!!
      • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 17.12.01, 11:48

> Lucy od dzisiaj trzymamy kciuki, zeby śnieg i mróz na lubekszczyźnie utrzymał
        > sięco najmniej przez okrągły tydzień! Przez kwadratowy też może!!!!

Dopiero tu weszłam. Tak, byłby nastrój świąteczny. Wczoraj słyszałam, że u nas
        ma być odwilż a tu patrz, jaki mróz. Myślę, że to się utrzyma......
        • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 20.12.01, 09:50
          lucy_z napisał(a):

Wczoraj słyszałam, że u nas
          >
          > ma być odwilż a tu patrz, jaki mróz. Myślę, że to się utrzyma......
          No i mamy odwilż ale Ronju jak przyjedziesz to będzie zima:))))
          Gdzie się podziewałaś??????????
          • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 02.01.02, 11:46
            Lucy, co się z tym nazym lubelskim forum porobiło!!!!1
            A w zimie lubelskiej zakochałam się i chcę mieć z nią dzieci!:)
            Pozdrawiam poświatecznie!
            • Gość: lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. IP: 192.168.0.* 02.01.02, 19:38
              ronja napisał(a):

> Lucy, co się z tym nazym lubelskim forum porobiło!!!!1
              > A w zimie lubelskiej zakochałam się i chcę mieć z nią dzieci!:)
              > Pozdrawiam poświatecznie!

Ronju! Co masz na myśli????? Że nikogo nie było????? Ronju,z zimą miałabyś
              tylko bałwanki;) a tego nie chcesz????
              Zima jest piękna, fakt ale jak nie trzeba gdzieś jechać czy dojechać......
              • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 03.01.02, 08:25
                Słuchaj, jak w piewrszy dzień świąt wracałam z klubu, to autobus z Lublina nie
                mógł juz przejechać przez Kalinówkę, tylko jechał przez Felin do Witosa...
                Czad.
                A konie gdy jechałam parę godzin wcześniej n a przejażdżkę do lasu - brnęły po
                brzuchy w zaspach i klęły nas za ten głupi pomysł ile wlezie...
                Ale trzeba było je ruszyć, żeby nie dostały choroby poświątecznej...
                • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 09.01.02, 11:31

Dawno tu nie byłam, trzeba trochę forum ruszyć, choćby pogodą;))
                  Pogoda zdechła:(((((( Śnieg leży ale......:(((((
                  Acha!!!! Goni nas Chełm, hi, hi:)))) My z Ronją prawie same prześcignęłyśmy
                  takie duże miasto w stosunku do Świdnika ;)))))))
                  • Gość: Ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. IP: 212.244.252.* 09.01.02, 15:23
                    No, jesteśmy debeściaki!:)
                    Kurczę, mam nadzieję, ze za tydzień będzie śnieg w Świdniku, bo chciałabym
                    zrobić bratu niespodziankę i wziąć go na spacerek konno, oczywiście powoli, bo
                    ni eumie jeździć, ale koniecznie powinien być snieg w lesie!!!
                    • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 11.01.02, 09:30
                      Dzisiaj jest -4 stopnie to może Ronju uda się ta jazda na koniu. Na polach leży
                      jeszcze tyllllllllle śniegu :)))))))
                      • Gość: Ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. IP: 212.244.252.* 11.01.02, 10:24
                        Lucy, ale to dopiero za tydzień. Teraz zostaję w Wwie...:(((((
                        U nas też rano przymroziło!
                        • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 14.01.02, 13:16

> Lucy, ale to dopiero za tydzień. Teraz zostaję w Wwie...:(((((
                          > U nas też rano przymroziło!

Śnieg jeszcze leży, wprawdzie brudny ale jednak bo jest -4 stopnia:)
                          Mogło by trochę dopadać.
                          • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 14.01.02, 14:02
                            leży to jeszcze prawie wszędzie, ale nie wygląda zbyt apetycznie...
                            Ja tam się wciąż łudzę co do weekendu...
                            Mam stary mało oryginalny pomysł na nowy wątek...
                            • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 15.01.02, 10:38
                              ronja napisał(a):

> leży to jeszcze prawie wszędzie, ale nie wygląda zbyt apetycznie...
                              > Ja tam się wciąż łudzę co do weekendu...
                              > Mam stary mało oryginalny pomysł na nowy wątek...

Ronju:))))) Dzisiaj bez zmian, niestety.
                              Rany:(( Ale macie korki w Warszawie :(((( Dobrego dnia Ci życzę:)))))
                              • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 15.01.02, 11:03
                                A ja mieszkam właśnie w tej odciętej korkami części...:)
                                Boję się, ze tylko do pracy, z powrotem i tyle mojego widzenia ludzi, bo po 2-
                                godzinnym powrocie nie będzie mi się chciało znów 2 godziny, tym razem do
                                centrum jechać...
                                Jeszcze tylko 3 dni i będę w domku!!!!!!
                                R.
                                Pozdrawiam!!!
                                • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 15.01.02, 11:24
                                  ronja napisał(a):

> A ja mieszkam właśnie w tej odciętej korkami części...:)
                                  > Boję się, ze tylko do pracy, z powrotem i tyle mojego widzenia ludzi, bo po 2-
                                  > godzinnym powrocie nie będzie mi się chciało znów 2 godziny, tym razem do
                                  > centrum jechać...
                                  > Jeszcze tylko 3 dni i będę w domku!!!!!!
                                  > R.
                                  > Pozdrawiam!!!
                                  Ronju:))))) Dzisiejszego dnia nie licz, będzie Ci łatwiej ;)))

Mnie też się wiosny chce!!!!! Och:))))
                                  • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 16.01.02, 12:37
                                    Ronju:)))))) Dzisiaj jest pięknie, świeci słoneczko, szadź pokryła drzewa, są
                                    tak pięknie oszronione. Idę w Świdnik.......:)

Ronju:) "Źle się dzieje w państwie duńskim", zobacz jakie chamstwo się
                                    rozpanoszyło w Lublinie. Ale byłam wściekła wczoraj w nocy a komputer chodził
                                    do....nie powiem;) Co rusz gdzieś jakiś oszołom dorywa się do komputera a ten
                                    wczorajszy to wyjątkowo chamski, pewno był pijany:((((
                                    Dlaczego się nie odzywasz???? Nie masz nastroju czy czsu????? Pa
                                    • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 16.01.02, 12:41
                                      Oj. Lucy, w doła wpadłam takiego głębokiego, ze ledwie mnie z niego widać!!!
                                      W pracy średnio - raz zachrzan, raz nuda.
                                      Czy wiesz, ze nie widziałam słonca od jakiegoś 1,5 tygodnia?
                                      To tez chyba przygnębiajaco na mnie wpływa...
                                      Ale pojutrze już do domku! I idę z bratem na Harry'ego Pottera! Hura!
                                      Zazdroszczę Ci tego słońca!
                                      Oby swieciło do niedzieli co najmniej!
    • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 16.01.02, 12:47
      A co tego, co Cię wkurzył - nie lubię agresji i strasznie się jej boję. Dlatego
      na takich wole nie reagować,, nie zaczepiać, nie dawać im okazji do okazania
      chamstwa. Chyba że skrzywdzą kogoś mi bliskiego, wtedy staję w obronie.
      A tu cieżko było i odpowiadać i nie reagować. On faktycznie chyba musiał być
      pijany.
      Oj, bez sensu...
      • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 17.01.02, 13:24
        Śnieg się trzyma, trochę brudnawy ale jednak!!!!! Dzisiaj jest -6 stopni.
        Wczoraj słońce wyszło i szybko zaszło ale drzewa są cudne, dziś właśnie też,
        takie oszronione....
        • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 17.01.02, 14:14
          No, szron to i w Warszawie, bo minus 10 było, ale śnieg w postaci starej
          skorupy.
          Chyba zrezygnuję z planu, koniom kopyta się za bardzo ślizgają jak na
          poczatkującego jeźdźca...
    • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 18.01.02, 14:37
      No, to Świdniku, nadciągam!!!:)
      • Gość: lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. IP: 192.168.0.* 18.01.02, 14:44
        ronja napisał(a):

> No, to Świdniku, nadciągam!!!:)

Nadciągaj, nadciągaj, grzej się w cieple domowego ogniska :)))))
        • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 18.01.02, 15:23
          Płonie ognisko i szumią knieje...:)
          • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 18.01.02, 18:06
            ronja napisał(a):

> Płonie ognisko i szumią knieje...:)

Ha, ha, ha:))))))))
            Cieszę się, że Ci chandra minęła, to chyba na samą myśl o domu:)))))
            Ciesz się Ronju, że masz do kogo wracać, wiesz tego się może nie docenia jak się
            ma. Ja już nie mam, nie mam rodziców, brat jedyny też nie żyje i czasami ogarnia
            mnie taka tęsknota i żal, chociaż mam już swoją rodzinę, to tak mi brak właśnie
            rodziców i brata. Piszę to i wiem, że przynajmniej nie popsuję Ci weekendu:)))
            • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 21.01.02, 08:14
              Ja doceniam, Lucy, jak najbardziej doceniam - i rodziców, i braci, i dom w
              ŚWidniku!!!
              Chciałabym tu kiedyś wrócić na zawsze!!!
              • Gość: lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. IP: 192.168.0.* 21.01.02, 13:57
                ronja napisał(a):

> Ja doceniam, Lucy, jak najbardziej doceniam - i rodziców, i braci, i dom w
                > ŚWidniku!!!
                > Chciałabym tu kiedyś wrócić na zawsze!!!

Wiem, wiem:)))) Byłam w takim nastroju:((((((
                Ronju, dzisiaj zgnilizna taka na dworze, lepiej nie mówić:( A kiedy wracałaś???
                Pojeździłaś na koniku trochę????
                • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 21.01.02, 14:11
                  Nie jeździłam buuuu. W ogóle od 2 tygodniu na koniu nie siedziałam...
                  Chiba zwariuję.:)
                  Wczora z wieczora o dwudziestej wyjechałam do Warszawy...
                  • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 22.01.02, 09:12

Nie chce mi się wychodzić, co za pogoda. Ciekawa jestem czy wróci jeszcze
                    zima???
                    • ronja Słońcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 22.01.02, 11:14
                      Wiesz, co bym chciała? - by wróciła na taka piekna postać, jaka miała przed
                      świętami - z miesiąc śniegu i lekkich mrozów, a potem żeby już słoneczna wiosna
                      była... Ach. Ale obawiam sie, ze tej chlapy i tego bezsłonecznia może jeszcze
                      troche być...:(
                      A ja musze znowu stancji szukać, buuu. Pech.
                      • lucy_z Re: Słońcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 22.01.02, 12:23
                        ronja napisał(a):

> Wiesz, co bym chciała? - by wróciła na taka piekna postać, jaka miała przed
                        > świętami - z miesiąc śniegu i lekkich mrozów, a potem żeby już słoneczna wiosna
                        >
                        > była... Ach. Ale obawiam sie, ze tej chlapy i tego bezsłonecznia może jeszcze
                        > troche być...:(
                        > A ja musze znowu stancji szukać, buuu. Pech.

O! To faktycznie masz pecha!!!!! Roześlij wici na forum warszawskim, może ktoś
                        pomoże?????
                        • ronja Re: Słońcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 22.01.02, 13:23
                          e, chwytam się wypróbowanych sposobów - ściągam ogłoszenia z uczelni wwskich.
                          A w Katowicach podobno słonce swieci!!!:(
    • ronja Słońce!!!! 23.01.02, 08:11
      Jak pięknie wschodzi słońce nad Warszawą...
      • lucy_z Re: Słońce!!!! 23.01.02, 08:31
        ronja napisał(a):

> Jak pięknie wschodzi słońce nad Warszawą...

Ronju:)))))
        I u nas nieśmiało prześwituje przez chmurki. Jest raz jaśniej, już, już coś tam
        błyska i za chwilę ginie. Ale ogólnie jest jasno:)))))
        Ale na chodniki i trawniki lepiej nie patrzeć;))))
        • Gość: Ronja Cały czas słońce!!!! IP: 212.244.252.* 23.01.02, 10:11
          A tam chodniki - czy wiesz jak dzisiaj zmokłam???
          Wyszłam z domu przekonana że nie pada i w momencie otworzenia przeze mnie
          klatki lunęło!
          Zanim dobiegłam do przystanku, zmokłąm całkowicie (nie miałam ani kaptura, ani
          parasolki, ani czapki) i w tymm omencie przestało padać...
          Smieszne, co n ie?
          • lucy_z Re: Cały czas słońce!!!! 23.01.02, 10:28

> A tam chodniki - czy wiesz jak dzisiaj zmokłam???
            > Wyszłam z domu przekonana że nie pada i w momencie otworzenia przeze mnie
            > klatki lunęło!
            > Zanim dobiegłam do przystanku, zmokłąm całkowicie (nie miałam ani kaptura, ani
            > parasolki, ani czapki) i w tymm omencie przestało padać...
            > Smieszne, co n ie?

Deszcz?????? Tu w tej chwili świeci pięknie słońce:))))

Muszę trochę polatać po mieście;) Trochę się nałapać muszę tego słońca;))))
            • Gość: lucy_z Re: Cały czas słońce!!!! IP: 192.168.0.* 24.01.02, 11:26
              lucy_z napisał(a):

Deszcz?????? Tu w tej chwili świeci pięknie słońce:))))
              >
              > Muszę trochę polatać po mieście;) Trochę się nałapać muszę tego słońca;))))

Dzisiaj też świeci i takie powietrze wiosenne, takie zapachy....
              Ale to dopiero i jeszcze styczeń, czuję że zima wróci, wróci......
              W ten weekend przyjeżdżasz też???????
              • ronja Re: Cały czas słońce!!!! 24.01.02, 14:41
                Mam nadzieję, mam nadzieję!!!!!!!!!
                A u nas niby nie pochmurno, ale bez słońca...
                • lucy_z Re: Deszcz, deszcz, deszcz.................. 25.01.02, 09:45

Ale ponuro!!!!!! Nawet kot i pies śpią. Nie cierpię takiej pogody:(((( Wy
                  piłam kawę, chyba zrobię jeszcze drugą....albo pójdę spać....brrrrrrrrr

Czytałam wypowiedź Marii Czubaszek, że w takiej chwili zapala światła, lampki
                  i świece.Odgradza się w ten sposób od świata zewnętrznego.......
                  Nie mam już lampek :((((((
                  • ronja Re: Deszcz, deszcz, deszcz.................. 25.01.02, 11:58
                    A u nas pogoda wrzosowiskowa - ponuro, ale b. wietrznie, więc mi się podoba, bo
                    wielkie kłębiaste olbrzymy ze świetlistymi brzegami gonią sie po niebie z
                    wichrem, a drzewa gna sie im w pokłonach...
                    • Gość: lucy_z Re: Deszcz, deszcz, deszcz.................. IP: 192.168.0.* 27.01.02, 11:17
                      ronja napisał(a):

> A u nas pogoda wrzosowiskowa - ponuro, ale b. wietrznie, więc mi się podoba, bo
                      >
                      > wielkie kłębiaste olbrzymy ze świetlistymi brzegami gonią sie po niebie z
                      > wichrem, a drzewa gna sie im w pokłonach...

Gdzieś tu jesteś Ronju w Świdniku. Ale paskudna pogoda, prawda????
                      Rano świeciło słońce, teraz pada:(((((
                      • ronja Re: Deszcz, deszcz, deszcz.................. 28.01.02, 09:05
                        Oj, strasznie wczoraj padało, gdy wychodziłam na pociąg, myślałam że wrócę
                        zpowrotem i pójde nastepnego dnia po lewe zwolnienie..:)
                        Ale spacetowałam troche po Świdniku - niezależnie od deszczu pare klometrów
                        zrobiłam...
    • ronja Lucy, jak tam wichura w Świdniku? 29.01.02, 14:32
      Bo w Warszawie daje nieźle!
      Drzewa się gną. Wiatr huczy za oknem.
      Ale ciepło.
      Jak by się fajnie spacerowało, gdyby nie wiało...
      • lucy_z Re: Lucy, jak tam wichura w Świdniku? 29.01.02, 15:50
        ronja napisał(a):

> Bo w Warszawie daje nieźle!
        > Drzewa się gną. Wiatr huczy za oknem.
        > Ale ciepło.
        > Jak by się fajnie spacerowało, gdyby nie wiało...

Oj jak duje;))))
        Zdmuchnęło mi nakrycie z głowy, w Lublinie, bo dopiero wróciłam.
        Ale jest bardzo ciepło. Uffff! Ale się naganiałam:))
        • Gość: Ronja Re: Lucy, jak tam wichura w Świdniku? IP: 212.244.252.* 30.01.02, 10:06
          No, ja chodze w żakiecie wiosennym!:)))
    • ronja Lucy, wróć!!! 30.01.02, 15:15
      Nie da rady samej prowadzić forum Świdnik:)))
      • Gość: lucy_z Re: Lucy, wróć!!! IP: 192.168.0.* 30.01.02, 15:46
        ronja napisał(a):

> Nie da rady samej prowadzić forum Świdnik:)))

Ronju kochana :))))) Ja Cię nie opuszczę. Nie było mnie. Dopiero wróciłam ale
        zaraz muszę na jakiś czas odejść od komputera.....Ale jestem, jestem :))))))
        • ronja Re: Lucy, wróć!!! 30.01.02, 15:50
          Liczy się ze jesteś!:)))
          • Gość: lucy_z Re: Czy to wiosna??????? IP: 192.168.0.* 31.01.02, 08:16
            ronja napisał(a):

> Liczy się ze jesteś!:)))

Dzisiaj już jakby słonecznie, chodniki suche... ale przez to tak jest brzydko i
            brudno .......Moja kotka też chyba wiosnę poczuła bo strrrrrrasznie jest taka
            przymilna ;))))))))
            • ronja Re: Czy to wiosna??????? 31.01.02, 08:43
              U nas na razie słońca nie widać, ale pewnie zaraz się pokaże!
              Ja tez wiosne poczułam i tez sie robie przymilna...:)
              A tak na serio: musze kiedyś znowu mieć kota... Jak już znajdę swoje miejsce w
              życiu...
              • lucy_z Re: Słońce świeci, ach jak przyjemnie:)))))) 01.02.02, 12:40
                ronja napisał(a):

> U nas na razie słońca nie widać, ale pewnie zaraz się pokaże!
                > Ja tez wiosne poczułam i tez sie robie przymilna...:)
                > A tak na serio: musze kiedyś znowu mieć kota... Jak już znajdę swoje miejsce w
                > życiu...

Słońce mnie pobudza do działania, świeci, świeci :)))))))))
                • ronja U nas też! U nas też! 01.02.02, 15:47
                  Hura!
                  I ma być kilkanaście stopni!!!
                  • Gość: lucy_z Re: U nas też! U nas też! IP: 192.168.0.* 04.02.02, 12:03
                    ronja napisał(a):

> Hura!
                    > I ma być kilkanaście stopni!!!

Ronju:))))) Mnie się wydaje, hmmm jestem przekonana, że w sobotę tu się
                    wpisywałam. Chyba wcięło post:((( No trudno!!!
                    Pogoda jest chyba taka jak w Warszawie to znaczy jest ślicznie, słonecznie i
                    zaraz mam od słońca dobry humor :))))))
                    • ronja Re: U nas też! U nas też! 04.02.02, 14:15
                      A ja wczoraj jeździłam rowerem nad Zalew Krępiecki i łaziłam pare godzin po
                      lesie za Adampolem!:)))))
                      Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
                      • lucy_z Re: U nas też! U nas też! 04.02.02, 17:13
                        ronja napisał(a):

> A ja wczoraj jeździłam rowerem nad Zalew Krępiecki i łaziłam pare godzin po
                        > lesie za Adampolem!:)))))
                        > Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Ronju:))))) Mam nadzieję, że sama nie byłaś??????
                        • ronja Re: U nas też! U nas też! 05.02.02, 11:11
                          Na rower wyciągnęłam brata (skarżył się że go w sesji od nauki odciągam), a na
                          spacer koleżankę z dawnych lat - tzn. z podstawówki i liceum.
                          Ale sama tez się włóczę po lasach...
                          • lucy_z Re:Pada deszczyk, pada.............. 08.02.02, 15:14
                            A czasami leje:(((((((( W głowie mi szumi, pewno w związku ze zmianą pogody.
                            Piję drugą kawę i jest mi smutno:((((( Ale jak się rozkręcę i wreszcie ruszę to
                            chyba mi przejdzie ta melancholia :))))))
                            • Gość: lucy_z Re:Pada deszczyk, pada.............. IP: 192.168.0.* 10.02.02, 12:50
                              lucy_z napisał(a):

> A czasami leje:((((((((

Jeżeli jesteś dzisiaj Ronju w Świdniku, to....... nie masz szczęścia do pogody.
                              Dzisiaj, mimo takiego brzydkiego dnia mam humorek:)))))))
                              Ale na forum w L. smutno :(((

• lucy_z Wypogodziło się :))))))) 11.02.02, 10:51
                                Gdzie jesteś Ronju????????
                                Co chwilka świeci słońce albo prześwieca zza chmur. Jest znośnie:)))))))))
    • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 14.02.02, 09:33
      Ale dziś ochłodzenie w stolicy. Od paru tygodni chodziłam tylko w takiej
      wiosennej marynarce, a dziś płaszcz założyłam!!!
      A kożuch juz dawno wywiozłam do domu:)
      • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 14.02.02, 10:19
        ronja napisał(a):

> Ale dziś ochłodzenie w stolicy. Od paru tygodni chodziłam tylko w takiej
        > wiosennej marynarce, a dziś płaszcz założyłam!!!
        > A kożuch juz dawno wywiozłam do domu:)

Tu też zimno, 0 stopni chociaż tak pięknie słońce świeci.......
        A już chciałam ten wątek porzucić i założyć, może o wiośnie;)
        • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 20.02.02, 09:49
          Jeszcze piszę na tym wątku bo wczoraj późnym wieczorem miotło śniegiem, że
          hej!!!!!! Taki był straszny wiatr i śnieg.......
          Dzisiaj prześwieca słońce i jest dość zimno, śnieg leży na trawniku!!!!!!
          • ronja Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 20.02.02, 12:35
            U nas leżał cały ranek, potem stopniał, ale teraz znów pada śnieg!
            I co sie, głupie:), dziwimy, przecież to luty!
            • lucy_z Re: Lucy, to nasza mini informacja o śniegu w Ś. 20.02.02, 22:58
              ronja napisał(a):

> U nas leżał cały ranek, potem stopniał, ale teraz znów pada śnieg!
              > I co sie, głupie:), dziwimy, przecież to luty!

Noooo! Luty wdziewaj buty;)))))) Ale po tej wiośnie prawie......
    • ronja W stolycy słońce i śnieg! 22.02.02, 09:54
      Strasznie mi się to podoba...
      Gupia jestem czy co...
      • lucy_z A u nas ani grama ........... 22.02.02, 20:28
        ronja napisał(a):

> Strasznie mi się to podoba...
        > Gupia jestem czy co...

Ciekawa jestem czy spadnie ten śnieg u nas. Będziesz rozczarowana jak go nie
        będzie!!!!!!
        • Gość: lucy_z Re: A u nas ani grama ........... IP: 192.168.0.* 25.02.02, 12:09
          lucy_z napisał(a):

Ciekawa jestem czy spadnie ten śnieg u nas. Będziesz rozczarowana jak go nie
          > będzie!!!!!!

trochę go było, zadowolona byłaś?????? Czytałam, że pojeździłaś sobie trochę na
          koniu!!!
          Dzisiaj słońce świeci i jest koło zera, można wytrzymać;)
          • ronja Re: A u nas ani grama ........... 26.02.02, 14:46
            Zadowolona byłam, tylko ten wiatr zbyt mroźny...
            A jak ślisko na szosach!
    • ronja A w Warszawie teraz słońce! 27.02.02, 15:46
      Choć chmury się znów zbierają!!!:(
      Cały dzien lało!
      • lucy_z Re: A w Warszawie teraz słońce! 27.02.02, 19:10
        ronja napisał(a):

> Choć chmury się znów zbierają!!!:(
        > Cały dzien lało!

A ja tak dzisiaj zmokłam bo wracałam gdzieś ok15-tej a wcześniej było znośnie.
        • ronja Re: A w Warszawie teraz słońce! 01.03.02, 09:12
          A u ans noby pogodnie ale to słońce świeci jak by chciało a nie mogło...
          • lucy_z Re: Śnieg spadł!!!!!! 04.03.02, 10:29
            W nocy śniegu nasypało ale chyba będzie chlapa:((((((((
            • ronja Re: Śnieg spadł!!!!!! 04.03.02, 11:30
              e, Lucy, coś kitujesz:))).
              Śniegu to nasypało w Lublinie wczoraj,a dziś jak wstawałam o 3.30 w Świdniku,
              było czarno.
              Zaczęło padac o jakiejś 4.30...
              No chyba że zdążyło napadać, dopóki wstałaś:)))))
              • lucy_z Re: Śnieg spadł!!!!!! 04.03.02, 11:40
                ronja napisał(a):

> e, Lucy, coś kitujesz:))).
                > Śniegu to nasypało w Lublinie wczoraj,a dziś jak wstawałam o 3.30 w Świdniku,
                > było czarno.
                > Zaczęło padac o jakiejś 4.30...
                > No chyba że zdążyło napadać, dopóki wstałaś:)))))

Wczoraj to było mało. Jak wstałam było dużo śniegu!!! Oj Ronju!!! Dla mnie 4.30
                to środek nocy;))) Kurcze!!!!! Tak wcześnie wstawałaś????? To czym jechałaś???
                • ronja Re: Śnieg spadł!!!!!! 04.03.02, 13:06
                  Po prostu nie chciało mi się jechać wczoraj a do pracy przecież musze zdążyć na
                  czas, no nie?:)
                  Właśnie dzowniła mama - faktycznie napadało dopiero po moim wyjeździe...
                  • lucy_z Re: Jest pięknie :)))))))) 05.03.02, 10:56

Tak jest dzisiaj cudownie na dworze. Słońce świeci i żyć się chce !!!!! :)))))
    • Gość: Ronja Dlaczego młody człowiek... IP: 212.244.252.* 06.03.02, 09:56
      najpiękniejsze słońce i ciepły wiosenny wiatr podziwia tylko z okien
      biura...:(((
      Ja chcę się powłóczyć po parkach, polach,łąkach, lasach...
      • lucy_z Re: Dlaczego młody człowiek... 06.03.02, 12:33

> najpiękniejsze słońce i ciepły wiosenny wiatr podziwia tylko z okien
        > biura...:(((
        > Ja chcę się powłóczyć po parkach, polach,łąkach, lasach...

I to jest najgorsze Ronju!!!!!! Najpierw powinna być emerytura a później praca,
        prawda?????
        • Gość: Ronja Re: Dlaczego młody człowiek... IP: 212.244.252.* 06.03.02, 12:37
          No jasne, ze tak!
          Lucy na prezydenta!!!!!!:))))))
          A wlato zupełnie fioła dostanę...
          Choć rok temu jakoś się wywinęłam. Ale niewiele brakowało. W ostatniej chwili
          mnie lekarka uratowała:) wysyłając na zwolnienie lekarskie...
          • lucy_z Choroba, zima wraca??????????? 08.03.02, 10:29
            Już myślałam, że ten wątek porzucę a tu tymczasem jak nie sypnie śniegiem.....
            Patrzę przez okno!!!!!! Już się roztopił bo słońce grzeje. A tak sypało;)
            • ronja U nas też 08.03.02, 10:38
              rano przywitał mnie krajobraz przyprószony śniegiem...
              Ale tez juz w słoncu stopniało.
              Lucy, podejrzewam, ze nawet w kwietniu może się jeszcze zdarzyć sypanie
              śniegiem.
              • Gość: Kaska Re: U nas też IP: *.devs.futuro.pl 08.03.02, 10:55
                ronja napisał(a):

> rano przywitał mnie krajobraz przyprószony śniegiem...
                > Ale tez juz w słoncu stopniało.
                > Lucy, podejrzewam, ze nawet w kwietniu może się jeszcze zdarzyć sypanie
                > śniegiem.

A jak rano wstawałam, to zaczynało fajnie, tak letnio grzać słoneczko;-)))))
                Ale mamy zmienną aurę.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka