bu2m 09.07.07, 21:19 Ten deszcz jest taki symboliczny. Niebo płacze po naszym profesorze Akademii Kijowskiej. PS. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janbezziemi Re: Lublin płacze po profesorze Lepperze 09.07.07, 21:36 Płacze po b.ministrze,Lipcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efef Re: Lublin płacze po profesorze Lepperze IP: *.it-net.pl 09.07.07, 22:36 rydz narozrabial a scieli buraka ;) ps. gdyby leppiej wyladowal w pierdlu a jarkowi udaloby sie jeszcze udupic romana , to mozna by powiedziec , ze sa to jakies osiagniecia tego rzadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a ja sądzę że nie płacze..... IP: *.centertel.pl 10.07.07, 08:09 tylko olał po raz ostatni tę kato-buraczano-płetwołapą jaczejkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba cytuję:,,olewam ciepłym moczem" te ,,elyty". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:26 nie mogłam wymyslec czegos gorszego ,mam juz dosc , każdy dzien zaczyna sie od fetoru szmaba ze stolic: (Warszawa, Torun , Czestochowa) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wiejska baba 10.07.07, 17:30 Gość portalu: wiejska baba napisał(a): > nie mogłam wymyslec czegos gorszego ,mam juz dosc , każdy dzien zaczyna sie od > > fetoru szmaba ze stolic: (Warszawa, Torun , Czestochowa) Zapomnialas sie podpisac, lewacka wyksztalciuszko, Twoj podpis to "czerwone szambo"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba wet za wet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:41 nie mylic z weterynarzem, a Ty co? rydzykolub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Nono!... IP: *.it-net.pl 10.07.07, 17:55 ...Od wiejskich weterynarzy, to Ty się odczep - babo, bo robisz z siebie h..a w lesie!:-P darynatury.w.interia.pl/zrodla/grz087.htm pl.wikipedia.org/wiki/Sromotnik_bezwstydny ...I tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: Nono!...pop...pierdunie czytaj ze zrozumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:28 gdzie napisałam ,, wiejski"? no jałop jeden czytac nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Nono!...pop...pierdunie czytaj ze zrozumienie IP: *.it-net.pl 10.07.07, 22:45 Weteryniarz - to weteryniarz. A Ty się, babo nie mądrz, tylko do garów!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wiejska baba 11.07.07, 02:51 Gość portalu: wiejska baba napisał(a): > nie mylic z weterynarzem, a Ty co? rydzykolub? Nie! Jestem psem na lewizne z mozdzkami wypranymi przez politycznie poprawne media! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Lublin płacze po profesorze Lepperze IP: *.lublin.mm.pl 10.07.07, 19:24 jeszcze będziecie musieli długo poczekać na upadek leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Lublin płacze po profesorze Lepperze IP: *.it-net.pl 10.07.07, 22:47 Lepper - forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lbn Aron, wujka ci odwołali !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:40 Załatwił chociaż jakąś synekurkę dla indiańskiej twarzy spod Parczewowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Aron, wujka ci odwołali !!! IP: *.it-net.pl 10.07.07, 22:49 O kogo chodzi - może o Maksymiuka? Nieważne, i tak jest zadyma - i o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek77 Endriu wróć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 04:09 Kiedyś ktoś powiedział, że jeśli nie może być mądrzej to niech przynajmniej będzie śmiesznie. A teraz - bez Endriu - to już nie będzie to samo. Pozbawiono nas codziennego darmowego kabaretu. Chociaż trzeba przyznać, że dwa pigmeje i koński łeb też nam trochę zabawy zapewniają. Szkoda, że naszym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś