Dodaj do ulubionych

Lublin płacze po profesorze Lepperze

09.07.07, 21:19
Ten deszcz jest taki symboliczny. Niebo płacze po naszym profesorze Akademii
Kijowskiej.

PS. :)
Obserwuj wątek
    • janbezziemi Re: Lublin płacze po profesorze Lepperze 09.07.07, 21:36
      Płacze po b.ministrze,Lipcu!
    • Gość: efef Re: Lublin płacze po profesorze Lepperze IP: *.it-net.pl 09.07.07, 22:36
      rydz narozrabial a scieli buraka ;)

ps. gdyby leppiej wyladowal w pierdlu a jarkowi udaloby sie jeszcze udupic
      romana , to mozna by powiedziec , ze sa to jakies osiagniecia tego rzadu
    • Gość: bosman a ja sądzę że nie płacze..... IP: *.centertel.pl 10.07.07, 08:09
      tylko olał po raz ostatni tę kato-buraczano-płetwołapą jaczejkę.
      • Gość: wiejska baba cytuję:,,olewam ciepłym moczem" te ,,elyty". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:26
        nie mogłam wymyslec czegos gorszego ,mam juz dosc , każdy dzien zaczyna sie od
        fetoru szmaba ze stolic: (Warszawa, Torun , Czestochowa)
        • wet3 Re: wiejska baba 10.07.07, 17:30
          Gość portalu: wiejska baba napisał(a):

> nie mogłam wymyslec czegos gorszego ,mam juz dosc , każdy dzien zaczyna sie
          od
          >
          > fetoru szmaba ze stolic: (Warszawa, Torun , Czestochowa)

Zapomnialas sie podpisac, lewacka wyksztalciuszko, Twoj podpis to "czerwone
          szambo"!!!
          • Gość: wiejska baba wet za wet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:41
            nie mylic z weterynarzem, a Ty co? rydzykolub?
            • Gość: Filip pierdun Re: Nono!... IP: *.it-net.pl 10.07.07, 17:55
              ...Od wiejskich weterynarzy, to Ty się odczep - babo, bo robisz z siebie h..a w
              lesie!:-P
              darynatury.w.interia.pl/zrodla/grz087.htm
              pl.wikipedia.org/wiki/Sromotnik_bezwstydny
              ...I tak dalej...
              • Gość: wiejska baba Re: Nono!...pop...pierdunie czytaj ze zrozumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:28
                gdzie napisałam ,, wiejski"? no jałop jeden czytac nie umie
                • Gość: Filip pierdun Re: Nono!...pop...pierdunie czytaj ze zrozumienie IP: *.it-net.pl 10.07.07, 22:45
                  Weteryniarz - to weteryniarz. A Ty się, babo nie mądrz, tylko do garów!;-)
            • wet3 Re: wiejska baba 11.07.07, 02:51
              Gość portalu: wiejska baba napisał(a):

> nie mylic z weterynarzem, a Ty co? rydzykolub?

Nie! Jestem psem na lewizne z mozdzkami wypranymi przez politycznie poprawne
              media!
    • Gość: jacek Re: Lublin płacze po profesorze Lepperze IP: *.lublin.mm.pl 10.07.07, 19:24
      jeszcze będziecie musieli długo poczekać na upadek leppera
      • Gość: Filip pierdun Re: Lublin płacze po profesorze Lepperze IP: *.it-net.pl 10.07.07, 22:47
        Lepper - forever!
    • Gość: lbn Aron, wujka ci odwołali !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 20:40
      Załatwił chociaż jakąś synekurkę dla indiańskiej twarzy spod Parczewowa?
      • Gość: Filip pierdun Re: Aron, wujka ci odwołali !!! IP: *.it-net.pl 10.07.07, 22:49
        O kogo chodzi - może o Maksymiuka? Nieważne, i tak jest zadyma - i o to chodzi!
    • Gość: januszek77 Endriu wróć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 04:09
      Kiedyś ktoś powiedział, że jeśli nie może być mądrzej to niech przynajmniej będzie śmiesznie. A teraz - bez Endriu - to już nie będzie to samo.
      Pozbawiono nas codziennego darmowego kabaretu. Chociaż trzeba przyznać, że dwa pigmeje i koński łeb też nam trochę zabawy zapewniają. Szkoda, że naszym kosztem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka