Dodaj do ulubionych

Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego??????

26.06.03, 14:36
Kwitnie nepotyzm w lubelskim magistracie, rzadzi polityka TKM, Pruszkowski
Gang nie liczy sie z nikim ani z niczym, zlikwidowal dogodne bilety sieciowe
dla studentow, w imie cieplych posadek w MPK dla PISuaru, prawdopodobnie
bierze korzysci majatkowe, wydaje zgody na nowe, bez sensu zlokalizowane
markety w granicach miasta, rozklada lokalnych kupcow na lopatki, oddaje
klerowi i kosciolowi dzialki za bezcen, jak dlugo mozna? Czy nie zalujesz
swojego glosu, jaki oddales na Andrzeja Pruszkowskiego podczas wyborow
prezydenckich? Gang Pruszkowski zawlaszcza to miasto, na to zgody byc nie
moze!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Scieptyk Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.umcs.lublin.pl 26.06.03, 14:50
      Nigdy na tego pana nie głosowałem, ale niestety, inni tak i tylko tego mogę
      żałować, a nawet się im dziwić.
    • mike79 Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 26.06.03, 14:57
      to czego zaluje to to ze nie dane mi bylo glosowac w ostatnich wyborach
      samorzadowych, nastepnej okazji postaram sie juz nie zmarnowac...
      • Gość: Folkatka Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 17:20

Ja mysle ze jak jest miedzy nami ktos kto na niego głosował to i tak sie nie
        przyzna
        • Gość: Heniu D. Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.enterpol.pl 26.06.03, 17:41

> Ja mysle ze jak jest miedzy nami ktos kto na niego głosował to i tak sie nie
          > przyzna

Ja głosowałem w 2 turze. To co, miałem tego drugiego wybrać?

• dociek Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 26.06.03, 18:57
      Moim kandydatem był od początku Brodowski, ale mu nie wyszło, niestety.
    • Gość: **** Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.ltk.com.pl 26.06.03, 20:25
      Ja nie żałuję,bo na prusaka nie głosowałem.Wolałem (w II turze) oddać głos na
      Brodowskiego.Moim faworytem był kto inny.Jedynie czego mogę żałować to tego,że
      ludzie posłuchali swoich guru w czarnych sukienkach i zagłosowali na
      Pruszkowskiego,który przez całą kampanię chodził po różnych kościołach na
      spotkania z nawiedzonymi (starymi babkami i różnymi innymi sklerotykami).
      Myślę,że nie wielu młodych poszło do głosowania.
    • mlody_komunista Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 26.06.03, 23:40
      Wiesiek Brodowski bylby niezlym prezydentem i co najwazniejsze - na pewno nie
      szedl by na pasku czarnych!
      • oszolom_dociek Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 27.06.03, 00:22
        mhm a drodzy panowie nie zaluja glusu na sld - leszka kilera i olka
        zkwasnialego?? - dziwne
        • mike79 Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 27.06.03, 00:54
          a co mi tam, powiem... glosu oddanego na olka kwasniewskiego jakos nie zaluje,
          na pamiatke mam nawet fajna pieczatke w paszporcie:
          Obwodowa Komisja Wyborcza 151-Z Chicago 1
          w wyborach parlametnarnych, podobnie jak i samorzadowych udzialu nie bralem z
          powodu zbyt duzej odleglosci do najblizszego punktu wyborczego ! w ostatnim
          referendum powiedzialem tak dla ue.
          a ty oszolomie przyznasz sie jak glosowales ???
          • oszolom_dociek Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 27.06.03, 01:27
            jasne ze sie przyznam: na olka skwasnialego nie glosowalem, wtedy glosowalem
            tylko i wylacznie z obowiazku obywatelskiego, bo tam nikogo nie bylo na kogo
            mozna by glosowac i glosowalem na walese.
            Na lsd nie splamilem sie glosowaniem nigdy, a glosowalem na jakies osoby
            bodjaze Gilowska mhm nie pamietam.
            A w naszych samorzadowych - na Pruszkowskiego od poczatku, ale nie byl to
            kandydat moich marzen.
            A powiedz czy ty napewno nie zalujesz glusu na skwasnialego?? Przecieza on nic
            nie robi, to jest chyba najgorszy prezydent jaki tylko mogl nastac. A na sld
            nie bede glosowal nigdy, po pierwsze nie jest to partia lewicowa, z lewica ma
            naprawde niewiele wspolnego, a poza tym to sa to panowie zasluzeni dla
            minionego systemu i nie mam ochoty ich wiecej ogladac.
            pozdr.
            • mike79 Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 27.06.03, 01:42
              oszolom_dociek napisał:

> jasne ze sie przyznam: na olka skwasnialego nie glosowalem, wtedy glosowalem
              > tylko i wylacznie z obowiazku obywatelskiego, bo tam nikogo nie bylo na kogo
              > mozna by glosowac i glosowalem na walese.
              > Na lsd nie splamilem sie glosowaniem nigdy, a glosowalem na jakies osoby
              > bodjaze Gilowska mhm nie pamietam.
              > A w naszych samorzadowych - na Pruszkowskiego od poczatku, ale nie byl to
              > kandydat moich marzen.

wiesz ja takze nie mam ochoty ogaldac niektorych mordek, ale niestey tak
              wyszlo, mysle ze jeszcze kilka lat kiedy do wladzy dojdzie pokolenie nie
              skazone prl'em, takie ktoremu nikt nie nie bedzie wyciagal brudow kim to ono
              nie bylo za poprzedniego ustroju, nie potrzebna bedzie ustawa lustracyjna itd.
              ale to niestety jeszcze kilka lat, moze nawet wiecej...
              • oszolom_dociek Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 27.06.03, 18:15
                mike79 napisał:
                > wiesz ja takze nie mam ochoty ogaldac niektorych mordek, ale niestey tak
                > wyszlo, mysle ze jeszcze kilka lat kiedy do wladzy dojdzie pokolenie nie
                > skazone prl'em, takie ktoremu nikt nie nie bedzie wyciagal brudow kim to ono
                > nie bylo za poprzedniego ustroju, nie potrzebna bedzie ustawa lustracyjna
                itd.
                > ale to niestety jeszcze kilka lat, moze nawet wiecej...

Chialbym sie doczekac tego wspanialego czasu - bez panow milerow i im podobnych
                i bez panow giertrychow i innych, ale jakos nie mam tak optymistycznego wzgladu
                w przyszlosc - a to przez tego tobera z lsd - a fuj!
                pozdr.
              • maruda13 Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 05.09.03, 11:14
                mike79 napisał: >
                > wiesz ja takze nie mam ochoty ogaldac niektorych mordek, ale niestey tak
                > wyszlo,
                ale dlaczego tak wychodzi??
                mysle ze jeszcze kilka lat kiedy do wladzy dojdzie pokolenie nie
                > skazone prl'em, takie ktoremu nikt nie nie bedzie wyciagal brudow kim to ono
                > nie bylo za poprzedniego ustroju, nie potrzebna bedzie ustawa lustracyjna
                itd.
                > ale to niestety jeszcze kilka lat, moze nawet wiecej...
                ale dlaczego kilka lat?? po co?? zeby te mafie samorządowo- biznesowe (ech ci
                nasi wschodni biznesmeni) się jeszcze bardziej zacieśniły?? na co czekamy??
                dlaczego nie wybierzemy całkiem nowych, nieznanych osób, bez zaplecza
                partyjnego? czy naprawde nie ma innych osób? czy przygotowaliście się do
                wyborów? kto poświęcił trochę czasu aby poznać innych kandydatów?? nie tych z
                pierwszych stron... mi szczerze wydaje się że należy przerwać ten węzeł
                powiązań obecnych teraz... wyobrażacie sobie sytuację w której jest wybrany
                nowy samorząd (tylko całkiem nowy), nie ma ciągłości współzależności. ale
                ludzie twierdzą 'Lepiej wybrać tych oni już swoje nakradli" - tylko czy widział
                ktoś aby jakiś człowiek zadowolił się tym co ma??
                • Gość: Super DidżeJ Heniu Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.freeway.pl / 172.16.1.* 05.09.03, 11:29
                  Ja tak się zastanawiam, czy gdybyśmy wybrali kandydata jedynie słusznej partii-
                  obrońcy ubogich ( tak jak np. w Starachowicach) to byłoby lepiej.
                  • maruda13 Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 05.09.03, 12:48
                    a czy jest sens wybierania kandydatów jakiejkolwiek jedynej słusznej partii (bo
                    każda taka jest?) moze lepiej stworzyć sobie komitet obywatelski Młodzi Lublina
                    i Świdnika (mamy chyba podobne problemy) wybrać liderów i startować? dlaczego
                    nie? warto chociaż spróbować... niech nie wygrywają w końcu albo ci co dłużej
                    pod krzyzem leżą albo ci za zasługi dla PRL - w końcu to my w tych miastach
                    mieszkamy i mamy prawo do naszej reprezentacji
        • Gość: **** do oszołoma_dociek IP: *.ltk.com.pl 27.06.03, 15:54
          Pytanie brzmiało: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego?.WIęc
          odpowiedziałem zgodnie z prawdą.W pierwszej turze głosowałem na innego
          kandydata.Ponieważ "Ów" do drugiej tury nie zakwalifikował się,więc moim
          kandydatem był Brodowski.Żałowałem ( i żałuję do tej pory),że otrzymał mniejszą
          liczbę głosów niż jegomość Pruszkowski,który do chwili obecnej nie zrobił NIC
          DOBREGO dla miasta.Jedynie podjazdy i rozgrywki między radnymi oraz
          zatrudnianie w ratuszu wyłącznie swoich popleczników (tu nie dziwię się.Lepiej
          pracować ze swoimi,niż z tymi,którzy patrzą na ręce).Pruszkowski nie uczciwie
          podszedł do drugiej tury wyborów.Pruszkowskiemu wygrali wybory z ugrupowń
          skrajnie katolickich,a w szczególności arcywojewoda Życiński.Pruszkowski w
          każdą niedzielę i po każdym nabożeństwie spotykał się z parafianami,którym
          obiecywał złote góry (podwyżek własnej pensji,niekompetencje,rozdawanie
          społecznego majątku dla kościoła itp).Kościół nieuczciwie wygłaszał podczas
          mszy słowo Boże,aby głosować na katolika (wiadomo o kogo chodziło).A kto
          zagłosuje na bezbożnika (też wiadomo o kogo chodziło),to ma śmiertrelny grzech
          i będzie poniewierał się w piekle.
          Na Kwacha głosowałem,ponieważ wydawało mi sięże będzie lepszy niż posiadacz
          kilku tytułów doktorskich oraz kilka profesur zagranicznych uniwersytetów,
          posiadacz synów-alkoholików Lech W.Lechu przynosi ogromny wstyd dla Polaków i
          Polski.Śmieją się z nas Niemcy,Kanadyjczycy,Amerykanie,Francuzi.
          Kwaśniewski dużo stracił w moich oczach,ale gdyby przyszło ponownie do wyborów
          i za kontrkandydata by miał Lecha,zagłosował bym na Kwacha.Na Millera nie
          głosowałem,bo nie był kandydatem w moim okręgu.Ale gdyby był,również bym na
          niego nie głosował.Teraz zagłosował bym,aby wyrzucili go ze stanowiska premiera
          (najlepiej wywieżki na taczkach)Na Gilowską nie głosowałem - teraz żałuję.Za
          późno rozpoczęła swoją kampanię i nie miałem możliwości poznania jej programu
          wyborczego.
          Reasumując:uważam że lepsi są krętacze z sld (bez Millera i Łapińskiego) niż
          cała kupa świętych postaci spod znaku LPR,PiS,PiR,Platformersów czy też innych
          nawiedzonych.Tacy właśnie ludzie podstępnie podpisali konkordat,podstępnie
          trwomnią majątek narodowy oddając kościołowi wszystko co możliwe.

Zagalopowałem się,napisałem już za dużo i może to być nudne.Ale nie ze
          wszystkimi muszę się zgadzać jak również nie wszyscy muszą zgadzać się ze mną.
          • oszolom_dociek Re: do oszołoma_dociek 27.06.03, 18:11
            Gość portalu: **** napisał(a):

> Pytanie brzmiało: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego?.WIęc
            > odpowiedziałem zgodnie z prawdą.W pierwszej turze głosowałem na innego
            > kandydata.Ponieważ "Ów" do drugiej tury nie zakwalifikował się,więc moim
            > kandydatem był Brodowski.Żałowałem ( i żałuję do tej pory),że otrzymał
            mniejszą
            > liczbę głosów niż jegomość Pruszkowski,który do chwili obecnej nie zrobił NIC
            > DOBREGO dla miasta.Jedynie podjazdy i rozgrywki między radnymi oraz
            > zatrudnianie w ratuszu wyłącznie swoich popleczników (tu nie dziwię
            się.Lepiej
            > pracować ze swoimi,niż z tymi,którzy patrzą na ręce).

- Twierdzisz, ze Brodowski by zatrudnil w urzzedach ludzi spoza ukladu i jego
            znajomosci?? Na jakiej podstawie???

>Pruszkowski nie uczciwie
            > podszedł do drugiej tury wyborów.Pruszkowskiemu wygrali wybory z ugrupowń
            > skrajnie katolickich,a w szczególności arcywojewoda Życiński.Pruszkowski w
            > każdą niedzielę i po każdym nabożeństwie spotykał się z parafianami,którym
            > obiecywał złote góry (podwyżek własnej pensji,niekompetencje,rozdawanie
            > społecznego majątku dla kościoła itp).

- A czy ktos zabronil brodowskiemu spotakan z radami parafialnymi?? Czy na
            jakies spotkanie nie chciano go przyjac??

>Kościół nieuczciwie wygłaszał podczas
            > mszy słowo Boże,aby głosować na katolika (wiadomo o kogo chodziło).A kto
            > zagłosuje na bezbożnika (też wiadomo o kogo chodziło),to ma śmiertrelny
            >grzech
            > i będzie poniewierał się w piekle.

- Gdzie ty chodzisz do kosciola?? U nas nic takiego nie bylo, ale skoro
            twierdzisz, ze tak to moze cosik ci sie pomylilo??Daj mi adres i dwoch swiadkow
            i ksiadz szybko przejdzie na emeryturke.

> Na Kwacha głosowałem,ponieważ wydawało mi się że będzie lepszy niż posiadacz
            > kilku tytułów doktorskich oraz kilka profesur zagranicznych uniwersytetów,
            > posiadacz synów-alkoholików Lech W.Lechu przynosi ogromny wstyd dla Polaków i
            > Polski.Śmieją się z nas Niemcy,Kanadyjczycy,Amerykanie,Francuzi.

- mhm siedze za oceanem juz kupe czasu, wczesniej mieszkalem troszke we francji
            i Polska kojarzy sie tylko z Papiezem i z Walesa, ale walesa w dobrej ocenie,
            jako symbol obalenia komunizmu, a teraz jak mowie ze w polsce jest prezydentem
            dzialacz prl-u to jest wstyd, ale za polakow co go wybrali a nie za walese, mhm
            gdzie ty jezdzisz ze tak sie wstydzic musisz?? A moge ci przyznac jedynie , ze
            niemcy sie z nas smieja, ale nie z powodu walesy tylko z tego ze jestesmy
            polaczkami, ale niemcy inteligentni nie sa skazeni takimi przeswiadczeniami o
            polakach - to tak samo jak polacy sie smieja z ruskich czy ukraincow, tylko ze
            smieja sie ci co maja malo do powiedzenia i z edukacja sa na bakier.

> Kwaśniewski dużo stracił w moich oczach,ale gdyby przyszło ponownie do
            wyborów
            > i za kontrkandydata by miał Lecha,zagłosował bym na Kwacha.Na Millera nie
            > głosowałem,bo nie był kandydatem w moim okręgu.Ale gdyby był,również bym na
            > niego nie głosował.Teraz zagłosował bym,aby wyrzucili go ze stanowiska
            >premiera
            > (najlepiej wywieżki na taczkach)Na Gilowską nie głosowałem - teraz żałuję.Za
            > późno rozpoczęła swoją kampanię i nie miałem możliwości poznania jej programu
            > wyborczego.
            > Reasumując:uważam że lepsi są krętacze z sld (bez Millera i Łapińskiego) niż
            > cała kupa świętych postaci spod znaku LPR,PiS,PiR,Platformersów czy też
            >innych
            > nawiedzonych.Tacy właśnie ludzie podstępnie podpisali konkordat,podstępnie
            > trwomnią majątek narodowy oddając kościołowi wszystko co możliwe.

- na jakiej podstawie uwazasz ze kretacze z lsd sa lepsi od kretaczow z lpr czy
            innych "dziwnych" partii?? Moze to chodzi o to ze kretacze z sld sa po prostu
            fachowcami w kretactwach, w koncu maja super doswiadczenie, a nasi kretacze nie
            sa tak wyspecjalizowani, ale poczekaj juz jest coraz lepiej, wychodzi rywin i
            wiele innych, moze odsloni to troche na jaka skale kreca sldowcy. Z tym
            trwonieniem majtku to nie moge sie zgodzc, bo jesli dzialka zostanie oddana pod
            kosciol to znaczy ze bedzie to dzialka "nasza" katolikow. Rozumiem i widze tu
            pewna nie sprawiedliwosc dla innych wyznawcow, ale przeciez smai polacy we
            wszystkich ankietach tak twardo sie deklaruja jako katolicy (98% tak??), wiec
            ci dzialacze odpowiadaja na potrzebe ludu.

> Zagalopowałem się,napisałem już za dużo i może to być nudne.Ale nie ze
            > wszystkimi muszę się zgadzać jak również nie wszyscy muszą zgadzać się ze mną.
            - O to wlasnie chodzi - nie wszscy musza sie zgadzac, na cale szczescie teraz
            mozemy miec swohje zdanie bez zadnych konsekwencji, dzieki walesie i takim
            ludziom jak on, a dzieki milerom i takim jak on mielismy to bardzo dlugo i ja
            nie chce porotu do tego syfu.
            pozdrawiam
            • Gość: **** Re: do oszołoma_dociek IP: *.ltk.com.pl 27.06.03, 18:22
              Informacje o Polakach (Wałęsie i jemu podobnych) mam moim zdaniem wymierne.Nie
              chciałem na ten temat pisać,ale w tym momencie muszę powiedzieć,że po kilka
              razy w roku jestem w Paryży Windsor w Kanadzie oraz Minden i Disseldorfie.
              Bardzo więc często rozmawiam zarówno z polonią jak i tubylcami.Stąd mam ich
              opinie.A ponieważ z językami obcymi nie jest u mnie za wesoło,więc być może
              tłumaczenia nie są zbyt prezyzyjne.Nie mniej jednak współczują nam profesora
              Wałesy i studenta po WUMLu Millera.
              Ale dobrze,że nie idziemy na tzw.noże pomimo różnicy zdań.A potrafię uszanować
              poglądy wszystkich.
              Za pozdrowienia dzięki,rewanżuję się tym samym.
    • jetbang Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 27.06.03, 07:18
      macie co chcieliście (przynajmniej co niektórzy)

a mówiłem żeby na niego nie głosować!!!! ja głosowałem na tego trzeciego. a w
      drugiej turze cóż niestety nie było mnie w lublinie :/

cóż u mnie żadnych zmian w związku z biletami!!! dalej bedę miał przyjemność
      jeżdzenia sobie samochodzikiem tyle że teraz zamiast dokładac będę
      oszczędzał!!!

cóz a może by jeszcze go zagazował, hmmm zaoszczędziłby człowiek jeszcze
      więcej

Pozdrawiam!!! :)
    • Gość: ryża małpa Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.lublin.mm.pl 27.06.03, 18:47
      Ja tez głosowałam jak wszyscy (???) na tego trzeciego ( i nie był to Urban :-).
      Niestety nie przeszedł a na II turę sie nie wybrałam absolutnie nie z lenistwa
      tylko stwierdziałam , że jest mi wszystko jedno czy prezydentem bedzie pan P.
      czy pan B - ani jeden ani drugi nie spełnial ( i nie spełnia ) moich oczekiwań.
      • jetbang Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 28.06.03, 22:04
        Niektórzy nazywali drugą turę wyborem pomiędzy dżumą a cholerą!!!

• mlody_komunista Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 29.06.03, 16:07
          A ja myślę, że głos na Pruszkowskiego to dżuma i cholera w jednym!
          • jetbang Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 29.06.03, 16:47
            Powiem inaczej wcześniejsza kadencja to był hiv a teraz to już zaawansowane
            aids. Mam na myśli tu pana P i kochaną RM!!!

tylko że dla organizmu który się nazywa Lublin!!!

• mike79 Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 29.06.03, 17:31
              i myslisz ze ktos da rade wymyslic lek na ta chorobe zanim pacjent (lublin)
              zejdzie z tego swiata ??
              • pepperoni78 Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 29.06.03, 19:45
                mike79 napisał:

> i myslisz ze ktos da rade wymyslic lek na ta chorobe zanim pacjent (lublin)
                > zejdzie z tego swiata ??

Trzeba sprawić, zeby system immunologiczny pacjenta był coraz bardziej
                silniejszy i potrafił bronić sie przed zgnilizną zjadającą go od środka?? A
                może spróbujmy odwołać Radę Miasta?? w świetle prawa obowiązującego w naszym
                kraju jest to możliwe?? A co dalej?? W wielkim skrócie - przyspieszone wybory
                samorządowe, konstytuuje się nowa rada, rada nie udziela absolutorium
                prezydentowi i - papa drogi A.P. Mogę być w błędzie. Są jacyś prawnicy na Forum
                gotowi wyprowadzić mnie z ewentualnego błędu??
                • Gość: wisia Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: 217.97.175.* 29.06.03, 20:39
                  Kazdego radnego mozna odwolac... Tylko jak sobie to technicznie wyobrazasz
                  Peppe??? Jak myslisz? Ilu ludzi nas by poparlo? Ilu ludzi pojdzie ponownie do
                  urn? A w koncu: Czy znajdziesz uczciwych kandydatow na miejsce odwolanych?
                  Przepraszam, ze podcinam Ci nogi, ale taka jest prawda: Ci, ktorzy uczciwie
                  mogliby rzadzic miastem i byc ponad lokalne rozgrywki, koterie i swary po
                  prostu nie beda mieli pieniedzy na kampanie wyborcza...

• Gość: ryża małpa Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.lublin.mm.pl 02.09.03, 17:48
                    ..albo ochoty na tarzanie się w tym łajnie jakim jest władza :-(
                  • Gość: Kumak Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 23:02
                    Pierwszy raz nie zaluje tego czego nie zrobilem !!!! Ja mam
                    chyba osobiste porachunki z Pruszkowskim ,ale jeszcze czekam na
                    wynik pewnych dzialan .Za przyjacielem jestem gotow wskoczyc w
                    ogien ,ale wciagne tam pana B.Wisia(dziekuje) kuma o co chodzi!
    • mlody_komunista Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 03.07.03, 20:36
      A aferka goni aferke w lubelskim magistracie. Moze sledztwo ABW-ery cos
      wreszcie wyjasni i dowiemy sie wreszcie skad sie wziela taka jednomyslnosc PIS-
      uarowcow w glosowaniu nad dzialka dla hipermarketu TESCO.
    • Gość: gustloff Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 20:48
      Zadziwiajace mamy do czynienia z afera korupcyjna w lubelskim ratuszu, skad to
      sie wzielo jestem ciekaw, bo to chyba z korupcja i niezdrowymi ukladami
      walczyli przedstawiciele Prawa i Rodziny w lubelskim ratuszu.
      • mieszkancy.lublina Czy dzisiaj bardziej niz kiedykolwiek zalujesz? 02.09.03, 16:36
        • Gość: chochlik Re: Czy dzisiaj bardziej niz kiedykolwiek zalujes IP: *.lublin.mm.pl 02.09.03, 20:13
          Nie żałuję, bo nie głosowałam. Załuję, że został wybrany. Lublin był "B" a pod
          rządami pana Pruszkowskiego nie ma szans na utrzymaniu sie na tej pozycji,
          Obawiam się że w opinii społecznej zostanie zdegradowany do grupy "C"
          • toniebylemja Re: Czy dzisiaj bardziej niz kiedykolwiek zalujes 02.09.03, 20:16
            polska C to moze byc tez wkrotce marzenie, raczej bedzie to juz D bo i wladza
            jest do Dupy
    • pan_milosz Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 02.09.03, 20:30
      Nie żałuję. Wiedziałem, że Jędrusiowi można zaufać. Równy z niego gość.
      PS
      Chujom precz!
      • pani_miloszowa Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? 02.09.03, 21:13
        jacuniu... sam na siebie mowisz precz??? ciiii... jeszcze ktos uslyszy...
    • Gość: marktfan Re: Czy zalujesz swojego glosu na Pruszkowskiego? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 23:04
      za tesco powinno sie go odwolac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka