mgr.nauk 10.08.07, 18:09 Mi ten bydlak też nieźle zaszedł za skórę. Przez niego wydałem kilka tysięcy na remont rudery zamiast ją rozwalić. Teraz jeszcze kolej na wojewódzkiego żeby poleciał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lubliniak Stanisław Bicz odwołany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 20:58 On kompromitował wszystkich aledobrze na tym wychodził?Oni też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśliciel Stanisław Bicz odwołany IP: *.icm.edu.pl 14.08.07, 19:39 Myślę, że "Profesor Fic z Hiacyntowej" maczał w tym palce. Prezydent Adam Wasilewski był na urlopie. A propos jeżdżę po Hiacyntowej, a tam same dziury jak na wichurze, a w oddali widać Ratusz! Kiedy coś się ruszy??? Latarnie już są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Stanisław Bicz odwołany IP: *.lublin.pl 14.08.07, 19:56 Fic Twoim przyjacielem jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petent Re: Stanisław Bicz odwołany IP: *.lublin.eu 24.01.17, 11:53 Joanna Jać odwołana - cisza jak makiem zasiał. Zarządzenie nr 4/1/2017 Prezydenta Miasta Lublin z dnia 2 stycznia 2017 r. Odpowiedz Link Zgłoś