Dodaj do ulubionych

gin prof Anna Kwaśniewska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 20:24
Proszę o informacje na temat tej lekarki, czy wykonuje cięcia cesarskie i za
ile, czy jest dobrym specjalistą.
Obserwuj wątek
    • Gość: mz Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:33
      nie wiem jak z praca w szpitalu, jesli chodzi o wizyty w gabinecie
      to starsznie zdziera kase
      • Gość: Megg Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.chello.pl 23.10.07, 19:19
        Robi jeżeli są takie wskazania,do poroów SN napewno nie przyjeżdża.W
        gabinecie i po fakcie dostała 1000 zł.Ale wszystko było super.
        • Gość: monia Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.acn.waw.pl 07.12.07, 11:18
          znam ją od drugiej strony...nie bylam jej pacjentką ale studentką :-)
          bardzo kompetentna osoba i co dziwne (jak na prof.) miła. załoze sie ze nie
          zrobi cięcia bez wskazan i słusznie- to przeciez operacja.ale mozna zaufac jej
          kompetencji. polecam
          • Gość: małgosia Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 13:26
            Proszę nie być taką nadgorliwą
            • Gość: gosc Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: 212.182.29.* 07.12.07, 13:56
              lepiej być nadgorliwym niż głupim. cięcie cesarskie nie jest zachcianką i nie
              robi się go ot tak sobie.
              • Gość: zdegustowana Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.it-net.pl 07.12.07, 14:19
                Dokładnie .. cesarka tylko ze wskazań. Dziewczyno, twoje zachcianki
                są smieszne...zamarzyło ci się cesarskie cięćie...tez coś...
                • Gość: 234 Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 14:50
                  Ależ ja nikomu nie bronię rodzić naturalnie, jest to sprawa bardzo indywidualna,
                  niech każdy odpowiada za siebie, a cesarka tylko ze wskazań oczywiście a bez
                  wskazań u nas w Polsce też już się stała częstością wiem o tym bo pracuję na
                  Trakcie Porodowym
                  • Gość: 456 Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 15:00
                    Niektórzy doktorzy sami przyznają że nie widzą wyższości porodu naturalnego nad
                    cięciem cesarskim, jeżeli ktoś się na tym nie zna niech nie zabiera głosu, a
                    cesarka na życzenie oczywiście nie jest dla wszystkich trzeba spełnić określone
                    warunki jakie nie będę pisać. Pozdrawiam
                    • Gość: kasia284 Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 15:27
                      Prof Kwaśniewska jest bardzo dobrym fachowcem, rewelacyjny lekarz ,
                      jest przemiłą osobą. Polecam wszystkim takiego położnika, :-)
                      cesarskie cięcie również !!!! Powodzenia!!!
                      • Gość: nailla Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.chello.pl 22.07.08, 13:15
                        Jeśli mowa o tej kobiecie która ma gabinet na ul.Chopina to życzę szczęścia i
                        odwagi!Parę lat temu stwierdziła u mnie ciążę patrząc się na mnie(zero
                        wywiadu,badania,a nawet nie zleciła jakiegokolwiek testu)wyliczyła to z
                        kalendarzyka,co ciekawe przy bardzo nieregularnych cyklach.Nigdy nie zapomnę tej
                        wizyty u pseudo pani ginekolog.Na domiar tego pod koniec wizyty dostałam w
                        prezencie tabletki antykoncepcyjne Cilest.
                        • Gość: ania Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 13:05
                          coś kręcisz, nie wierzę w to, że stwierdziła ciążę i zaaplikowała Ci tabletki
                          antykoncepcyjne. Ja bardzo gorąco polecam Panią profesor, prowadziła moje dwie
                          ciąże, wprawdzie dawno, ale byłam zachwycona
                          • Gość: tola.K Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 21:22
                            Profesjonalistka. U niej w gabinecie dowiaduje sie o nowościach-dba
                            o moje zdrowie kompleksowo, bada piersi, kompleksowa opieka przed
                            porodem i w trakcie. Nawet mozna sie zaszczepić na raka szyjki
                            macicy.
                        • Gość: kaja Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.chello.pl 13.09.08, 00:52
                          zdecydowanie odradzam, dziewczyny trzymajcie sie z daleka od tej
                          pani dr. totalna olewka i ignorancja. u mojje kolezanki nie
                          rozpoznala nowotworu w poczatkowym stadium szyjki macicy.
                          • Gość: aa Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 09:15
                            A co to jest "początkowe stadium szyjki macicy"? Dziewczyno brak ci
                            podstawowego wykształacenia i elementarnej wiedzy. Ostroznie z
                            takimi oskarżeniam. Jeśli chodzi o nowotwory szyjki macicy pani
                            profesor jest czołową specjalistka w kraju więc wątpię żeby nie
                            rozpoznała problemu.
                            • Gość: kaja Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.chello.pl 13.11.08, 21:10
                              zwykła pomyłka, chyba logiczne że chodziło o początkowe stadium
                              nowotworu szyjki macicy a to nie jest matura z jezyka polskiego
                              tylko forum. pojecie akurat mam bo sama jestem lekarzem a kolezanka
                              na szczescie sie w pore zreflektowala i poszla dla pewnosci do
                              innego gina i od razu trafila na stol. wystarczy poczytać opinie,
                              powszechnie wiadomo, że pani doktor jest łasa na kase co nie zawsze
                              wychodzi pacjentom na dobre.
    • Gość: mm Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 12:38
      a to nie czasem pani orydantor ze staszica? ..nie była moim lekarzem
      ale z obserwcji pod tyt. "obchód" moge powiedzieć że jest obcasowa,
      wyniosła etc. krótko mówiac nie mam o niej dobrego zdania, zwłaszcza
      po tym jak mnie goniła 4-tego dnia do domu (przeoczyła w karcie ze
      byłam po krwotoku poporodowym, dopiero po rozmowie z lekarzem
      prowadzącym sale pani PROF. sie zreflektowała)..pewno jest zupełnie
      inna dla swych pacjentów czytaj "sponsorów" ..a moze było jej
      potrzebe wolne łózko...

brak słów
      • Gość: gosc Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: 212.182.30.* 19.10.08, 21:41
        obcasowa, no, no
      • Gość: smyk Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.pronet.lublin.pl 29.10.08, 19:51
        mm ma rację - baba tragedia z dwoma dolarkami w oczach..... odradzam
        • Gość: Mami Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:03
          Przeczytałam wszystkie komentarze i ręce mi opadły.Pani profesor bada piersi??? To ciekawe.Byłam jej pacjentką przez kilka lat i ani razu nie zaproponowała badania piersi. Zapominała o historii choroby, lekach przepisywanych wcześniej i innych ważnych dla mnie sprawach.
          Nie polecam! Bałabym się! Tym bardziej ,że mam wiedzę na temat spraw sądowych, ,które toczą się, albo wkrótce będą, przeciwko pani profesor.
          Delikatnie mówiąc niesławna!
          • Gość: kinga Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 17:01
            Badanie u niej to koszmar, kobieta wychodzi obolała.
          • Gość: zdegustowana Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.nplay.net.pl 27.02.09, 12:31
            zgadzam sie i sama mysle o zlozeniu skargi do izby lekarskiej, w szpitalu po 3
            dniach zorientowala sie, ze ktos odstawil mi zastrzyki. zenada, ta kobieta jest
            okropna i uwaza sie za wszechwiedzaca a jest po prostu głupia i tyle :)
        • Gość: katie Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: 193.93.68.* 09.12.08, 14:02
          Z całym szacunkiem, ale jak czytam te treści, to zastanawiam się co
          Wami kieruje? Pani Profesor prowadziła dwie moje ciąże, obie z
          komplikacjami. W obu przypadkach jej szybka decyzja i upór
          uratowały dziecku życie. Zawsze mogłam na nią liczyć, mając
          wątpliwości np zadzwonić w jej prywatnym czasie, zawsze była miła i
          spokojna, mimo mojej paniki. NIE ZGADZAM SIĘ ŻE LECI NA KASĘ! Wiem,
          że pomaga wielu ludziom i nie bierze za to grosza, słyszałam o tym
          niejedną rozmowę pacjentek na poczekalni gabinetu. Widziałam tez
          masę razy jak do gabinetu przychodzą rozchachani rodzice z
          malutkimi dziecmi i kwiatami - dziekując za fachową opiekę. Tak samo
          było w szpitalu, zawsze zachodzi do pacjentek, rozmawia z nimi - jak
          tylko ma chwilę - a czasu ma na prawdę bardzo mało. Bardzo miło
          wspominam te moje ciąże, wszystkim polecam. Pod opieką Pani Profesor
          czułam się po prostu bezpiecznie.
          • Gość: kaja Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.chello.pl 01.01.09, 22:48
            Tobie akurat sie udało, nie każda pacjentka ma tyle szczęścia że wszystko sie
            dobrze kończy.
            • Gość: beta Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: 217.97.247.* 02.02.09, 20:54
              a kogo polecicie ?
              bo ja mam własnie stwierdzone wczesne stadium raka szyjki macicy i
              szukam dobrego ginekologa co robi elektrokonizacje bo tak sie chyba
              ten zabieg nazywa???
              wczesniejsza wypowiedz była ze kolezanka miała i trafiła na stół
              operacyjny
              mozna wiedziec do ktorego szpitala i lekarza i jak odbywał sie sam
              zabieg
              bardzo prosze o odpowiedz
              • Gość: PACJETKA Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.nplay.net.pl 27.02.09, 12:27
                POLECAM SERDECZNIE PROF. JANA KOTARSKIEGO, EWENTUALNIE DR KRACZKOWSKI OBYDWAJ ZE
                STASZICA, A PROF. KWASNIEWSKA TO RZEZNIK W SPODNICY TYLE NA JEJ TEMAT JUZ NIGDY
                MNIE NIE DOTKNIE
              • Gość: o Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.cdma.centertel.pl 25.03.09, 11:05
                Ja tam mogę ją polecić. Uratowała życie mojej siostrze bo inni lekarze nie umieli zdiagnozować jej stanu. Okazało się że ma raka w przedwczesnym stadium i dzięki profesor nie doszło do niczego poważniejszego. pół roku po problemach siosrty i ja trafiłam do prof.
    • Gość: ggda Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 22:53
      Nie polecam. Trafiłam do niej planując ciążę. Pani doktor na
      podstwie 1 wizyty, pseudo-wywiadu i zwykłego badania stwierdziła, że
      mam kłopoty z pracą jajników i przypisała clostylbegyt. Bez
      monitorowania cyklu i takich tam. Poczytałam trochę o tym w necie i
      stwierdziałam, że nie będę tego brac ot tak.
      Po 2 miesiącach zaszłam w ciążę. Na podstawie wczesnego usg i
      badania hcg stwierdziła, że ciąża nie rozwija się prawidłowo i mam
      się zgłosić do szpitala na zabieg. Tam oczywiście jeszcze mnie
      dokładnie przebadają, ale nie wygląda to dobrze. Tego samego dnia
      poleciałam do innego lekarza. Wszystko było ok. Teraz mam zdrowiutką
      kilkumiesięczną córeczkę. Aż strach pomyśleć co mogło się stać..
      Nigdy więcej tej pani doktor.
      • Gość: kaja Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.chello.pl 08.06.09, 23:07
        koleżanka chodziła do dr bednarek albo gawlik, obie ze staszica,
        przyjmuja tez w lux medzie. ja osobiście chodzę do gina z
        jaczewskiego i w razie co na pewno leczyłabym sie u niego.
    • Gość: Diana Re: gin prof Anna Kwaśniewska IP: *.centertel.pl 29.08.17, 13:09
      Witam jeżeli chodzi o panią prof Kwasniewska to mam ogromny szacunek do niej, uratowała mi życie jest wspaniała ciepła a jednocześnie wykształcona osoba. Zrobiła wszystko by uratować życie mojej córeczki i moje, niestety córeczka niemiala szans ale ja żyje i wiem ze będę dla pani prof wdzięczna do końca moich dni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka