Dodaj do ulubionych

Hm`'ie........!!!!

IP: *.lodz.mm.pl 08.07.03, 14:54
Co za kurewstwo na tym portalu GW "Udz". Byl sobie jak najbardziej
merytoryczny watek o nowym dyrektorze teatru nowego i znikl. Zostal usuniety.
To ze ktos pisze ze z dyrektorem sie zgadza i ze protestujacych aktorow
zasapil by innymi, nie znaczy ze popelnia zbrodnie. Zo za pier....
hipokryzja. Uszanowanie,
Paul
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Hm`'ie........!!!! 08.07.03, 15:33
      Paul, zapraszam do mnie na herbatkę (link niżej) i tam śmiało można rozmawiać o
      każdym dyrektorze ;) Nie wyrzucę ;) Noooo... Chyba, że ktoś będzie próbował
      mnie zmieszać z błotem ;)
      • Gość: Paul Re: Hm`'ie........!!!! IP: *.lodz.mm.pl 08.07.03, 15:48
        pepperoni78 napisał:

> Paul, zapraszam do mnie na herbatkę (link niżej) i tam śmiało można rozmawiać
        o
        >
        > każdym dyrektorze ;) Nie wyrzucę ;) Noooo... Chyba, że ktoś będzie próbował
        > mnie zmieszać z błotem ;)
        Dzieki pepper. Falszywy alarm. "Udzkie" forum jest doskonale zorganizowane,
        jak kolchoz w ZSRR, wszystko "na swoim miejscu" , wiec nigdzie. Redakcja
        przesunela "sumiennie" watek na podforum ...... kultura. Choc z kultura to on
        ma tyle co...... Dieki za zaproszenie, moze skozystam, uszanowanie,
        Paul
    • hm` Re: Hm`'ie........!!!! 08.07.03, 15:46
      Dostaja kase, dostaja, artykulow sponsorowanych w łódzkim dodatku jest bez
      liku, i jest to kurestwo.... A jak widac do forum tez sie teraz przypierdalaja.

pozdr. hm`
      • Gość: Paul Czesc.... IP: *.lodz.mm.pl 08.07.03, 15:52
        hm` napisał:

> Dostaja kase, dostaja, artykulow sponsorowanych w łódzkim dodatku jest bez
        > liku, i jest to kurestwo.... A jak widac do forum tez sie teraz
        przypierdalaja.
        >
        > pozdr. hm`
        Hey stary. Oni "tylko" przesuneli watek na podforum kultura. Ech dziwne to
        forum "udzkie". Skad nem ped do maksymalnej organizacji tego co i gdzie
        forumowicze pisza. Czy Ludzie w GW LOdz nie maja nic lepszego do roboty jak
        bez przerwy gapic sie w portal i "zarzadzac"? To chore jest hm`'ie drogi.
        Uszanowanko,
        Paul
        • hm` Re: Czesc.... 08.07.03, 15:56
          Wiem, ze to jest chore wlasnie zauwazylem, ze przeniesli. Tam nikt nie
          wchodzi, uciecie glowie hydrze, bo na ogolnym wiecej osob temat zauwazy i sie
          wpisze.
          Poza tym z tego co pamietam to redakcja miala nie przenosic tak watkow. Jesli
          autor zalozyl watek na ogolnym to tam mial pozostawac.
          Przenoszenie watkow na martwe potfora, to jest sztuczne reaktywowanie trupa
          (podforum Kultura).
          A czemu jest taki formalizm?? Spytaj Hubara, to jego pomysly......
          pozdr. hm`
          • Gość: Paul Re: Czesc.... IP: *.lodz.mm.pl 08.07.03, 16:10
            hm` napisał:

> Wiem, ze to jest chore wlasnie zauwazylem, ze przeniesli. Tam nikt nie
            > wchodzi, uciecie glowie hydrze, bo na ogolnym wiecej osob temat zauwazy i sie
            > wpisze.
            > Poza tym z tego co pamietam to redakcja miala nie przenosic tak watkow.
            Jesli
            > autor zalozyl watek na ogolnym to tam mial pozostawac.
            > Przenoszenie watkow na martwe potfora, to jest sztuczne reaktywowanie trupa
            > (podforum Kultura).
            > A czemu jest taki formalizm?? Spytaj Hubara, to jego pomysly......
            > pozdr. hm`
            Tiaaa co dzisiaj robisz? Zapraszam na piwo. Uszanowanie,
            Paul
            • Gość: hm` Re: Czesc.... IP: 217.153.156.* 08.07.03, 16:37
              Hhehe Paul, to ja zapraszam Cie na typowe polskie picie wodki. Jeszcze nie
              wiem kiedy, ale zapraszam. Na razie zbieram ekipe, ciezko jest wybrac kogo.
              Co do piwa, to bardzo chetnie, ale pozwolisz, ze tym razem, bedzie to inne
              miejsce niz ostatnio(chocby nawet ogrodek Bibliteki), chyba, ze chcesz zwiedzic
              klimaty typowych polskich pijalek. ;]]]]]
              pozdr. hm`

p.s.
              Sprawe dzialki omowimy przy piwie. ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka