diuna69 10.09.07, 12:11 Moja 10-letnia córka chce się uczyć hiszpańskiego. Poradźcie, którą szkołę dla niej wybrać. A dla dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: szkoły językowe w Lublinie IP: *.mad.east.verizon.net 10.09.07, 13:52 diuna69 napisała: > Moja 10-letnia córka chce się uczyć hiszpańskiego. Ja w tym wieku posiadlem tajemna wiedze jezyka migowego Dakotow, serio. Chcialem uczyc sie dalej, ale potem chcialem zostac ratownikiem wodnym, potem pilkarzem, potem... > Poradźcie, którą > szkołę dla niej wybrać. Tania. Na poczatek. > A dla dorosłych? A dla doroslych co? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lingwista Re: szkoły językowe w Lublinie IP: *.it-net.pl 10.09.07, 13:58 Nie na tej stronie reklamują się szkoły językowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Interesujaca obserwacja lingwisty. IP: *.mad.east.verizon.net 10.09.07, 14:04 Gość portalu: lingwista napisał(a): > Nie na tej stronie reklamują się szkoły językowe. Na tej stronie z natury przyjemni ludzie ostatnio biora sie za lby z powodu podzialu Polski na wspolna i solidarna, czy cos w tym rodzaju. Jak by to mialo jakies znaczenie. Bankructwo umyslowe i cios nizej intelektu. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: szkoły językowe w Lublinie IP: *.telprojekt.pl 10.09.07, 19:17 Jeśli hiszpański to z czystym sumieniem polecam "Dialogo" na Narutowicza na przeciwko Hotelu Victoria. Byłam u nich na kursie wakacyjnym, mają nowatorskie podejście, uczą mówić, naprawdę dużo się nauczyłam. Nie konkurują z innymi szkołami ceną, tylko jakością. Wydaje mi się, że mają jakieś zniżki dla dzieci poniżej 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka1011 Re: szkoły językowe w Lublinie 10.09.07, 23:21 Top English School!! Jeśli chce się szybko nauczyc płynnie mówić-polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: szkoły językowe w Lublinie IP: *.mad.east.verizon.net 11.09.07, 01:26 pszczolka1011 napisała: > Top English School!! Jeśli chce się szybko nauczyc płynnie mówić- >polecam ! Co masz na mysli "pynnie mowic"? Zadnych uszczypliwosci, ale wpadlem w Polandzie na grupe ludzi ktorzy uwazaja ze plynnie mowia po angielsku. Na ich firm nieszczescie wiekszosc ma swiete przekonanie o swych jezykowych zdolnosciach i np. anglojezycznej wiedzy technicznej. Bola zeby i paznokcie jak sie ich slucha, albo czyta w jezyku... Kaczora Donalda;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś