18.08.26, 11:07
next.gazeta.pl/next/7,151003,32972702,posel-pis-chce-konca-promocji-2-1-drugi-produkt-taniej.html#do_w=484&do_v=1870&do_st=RS&do_sid=1728&do_a=1728&s=BoxOpMT

Wystarczy zlikwidować w końcu Biedronkę, która zajęła najlepsze miejscówki i notorycznie ma przekręty na etykietach. To nawet nie chodzi o drobny druczek. Oni już z zasady przestali podawać normalne ceny.

W Lidlu nigdy nie miałem problemu z ceną. Bo ktoś musi mieć motywację żeby pójść ciut dalej.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Promocje 18.08.26, 11:12
      Nie wiem jaki jest Dino ale jeśli rzeczywiście jest polski kapitał czemu notorycznie karana biedronka jeszcze nie została zaorana. Wyburzyć i rozdzielić między tych którzy nie kradna
      • dotera Re: Promocje 18.08.26, 11:19
        Ostatnio wszedłem do biedry bo trzeba było pojedyncza rzecz kupić . Zauważyłem że chyba im się do tylko dobiera bo się pojawiły etykietki z różnymi cenami . Postęp. Drobny druczek jest postępem po czym ceny są całkowicie inne niż na druczku. Oni nie potrafią bez wałów. Tylko likwidacja
        • dotera Re: Promocje 18.08.26, 11:24
          Oni mają pozycję polmonopolowa. To znaczy że muszą być bez zarzutu. Są karani zaś notorycznie. Przez dwa dni zmienia etykietki i od nowa dalej swoje . Zaorać i podzielić między Lidl i Dino.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka