xxxxx-3 04.10.07, 22:22 bardzo proszę o opinie na temat prof. Czekierdowskiego, przede wszystkim prowadzenie ciąży(trudnej ciąży)i czy zajmuje się swoimi pacjentkami w klinice,z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 11:18 Z prof co prawda nie mialam do czynienia, ale z innym lek z art-medu owszem i nie polecam.150 zl za wizyte-lekka przesada, a bylam moze z 5 min.Polecam natomiast kogos z lux-medu:dr robak, dr krzyzanowski-pracuja na patologii na staszica wiec co do trudnej ciazy-powinni sie sprawdzic, lub dr swatowski-tez ze staszica, ale juz chyba inny oddzial, ale lek ten jest ponoc b chwalony.Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: 212.106.20.* 08.10.07, 09:49 Dr Czekierdowski co prawda nie był moim lekarzem prowadzącym ciążę ale robiłam u niego wszystkie usg w ciąży. I do końca utrzymywał,że wszystko jest w porządku, a przecież wada gentyczna nie pojawia się nagle tuż przed porodem.Teraz już nie pójdę do niego na usg polecam dr.Szymulę z luxmedu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia2004 Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.chello.pl 24.10.07, 19:34 Do dr czekierdowskiego chodziłam cala ciaze na usg, moim zdaniem jest profesjonalista, mam do niego zaufanie, naprawde szczerze go polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinda Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.chello.pl 09.10.07, 09:01 zależy od Ciebie - jeśli masz kasę i jesli lubisz bajki to możesz iść----ja polecam tych samych wymienionych przez przedmówczynię- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.lublin.mm.pl 09.10.07, 22:18 Nie polecam!!!! Ja robiłam u niego USG. Maluszek wg niego miał mieć Downa, tętniaka w główce. Kazał nam zrobić test pappa, punkcje oraz USG serca w Wawie. Poszliśmy skonsultować się w Top Medicalu a tam się okazało, że wszystko OK. No i maluszek urodził się zdrowy!!!! Jest bardzo pewny siebie i chyba rutyna go gubi.. badanie wprawdzie trwa długo, ale większą część czasu zajmuje mu opowiadanie o własnych dokonaniach i sukcesach, a także ciekawych przypadkach badanych ciąż. Jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży, to ja leżąc na patologi w poprzedniej ciąży dzieliłam salę z jego pacjentką. Był u niej w dniu gdy ją przyjęli, a potem się nie pokazywał przez tydzień - orzekli że dzidziuś nie ma szans. Ale po tygodniu stan się poprawił i Pan doktor się pojawił....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 17:51 Krótko mówiąc to jest przerost formy nad treścią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia2004 Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.chello.pl 31.01.08, 18:40 nie polecam!! chodziłam do nie go na usg w 1ciazy 4 lata temu i bylo ok, rok temu sie nie popisał po badaniu usg narzadu rodnego stwierdził z ja w ciaze nie zajde (nie wiedział ze 3 razy byłam w ciazy) teraz jestem kolejny raz w ciazy i zle zmierzył crl dziecka oraz przeziernosc karakowa, nacigajac mnie tym samym na zrobienie testów pap-a za 250zł (w Luxmedzie 150). wspomnianego dr. szymule tez nie polcam stwierdził ze moje dziecko ma chore nerki!! co bylo totalna bzdura. teraz na usg jezdze do warszawy do dr. roszkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: Pilne!! co sądzicie o prof.Czekierdowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 13:33 Nie polecam do prowadzenia ciąży, dr CZ. specjalizuje się przede wszystkim w patologii jajnika i tylko pisze prace i robi z siebie wielce ceniącego się profesora, odnośnie USG jest to przerost formy nad treścią proszę uwierzyć . Odpowiedz Link Zgłoś