dociek 22.07.03, 16:12 No jak to wszystko wygląda? Był Żywiec i po Żywcu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.rrm Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 16:18 Ja bym raczej nie robił sobie żartów z nazwiska zmarłego..i tak już został za to wystarczajaco srodze ukarany...surwoiej juz nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 16:21 Pożałowałem go jako człowieka, który zginął (w poprzednim temacie). Ale wybaczenia nie ma dla pijanego za kółkiem, bo jest potencjalnym zabójcą! Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 16:24 mozna ! bo widac akceptowala to jego rodzina, znajomi, 'endriu' itd. gdyby nie zginal to by pewnie sie tluamczyl immunitetem i nie dal dmuchnac w alkomat, ale tak to jzu jest w partiach takich jak Siebieoborna i LPR = Ludzie Pozbawieni Rozumów, SDL ma przynajmniej te zalete ze potrafi sie pozbyc niektorych burakow, pijaczkow itp. ! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.rrm Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 17:33 mike79 napisał: > mozna ! bo widac akceptowala to jego rodzina, znajomi, 'endriu' itd. gdyby nie > zginal to by pewnie sie tluamczyl immunitetem i nie dal dmuchnac w alkomat, > ale tak to jzu jest w partiach takich jak Siebieoborna i LPR = Ludzie > Pozbawieni Rozumów, SDL ma przynajmniej te zalete ze potrafi sie pozbyc > niektorych burakow, pijaczkow itp. ! - o co to nie wypraszam sobie wyzywania LPRu od pijakow u nas nikt nie pije w ilościach przkraczajace granice zdrowego rozsądku a już napewno nikt po paru głębszych z naszej partii nie wsiądzie za kółkiem. a co do SLD//ponoć mają przyjąć posła Firaka z powrotem do klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 17:36 oszolom.z.rrm napisał: > - o co to nie wypraszam sobie wyzywania LPRu od pijakow u nas nikt nie pije w > ilościach przkraczajace granice zdrowego rozsądku a już napewno nikt po paru > głębszych z naszej partii nie wsiądzie za kółkiem. a co do SLD//ponoć mają > przyjąć posła Firaka z powrotem do klubu!!! a jak wy mozecie pic i przekroczyc granice zdrowego rozsadku ? gdy jestescie partia Ludzi Pozbawionych Razsadku ( badz Rozumu), jak mozna pic poz agranice czegos czego sie nie ma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antylpr w lprze jest znany pijak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 22:35 gdanski radny Grzegorz S. z MW ja cos o tym wiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomee A kogo siępozbyli bo nie słyszałem IP: *.acn.pl 22.07.03, 17:59 A to ci śmieszne przpraszam że to na stronie o zmarłym. SLD umie się pozbyćpijaczków!!! ha ha ha Żadnemu jescze włos z głowy nie spadł . Zdajesie poseł Firak który nikomu krzywdy w końcu nie zrobił bo pijany spał w hotelu sejmowym został wykluczony z klubu poselskiego Ojejejej jaka to strasznie dolegliwa kara aż sie zapłaczę z żalu Ludzie! no ja wiem, że telewizja Kwiatkowskego atakuje was propagandą "wszyscy żli i pijani nie tylko SLD to ja zwracam uwagę, że samemu też należy analizować fakty. Proszę podaćnazwisko kogokolwiek z SLD który odpowiedziaj za jazdępo pijanemu ja takich nie znam Oni przecież nie odpowiadają nawet za ostrzeganie bandytów przed policją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz SLD i zaleta? IP: *.Princeton.EDU 22.07.03, 19:17 mike79 napisał: > Pozbawieni Rozumów, SDL ma przynajmniej te zalete ze potrafi sie pozbyc > niektorych burakow, pijaczkow itp. ! Oj, oj... tak robia to wtedy kiedy juz nie ma innego wyjscia. Kiedy prasa rozdmucha sprawe. To zadna zaleta. A swoja droga mam wrazenie, ze w SLD-owce afera przechopdzi plynnie w afere... a myslalem, ze "specjalisci" z AWS to byli mistrzowie... Pomylilem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: SLD i zaleta? IP: *.arc.ab.ca 22.07.03, 20:12 "Specjalisci" z AWS to byli przedszkolacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom ciekawe jakich sld sie pozbyl??? BZDURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 22:33 w kadencji 91-93 mochnaczewski byl do konca w klubie, w nastepnej malinowski do konca w klubie, firaka maja przyjac z powrotem, cieslak dalej poslem, plewa dalej w klubie (tylko zawieszony), owoca wyrzucili za cos innego itd itd. wiecej przykladow??????!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 16:22 dociek napisał: > No jak to wszystko wygląda? Był Żywiec i po Żywcu. żeby po jednym to bym mu wybaczył bo to stresująca praca te blokady jeszcze dochodzą, trzeba zadowolić Jędrusia nie dać się wykiwać tym zbójom z SLD itp. Ale to nie był doćku jeden żywiec!!! to musiała być cała zgrzewka!!! 2,6 promila!!! Ludzie ja mam szacunek dla zmarłych ale to już mogę powiedzieć że pewnie nie pierwszy raz był tak nawalony i siadł za kółko!!!! Sorry nie nabijam się tylko piętnuję głupotę!!! Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 16:25 ciekawe czy podadza w teleexpresie ? zaraz az ide obejrzec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.lublin.mm.pl 22.07.03, 19:14 Z tego co mi wiadomo,to nie był ododobniony przypadek.Ale moim zdaniem,należało by pociągnąć do odpowiedzialności pracowników biura poselskiego jadących z posłem,że dopuścili do jazdy i nawet sami z nim jechali!!!Winą również obarczył bym samego solenizanta i gości imieninowych,że dopuścili do jazdy pijanych (chyba że po drodze zachaczyli o knajpkę,a z imienin wyjechali trzeźwi).Pani Zosia (funkcja niektórym znana),to ta pani,która w telewizji najbardziej rozpaczała po śmierci posła.Przyjdzie nowy,panią Zosię pogoni.No i przede wszystkim łzy pani Zosi nie były łzami rozpaczy lecz łzami szczęścia,że w odpowiednim momencie wysiedli z samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Sorry IP: *.lublin.mm.pl 23.07.03, 07:05 Znowu ten pośpiech.Oczywiście pisze się zaHaczył a nie przez "ch" Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 16:49 czyzby burza z piorunami na pozegnanie zywca ? pogrzeb jest chyba o 17:00 ! moze by tak np. firmy takie jak profesjonal czy sts, przyjmowaly zakaldy jak dlugo pozyje 'posel' widz, kolejny moczy mroda nie moze odejsc od tradycji partyjnych, soboty i niedziele kierujemy na podwojnym gazie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 17:52 Te "trzy kobiety i mężczyzna kierujacy pojazdem" to chyba do końca życia będą stawiać w kościele świeczki za cudowne ocalenie w wyniku kłótni! I kto mówi, że nie należy się kłócić? Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 18:45 inaww napisała: > Te "trzy kobiety i mężczyzna kierujacy pojazdem" to chyba do > końca życia będą stawiać w kościele świeczki za cudowne ocalenie > w wyniku kłótni! I kto mówi, że nie należy się kłócić? Rozumienie tekstu... Wczesniej kierowal kto inny byc moze wcale nie pijany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.lep Podniesc limit alkoholu dla mordercow IP: *.tor.primus.ca 22.07.03, 18:18 Podniesienie dopuszczalnego limitu alkoholu we krwi pijanego "kierowcy bombowca" - w szybkim czasie wyczysci nasze drogi z pijanych mordercow za kolkiem. Po prostu pozabijaja sie i bedzie spokoj. Po co jakies kary i sady, gdy wlasnie czapa jest najlepsza konsekwencja za probe morderstwa. Immunitet dla swietych krow nic tu nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Zginal potencjalny morderca? I cale szczescie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 18:30 Zginal zanim zabil kogos niewinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek dobrze mu tak! IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 22.07.03, 18:30 dobrze ze rozwalil sie o drzewo a nie o jakiegos czlowieka! bandyta cholerny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 18:42 Jednego chuja mniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Poseł Żywiec był pijany 22.07.03, 18:45 Odbilo wam calkiem?Mozna miec pretensje ,ze jechal po pijaku i tu sie zgodze ze wcale mi go nie zal bo byl potencjalnym morderca ale moze zostawicie te wyszukane epitety:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devrandom Re: Poseł Żywiec był pijany IP: .agb:* / 10.4.99.* 22.07.03, 19:15 Jestem pewien ze gdyby uderzyl nie w drzewo a w samochod z kims z Twojej rodziny w srodku wymyslilbys znacznie ciekawsze epitety. Pomysl ze to tylko przypadek ze Zywiec nie zabil kogos na tej drodze. Przypadek a nie zasluga. On na prawde zrobil wszysko zeby zrobic sobie (udalo mu sie) i innym krzywde. Ale teraz stoi juz przed innym sadem. I tam sie nie wywinie byle sztuczka czy immunitetem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devrandom Re: Poseł Żywiec był pijany IP: .agb:* / 10.4.99.* 22.07.03, 19:10 Jednego pijanego kierowce mniej. I dobrze (ze zabil tylko siebie). Zastanawiam sie jednak kto mu pomogl wsiasc do samochodu bo z 2.6 promila we krwi to ten facet raczej mial juz klopoty z chodzeniem. No chyba ze nie doceniam "wytrzymalosci" "specjalistow" z Samo(haha)obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clavis Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.20.* 22.07.03, 19:11 Poseł zginął w piątek i krew do badania na obecność alkoholu musiano pobrać w tym samym dniu. Ale wynik tego badania ujawniono dopiero we wtorek. Jakie były powody ukrywania przyczyny wypadku przed opinia publiczną? Dobro śledztwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowojorczyk Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.proxy.aol.com 22.07.03, 19:25 Zginal w piatek w nocy. Pobrana na miejscu wypadku (albo w prosektorium Zakladu Medycyny Sadowej) krew jest chowana do zamrazarki i badania wykonuje Laboratorium Medycyny Sadowej w poniedzialek / pierwszy dzien powszedni/. Podobnie jak i sekcje zwlok, gdzie przyczyna smierci jest znana. Wynik przekazano tego samego dnia po poludniu do prokuratury, ktora nastepnego dnia podala go do wiadomosci publicznej. Gdzie tu spisek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 19:42 I dobrze hujowi - szkoda ze tak krotko cierpial................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okocim Re: Poseł Żywiec był pijany IP: 152.75.141.* 22.07.03, 21:31 Gość portalu: Clavis napisał(a): > Poseł zginął w piątek i krew do badania na obecność alkoholu > musiano pobrać w tym samym dniu. Ale wynik tego badania > ujawniono dopiero we wtorek. Jakie były powody ukrywania > przyczyny wypadku przed opinia publiczną? Dobro śledztwa? Nie,po prostu nie mogli uwierzyć, że można mieć 2,6 promila we krwi i usiąść za kierownicą. Ale w końcu Samoobrona to partia ludzi o bardzo małych rozumkach. Taki na przykład Miś Puchatek to przy nich gigant intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek81 Bo pil Zywca IP: 66.158.44.* 22.07.03, 19:43 Gdyby pil amerykanskiego Millera to byl by trzezwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlachetny To spisek! IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.07.03, 19:52 Jutro Andrew Lepper będzie grzmiał w mediach, że to spisek i na pewno "zimny chirurg" wstrzyknął byłem posłowi alkohol. A wcześniej Talibowie go w Klewkach zrzucili (chirurga) za łapówkę od Piskorskiego. A wszystko to nagrał mu Rywin u Michnika na magnetofonie pożyczonym od Millera. A chłopu się tylko pić zachciało i miał pecha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.03, 20:08 jednego mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Do Nagrody im Darwina IP: *.chello.pl 22.07.03, 20:36 JAk już mówiłem nie znając tych szczegółów dzisiejszych a wnioskując z działalności i opisu byłego posła należy go zgłosic do nagrody Darwina. Już wiecej nie przekaże swoich genów ludzkości. Jazda po pijanemu na śliskiej krętej drodze z prędkością 150km /h na pewno zasługuje na takie wyróżnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gak56 w ogóle nie żal mi takich ludzi IP: *.telpol.net.pl / 172.16.6.* 22.07.03, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironista Re: Poseł Żywiec był pijany IP: 62.161.77.* 22.07.03, 20:47 no i jednego skurwysyna z samoobrony mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMOZAGŁADA!! TERAZ PORA NA LEPPERA! ZDYCHAJ CHAMIE!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.07.03, 22:11 TEGO JEMU I TYM OSZOŁOMOM Z SAMOZAGŁADY ZYCZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuja Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 22:49 Każdy wypić może. Szczęście,że zginął tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.w81-48.abo.wanadoo.fr 22.07.03, 22:50 jakis popieprzony kilka dni temu, na tym forum, pisal, ze o zmarlym nie mozna mowic zle... Wychodzi na to, ze TYLKO zle wlasnie o tym zmarlym mozna mowic. Zwlaszcza, ze nie pil z Lepperem. R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Poseł Żywiec był pijany IP: *.lublin.mm.pl 22.07.03, 23:06 pijany wiesniak Odpowiedz Link Zgłoś