Gość: pacjentka IP: *.vlan371.corcoran.lubman.net.pl 16.11.07, 18:55 Poszukuje informacji na temat lekarzy endokrynologów lub immunologów którzy leczą hashimoto - autoimmunologiczne zapalenie tarczycy??? Do kogo chodzicie w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: Choroba Hashimoto - u kogo leczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:11 Mam hashimoto, zdiagnozowane w maju 2006r, leczę się u dr Kurowskiej, jestem bardzo zadowolona i w końcówce ciąży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Choroba Hashimoto - u kogo leczycie IP: *.vlan371.corcoran.lubman.net.pl 16.11.07, 20:32 Martyna, Dziękuję za szybką odpowiedź, także na moim poście o dr Jerzak :) mam pytanie także odności ginekologa, czy dr darmochwał - Kolarz prowadzi Twoją ciąże, a jeśli nie to kto? Ja tak szczerze jestem w rozterce, po drugim poronieniu oprócz jerzak nie mam pomysłu kto mógłby mnie prowadzić. na pewno nie pójde do Leszczyńskiej - Gorzelak bo miałam z nią kontakt w szpitalu i jak najdalej od niej! Ja z tarczyca byłam u dr Matuszek, z tego samego oddziału co Twoja lekarka, na razie wydaje mi się ok. jeżeli możesz to proszę skontaktuj się ze mną na gg, bardzo chciaąłbym zadać Ci jeszcze kilka pytań, mój nr to 3572004. dzięlkuję bardzo za odpowiedż, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Choroba Hashimoto - u kogo leczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:44 zostawiłam wiadomość na gg Odpowiedz Link Zgłoś