Dodaj do ulubionych

Do Bosmana (sorry za prywatne ogłoszenie)

08.01.08, 10:42
Bardzo proszę forumowiczów o wybaczenie mi tego ogłoszenia, ale mam
zablokowany dostęp do swojego prywatnego konta e-mail. Prosze bardzo
o wykasowanie tegto jakos wieczorem.
BOSMAN!
Nici z naszego piwka dzisiaj, wypadło mi cos waznego. Przepraszam!
Obserwuj wątek
    • Gość: +- Re: Do Bosmana (sorry za prywatne ogłoszenie) IP: 212.182.30.* 08.01.08, 14:10
      swój ciągnie do swego,
      pacanie ?
      • Gość: folkatka Re: Do Bosmana (sorry za prywatne ogłoszenie) IP: *.um.lublin.pl 08.01.08, 14:39
        Przede wszystim, proszę o troche więcej kultury, a po drugie, to ze
        ja i Bosman różnimy się światopoglądami, nie oznacza, że nie możemy
        się spotkać w realu i pogadać.
        • leniak Re: Do Bosmana (sorry za prywatne ogłoszenie) 08.01.08, 15:14
          ech Agatko miła
          pogadać popić potańczyć choćby...
          nic sie nie łam to albo z nudów albo z zadrości (o Bosmana)...

jak mówi Bhagawadgita - भगवद्गीता: "olej to, Arjuno!"
          albo powiedz jak Janerka:
          "Blade słabe
          Trumna roku
          Karzeł
          I absolulu nie rozumiem
          Trwam..."

pozdrowki i nie pracuj tyle...
        • Gość: +- Re: Do Bosmana (sorry za prywatne ogłoszenie) IP: 212.182.29.* 14.01.08, 12:11
          Oczywiście, że możecie się spotkać.

Na Forum każdy może wyrazić swoje zdanie. A bosman dobrego wrażenia
          nie sprawia (przynajmniej na wirtualnym Lublinie). Siłą rzeczy
          pogląd na jego temat jest rzutowany na Ciebie.

• leniak a róznice są subtelne... 14.01.08, 12:21
            jednakowoż istotne...
            ;-)
            • Gość: +- Re: a róznice są subtelne... IP: 212.182.29.* 14.01.08, 12:27
              Różnice mogą się zacierać, szczególnie po pewnej dawce alkoholu.
              A szkoda by było ....
              • wampir72 Re: a róznice są subtelne... 14.01.08, 12:29
                A coś Ty taki absztyfikant?
                • Gość: +- Re: a róznice są subtelne... IP: 212.182.29.* 14.01.08, 12:31
                  Dbam o prawidłowy rozwój młodzieży

• wampir72 Re: a róznice są subtelne... 14.01.08, 12:55
                    Prawidła to służą do butów, a nie młodzieży.
                    • Gość: +- Re: a róznice są subtelne... IP: 212.182.29.* 14.01.08, 13:09
                      Prawidła są do wszystkiego, nie tylko do butów.

A nasza kochana młodzież ma skłonność do ulegania niekorzystnym
                      wpływom.
                      • leniak Aberracje wyższych sfer... 14.01.08, 13:24
                        moim zdaniem a nie paczenie się młodzi...
                        a my kochamy ten film...
                        ;-)
                        • Gość: +- Re: Aberracje wyższych sfer... IP: 212.182.29.* 14.01.08, 13:26
                          Wspomnianego przez Ciebie filmu nie znam, więc wypowiedzieć się w
                          temacie nie mogę.
                          :)
                          • leniak hmm to tekst Janerki 14.01.08, 13:37
                            pt. Paradoksy:
                            lechjanerka.info/11_plagiaty.php
                            hmm cóż moim zdaniem tekst ów pasuje do intelektualnej sytuacji
                            Lublina...
                            co do bosmana to chyba go nie znam - ergo nie wiem...
                            co do folkatki - znam i wiem to bardzo ładnie ułożona młoda Dama
                            (Agatko wybacz) - kwiat intelektualy zarazem...
                  • Gość: bosman dbaj "plusie" o siebie IP: *.centertel.pl 14.01.08, 13:07
                    a jak masz coś do mnie to też wpadnij do "grolscha" i możemy
                    pogadać. No chyba że się pietrasz(ale z drugiej strony niby
                    dlaczego?) lub nie masz nic do rozsądnego do powiedzenia.
                    • Gość: +- Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.29.* 14.01.08, 13:17
                      Żabciu, nie chrzań.
                      A propos, potrafisz podyskutować jak przystało na dżeltelmena "z
                      wyższej półki"?

Z propozycji wspólnej popijawy nie skorzystam. A to z prostej
                      przyczyny: nie piję wódki ani żadnych podrzędnych alkoholi.

Nie można także wykluczyć tego, że nie mam nic ciekawego do
                      powiedzenia (w Twojej opinii, oczywiście).
                      • Gość: korekta Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.29.* 14.01.08, 13:18
                        sorry, "dżentelmena"
                        • Gość: bosman dlaczego zaraz popijawa? IP: *.centertel.pl 14.01.08, 13:26
                          jeśli pójdę to posłuchać muzyki i wyssać 1 - 2 browarki. W tygodniu
                          więcej nie zasysam. Nie przyjdziesz - nie będe rwał resztek włosów
                          z głowy boś tego nie wart. A jeśli chodzi o twoje insynuacje
                          odnośnie mnie to wiszą mi kalafiorem. Znam swoją wartość. Czółko
                          koleś.
                          • Gość: +- Re: dlaczego zaraz popijawa? IP: 212.182.29.* 14.01.08, 13:40
                            Gość portalu: bosman napisał(a):

> jeśli pójdę to posłuchać muzyki i wyssać 1 - 2 browarki. W
                            tygodniu więcej nie zasysam. Nie przyjdziesz - nie będe rwał resztek
                            włosów z głowy boś tego nie wart.

Brzmi zachęcająco. Szczególnie ostatnie zdanie.

> A jeśli chodzi o twoje insynuacje
                            > odnośnie mnie to wiszą mi kalafiorem.

Wisieć mogą, ale czy nie warto byłoby pomyśleć skąd się biorą ?

> Znam swoją wartość.

Bronisz się jakbym przyczyniała się do jej obniżenia.
                            W moim mniemaniu, Twoja samoocena jest bardzo niestabilna. Ale
                            zastrzegam od razu, to tylko moja luźna uwaga.

> Czółko
                            > koleś.

3maj się, do kolejnego wpisu.
                            • leniak Bosmanie i oto masz za swoje... 14.01.08, 13:57
                              duchowi twemu dała w pysk i poszła...
                            • Gość: bosman plusie - Twoja ocena.... IP: *.centertel.pl 14.01.08, 14:27
                              mojej skromnej osoby oparta wyłacznie na kilku czy kilkunastu
                              postach, przyznam - często zapewne kontrowersyjnych i w formie na
                              ogół nie stosowanej w Wersalu, nie może być obiektywna i rzetelna.
                              Więc:primo - wybaczam Ci, secundo - puszczam ją mimo uszu. Nikogo
                              nie zmuszam do kontaktów osobistych ze mną, tym bardziej, że jestem
                              ostrożny w nawiązywaniu nowych znajomości, zwłaszcza towarzyskich. A
                              jeśli chodzi o folkatkę - padła propozycja więc ją przyjąłem. I nie
                              obawiam się że po spotkaniu, jeśli do niego dojdzie, folkatka
                              wygłosi ocenę że bosman to cham i bydlę. Znamy różnice w naszych
                              pogladach na niektóre, tu poruszane tematy, co nie przeszkadza nam
                              poglądów tych wygłaszać czy też dyskutowac na te tematy. Szanuję
                              tych którzy mnie szanują, opluwam tych co mnie opluwają. Jeśli ja,
                              ze wzgledu na moje przekonania dla elana, arona i kilku innych
                              jestem obrzydliwy komuch i lewak to oni dla mnie są katolami. Nigdy
                              nie użyłem inwektyw jako pierwszy w stosunku osob o nawet krańcowo
                              rożnych poglądach. Jeśli oni to uczynili - odpłacam pieknym za
                              nadobne. Jeśli jakiś typek zakłada że skoro on jest superkatolikiem
                              a ja ateistą o przekonaniach lewicowych to z natury rzeczy jest ode
                              mnie lepszy i ma prawo mnie obrażać - nie pozostaję dłużny. Jeśli
                              ktoś mnie kopie - walę w pysk. Jak Kuba Bogu tak Gwatemala
                              Gwadelupie.
                              To tyle plusiku. Pozostający z niezachwianą wiarą w siebie bosman.
                              • Gość: +- Re: bosmanie - moja ocena.... IP: 212.182.30.* 14.01.08, 16:51
                                ...Twojego postępowania na Forum nie bierze się z pobieżnej lektury kilku czy
                                nawet kilkunastu postów, lecz z w miarę dokładnej analizy ich znaczenia. Być
                                może wydaje się Tobie, że jesteś całkowicie obiektywny i nigdy nikogo
                                bezpodstawnie na Forum nie obrażasz. Czytając Twoje wpisy odnoszę nieco inne
                                wrażenie. Z ogromną łatwością rzucasz inwektywami w swoich oponentów, a kiedy
                                ktoś posługuje się podobnymi metodami, tracisz nad sobą kontrolę i zaciekle
                                atakujesz rozmówców. Powstrzymanie się przed wypisywaniem licznych obelg wobec
                                innych (szczególnie tych, którzy wyznają odmienne poglądy od Twoich) wydaje się
                                dla Ciebie przeszkodą nie do przebycia. Szczególnie niepochlebnie wypowiadasz
                                się o katolikach i w ogóle o religii. Generalizujesz. Z góry zakładasz, że masz
                                do czynienia z mniej inteligentnym od siebie człowiekiem.
                                Przejawiasz skłonność do wyszukiwania postów, które uważasz za agresywne wobec
                                siebie. Reagujesz wtedy zbyt gwałtownie, zupełnie niewspółmiernie do sytuacji.

Nie chcę przedstawiać dalszej analizy poczynionych przeze mnie spostrzeżeń. To
                                nie czas ani miejsce. Nie widzę też większego sensu w akcentowaniu Twoich
                                niedostatków. Sam najlepiej zdajesz sobie z nich sprawę.

Bosmanie, miej na uwadze, że człowiek uczy się przez całe życie.
                                Pozdrowienia od plusa.

• Gość: bosman "......człowiek jam niewdzięczny...... IP: *.lublin.mm.pl 14.01.08, 19:55
                                  że niedoskonały" - jak śpiewał nieodżałowany Czesław N.
                                  Cóż, jakim mnie Pan Bóg stworzył takim mnie mają. Dzieki za
                                  szczerość. Pozdrawiam.
                                  • Gość: +- A ja liczę na to, IP: 212.182.29.* 15.01.08, 08:49
                                    że kiedyś się zmienisz,
                                    choć odrobinę.

Miłej pracy.

• Gość: bosman Od urodzenie zmieniam się :-) IP: *.centertel.pl 15.01.08, 13:14
                                      tylko ni cholery nie wiem czy na lepsze czy na gorsze.
                                      Wszak przyznasz, że świat jet pełen sk.......syństwa które człowieka
                                      w jakimś stopniu kształtuje a ta odrobina dobra to czasem za mało na
                                      zniwelowanie tego pierwszego. Miłego dnia.
                                      • Gość: +- Re: częściowo się nie zgadzam IP: 212.182.29.* 15.01.08, 16:42
                                        Nie mogę zgodzić się w pełni z Twoim twierdzeniem o przepełnieniu
                                        świata sk...stwem. Osobiście zaznałam więcej dobrego niż złego. Mam
                                        też tendencję do doszukiwania się cząstki dobra w każdym ludzkim
                                        czynie. Łatwiej jest znosić przykrości gdy doświadczało się
                                        serdeczności od innych, głównie od bliskich.

Obrazując moje słowa przykładem zaczerpniętym z literatury - młody
                                        bohater "Malowanego ptaka" Kosińskiego przeszedł przez prawdziwe
                                        piekło na ziemi. Przeżył dzięki wspomnieniu wczesnej i troskliwej
                                        opieki rodzicielskiej.

Nie sądzę by "odrobina dobra" nie mogła zniwelować doświadczenia
                                        traumy. Zresztą gdybym się myliła, moja praca nie miałaby
                                        najmniejszego sensu. Kreowanie tzw. korekcyjnego doświadczenia
                                        stanowi podstawę wielu oddziaływań terapeutycznych.

Życzę spokojnego wieczoru,
                                        plus

• Gość: bosman plusiku... IP: *.lublin.mm.pl 15.01.08, 22:48
                                          nie czuję się skrzywdzonym, nieszczęśliwym czy też niespełnionym,
                                          chociaż mogło by być lepiej. Niemniej zawsze zakładam że po innym
                                          człowieku częściej można spodziewać się złego niż dobrego i jestem
                                          mile rozczarowany gdy sie mylę. Co dziwniejsze - nie jestem
                                          pesymistą.Pozdrawiam.
                                          • Gość: +- Re: plusiku... IP: 212.182.29.* 21.01.08, 15:33
                                            Pesymistom źle na świecie.
                                            Wiem, o czym piszę.

Mnie dzisiaj mile zaskoczyła wiadomość, że nie zostałam skreślona z
                                            pewnej listy mailowej.

Pozdrawiam i myślę, że może dałoby się rozszerzyć krąg "wtorkowych
                                            referentów" na ludzi z innych ośrodków i z innych miast,
                                            reprezentujących skrajnie odmienne podejście wobec pewnych zagadnień.

Co o tym sądzisz ?

• Gość: bosman Re: plusiku... IP: *.lublin.mm.pl 21.01.08, 17:22
                                              szczerze mówiąc nie bardzo "czaję". Może coś bliżej?
                                              • Gość: +- Re: plusiku... IP: 212.182.29.* 21.01.08, 17:25
                                                niewykluczone, że pomyliłam Ciebie z kimś znajomym

jeśli tak, to sorry

• wampir72 Re: plusiku... 22.01.08, 07:11
                                                  Se zajrzałem przypadkiem i pomyślałem, że zwyczaj "no login - out"
                                                  wcale nie byłby taki głupi, bo jak dość powszechnie wiadomo tu się
                                                  nie można bezkarnie przelogowywać... ;-)))
                                                  BTW ironia nieprzypadkowa i całkowicie zasłużona... ;-)))
                                                  • wampir72 Re: plusiku... 22.01.08, 07:29
                                                    Jeśli jednak pomyliłem Cię z kimś znajomym, to sorry...
                                                  • Gość: Tyson Re: plusiku... IP: *.gprs.plus.pl 25.01.08, 00:50
                                                    pomyliles...to przeciez ja - twoje alter ego hehe
                                                  • wampir72 Re: plusiku... 25.01.08, 15:33
                                                    Znaczy, że widzę podwójnie czy białe myszki czy wychłeptałeś ten
                                                    kefir?
                                                • Gość: bosman drobiażdżek plusiku IP: *.lublin.mm.pl 25.01.08, 19:00
                                                  No i co? Byłeś w "Grolszu?
                                                  • plus.1 Re: drobiażdżek plusiku 29.01.08, 20:08
                                                    Gość portalu: bosman napisał(a):

> No i co? Byłeś w "Grolszu?

Nie byłem ;)

Obecnie jestem na szkoleniu.
                                                    Liczę na to, że wypijesz za moje zdrowie
                                                  • Gość: bosman też plusiku..... IP: *.centertel.pl 30.01.08, 15:22
                                                    nie byłem, siedzę w chacie i robię projekt - więc zasysam w
                                                    domku.Ale spoko, jeszcze tylko dwa weekendy i będę luźniejszy i
                                                    wybiorę się
                                                  • Gość: plus.1 Re: też plusiku..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 18:20
                                                    szczęściarz !

wolny weekend

moje marzenie

posiadasz skrzynkę mailową ?

;)
                                                  • Gość: bosman Re: też plusiku..... IP: *.lublin.mm.pl 30.01.08, 20:45
                                                    owszem. ?
                                                  • Gość: plus.1 Re: Bosmanie..... IP: 62.233.163.* 31.01.08, 16:10

ja też

może warto by zapoznać je ze sobą ?

• Gość: bosman Re: Bosmanie..... IP: *.lublin.mm.pl 31.01.08, 21:38
                                                    jest to pomysł...
                                                  • Gość: plus.1 Re: Bosmanie..... IP: 212.182.29.* 04.02.08, 08:35
                                                    ... możliwy do zrealizowania za rok, może dwa ....

• Gość: plus.1 Re: Bosmanie..... IP: 212.182.29.* 04.02.08, 13:51
                                                    no dobrze, może wcześniej ...
                              • Gość: foczka Re: plusie - Twoja ocena.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 09:40
                                I nie jestes w tej ocenie sam bosmanie bije bravo . To
                                za wykladnie.To sie nazywa kawe na lawe oile lawa nie
                                okaze sie zwyklym kolkiem bez blatu..............pozdrowienia
                                foczka
                        • leniak ej górale nie bijta się... 14.01.08, 13:26
                          ma folkatka dwa warkocze...
                          hmm możecie wypić razem np. kawę kenijską
                          • leniak sie wygłupiłem :-# 14.01.08, 14:08
                            ja myslałem że to bitwa a to były amory...
                            :-)
                            pzdr.
                            • wampir72 Re: sie wygłupiłem :-# 14.01.08, 14:40
                              Wiosna wtargnęła znienacka... wszystko się może pomieszać :-)))
                            • Gość: +- Re: sie wygłupiłem :-# IP: 212.182.30.* 14.01.08, 17:02
                              Amory przy 38-stopniowej gorączce plusa ?

Przecież to majaczenia.

• wampir72 Re: dbaj "plusie" o siebie 14.01.08, 13:34
                        Gentlemana jak już chcesz być taki correct. A z wyższej półki to co
                        byś chciał... Chateauneuf du Pape czy Chablis?
                        • Gość: +- Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.29.* 14.01.08, 13:42
                          Ach, ta Twoja zabójcza (wampirza) poprawność.
                          ;)
                          • wampir72 Re: dbaj "plusie" o siebie 14.01.08, 13:49
                            Ach, ten mój zabójczy (wampirzy) alkoholizm.
                            ;-)))
                            • Gość: +- Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.30.* 14.01.08, 16:54
                              Podobno to już nie sam alkoholizm, ale alkoholizm w parze z uszkodzeniami czołowymi.
                              Cóż byśmy poczęli bez neuroplastyczności.

• wampir72 Re: dbaj "plusie" o siebie 14.01.08, 20:54
                                Wytworny alkohol nie uszkadza płatów czołowych. Wirtualne mieszanie
                                win powoduje migrenę. Niektóre rozmowy należy kończyć przed
                                połknięciem tabletek. I właśnie to czynię.
                                • Gość: +- Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.29.* 15.01.08, 08:45
                                  Wampirku,
                                  sugerujesz, że, jesteś lekomanem ?
                                  Czy może znów się obrażasz ?

Gubię się w tym wszystkim.

• wampir72 Re: dbaj "plusie" o siebie 15.01.08, 19:10
                                    Bo ja jestem nieodgadniony... A co to znaczy znowu?
                                    • Gość: +- Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.29.* 15.01.08, 19:15
                                      Nieodgadnioność i nieprzewidywalność to moje cechy !

Gdzież Ty się podziewasz Wampirze ?
                                      • wampir72 Re: dbaj "plusie" o siebie 15.01.08, 19:17
                                        Tu i tam i jeszcze gdzie indziej ;-)))
                                        • Gość: +- Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.29.* 15.01.08, 19:19
                                          Hmm, uskładam pieniądze, kupię odpowiednie oprogramowanie i już nie
                                          będziesz taki tajemniczy
                                          • wampir72 Re: dbaj "plusie" o siebie 15.01.08, 19:21
                                            O! To się zrobiłem popularny. Całkiem jak niegdysiejsza herbata made
                                            in PRL ;-)))
                                            • Gość: +- Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.29.* 15.01.08, 19:24
                                              Nie jestem pewna, ale chyba napisano o Tobie w gazecie. Zdaje się,
                                              że w przedostatnim "Wproście" coś ujawniono na Twój temat.
                                              Artykuł dotyczył psychopatycznych morderców.

• Gość: +- oto dowód : IP: 212.182.29.* 15.01.08, 19:32
                                                www.wprost.pl/ar/120963/Rzemieslnicy-zbrodni/?I=1307
                                                • wampir72 Re: oto dowód : 15.01.08, 19:40
                                                  Tyle o mnie już napisano i tylu o marnych naśladowcach, że odróżnić
                                                  ziarna od plew nie sposób ;-)))
                                                  • Gość: +- Re: oto dowód : IP: 212.182.29.* 15.01.08, 19:43
                                                    konkludując,
                                                    przed spotkaniem z Tobą
                                                    trzeba ukończyć kurs samoobrony.
                                                  • wampir72 Re: oto dowód : 15.01.08, 19:46
                                                    E...tam ;-)))
                                                  • Gość: +- Re: oto dowód : IP: 212.182.29.* 15.01.08, 19:49
                                                    Zmęczony po ciężkim dniu pracy ?

• wampir72 Re: oto dowód : 15.01.08, 19:57
                                                    Ja pracuję nocami ;-)))
                                                  • Gość: +- Re: oto dowód : IP: 212.182.29.* 15.01.08, 20:02
                                                    Mimo wszystko, odpoczywaj czasem.

Od nocnego polowania, ma się rozumieć.

;)

• wampir72 Re: oto dowód : 15.01.08, 20:23

It's too early for the circus, it's too late for the bars, no one's
                                                    sleepin'
                                                    but the paperboys, and no one in this town is makin' any noise, but
                                                    the dogs
                                                    and the milkmen and me.

The girls around here all look like cadillacs, no one likes a
                                                    stranger here,
                                                    I'd come home but I'm afraid that you won't take me back, but I'd
                                                    trade off
                                                    everything just to have you near.

;-)))
                                                  • Gość: +- Re: oto dowód : IP: 212.182.29.* 15.01.08, 20:29
                                                    Napisałeś (zacytowałeś) to, jak już wyłączyłam komputer Spryciarzu.

Bywaj zdrów, do przyszłego tygodnia,
                                                    Misiu.

;)

• wampir72 Re: oto dowód : 15.01.08, 20:34
                                                    Zacytowałem. Bywaj.

;-)))
                                            • Gość: +- Re: dbaj "plusie" o siebie IP: 212.182.29.* 15.01.08, 19:39
                                              No i znów przepadł

qrde, co za łącza
    • Gość: bosman :-(((((((( IP: *.lublin.mm.pl 08.01.08, 18:43
      Ot ptzykrość. Ale do "wstrieczy za niedielu". Pozdrawiam. A
      plusikowi zazdrośc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka