Dodaj do ulubionych

Gabinet masażu w Lublinie

18.01.08, 20:35
Poszukuję dobrego gabinetu masażu z rozsądnymi cennikiem, ewentualnie kogoś,
kto wykonuje masaż klasyczny lub relaksacyjny w Lublinie. W miarę możliwości
prosiłabym również o podanie cen. Jeśli ktoś miałby takie informacje będę
bardzo wdzięczna za podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • basiek13 Re: Gabinet masażu w Lublinie 11.02.08, 20:39
      też jestem zainteresowana taka informacją
      • jofier Re: Gabinet masażu w Lublinie 17.05.16, 00:34
        Ja także poproszę o jak najwięcej tego typu informacji, bo często chodzę na masaże, porównuję ceny i jakość masaży.
    • Gość: kaśka [...] IP: *.enterpol.pl 21.07.08, 20:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: n masaz w lublinie IP: *.chello.pl 03.11.08, 08:11

sprobujcie zapytac na specjalistyce czechow ...tam podobno ceny sa rozsadne
    • Gość: Tomek [...] IP: *.enterpol.pl 14.10.08, 15:26
      • empi netykieta!!! 14.10.08, 15:55
        Posty pisane w tym samym wątku pod różnymi nickami z jednego adresu
        noszą wszelkie znamiona spamu. Tym samym naruszają regulamin i
        netykietę.
        pzdr
    • spahikari Re: Gabinet masażu w Lublinie 21.04.13, 16:20
      Zapraszamy do gabinetu masażu w Spa Hikari - Hotel Europa w samym centrum Lublina.
      Jeśli będzie to Państwa pierwsza wizyta w naszym Spa to za masaż zapłacicie Państwo połowę ceny - zapraszamy!
      • Gość: Alenfkk Re: Gabinet masażu w Lublinie IP: *.free.aero2.net.pl 22.05.14, 13:29
        Przynajmniej o 30% za drogo
      • 3kasiab Re: Gabinet masażu w Lublinie 23.05.14, 12:12
        Studio Medycyny Holistycznej na Ponikwodzie.Cennik na Stronce, średnio 40zł
        www.studioholistyki.pl
        • serty44 Re: Gabinet masażu w Lublinie 01.07.14, 10:37
          Tak masaż rzeczywiście profesjonalny 40zł. Natomiast pan kręgarz 140zł nie wiem miałem pecha czy szczęście po drugim razie powiedział że kręgozmyku już nie mam bo nastawił, a bolą mnie zwyrodnienia biodra, trzeba przyjść do niego jeszcze raz 140zł i dalej na masaże i smarować maścią. W cuda nie wierzę, bo nic podczas nastawiania nie czułem choć mi wmawiał, ze czuję. Zrobiłem RTG kręgosłupa? kręgozmyk jak był od tylu lat tak jest, biodro nie jest w takim strasznym stanie żeby tak bolało, TK (oglądane przez tego pana) wykazuje uciski na korzenie i inne "kwiatki" powodujące stan zapalny, który powoduje że bóle nie zmniejszyły się ale zwiększyły teraz mogę przejść nie 50/100m. ale 20m i muszę usiąść, albo iść na czterech. Piszę o mojej przygodzie z tym panem, być może jestem pechowcem, wybór należy do was. Zaznaczam masaż tej Pani naprawdę profesjonalny.
    • alenfkk Gabinet Jach odradzam 08.05.14, 12:29
      Wiele osób chwali gabinet Jach Po pierwsze to nie gabinet tylko cała przychodnia. Niestety moja wizyta w tym miejscu okazała się pomyłką. Zamówiłem masaż relaksująco-leczniczy całego ciała za 60zł. Pierwsze negatywne wrażenie to pomieszczenie z tandetnym rażącym oświetleniem, które świeci ci prosto w oczy! Ale... Pani zapytała czy bywałem już na takim masażu - odpowiedziałem że oczywiście tak. Wiem z autopsji że profesjonalnie masaż całego ciała wygląda następująco. Pomijam nastrojową muzykę i przyciemnione światło. Masażystka podnosi nad sobą rozłożony ręcznik i pozwala klientowi zdjąć bieliznę i położyć się na łóżku. Wtedy przykrywa całe ciało ręcznikiem i odsłania tylko masowane części ciała(nogi, pośladki, plecy, ręce i kark.) Następnie podnosi wysoko ręcznik i prosi położenie się na plecach i przykrywa ponownie osobę masowaną , (masuje nogi, brzuch, klatkę piersiową i ramiona) Na zakończenie podnosi wysoko ręcznik by masowany mógł spokojnie założyć bieliznę i ubrać się. W Jach centrum pani nie posiadała ręcznika!!! Szok!! - stała za mną i patrzyła jak się rozbieram. Trochę zestresowany ale zacząłem się rozbierać wtedy usłyszałem - bokserki proszę zostawić. Zaskoczony?! Może podczas masażu będzie mi sama je opuszczać i podciągać ? Okazało się że wcisnęła mi w bokserki mnóstwo papieru :) I tak jak pajac leżałem niczym nie przykryty przez godzinę na stole z papierem w gaciach i rażącym światłem świecącym prosto w oczy!!!. Z masażu całego ciała zaledwie wymasowano mi nogi i plecy :( W tym ośrodku masaż całego ciała to jest jedno wielkie oszustwo - odradzam i przestrzegam. Jak wyglądają inne zabiegi nie wiem i nie dowiem się gdyż nie odwiedzę więcej tego tandetnego ośrodka. Może ktoś z was zna profesjonalny gabinet masażu w Lublinie lub okolicy?
      • Gość: gość Re: Gabinet Jach odradzam IP: *.nplay.net.pl 08.05.14, 18:27
        Dałam się tylko raz nabrać na masaż relaksacyjny ze świecami, kojącą muzyką i innymi bajerami.
        Było trochę żenująco, o braku umiejętności pani masującej to już nawet nie wspominam.
        Od paru lat w razie potrzeby wykupuję po prostu płatne zabiegi w przychodniach rehabilitacyjnych, z tym że wiadomo nie wyglądają tak nowocześnie i ekskluzywnie, jak te reklamujące się w sieci gabinety.
        Ale to są profesjonalne usługi świadczone przez doświadczona kadrę. Polecam Rehasend na ul. Fulmana, Wojewódzki Ośrodek Medycyny Pracy na Nowym Świecie czy Szpi­ta­l Neuro­psy­chia­try­czny Sa­mo­dzie­lne­go Pu­bli­czne­go Za­kła­du Opie­ki Zdro­wo­tnej im. Prof. M. Ka­czy­ńskie­go.
        • g_myszak Re: Gabinet Jach odradzam 26.06.14, 11:09
          Moze na początek powiem, ze to chyba jakas masowa napaść na ten gabinet, bo przegladajac tematyke for internetowych dot. zdrowia, bo potrzebuje pomocy w kwestii kardiologicznej, natknalem sie na wpisy o identycznej tresci typu: kopiuj wklej jaką wkleił tu ktoś o loginie alenfkk, zatem chyba troche sie Panstwu nie udala masowa napaść na moim zdaniem bardzo fajny gabinet, do ktorego zreszta sam uczeszczam i sie ani razu nie nacialem. Najczesciej przechodze tam zabieg hydrokolonoterapii - od poczatku po sam koniec zabiegu wszystko gra. Jak dla mnie negatywne opinie wyssane z palca po całości
          • Gość: Alenfkk Re: Gabinet Jach odradzam IP: *.free.aero2.net.pl 09.07.14, 17:01
            Zadowolony człowiek nie pisze źle o gabinecie Jach.
            Jeżeli wszytko tak dokładnie czytasz to powinieneś wiedzieć że na moje niezadowolenie odpisywali profesjonaliści i potwierdzili że zostałem oszukany.
            Jeżeli jesteś taki zadowolony jak ktoś przy jasnych świetlówach czyści ci jelito może nawet przez bokserki to gratuluję.
            Ale teraz chodzę na masaże do hotelu Agit na Wojciechowskiej i naprawdę panie robią tam fantastyczne masaże przy nastrojowym oświetleniu itd POLECAM
            • g_myszak Re: Gabinet Jach odradzam 25.07.14, 15:08
              widac w takim razie kolego/kolezanko bo niewiadomo kto sie pod tym kryje tak do konca, ze nigdy nie miales do czynienia z zabiegiem hydrokolonoterapii. Byloby tez fajnie, gdybys wytlumaczyl fakt po co na roznych forach/watkach tresci typu kopiuj wklej bo i takie udalo mi sie zauwazyc. Dosc zabawne, ale nie bede glebiej w to wnikal. Przede wszystkim co do zabiegu, jesli masz ogromne anty to sie nie przekonasz i nie zamierzam. Ja chce dbac o swoje zdrowie, zatem czy ktos w tym celu zagladalby mi do gardla, czy do jelita - gdzie trzeba dodac, ze tu nikt mi nie swiecil swietlowkami i nie wsadzal do jelita glowy:) badzmy powazni. Naprawde mnie rozbawiles :) ja jestem z gabinetu zadowolony na tyle, ze z pewnoscia nie bede go zmienial na zaden inny. Zdrowie jest najwazniejsze, a skoro tam sprawiaja ze czuje sie lepiej to nie bede ryzykowal innymi placowkami.
              • lawidd Re: Gabinet Jach odradzam 29.07.14, 13:24
                No i to oczywiste, ze trzeba wracac tam gdzie o ciebie dbaja. Ja cenie sobie masaze w Jachu. Byl juz robiony dwukrotnie i zawsze po, moje samopoczucie bylo duzo lepsze. Masaz calego ciala. Mysle, ze nie raz tam wroce jesli bedzie potrzeba.
                • Gość: Alenfkk Re: Gabinet Jach odradzam IP: *.free.aero2.net.pl 30.07.14, 16:18
                  Nie pomyśleliście że może właśnie po takiej krytyce mogli się poprawić i przestać oszukiwać klientów.
                  Ale powinni najpierw zacząć od przeprosin tych którzy czują się oszukani.
                  Masaż pleców i nóg nie jest masażem całego ciała za który zapłaciłem 60zł !!!!
                  Teraz płacę 10zł więcej ale masowane mam nawet palce u stup.
                  Wasz wybór wasze pieniądze i wasza strata.
    • Gość: Lomi Lomi Lublin Re: Gabinet masażu w Lublinie IP: *.free.aero2.net.pl 18.07.14, 15:52
      Zainteresowany masażem Hawajskim Lomi Lomi zadzwoniłem do kilku gabinetów w Lublinie wszędzie rozmowa przebiegła rzeczowo i miło ale o jednym gabinecie muszę się wypowiedzieć.
      Była to Strefa Piękna na ul Żniwnej na moje pytanie o masaż Lomi Lomi dostałem dodatkowe zapytanie czy tylko chcę masaż nóg? Zdziwiony zapytałem ponownie wtedy jedyną informację jaką otrzymałem to obowiązkowe papierowe gacie podczas masażu.
      Zapytałem czy nie używacie do zboczeńców.
      Przykre i zarazem śmieszne ale niestety i takie gabinety pseudo-masaży są w Lublinie.
      • Gość: Lomi Lomi Lublin Re: Gabinet masażu w Lublinie IP: *.free.aero2.net.pl 18.07.14, 15:59
        WYKASOWAŁO MI SIĘ NAJWAŻNIEJSZE :)
        Zapytałem czy nie używacie do tego masażu paero wtedy zostałem wyzwany do zboczeńców.
        Przykre i zarazem śmieszne ale niestety i takie gabinety pseudo-masaży są w Lublinie.

• Gość: alexandra [...] IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.16, 01:23
    • Gość: aleksandra [...] IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.16, 01:31
    • Gość: aleksandra [...] IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.16, 02:07
    • jofier Re: Gabinet masażu w Lublinie 17.05.16, 01:52
      Kontynuując poprzedni wpis, chciałabym wyrazić podziw i uznanie dla masaży na ul. Sikorskiego w Lublinie (st studio) wykonywanych przez Pana Mariusza. Ze wszystkich masażystów i masażystek, u których dotąd byłam on jest w moim przekonaniu najlepszy.
      Aby wyrazić rzetelną opinię, skrytykuję jednak także coś, co mi się w tym studio nie podobało.
      Sam gabinet masażu jest obskurny i lekko niechlujnie urządzony. Przypomina bardziej zaplecze jakiegoś sklepiku lub piwniczną izdebkę. Nie jest to też znowu jakaś tragedia, ale osoby przyzwyczajone do luksusowych wnętrz innych salonów masażu, dostrzegą natychmiast brak świeżych kwiatów, romantycznych świeć, pastelowych barw, oszałamiających zapachów i pomysłowych dodatków. Brak tego wszystkiego daje wrażenie smutnej, obskurnej, przytłaczającej izdebki z brudnawymi, prawie pustymi ścianami zamiast ekskluzywnego, ciepłego saloniku. W urządzeniu pomieszczenia zabrakło komuś albo dobrej woli, albo fantazji, ale tak bardzo tragicznie też znowu nie jest, bo na pewno o wiele lepiej niż w pokojach masażu NFZ. Denerwujące jest też, że czasem ktoś zagląda bez pukania do pokoiku, gdy masowana osoba jest rozebrana, choć zdarza się to rzadko, ale i tak nie powinno mieć miejsca.
      A teraz wyjaśnienie, dlaczego w mojej opinii masażysta jest rewelacyjny.
      1. Gdyby Pan Mariusz nie powiedział mi przy pierwszym masażu, że nic nie widzi, wcale nie dostrzegłabym tego, bo tak świetnie nam się rozmawiało i tak naturalnie się zachowywał. Myślałam, że jest tylko słabo-widzący. Utracony w tragicznym wypadku zmysł wzroku zrekompensował sobie przez ostatnie lata wykształceniem w stopniu nadzwyczajnym zmysłu dotyku (oraz zapewne i pozostałych zmysłów). To jest pewnie wyjaśnienie, dlaczego jego dotyk podczas masażu jest w pozytywnym sensie nieporównywalny z dotykiem jakiegokolwiek innego masażysty.
      2. Samą technikę wykonywania różnorodnych masaży opanował do perfekcji, bo jego życie wypełnia głównie doskonalenie praktyczne oraz nieustanne poszerzanie wiedzy fizjoterapeutycznej.
      3. Dodatkowym atutem oddania się w ręce tego Pana jest efekt psychoterapeutyczny, bo biją od niego niesamowite ciepło, serdeczność, pogoda ducha i wspaniałe poczucie humoru. Ból kręgosłupa
      masowanej osoby zaczyna nie mieć znaczenia w zderzeniu z tragedią, jaką on ma za sobą. Oprócz pewnej, silnej i ciepłej ręki masażysty, którą odczuwa ciało, pielęgnowana jest też psychika, bo problem bólu fizycznego zaczyna być odbierany jako coś, co wkrótce minie, jeśli tylko zechcemy nauczyć się być cierpliwi jak on i pozytywnie myślący jak on.
      4. Pan Mariusz jest realistą i nie wierzy w bioenergoterapię, śmieszą go nieco ludzie, którzy w to wierzą. Osobiście uważam jednak, że ma on także zdolności paranormalne i jakieś uzdrawiające energie, bo tylko dotknął mi długi czas bolącą kostkę oraz od lat męczoną migrenami głowę i wszystko minęło mi dosłownie, jak ręką odjął, mimo, że lekarze i bioenergoterapeuta nie mogli mi pomóc. To wprost niewiarygodne, a jednak prawdziwe.

• Gość: Ewa Re: Gabinet masażu w Lublinie IP: *.centertel.pl 17.05.16, 08:28
        Kobito, litości. To forum medyczne a nie kółko wyznawczyń ArchiwumX
    • qwerty139 Re: Gabinet masażu w Lublinie 20.07.16, 00:24
      mogę spokojnie polecić Ci dwa gabinety masażu w Lublinie (dwa niezależne żeby nie było, że mam coś tutaj wspólnego :) ). Oba przetestowane i oba naprawdę świetne:

masumi.lublin.pl
      salonellamis.pl
      • Gość: Alen Re: Gabinet masażu w Lublinie IP: *.free.aero2.net.pl 14.11.17, 18:14
        massumi - dajcie spokój. Po krótkiej rozmowie pani stwierdziła że ona nie życzy oglądać sobie mojego ciała podczas masażu. Pozostawiam bez komentarza.
    • Gość: Alen Re: Gabinet masażu w Lublinie IP: *.free.aero2.net.pl 14.11.17, 18:01
      Lublin to jest taką dziurą że aż szkoda gadać Jeżeli już wydaje ci się ze znalazłeś interesujący masaż to okazuje się że tak ale masaż pośladków to już nie itd - tragedia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka