dkrytyk55 27.02.08, 10:34 Kaczyński chciał doinwestować wschód,gdzie się więcej czasu poświęca na picie alkoholu niż na pracę , banda alkoholików i nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamyr Re: Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 10:43 twój post jest żenujący i zdradza twoją tempotę... całe zdarzenie to zwykła patologia, która zawsze istnieje bez względu na pore roku i kierunek wiatru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris_id Re: Przywrócić karę śmierci!! IP: *.ipgum.pl 27.02.08, 14:15 Proponuję ją stosować profilaktycznie. Zapobiegać - nie leczyć - to sprawdzona zasada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.hstl1.put.poznan.pl 27.02.08, 11:50 Nie powiem kto tu właśnie swą "tempotą" się popisał. Polska "B" rządzi! (w kronikach policyjnych oraz statystykach kazirodztwa i analfabetyzmu). Odpowiedz Link Zgłoś
adamyr Re: Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 12:43 pewnie tacy jak ty je zawyżają nie uważasz, że tam gdzie się źle dzieje trzeba pomagac, a nie wieszac? Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 14:58 Gość portalu: anonymous napisał(a): > Nie powiem kto tu właśnie swą "tempotą" się popisał. > Polska "B" rządzi! (w kronikach policyjnych oraz statystykach kazirodztwa i > analfabetyzmu). Pewnie niezależna instytucja robi dla PO takie statystyki - równie wiarygodne jak poparcie dla rządu i premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAczo i Boso Re: Porwali i zabili dla samochodu... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 27.02.08, 16:11 Panie "anonymous" - czyzby Poznan to bylo miejsce gdzie zawsze jest czysto i uprzejmie, a i przestepczosc zadna nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 17:14 Bzdura. Wyniki egzaminow maturalnych w polsce wschodniej wypadly ostatanio powyzej sredniej krajowej. Najwiecej studentow w stosunku do liczby mieszkancow w Polsce maja Rzeszow i Lublin. Tern drugi ma zreszta dwa uniwersytety °od 1918 i 1944° a te maja o wiele bardziej rozbudowane kontakty miedzynarodowe (z Europa zach i USA) niz takie miasta podobnej wielkosci jak Szczecin czy Bydgoszcz a nawet Katowice. Sam studiowalem zarowno w Lublinie jak i w W-wie oraz w Szczecinie i doskonale wiem co mowie. Najwieksza zapasc edukacyjna byla na Zachodzie i to zarowno w szkolnictwie srednim i zawodowym jak i na poziomie akademickim. Natomiast w Lublinie studiwalo pare osob n/p z Poznania czy nawet W-wy i specjalnie na poziom nie narzekaly, juz predzej na organizacje studiow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario6666 Mam nadzieję , że za 10 lat jak opuszczą więzienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 14:45 to spotkasz ich Ty lub ktoś z Twojej rodziny. Ciekawe jak wtedy bedziesz ich oceniał ( patologia ). Powiedzo tej patologii rodzinie zamorodowanego w bestialski sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
adamyr Re: Mam nadzieję , że za 10 lat jak opuszczą więz 27.02.08, 15:26 trzeba ich łapac i karac. swój gniew na zbrodniarzy kierujesz do mnie bezsensownie. Ja tylko chcę zawuważyc, że to nie miejsce (ściana wschodnia) jest przyczyną tragedii. Jak świat światem zło istniało i będzie istniec - tylko tyle. Pierwszy komentarz wyrażał oburzenie:jak można pompowac hajs w Polskę B jak tam sami alkoholicy i nieroby. Do niego się odnosiłem. Nie rozumiesz mojego toku myślenia a gardłujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja.. ? Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 10:45 Faktycznie mówił o doinwestowaniu wschodu - MÓWIŁ... bo gdyby CHCIAŁ to by doinwestował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzech Porwali i zabili dla samochodu IP: 10.9.37.* 27.02.08, 10:50 kara śmierci i tyle, po krótkim procesie, szybko wykonana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Żaneta IP: *.acn.waw.pl 27.02.08, 10:51 Żaneta, Arleta, Klaudia, . . . takie imiona to jak wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanvallen Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.08, 10:51 A co ma Kaczynski z tym wspolnego ? Gosc trafi na zawsze do kicia gdzie PO otrzymalo procentowo najwieksza liczbe glosow ze wszystkich glosujacych srodowisk. Szkoda ze tego faktu sie nie naglasnia. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 11:18 Gość portalu: aanvallen napisał(a): > A co ma Kaczynski z tym wspolnego ? Gosc trafi na zawsze do kicia gdzie > PO otrzymalo procentowo najwieksza liczbe glosow ze wszystkich glosujacych srod > owisk. Szkoda ze tego faktu sie nie naglasnia. No to będą mieli więcej wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 12:15 Kolego, a czy wiesz jaka partia uzyskala najwiekszy procent poparcia w szpitalach psychiatrycznych? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanvallen Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.02.08, 14:29 Nie wiem, nie widzialem statystyk akurat na ten temat, ale oswiec mnie - czyzbys sam w takiej instytucji glosowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 22:25 Nasz cały oddział (poza schizofrenikami, bo oni nie mogli sie zdecydować) głosował na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Do mundrego z zachodu IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 10:53 Aleś Ty prosty chłopie, jak twoja matka i ojciec razem wzięci. A "zachód" tego kraju to koszmarne zadupie europy niewiele różniące się od "wschodu" i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
von-cymbergaj Stanowcze NIE dla bydła! 27.02.08, 11:05 ...które gra w tym kraju pierwsze skrzypce! Pomalowane ściany,bójki,rozróby,kradzieże,rozboje, morderstwa,ubogi język i tępy łeb ale też i nietykalność.Ten kraj to jest dla bandziorów typowy raj na ziemi! Na miejscu tej żony sam bym wziął sprawy w swoje ręce wg zasady biblijnej czyli coś za coś! A poprzednik z PiS tylko dużo gadał ale bandyci cały czas mieli tak samo.Czyli wolność i swoboda. Jak kogoś brano na tapetę i wsadzano to tylko z lewej strony sceny politycznej a typowe bydło było nietykalne! I tak jest nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Do mundrego z zachodu IP: 195.47.201.* 27.02.08, 12:35 hehe widze ze kolega nie byl na zachodzie. Zapraszam do czystych i zadabanych wojewodztw zachodniej Polski. Trzeba otwierac oczy rodakowm. Moze byc lepiej. U was tez!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do mundrego z zachodu IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 13:01 Ja z kolei kolegę "bywalca" zapraszam np. do Hiszpani w okolice Barcelony lub do Milanu albo do Bawari. Zobaczyć znaczy uwierzyć :). Pozdrowienia z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Do mundrego z zachodu 27.02.08, 17:39 Skarbie, na zachodzie Polski mieszkalem 4 lata - w Szczecinie. Bardziej zaniedbanego i zakomplesialego miasta wczesniej nie znalem. Stan drog - fatalny, wyglad osiedli - jak za PRL-u. Zreszta dotyczy to tez mniejszych miejscowosci jak Kolobrzeg czy Gryfice gdzie mam rodzine. Juz nie mowie o FATALNYM poziomie edukacji. Do szkol lubelskich ma sie nijak. Szczecin zreszta po 2 kadencjach prez. Jurczyka przezywal KOMPLETNT ZASTOJ i to glownie na wlasne zyczenie. Natomiast bliski zlamania zawieszenia w samochodzie bylem na trasie miedzy Legnica a Wrockiem - ta trasa nosila wtedy miano najdluzszych schodow Europy - to byl hitlerowska autostrada nie remontowana od 80 lat. Podobno pezez ostatnie 4 lata sie poprawilo. Tak naprawde to w 2003 najlepszy stan drog krajowych byl wlasnie na wschodzie (z powodu nizszego obciazenia ruchem) a jak sie profesjonalnie kladzie asfalt z siatka wzmacjajaca to mialem okazje obserwowac tylko na trasie nr 17 W-wa - Lublin. Zreszta sam Wroclaw tez na mnie sprawil przygnebiajace wrazenie - koleiny w asfalcie do osi , korki na 3 godziny, ponure budynki, brudne tynki. Prosze wiec mi tu kitu nie wciskac. Perspektywe mialem swieza bo w latach 1998 - 2003 pracowalem w Niemczech i wjazd do Polski zachodniej od strony Niemiec to bylo jak oberwanie obuchem w glowe!!! Ta czesc Polski NICZYM SIE NIE ZALECA CHOC MA O SOBIE NIE WIEDZIEC CZEMU WYSOKIE MNIEMANIE I ASPIRACJE DO DOJENIA regionow wschodnich - zgola nieslusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Do mundrego z zachodu 27.02.08, 17:22 Powiedzialbym,ze zachod rozni sie in minus. Najlepszy dowod to los kandydatury Wroclawia jako potencjalnego organizatora EXPO. Juz nie mowie o Seulu ale Wroclaw wypadl gorzej niz ta druga °metropolia° z Afryki Pln. Smieszy mnie to prezenie muskulow przez Zachod Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodozec w Polsce? za morderstwo ? 15 lat dostaną.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 10:55 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4965442.html A tyle było pyskowania jakie to angielskie sądy są złe a "nasze" wspaniałe Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek to co ten skur*wysyn robil na wolnosci 27.02.08, 10:55 skoro byl juz notowany za rozboje? Czy ten ch*uj przesiedzial chociaz dzien w pierdlu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.ip.fastwebnet.it 27.02.08, 10:56 sorry za nich , to ciebie powinno to spotkac. Pozdro z pijakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Czernik Porwali i zabili dla samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 10:57 "nie powiadomienie" pisze się razem! Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 11:53 Nie, Zbysiu. Jeszcze musisz doczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Czernik Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 15:00 Nie, słoneczko. To Ty musisz doczytać. slowniki.pwn.pl/poradnia/lista.php?id=7572 zibik.jogger.pl/2007/12/18/nie-z-rzeczownikami-odczasownikowymi/ Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Porwali i zabili dla samochodu 28.02.08, 18:36 A widzisz, skarbie. Jednak zwracam honor. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Porwali i zabili dla samochodu IP: *.acn.waw.pl 27.02.08, 11:03 Co tu przesłuchiwać? Sprawa jest porażająco oczywista. Zastrzyk z fenolu x 3 i społeczeństwo jest wolne o trzech kreatur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Porwali i zabili dla samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.08, 11:04 Taka będzie Polska jakie młodzieży wychowanie.Tylko utylizacja rozwiązuje problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rockstar North Porwali i zabili dla samochodu IP: 217.149.242.* 27.02.08, 11:14 Grand Theft Auto, Real Version Odpowiedz Link Zgłoś
imiona Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 11:32 ['] -------------------------- Glen Hansard i Marketa Irglova - Falling Slowly www.mp4.com.pl/index.php?str=linkif&teksty=10519 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recykling Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: 212.160.172.* 27.02.08, 11:34 Całą trójkę należy zutylizować i przerobić na nawóz by urzyźnić gleby ściany wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.hstl1.put.poznan.pl 27.02.08, 11:52 Nie prościej byłoby oddać ścianę wschodnią Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 17:49 A moze byś tak swój móżdżek użyźnił ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Porwali i zabili dla samochodu IP: *.infoplus.com.pl 27.02.08, 12:03 Wystrzelać wszystkich znajduchów z poprawczaków, za zbrodnię z premedytacją na gałąź !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikaczu Ludzkie szambo IP: 217.97.193.* 27.02.08, 12:09 oceniam po przeszłości i teraźniejszości. Tak jak to określił K. Orszagh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Porwali i zabili dla samochodu IP: *.geod.agh.edu.pl 27.02.08, 12:10 "Starszy Rafał R. już wcześniej był notowany przez policję za napady rabunkowe." Jakie napady rabunkowe? jakie kary za nie dostał? Czy wszystkie kary (liczba mnoga świadczy o recydywie) zostały wykonane do końca? Uważam, że do odpowiedzialności powinni zostać pociągnięci również sędziowie czy prokuratorzy, jeśli doszło do złagodzenia kwalifikacji czy kary, lub wręcz odstąpienia od niej w warunkach recydywy. Jako osoby zaufania publicznego nie sprawdzili się, więc nie powinni dłużej pełnić swoich funkcji i ponieść odpowiedzialnośc za swą, przyjmijmy najkorzystniejszy wariant, lekkomyślność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant czy ktoś jest jeszcze przeciw karze śmierci? IP: *.e-wro.net.pl 27.02.08, 13:00 czy ktoś jest jeszcze przeciw karze śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonopnyJasio Ja,drogi Ziomku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:14 Ja jestem przeciw.Wykluczyć ze społeczeństwa ale nie zabijać.Niech do końca życia pracuje na rzecz rodziny poszkodowanego.Na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Ja,drogi Ziomku 27.02.08, 13:32 najwięcej morderstw w przeliczeniu na mieszkańca jest we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabak Na odwrót, drogi Jasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 14:14 To rodzina poszkodowanego będzie, za pośrednictwem budżetu państwa, do końca życia utrzymywać sprawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros Porwali i zabili dla samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:02 szlag mnie trafia kara śmierci albo Adolfa na to wszystko takich jak oni to bym gazował jeszcze raz gazował Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 13:05 I to są właśnie efekty liberalnego wychowywania młodzieży według recepty Tuske.Brawo idioci tak trzymać aż pewnego dnia i wam poderżną gardła. Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 tak palancie, w 100 dni tak wszytko zmienili, że 27.02.08, 13:47 nawet młodzież wychowali, zbrodniarzy wypuścili wszystkich itd myśl głąbie, to nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 27.02.08, 16:12 "leszku993"... czy wszyscy propagandzisci rodem z PiSuaru sa tak odmozdzeni, czy wrecz durni jak ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma takich zwyrodnialców należy eliminować ze społecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:08 A ilu takich jeszcze po Polsce chodzi "po wolności" ?! Głowna przyczyna tego zjawiska ? Rozpad rodziny, brak społecznego zaangażowania ze strony pańsrwa i Kościoła, ta ostatnia instytucja nastawiona jest głownie na eksploatację....kieszeni wiernych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzekm Re: Porwali i zabili dla samochodu IP: 83.98.245.* 27.02.08, 13:34 A za tuska sie wypuszcza takich znowu na wolnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gug,gul Porwali i zabili dla samochodu IP: *.e-wro.net.pl 27.02.08, 13:48 Bez kary śmierci ani rusz.Za coś takiego powinna byc "czapa" Odpowiedz Link Zgłoś
dr_andrzej_lepper Porwali i zabili dla samochodu 27.02.08, 14:15 za duzo filmow- ZA DUZO Odpowiedz Link Zgłoś