aska_lkr 17.03.08, 16:57 czy ktoś może mi polecić dobrego chirurga który zajmuje się usuwaniem wrastających zębów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora23 Re: chirurg szczękowy 27.03.08, 11:34 Polecam doktora Rowińskiego. Przyjmuje w gabinecie na Kaczeńcowej 3. Szybko, fachowo, bez powikłań i w bardzo sympatycznej atmosferze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: chirurg szczękowy IP: 212.182.29.* 15.04.08, 23:24 stodołkiewicz na ułanów niesamowity gosc usunal mi zeba kompletnie bez bolu i nawet nie wiedzialem kiedy ale ma kolejki ponad miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 23:29 Polecam Panią dr Grażynę Paszek - chirurg twarzowo-szczekowy.Lublin, ul,Pułaskiego 31A (boczna Mickiewicza, druga w lewo za szkołą), tel (o81 7444592). Nie tylko leczy i usuwa ale wykonuje całe zabiegi. Pracuje w Klinice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: chirurg szczękowy IP: *.chello.pl 19.06.08, 13:53 ROWIŃSKI !!!! CZARODZIEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewro Re: chirurg szczękowy IP: *.chello.pl 21.06.08, 23:20 Gorąco polecam dr Wróblewskiego z INTERDENTU na Radości, super! Znieczula rewelacyjnie i usuwa bez bólu , a na dodatek naprawdę rozsądnie cenowo. O ile wiem, wiadomości od znajomych był szefem chirugii szczekowej na ul. Lubartowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedd Re: chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 21:45 ja mam ten sam problem, czy sa chirurdzy majacy podpisane umowy z NFZ?? czy istnieje mozliwosc chirurgicznego wyrwania zeba bezplatnie w lublinnie, czy takie cos jest tylko platnie? Odpowiedz Link Zgłoś