Dodaj do ulubionych

gulanowska gędek Tehand

IP: 87.246.217.* 12.04.08, 20:39
co sądzicie o tej p. doktor i innych z Tehandu
Obserwuj wątek
    • Gość: Lublinianka Re: gulanowska gędek Tehand IP: 87.246.214.* 15.04.08, 18:12
      Mam jak najbardziej pozytywne zdanie o lekarzach podstawowej opieki
      pracujących w Tehandzie. Inaczej nie jeździłabym tutaj z drugiego
      końca miasta.
      • Gość: ala Re: gulanowska gędek Tehand IP: 87.246.217.* 16.04.08, 20:06
        w jakim wieku jest Pani dr Gulanowska- Gędek i dr Jędrych?
        • Gość: Lublinianka Re: gulanowska gędek Tehand IP: *.pronet.lublin.pl 16.04.08, 20:27
          Dr Gulanowska to tak ok. 40 lat, dr Jędrych pięćdziesiąt parę. Mam nadzieję, że
          nikomu zbytnio lat nie dołożyłam:).
          • Gość: ala Re: gulanowska gędek Tehand IP: 87.246.217.* 16.04.08, 20:49
            hehe dziękuje za informacje, moze troche dziwne ze pytam o wiek, ale
            jakos tez jest to dla mnie ważne. Pozdrawiam, chyba sie do jakiejs
            wybiore i mam nadzieje ze nie bede załowac.
            • Gość: agata Re: gulanowska gędek Tehand IP: *.mpk.lublin.pl 18.04.08, 12:11
              witam
              chciałabym cię jednak ostrzec przed wizyta u tej pani o która pytasz-
              niekompetentna i bardzo niezdecydowana kobieta. gdy pojawił sie u
              mnie problem o mały włos nie zemdlała z przerażenia i z bezsilności.
              w wieku 18 lat powiedziła mi ze mam raka- po badaniu
              ginekologicznym, bez jakichkolwiek innych badań. i to jest
              kompetentna osoba? jakoś do tej pory nie mam tego raka a jeżeli
              chcesz pójść do ginekologa na nfz to wybierz lepiej wdowiaka który
              przyjmuje w pro vivo na jutrzenki, to jest facet dla którego kazde
              pojawiające się problemy są do rozwiązania.
    • Gość: sandra Re: gulanowska gędek Tehand IP: 87.246.217.* 23.04.08, 21:52
      niestety pani doktor juz nie pracuje w Tehandzie
    • zgieba Re: gulanowska gędek Tehand 07.05.08, 19:25
      Ja mogę szczerze polecić panią doktor. Dla mnie jest wspaniałym lekarzem i
      człowiekiem, oddanym swojej pracy (nawet w państwowej placówce, bo czasem tam
      lekarze są inni niż prywatnie...)
      • Gość: sandra Re: gulanowska gędek Tehand IP: 87.246.217.* 07.05.08, 23:41
        A gdzie pani doktor przyjmuje panstwowo i czy dlugo trzeba czekac?
        Czy pani dr zajmuje sie sprawami innymi niz ciąza?
        • Gość: Lublinianka Re: gulanowska gędek Tehand IP: *.pronet.lublin.pl 08.05.08, 20:37
          Zależy o kogo pytasz. Bo w wątku pomieszały się panie Gulanowska-Gędek, która
          już niestety w Tehandzie nie pracuje i pani ginekolog Jędrych. Ja chodzę od paru
          lat do dr Jędrych i nie narzekam, a w ciąży nie jestem. Dr Jędrych przyjmuje w
          Tehandzie i prywatnie i na NFZ.
          • Gość: sandra Re: gulanowska gędek Tehand IP: 87.246.217.* 09.05.08, 00:19
            pytam o P. dr Gulanowska Gędek, poniewaz wiem ze niestety juz w
            Tehandzie nie pracuje. Gdzie teraz przyjmuje na NFZ i czy dlugo
            trzeba czekac, bo do Pani dr Jędrych rejestrują dopiero na czerwiec.
            • Gość: a Re: gulanowska gędek Tehand IP: *.umcs.lublin.pl 12.06.08, 13:19
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11896598&wv.x=2&v=2&s=0
              • Gość: gość Re: gulanowska gędek Tehand IP: *.lublin.mm.pl 23.08.08, 22:19
                Pani Gulanowska przyjmuje na Jana Sawy 5. Może faktycznie czasem przesadza z
                problemami, ale ogólnie jest w porządku. Chodzę do niej od kilku lat i jestem
                zadowolona.
                • Gość: belcia Re: gulanowska gędek Tehand IP: *.gprs.plus.pl 14.09.08, 22:10
                  czy może ktoś wie ile się do niej czeka na wizytę z NFZ, i ile
                  kosztuje prywatnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka