ejno 04.07.08, 14:54 ....dziś pogoda mnie dobiła, siedzę i ziewam....w radio lecą kawałki jakieś mało ożywiające, dwie kawy wypite, straszna rzecz...:) Ziewanie, ziewanie, ziewanie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marsz Re: Ziewanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 14:58 czemu zaśmiecasz forum bzdurami,czy ktos sie tym interesuje,won na gg Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ziewanie.... 04.07.08, 15:24 Zapomniałam dodać, że zapaliłabym papierosa, ale to może za jakieś 3 godzinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ziewanie.... 04.07.08, 15:37 Słuchaj marsz, widzę że tu szukasz "guza". Sięgnij najpierw do netykiety, regulaminu forum i do słownika, zanim zaczniesz wypisywać głupoty. Forum jest dla wszystkich! Ogólnodostępne! I bardziej zdecydowanie znośne są teksty Ejno, niż Twoje bezpodstawne podskakiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Ziewanie.... 04.07.08, 15:49 Jeżeli wątek Cię nie interesuje nie zaglądaj do niego. Załóż swój temat, pokieruj aktywną, ciekawą dyskusją i proś o interwencję gdy ktoś w nim będzie trollował nie na temat. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ziewanie.... 04.07.08, 15:51 A mi nie przeszło, zawiasy mnie już bolą od ziewania:) No zero współczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: Ziewanie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 21:53 ej, no.. uwazaj ejno, bo ziewajac nadto - mozna sobie szczeke zwichnac... Odpowiedz Link Zgłoś