amica7 05.07.08, 09:47 Czyli nie odpowiedzą wcale a przynajmniej żadna kara ich nie spotka no bo jaka??????? kurator............................................. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robert Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: 80.48.33.* 05.07.08, 09:58 Oto skutki "bezstresowego" wychowywania i jakże pouczających gier komputerowych. W tym (i innych podobnych)przypadku surowo ukarać rodziców, a już oni powinni przełożyć to na wychowanych przez siebie "gnojków". Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos [...] 05.07.08, 10:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.net.autocom.pl 05.07.08, 14:29 wina bezstresowego wychowywania - prawdopodobnie tak, natomiast teza z grami komputerowymi wątpliwa. Największa wadą bezstresowego wychowywania jest nieświadomośc, bądź nie liczenie sie z konsekwencjami wlasnego postepowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:07 Raczej wina bezstresowego prawa, które takich bandziorów nie karze A jeśli już to śmiesznie nisko. Za kopnięcie psa biegającego bez smyczy i kagańca można oberwać (więcej niż za wypuszczenie takiego rotweilerka by się wybiegał), ciekawe czy ci zwyrodnialcy oberwą bardziej? Ten przypadek jest wyjątkowo drastyczny, bo to zostało zrobione z najniższych pobudek, żeby się zabawić, nakręcić fajny filmik i się nim pochwalić kolegom i na youtube. Zwykle jest antyobrońcą psów, ale tu się należy po 10 lat więzienia, a kolegom co mają ten filimik na swoich telefonach po 2 lata więzienia w zawiasach i grzywna 5000. A realnie będzie z tego NIC (pewnie nawet bez zawiasów i grzywny), więc naśladowcy się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale jak IP: *.jmdi.pl 05.07.08, 15:25 ktos zabije niedzwiadka badz psa to wielkie larum! Hipokryci :) Wiecie jak pradem zabija sie w rzezni, albo jak kurczakom łeb obcina na wielkiej krojnicy obrotową pilą...? I pewnie uwazacie ze usprawiedliwia was potrzeba obiadku , a oni jak zrobili dla potrzeby intelektualnej masakre to są beeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jood Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale ja IP: *.md4.pl 05.07.08, 16:37 Dziecko, jak nie masz nic do powiedzenia, to lepiej się nie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: break Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 16:45 powiedział prawdę i tyle żałosna codzienność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasa Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 17:16 Widzisz barani łbie roznice miedzy zabijaniem dla przezycia, a zabijaniem dla przyjemnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek nie trzeba zabijac by przezyc... IP: *.jmdi.pl 05.07.08, 17:43 wegetarianie zyja i swietnie sie maja w naszym społeczeństwie wiec nie wciskaj kitu ze jesz by przezyc , bo jesz zabite zwierzeta dla czystej PRZYJEMNOSCI hipokryzja przeslania ci rozum :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: nie trzeba zabijac by przezyc... 05.07.08, 19:40 Ciekawe, co by było gdyby podpalili nie psa, tylko np. cielaka albo świniaka, albo też np. kreta? Pewnie nic, bo przecież pani Halina K.- P. lubi tylko psy i koty... A bestialstwo jest bestialstwem, bez względu na aktualnie w TV panujące trendy. PS. W rzeźniach prądem się nie zabija, tylko oszałamia - prawda, że często dla wygody niezgodnie z obowiązującymi przepisami. Wiecie co? Dla mnie, amwayowcy, radyjoryjce i pieprznięci wegetarianie - to jeden szajs.:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: nie trzeba zabijac by przezyc... IP: *.k.pl 05.07.08, 21:04 człowiek jest mięsożerny, a większości warzyw zwyczajnie nie trawi. Nie popadaj w paranoję i nie głoś takich głupot, bo niestety dzieci czytaja takie fora. Nie chodzi o to, że ludzie jedzą mięso, tylko o to, że męczą zwierzęta. Może lwy niech też jedzą sałatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek mysle ze dobrze wiesz ze bladzisz w wywodach IP: *.jmdi.pl 05.07.08, 21:23 bo trzeba byc konsekwentnym , wolisz byc zabity czy meczony w takim układzie? i jak wielka by ci to sprawiło róznicę? fakt w rzezni sie oszałamia pradem a potem wielkim rzeznickim nozem przecina tętnice szyjna "zadowolona" oszołomiona krowe wdzieczna ze ktos jej ulzyl w cierpieniu i dumna z faktu ze zostaje zabita z potrzeby wyzszej jakiej jest posilek a nie dla zabawy? Mi nie chodzi o jakies pierdoły tylko czysta konsekwencję ? Albo uznajesz ze zwierzeta mozna zabijac albo nie , jak sam zabijasz to nie pouczaj innych -zostaw to mnie bo ja nie przykladam do tego reki i mam sie dobrze zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: mysle ze dobrze wiesz ze bladzisz w wywodach IP: *.k.pl 06.07.08, 10:13 Porównaj wyniki badań krwi wegetarian i ludzi jedzących mięso. Zapytajo o to lekarzy, dietetyków itd. Odpowiedź jest jedna: nie masz racji. Mnie akurat kompletnie nie interesuje co ty jesz. Możesz jeść nawet liście z drzew. Ale być może drzewa też odczuwają to, że zrywasz liście. Też miałam taki okres w życiu, że nie jadłam mięsa. Przez rzy lata. Krwawiły mi dziąsła, pękały naczynka krwionośne, miałam anemię, byłam blada i miałam cienie pod oczami. Faktycznie - człowiek jest stworzony do jedzenia roślin. Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Zagadka... IP: *.jmdi.pl 06.07.08, 10:32 Czy jak by nagrali scene w ktorej raża psa prądem, potem oszolomionego wieszaja za nogi i podcinaja gardło , potem patrosza pieką i zjadają kawałek a reszte wyrzucaja do smieci (jak wy połowe hamburgera" byli by usprawiedliwieni w waszych oczach pełnych hipokryzji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Zagadka... IP: *.k.pl 06.07.08, 21:25 I ta wypowiedź jest właśnie dowodem na to, że wegetarianizm jest szkodliwy. Brak niektórych witamin, które znajdują się tylko w mięsie, źle wpływa na funkcjonowanie mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: nie trzeba zabijac by przezyc... IP: *.k.pl 05.07.08, 21:06 I jeszcze jedno - skąd takie przekonanie, że wegetarianie mają się dobrze??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camparis Re: nie trzeba zabijac by przezyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 09:23 Wystarczy zapytać wegetarian. Mają się naprawdę dobrze i nie mają dylematów moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: nie trzeba zabijac by przezyc... 06.07.08, 09:54 Spytałem mojego psa. Niestety, wegetarianizm ani sklepowe chrupki go nie rajcują, woli tradycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shape84 Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale ja 17.08.08, 02:59 A widzisz LUDZKI patałachu różnicę między Niemcem, a Polakiem? Przemoc jest jedna bez względu na pobutki. Świnia, Krowa czy też człowiek czują tak samo. Jedynie wegetarianie mają prawo wyrażać jakąkolwiek dezaprobatę opisanemu tu procederowi. Reszta to zakłamane ****** z klapkami na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrosiak Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 22:04 w ubojni nie zabija się ani obrotową piłą ani przez podpalenie bucu... Tym gnojom nie powinno się dać drugiej szansy... bo no 100% z niej nie skorzystają...smutne ale prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 22:06 "a oni jak zrobili dla potrzeby intelektualnej masakre to są beeee..." - ty jesteś poj....any debilu. Ciebie na krzesło bym wsadził i sam włączył prąd za samą taką wypowiedź. Sam się spal dla "potrzeby intelektualnej"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjantka Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale ja IP: 81.210.24.* 05.07.08, 23:20 drogi cyniku ty chyba masz kaszę zamiast mózgu jak można tak drwić... uśmiercanie kurczaków obcinaniem głowy nie jest tak drastyczne jak ta scena przy której piesek cierpiał bardzo długo nim skonał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie ale ja IP: *.jmdi.pl 06.07.08, 10:26 "uśmiercanie kurczaków obcinaniem głowy nie jest tak drastyczne " to poogladaj sobie sceny z Polskich ubojni zmienisz zdanie, ale tacy jak ty hipokryci wola nie wiedziec i nie widziec... i to jest przyklad kaszany w mozgu "jak ja zabijam to ok , jak mojego pieska kotka czy cos co lubie glaskac to zaraz na krzesło z nimi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Sami zabijacie kupujac mieso w sklepie... IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 07.07.08, 19:56 ktos zabije niedzwiadka badz psa to wielkie larum! Hipokryci :) ------------------------------------------------------------------- Nigdy nie nalezy popierac zachowan sadystycznych. A sadysci jednego dnia bestialsko zamorduja zwierze, a nastepnego dnia... moze twoja babcie, lub ciocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M. okolicZność łagodząca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 16:51 na szczęście dla nich są zwolennikami PO i nie sostaną ukarani, Ćwiąkalski ich wybroni z tego pisowskiego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
linnvv Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 18:17 zarowno ekstremalnie bezstresowe wychowanie jak i zbyt surowe prowadza do socjopatii :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.pools.arcor-ip.net 05.07.08, 15:58 Czy ta bestia siedziala w nich zawsze, czy nabyli tego podpatrujac otoczenie w jakim sie obracali? Pewnie gladko uczesani ze zlozonymi lapami przyjmowali tez tzw. cialo chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
graszcz Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 13:34 Tja, najprościej wszystko zwalić na gry komputerowe i będzie git. Pomijając to, że buraki z prowincji grywają tylko w NFS-Y i kolejne edycje FIFY, to kiedy ostatnio grałeś w grę, polegającą na nagrywaniu telefonem płonącego psa? Odpowiedz Link Zgłoś
aleander Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 19:01 Ta. Właśnie. Trójka braci z małej miejscowości. Z pewnością byli bezstresowo wychowany. I każdy miał własnego XBoxa, Wii i trzy PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 01:49 Trafiony zatopiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dex Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: 213.199.198.* 05.07.08, 11:20 Nigdzie nie ma tego filmu. Można to jakoś obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarniany.filozof No, polska prowincja w całej okazałości 05.07.08, 11:44 ze swoją kołtuńską mentalnością - zwierzęta, których się nie da zjeść, wydoić albo zaprząc do furmanki, nie mają żadnej wartości, więc można z nimi zrobić co się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewi Re: No, polska prowincja w całej okazałości IP: *.wro.vectranet.pl 05.07.08, 14:46 No tak, bo zasrana Warszawka to dopiero ma mentalnosc do pozazdroszczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: No, polska prowincja w całej okazałości IP: *.ztpnet.pl 05.07.08, 15:30 taka sama jak zasrany Wroclaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
shithead [...] 05.07.08, 15:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: No, polska prowincja w całej okazałości 05.07.08, 15:15 Podobne scenki można zaobserwować także w centrum stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: No, polska prowincja w całej okazałości IP: *.chello.pl 05.07.08, 17:04 udowodnij, albo odszczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarmułka Re: No, polska prowincja w całej okazałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 19:31 Cóż za wysublimowana mentalnosć. Bezmyślne podejście żeby zabijać, torturować etc. Świat sie cofa do lamusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: No, polska prowincja w całej okazałości IP: *.k.pl 05.07.08, 21:10 W warszawce zawsze takie głąby się znajdą. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretor Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.dew.pl 05.07.08, 12:08 Powinni za to zaplacic najlepiej zeby to samo im ktos zrobil niech sie mecza i konaja i to maja byc ludzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 12:44 To nie ludzie, to mieszkańcy lubelszczyzny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 15:16 Lubelszczyzna dała Sejmowi Janusza Palikota i Zytę Gilowską. Zaś najbardziej na zachód wysunięte województwo (zachodniopomorskie) "dało" Leppera. I gdzie większa wiocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkor Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.reverse.mdcc-fun.de 05.07.08, 16:54 Super riposta! Gratuluję bystrości umysłu. (bez sarkazmu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_ka Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 12:43 czy któś w końcu zajmie się prawem zwierząt w tym cholernym, cywilizowanym podobno kraju? Czy w końcu gó..arstwo zostanie tępione??Podobny przypadek miał miejsce w Kościanie.Też gónierze znęcali się nad wydrą www.koscian.net/index.php a może w końcu ruszy jakaś akcja telewizyjna edukująca BEZNADZIEJNYCH rodziców?Niech się zainteresują co ich dzieci robią w przeciwnym razie publikacja nazwisk i twarzy znęcających się jest wskazana. Skoro pedofili można, to czemu nie młodocianych przestępców, potencjalnych morderców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 12:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Moherro Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.gdynia.mm.pl 05.07.08, 13:20 Proponuję w telewizji szoła "i ty możesz zostać zwyrolem". Na kasting może się zgłosić każdy z ulicy. Zabawa polega na widowiskowym uśmiercaniu takich podludzi, jak te palanty od psa. Albo... Pamiętacie filma z Arnoldem, co to jego tytuł był "Running man"? Polowanie na ludzi w TV. Kandydatów do ściganych już mamy trzech :) I to za darmo. Prawie jak w pleju. Na wszystkim można trepać kase. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:27 LItujecie sie nad jakims kundlem i wydra, ale los ludzi macie w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi q IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.07.08, 14:33 Bo człowiek obroni się sam, a zwierzę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:10 Ja się nie lituję nad psem! Guzik mnie ten pies obchodzi! Chodzi o to, że to było dla zabawy i nakręcenia fajnego filmiku i za to się należy wieloletnie więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:34 kto powiedział pie..u, że Ci którzy litują się nad zwierzętami ludzi mają w dupie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:35 Wiekszosc tutaj. Widziales jakis odzew na tym forum nt iednych bezdomnych? Nie raczej zaklada sie watki typu : Nie daje zebrakom bo.... i tutaj masa usprawiedliwien. Ale w necie mozesz byc obronca kundla wszarzu!Bohater sie znalazl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 14:39 Czy Ty wiesz, że jakieś 80% tych "bezdomnych" jest bezdomna z wyboru? Bo CHCĄ? A czy wiesz, że 100% bezdomnych bez problemu może znaleźć dom w schronisku/Monarze/czymkolwiek, ale NIE CHCE? (bo nie może pić, musi sprzątać etc etc) Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:43 Wec to juz nie ludzie... Gratuluje moralnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 14:47 a kto i gdzie tak napisał o,O? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 16:50 Sry, ale jestes uposledzony czy tylko takiego udajesz? Ci "ludzie" w prawie każdym przypadku mogą sobie sami pomóc, natomiast żadne zwierze żyjące wśród ludzi bez ich pomocy nie da sobie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji.... IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 02:04 nie karm trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbeac zuli [...] IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.08, 16:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 14:35 Bo ludzkie dzieci (w artykule mowa o szczeniaczku) mają swoich rodziców żeby o nie dbali, a jak nie mają na to kasy, to niech się na dzieci nie decydują, albo zrzekają od razu po porodzie praw rodzicielskich - nawet nie wiesz jakie "wzięcie" mają noworodki do adopcji. A ten szczeniak został udomowiony przez ludzi, zabrany od matki i jest zupełnie bezbronny - dlatego jego los mnie jak najbardziej interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:37 Co ty pieprzysz. Mowie o doroslych bezdomnych, ktorych takie wsioki jak Ty mijaja obojetnie na ulicy, a pochylaja sie nad losem kundla i rwa wlosy z glowy nad bestialstwem. Zygac sie chce od tej hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 14:40 Sorki rozróżniasz pojęcia bezdomny, a bezdomny którego spotkało nieszczęście? Jedni się na studiach nie uczyli, liczyli na to, że im los da. No i dał. Żebrzą, ale takich to olewam. Bo weźmie wyda na flaszkę i tyle. Są też inni, których los ograbił, spotkało ich nieszczęście. I takich łatwo poznasz. Widać nie spotkałeś nigdy prawdziwego człowieka w potrzebie ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:44 Wiec ich los mniej ochodzi Cie od losu jakiegos kundla... HIPOKRYTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio [...] IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddo5 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 20:48 A co ty robisz w sprawie bezdomnych, podaj mi przykłady, konkretne i doraźne! do domu ich zabierasz? czy moze dajesz im pieniadze na alkohol jeszcze bardziej ich tym samym pogrążając? Konkretne przykłady tu i teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 01:53 Pewnie nic nie robi, tylko lubi dreszczyk emocji towarzyszacy tzw. "slusznemu oburzeniu". A "wszarzu", "co ty pieprzysz" itp. to juz tak z czystego chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice28 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.173.7.117.tesatnet.pl 05.07.08, 21:17 tak, wiec Ty w ramach antyhipokryzji być jeszcze pomógł tych chłopakom zakatować zwierzaka, bezdomni wtedy się lepiej poczują, nie? dupnie to brzmi, powiem Ci... i owszem, mniej mnie obchodzi los zapitego człowieka, który żebrze pod sklepem na kolejną flaszkę, bo sam sobie na taki los zapracował... jeśli ktoś na serio potrzebuje pomocy to mu pomogę, interesuje mnie jego los i interesuje mnie też los biednego szczeniaka, którego trzech skurczysynów postanowiło zabić dla zabawy... poza tym człowiek podobno od zwierzęcia różni się tym, że myśli... podobo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 14:46 Taki człowiek o którym mówisz (co go spotkało nieszczęście) - będzie szukał pomocy WSZĘDZIE i nie będzie BEZDOMNY, owszem może będzie żebrał, ale dach nad głową znajdzie, a jeżeli nie (w co wątpię) to będzie należał do tych 20% bezdomnych nie z wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:49 POrDZI SOBIE BEZ tWOJEJ POMOCY. ETC... ETC... Nie musisz sie wysilac... Za to nad szczeniakiem mozesz sie pochylic... Zalosne tlumaczneie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 15:20 Jak to JA im niby nie pomagam?? Śmiechu warte - a myślisz, że te wszystkie pomoce dla bezdomnych "od państwa" naprawdę są z kieszeni posłów itp? Wyobraź sobie, że NIE :) Są one z moich podatków, więc chę tego czy nie - dostają moje pieniądze. A tłumaczyć to możesz się Ty przed mamą, bo ja nie mam zamiaru ze swoich poglądów i postrzegania świata Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 15:27 Wiec Twoim zdaniem oplacanie pracownikow socjalnych to realna pomoc ludziom w klopocie??? Wiec skad Ci ludzie na ulicy? Czyzby system nie byl tak idealny jak CI sie wydawalo? mama wytlumaczy CI reszte dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 02:04 nie odpowiadajcie - nie karmic trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 14:44 Wiec powtórzę swój post, który napisałam do Ciebie powyżej: "Czy Ty wiesz, że jakieś 80% tych "bezdomnych" jest bezdomna z wyboru? Bo CHCĄ? A czy wiesz, że 100% bezdomnych bez problemu może znaleźć dom w schronisku/Monarze/czymkolwiek, ale NIE CHCE? (bo nie może pić, musi sprzątać etc etc)" Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:45 Czy to czyni ich mniej ludzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 14:49 Ale co konkretnie? Jeżeli człowiek potrzebuje pomocy, ale nie chce być w Monarze bo tam nie wolno pić % to wybacz - nie dam mu ani grosza :) jeżeli szuka pomocy - to ją znajdzie i dostanie, ale trzeba chcieć... Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:50 Dlaczego nie dasz ani gorsza? Chory czlowiek jest mniej wart Twojego wspolczucia niz kunel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio [...] IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 15:16 hmmm, TAK :) Powiem żeby zakończyć dyskusję, a argumentacje masz podaną wyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 01:54 anya, nie karm trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.spray.net.pl 05.07.08, 19:46 Rzygac pisze sie przez rz a mi sie chce rzygac jak czytam kolesia ktory uwaza ze spalenie psa to drobnostka bo ludzie przechodza obojetnie obok bezdopmnych od ktorych smierdzi wóda. Tak to sa nadal ludzie ale ja nie mam zadnego moralnego obowiazku finansowac ich denaturat, moze to twoja moralnosc, natomiast zbok ktory pali dzisiaj psa jutro zabije czlowieka - mozesz sobie chrzanic cokolwiek ale to nie ma znaczenia bo to powszechnie znany paradygmat w psychologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 14:36 Których ludzi w dupie? Takich co bez przyczyny zabijają, mordują, gwałcą? Tak takich ludzi mam w dupie. Nie powinni żyć w cywilizowanym świecie. Chętnie bym ich wybijał. Natomiast ludzi którzy stali się bezdomnymi czy bezrobotnymi bynajmniej w dupie nie mam ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:37 Bezdomnych, glodnych, zebrajacych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 14:42 Nachalnych żebrzących na wódę, piwo, etc olewam. Takim się nie pomaga, bo i tak to nic nie da. Serio, pomożesz mu raz, będzie chciał pomocy cały czas. Do roboty się nie weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:46 Chrzescijanskie to i milosierne. Olac chorego czlowieka. Natomiast nalezy pochylic sie nad losem kundla i udawac swiecie oburzonego. Gratuluje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 14:48 Chorego? Bynajmniej mieszkam w mieście w którym poznasz "chorego." Jak pisze anya, 80% jest bezdomnymi i chorymi z wyboru, bo im tak łatwiej żyć niż tyrać w sklepie ;). Aha i jestem ateistą, więc bajki o chrześcijaństwie możesz sobie w d... wsadzić:). Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:52 Alkoholizm to choroba... Ale widze, ze uzywasz tego jako wymowki dla wlasnego zobojetnienia i olania innych ludzi. Stawiasz los psa ponad los czlowieka. To jest chore podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 14:54 Bo człowiek poradzi sobie sam. Niemowlę zwierzęce nie. Ale co wyborcy PiSu tłumaczyć można? Skoro czarne jest czarne a białe jest białe. Alkoholizm jest chorobą owszem, ale po co piją? Mogą przecież przestać, są zajęcia AA. No ale tak im się nigdy NIC nie chce :). Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:55 Co za pseudofilozofia. Nie kazdy czlowiek radzi sobie sam... Jak widzisz bezdomni, alkoholcy to tez ludzie... Twoje falszywe wspolczucie wobec zwoerzat jest mocno nie na miejsc, jelsi litujesz sie nad losem kundla , a ludiz masz w dupie.... Bo sobie poradzi. Zalosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 14:57 Kundla? To był husky debilu. Czytałeś artykuł w ogóle? Nie? Zapraszam do przeczytania :0. Ciebie też podpalić? Chcesz zobaczyć jak to jest być na miejscu tego biednego zwierzęcia? Katol-psychol :). Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:59 -Husky, kundel... zapraszam do czytania. Pies nie byl na 100 husky. Jesli chcesz czepiac sie szczegolow... Dla mnie los nawet njslawniejszego na swiecie malamuta znaczy miej niz los czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 15:02 Wiesz, żeby być człowiekiem trzeba na to miano zasłużyć :]. Człowiek jest w 1 mierze zwierzęciem. Na człowieczeństwo zasługuje poprzez swoje czyny. Ci troglodyci nie są ludźmi. Są bydłem, bandytami. I tak powinni być traktowani. Zapraszam do poczytania trochę filozofii lub psychologi społecznej, może się czegoś dowiesz o człowieczeństwie :). Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 15:04 A CI, ktorzy prosza Cie o pare groszy, a CI, ktorzy sa chorzy na alkoholizm?? TO ez mniej niz zwierzeta, nie zaslugujacy na wspolczucie? Wiec zanm zaczniesz wspolczuc kunlom zajmij sie moze losem potrzebujacych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 15:07 Heh. Jak mówiłem, żebraków nie szanuję, bo są nachalni i do roboty się nie wezmą. Wiem to z autopsji. Szukałeś ludzi do pracy kiedyś? Znalazłeś chętnych? Ja szukałem za 1500zł netto, owszem telefonów było dużo, ale jak przyszło co do czego to co? Jedno wielkie nic. Nie ma bezrobocia więc w Polsce tylko LUDZIOM nie chce się PRACOWAĆ! Łatwiej w domu siedzieć, wyjść na obchód 2-4h, zebrać trochę grosza, kupić flaszkę i zapić. Takie to polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 15:09 Zalosny jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.uml.lodz.pl 05.07.08, 15:12 Brak argumentów, więc zaczynają się inwektywy. Widzisz, więc moje zdanie jest słuszne. Tym bezdomnym co ich tak bronisz, nie chce się pracować. Mnie się chciało, ba dostałem nawet z Urzędu Pracy dotację unijną na rozpoczęcie działalności gospodarczej, ale takim łatwiej pierdzieć w stołek i dostawać 700zł na miesiąc + żebranie... Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 15:16 Co za smieszny pio... Gdzie ty widzisz inwektywy? slowach "zalosny jestes"??? Zalosny jestes, bo sam nie widzisz swoich karkolomnych sztuczek polegajacych na usprawiedliwianiu swojej hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:16 Ta a gdzie są owe karkołomne sztuczki? Bo co piszę prawdę? Ojej jakże mi przykro :). Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 15:18 Nie bo piszesz, ze ludzie wiecej znacza dla Ciebie niz pies, ale bezdomnym nie pomagasz, bo moga sobie poradzic. Bo sa leniami, pijakami.... Widzisz to? Zarazem ostro gardlujesz w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:22 Nie pomagam? Jestem pracodawcą. Chcę pracę dać, to nie chcą pracować. Dziwne nie? W Łodzi znaleźć pracę za 1500zł netto nie jest bynajmniej łatwo, a ja taką oferowałem ;]. No ale jak ludzie chcą dyrektorem od razu być, to nic na to nie poradzę :). Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 15:29 Placisz za prace... Gdzie tu pomoc? Chyba , ze jestes TYM PRACODAWCA>.. Cwaniaczkiem, ktoremu wydaje sie, z ejak penske zaplaci w terminie, to go trzeba po rekach calowac... Pomogles komus ostatnio Pracodawco? Dales gorsz bezdomnemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:32 Byłeś w Urzędzie Pracy? Widziałeś ile kasy oni dostają z Twoich podatków? Nie? No tak bo wielce Pan nie musi tam chodzić :). Ja byłem tam. Ogłoszeń o pracy wisi multum. Myślisz, że ktoś będzie pracował? Nie. Taka jest różnica między Polską a np. Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 15:36 Widac, zebyles tam po raz pierwszy i sporo musisz sie nauczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:40 hahaha :D. No Boże. Co ty o mnie wiesz? :D Jesteś śmieszniejszy z każdym postem. Kontynuuj może dowiem się o sobie czegoś więcej :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mort [...] IP: *.gorzow.mm.pl 05.07.08, 16:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 17:10 Czytaj ze zrozumieniem. O jakich argumentach piszesz... Wiesz co ja napisalem? Wyglada na to, ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.k.pl 05.07.08, 21:22 Ty wielki człowieku! Jesteś tak ograniczony, ze nie jesteś nawet w stanie zrozumieć co napisała Anya i Pio. Jak czytam co piszesz to jestem załamana, że człowiek jest tak niedoskonały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 02:06 nie odpowiadajcie - nie karmic trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.08, 21:20 Szanowny Pio, szkoda Twojego zdrowia, nie dyskutuj z chorym moherfuckerem 1, którym ma poprzestawiane wartości i ma poważne problemy z odróżnieniem dobra od zła i całego sensu problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcykcykhopsiup [...] IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.07.08, 19:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilkana Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.173.7.117.tesatnet.pl 05.07.08, 21:25 jeśli ludzie będą się troszczyć tylko o ludzi a resztę będą mieć w nosie to daleko ten świat nie zajedzie... można i trzeba pomagać ludziom ale przyrodzie też się coś od nas należy bo jeśli o nią nie zadbamy i nie będziemy się nią opiekować to nie mamy szans na przetrwanie... i sorry, ale jeśli uważasz że ten zwierzak nie zasługiwał na pomoc to znaczy że nie jesteś człowiekiem mimo że chodzisz na dwóch nogach i gadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.173.7.117.tesatnet.pl 05.07.08, 21:23 co robisz w tym kierunki? konkrety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitta re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:27 Ja mam takich ludzi w dupie i nie widzę w tym powodu do wstydu. Piszesz, że trzeba im nieba przychylać, bo alkoholizm, który ich dotyka, jest CHOROBĄ. Z taką samą miłością podchodzisz do ludzi, którzy gwałcą dzieci(oni też są po prostu CHORZY)? Pijak, który nie chce podnieść się z dna, zamiast podjąć walkę z samym sobą i wykorzystać różne dostępne formy pomocy, bo tak jest łatwiej i wygodniej, jest dla mnie godny pogardy. I nie widzę w tym nic złego. Tego jak maniakalnie podkreślasz "Kundla" bardziej szanuję, bo on nigdy nie zabije dla przyjemności i to w tak okrutny sposób. Szanuję, bo jest w Nim wiele gotowości i chęci, by z człowiekiem być i mu służyć. Jest bezbronny. Jego zęby wobec ludzkich narzędzi i zła są niczym. Szanuję Psa bardziej od ciebie i też nie jest mi z tego powodu wstyd. Nie ma w Nim takiej bezinteresownej nienawiści, jaką ty jesteś przesączony w stosunku do ludzi o innych poglądach. Zło jest w człowieku. Masz usta pełne miłości bliźniego, przywołujesz przykłady pijaków i bezdomnych, a jednocześnie z pogardą i złością zwracasz się do innych forumowiczów. Chyba jedno do drugiego nie pasuje. Ja przynajmniej umiem szczerze powiedzieć - tego i tego nie szanuję i nie widzę powodu, by go kochać. Kocham swojego Psa, a nie sąsiadkę i jest to dla mnie oczywiste i normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice28 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.173.7.117.tesatnet.pl 05.07.08, 21:22 to jak ja mam pomóc temu "choremu" skoro on ma w tyłku moją pomoc a interesuje go tylko kasa na koleją butelke wódki???? potrzymać go za rączkę? pogłaskać po główce? dać mu te 10 zł żeby się uchlał bardziej? zaciągnąć za fraki do poradni? strzelić mowę umoralniającą...? no powiedz, skoroś taki mądry... poza tym czemu zakładasz, że ci co się litują nad psem nie itują się nad ludzmi? a Ty byś przeszedł obojętnie obok tego płonącego szczeniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
daelek Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 22:33 moherfucker1 napisał: > Chrzescijanskie to i milosierne. Olac chorego czlowieka. Natomiast nalezy > pochylic sie nad losem kundla i udawac swiecie oburzonego. 'kundel' też żywa istota, często posiada więcej uczuć niż człowiek, obojętnie czy chory czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
smurrfff Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 16:32 moherfucker1 napisał: > LItujecie sie nad jakims kundlem i wydra, ale los ludzi macie w dupie. Generalnie, podobnie jak większość ludzi na forum - mam w dupie durnych prowokatorów, takich jak ty. I to, że wszyscy leją ciepłym moczem na ciebie i twój żałosny los forumowego trolla powinno ci dać do myślenia. Ale jak widać, to za trudna czynność dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 17:09 taaa. Widze wlasnie nawet taki ciemniak jak Ty odpisal. Manifestujesz swoja obojetnosc w przedziwny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 18:41 rzeczywiscie w dupie mam los takich ludzi - marny ich los - powinni miec mordobi9cie za sam fakt ze zyja Odpowiedz Link Zgłoś
tektur zrobić z degeneratmio to samo 05.07.08, 12:46 te 3 dwunożne ścierwa na nic innego nie zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robta co chceta!!! Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! IP: *.40.166.6.sub.mbb.three.co.uk 05.07.08, 13:00 Ludzie!!!Co z was za katolicy??Tak zle zyczyc tym biednym chlopcom- przeciez to dzieci,a je nalezy chronic i sie nimi opioekowac!To tylko glupi pies-czyli durne zwierze bez wartosci,ani tego zjesc,ani w pracy niepomaga-taki pasozyt co tylko halasuje i smieci-dobrze chlopcy postapili,ale mysle ze to nie ich wina-gdyby mieli dostep do innych rozrywek to by poszli np.do teatru na spektakl lub zapisali sie na jakies warsztaty-np.sklejanie modeli samolotow,a tak siedza na wsi i sie nudza wiec rozne pomysly przychodza,nie zawsze dobre....Jako prawnik nie potepiam tych dzieci-nalezy dac im szanse i cos na zachete-zeby poprawili swe poczynania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 13:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Moherro Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! IP: *.gdynia.mm.pl 05.07.08, 13:23 > Ja też Cię spalę i powiem, no co, to tylko nędzny człowiek. I co? Nic. Bo tak na prawdę masz rację. Chociaż z drugiej strony. Może ci trzej to byli byli ministranci, którym ksiądz dobrodziej uszkodził odbytnice i chcieli się tylko wyżyć, odreagować. Szkoda że na husky'egowatego trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka20 Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! 05.07.08, 13:23 Biedne dziecko 16 letnie z dozorem kuratora, on na pewno nie wie co to życie.... Człowieku mam nadzieję, że to tylko marna prowokacja. A jeżeli nie to może faktycznie powinniśmy im zapenić dojście do innych rozrywek- zabawa z twoim dzieckie lub psem... Ciekawe czy wtedy tez byłbys tak miłosierny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretor Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! IP: *.dew.pl 05.07.08, 14:21 no coz... gdyby mieli i gdyby mieli ale robiac cos takiego to pokazali co to za istoty i na pewno nie ludzie od psa zaczna a skoncza na czlowieku... generalizuje? moze ale czesto tak jest bo kara ich nie spotka, w okolicy tez nic - bezkarnosc, do tego poczucie bohaterstwa a wystarczyloby zeby ktos ich pasem skatowal i moze by przemysleli bezstresowe wychowanie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 14:31 No cóż, a Ty jesteś tylko głupim człowiekiem, który nie jest ani o jotę lepszy od psa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:38 Jak czytam teksty takich "katolików" jak ty to wstyd mi że jesteśmy tej samej narodowości. I kto ci powiedział że wszyscy tu piszący od razu są katolikami? "Katolicy" tobie podobni najwyraźniej nie widzą nic złego w paleniu zwierząt żywcem. Osobiście zrobiłbym szczylom dokładnie to samo, co oni temu niewinnemu zwierzęciu. Nie jestem wielkim miłośnikiem zwierząt, ale dla mnie takie "durne zwierzę bez wartości", jak je nazywasz, jest bez wątpienia cenniejsze niż twoja plugawa osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 14:42 Popieram, popieram. Też bym tych szczeniaków podpaliła, z wielką przyjemnością wręcz :) - ale oczywiście tak aby przeżyli. A propo's katolików.. wiesz czego uczą na religii w szkołach? "Zwierzęta nie mają duszy, a więc NIE ODCZUWAJĄ BÓLU" - to autentyczny tekst z podstawówki (!) mojej znajomej wypowiedziany przez katechetkę Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! 05.07.08, 16:10 Gość portalu: anya napisał(a): > Popieram, popieram. > Też bym tych szczeniaków podpaliła, z wielką przyjemnością wręcz :) - ale > oczywiście tak aby przeżyli. > > A propo's katolików.. wiesz czego uczą na religii w szkołach? "Zwierzęta nie > mają duszy, a więc NIE ODCZUWAJĄ BÓLU" - to autentyczny tekst z podstawówki (!) > mojej znajomej wypowiedziany przez katechetkę straszne, i niezgodne z nauką kościoła od czasów Tomasza z Akwinu (13. wiek)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COŚ CI ODWALIŁO [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.08, 16:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.08, 16:51 Wcale nie odczuwają bólu a jak się skaleczą albo uderzą to dlaczego piszczą albo szczekają BO JE TO BOLI. A KATECHECI naopowiadają pierdół dzieciom a potem gnój jeden z drugim robi takie rzeczy bo po pierwsze jest idiotą a po drugie słucha jakiegoś mądrali. A wracając do tego co powiedział że to tylko głupi pies: TY TEŻ JESTEŚ GŁUPI ALE NIKT (chyba) CIĘ NIE PODPALI. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! 05.07.08, 18:06 Gość portalu: robta co chceta!!! napisał(a): > Ludzie!!!Co z was za katolicy??Tak zle zyczyc tym biednym chlopcom- > przeciez to dzieci,a je nalezy chronic i sie nimi opioekowac!To > tylko glupi pies-czyli durne zwierze bez wartosci,ani tego zjesc,ani > w pracy niepomaga-taki pasozyt co tylko halasuje i smieci-dobrze > chlopcy postapili,ale mysle ze to nie ich wina-gdyby mieli dostep do > innych rozrywek to by poszli np.do teatru na spektakl lub zapisali > sie na jakies warsztaty-np.sklejanie modeli samolotow,a tak siedza > na wsi i sie nudza wiec rozne pomysly przychodza,nie zawsze > dobre....Jako prawnik nie potepiam tych dzieci-nalezy dac im szanse > i cos na zachete-zeby poprawili swe poczynania... Taką wypowiedź należy chyba pozostawić bez komentarza..jeśli nie chce się uży wulgaryzmów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzaga Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! Słucham????!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:40 nie no! takiego debila to ja jak zycie nie widzialam! i ty sie smiesz nazywac katolikiem? dupe se mozesz podetrzec tymi waszymi PUSTYMI slowami o milosierdziu itp! BIEDNI CHLOPCY??? a przepraszam z jakiej paki? bo pies ich pogryzl? nie bo to oni znecali sie nad ZYWYM STWORZENIEM! nie wazne czy to byla mucha, pies czy nosorozec ale skoro nie maja oporow przed psem to skad wiesz ze nie beda mieli przed spaleniem malego, bezbronnego dziecka? np twojego? i co ty gadasz za bzdury o spektaklach? czy majac 15-16 lat interesowal cie szekspir albo fredro? szczerze watpie! jak masz zamiar wypisywac takie bzdury to w tych waszych bzdetynych katolickich czasopismach a nie na publicznym forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ludzie!!!To tylko glupi pies!!! IP: 194.181.130.* 07.07.08, 09:15 I ciebie s********e również podpalić i sfilmowac! Będzie mniej takich "katolików". Dla przykładu! Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 [...] 05.07.08, 14:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re:Tektur, zgłaszasz się na kata? 05.07.08, 22:32 W imię sprawiedliwości oblejesz 3 zwyrodnialców denaturatem, podpalisz, potem będziesz po nich skakał i nakręcisz z tego film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:Tektur, zgłaszasz się na kata? IP: 194.181.130.* 07.07.08, 09:17 dokładnie tak! oblać i podpalić! to gorszy gatunek od zwierząt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorenzo Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 13:10 ależ rodziców tych bydlaków w ogóle nie obchodzi to, co ich dzieci zrobiły. na wsi zwierzę to mniej niż przedmiot, stare i chore jest wyrzucane na śmietnik, dzieci patrzą jak się zabija kury, świnie. prawdopodobnie tam, gdzie te potwory mieszkają nikt nie potępia tego, co zrobili (mmsy z nagraniem gehenny psa było oglądane na dyskotece w remizie i prawdopodobnie kwitowane durnym rechotem). polska wieś jest rozpita, zdegenerowana, żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapek Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.popl.cable.ntl.com 05.07.08, 13:20 Mamy w Polsce zaj****tych prawników. Potwierdza to koleś parę komentarzy wcześniej. Jeśli to nie jest durna prowokacja, to cieszę się, że nie mieszkam w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 14:31 Sam jestes bydlak. MIlosierny dla jakiegos kundla, ale bezdomnych w swojej warsiawce mija obojetnym krokiem. TO juz nie ludzie. Mniej niz bydleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 01:58 nie odpowiadajcie - nie karmic trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.chello.pl 05.07.08, 14:41 Zgadzam się z tym, na wsi panuje przyzwolenie na takie zachowania. A gó..arzeria wiejska przekazuje sonie mmsy, jako atrakcję wieczoru. Znieczulica i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppx Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.08, 13:36 Z. Nałkowska oczywiście, przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
graszcz Nie lubię psów. 05.07.08, 13:39 Bo są (w większości) głupie, wredne, brudne, tchórzliwe, hałaśliwe, agresywne i żadnego pożytku z nich nie ma. Ale pomimo tego w życiu bym nie zrobił z psem czegoś takiego, jak te gnoje. Za to chętnie bym spalił sprawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Nie lubię psów. IP: *.satfilm.net.pl 05.07.08, 14:35 Gratulacje. Lubie szczere wypowiedzi i nie znoszę hipokryzji. Ja osobiście uwielbiam psy i mam odmienne zdanie na ich temat od Ciebie ale mam zawsze ten sam stosunek do morderstwa. Nie ważne czy mordu dokonamy na człowieku czy zwierzęciu, kara za to powinna być podobna. W przeciwnym razie każdy będzie mogł sobie sprobować jak to jest podpalić szczeniaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Nie lubię psów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:46 Ale zabicie zwierzęcia w Polsce niestety nie jest - w praktyce - zagrożone żadną poważną karą. Wystarczy przypomnieć historię małego niedźwiedzia zabitego w góach przez kilku popaprańców, któzy nawet próbowali sprzedać swój "heroiczny czyn" mediom. Im sąd, mimo uznania ich winnymi, nie wymierzył żadnej poważnej kary. I podobnie będzie tutaj, gó..arze dostaną pouczenie od szkolnego pedagoga że tak się nie robi, a rodzice ich opieprzą nie za sam czyn, ale za to że dali się złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 13:45 zamknąć całą trójkę w psychiatryku dożywotnio. rodziny obciążać kosztami. resztę śmieci, które filmem się podniecali na dyskotece - do roku psychiatryka wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
c79 Nic im nie zrobią 05.07.08, 13:48 Nic im nie zrobią. W tym kraju sprawiedliwość jest zdegenerowana. Gnoje, które dla przyjemności zatłukły bejsbolem Michała Łyska ponad 10 lat temu w Krakowie, chodzą wolno, w bezpiecznym poczuciu anonimowości. Może pracują obok was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 14:33 Glupoty piszesz. Zwierze zabija np szczurzyca zagryza caly swoj miot, kiedy czuje sie zagrozona. Lew zgryza wszystie mlode w grupie, jelsli nie sa jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek i lolek Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.ghnet.pl 05.07.08, 15:55 Idź już chłopie się lepiej bratać z tymi swoimi ukochanymi bezdomnymi, poszukaj im mieszkania, daj im pieniądze. Póki co, pier.dolisz 3 po 3 i pouczasz innych, sam nic niczego nie robiąc. O co Ci w ogóle chodzi? Prowokujesz? Bawi Cię, że ludzie oburzeni zachowaniem tych debili Ci odpisują? Tak swoją drogą: ci Twoi ukochani bezdomni niech się może wezmą za jakąś robotę, bo siedzieć na murku i jęczeć o 50groszy na wino każdy potrafi. Niech robią durszlaki - świat jest pełen makaronu. A im się tak ręce trzęsą, że wystarczy tylko gwóźdź do blachy przyłożyć, a durszlak sam wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 16:07 A moze czekaja na pomoc od Ciebie, ale Ty zbytnoio zajety "pomoca" wobec kundla masz w nosie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek i lolek Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.ghnet.pl 05.07.08, 16:47 No ale pytam: czemu sam im nie pomożesz, tylko wymagasz tego od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 17:11 Ja pomagam. Dlatego jestem zniesmaczony tym wybuchem litosci nad losem kundla. Wiem, ze nad czlowiekiem zaden z tych pseudo samarytan sie nie pochyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 01:57 nie dyskutuj z idiota, sciagnie cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu przyszli wyborcy SLD i PO trenowali eutanazję? IP: *.lublin.mm.pl 05.07.08, 14:34 SS też szkoliło swoich na psach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: przyszli wyborcy SLD i PO trenowali eutanazję IP: *.superkabel.de 05.07.08, 15:10 Raczej kochane katolickie dzieci przygotowuja sie do walki z imigrantami , homoseksualistami itp . Zaloze sie ze to genetyczni patrioci z pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu Re: przyszli wyborcy SLD i PO trenowali eutanazję IP: *.lublin.mm.pl 05.07.08, 16:56 no co ty przecież piss jest szczerze zachwycony wprowadzenie politycznie poprawnego kołchozu europejskiego. Czyli i za eutanazją i za gejami i za imigrantami. Wszyscy chcemy meczetów za kościoły i tiry na tory Odpowiedz Link Zgłoś
punter Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 14:44 Niech zgadnę - matka i ojciec wierzący i praktykujący ? Lubelskie ? Czyli "tradycyjny" okręg wyborczy ZChN, LPR, teraz PiS. W katalogu wartości Bóg, Pieniądze i Alkohol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiji [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nie zgadłeś 05.07.08, 15:05 Ojciec - b. członek PZPR, szef zakładowej komórki POP w ZNTK w Lublinie, a potem lektor w Komitecie Wojewódzkim w Lublinie. Dzisiaj szanowany działacz Platformy Obywatelskiej w okręgu lubelskim. Matka - nauczyciel w SP w Bełżycach. Należy do ZNP - przybudówki SLD. Prywatnie koleżanka Izabelli Sierakowskiej. Tacy też są w tradycyjnym okręgu Prawicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.cust.tele2.pl 05.07.08, 23:41 tak to sobie tłumacz młośku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: 83.2.237.* 05.07.08, 23:58 Bo i masz rację, jak większośc polaków takich, obłudnicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Karać, karać, karać! 05.07.08, 14:52 Ludzie, jak trzeba karać, to już jest za późno! Trzeba zapobiegać, a odpowiedzalni jesteśmy wszyscy. Brutalizacja w życiu społecznym postępuje, tak w środkach masowego przekazu, jak na ulicy. Patrzcie na forach GW jakim jązykiem ze sobą rozmawiamy, ile w nim pogardy, ile nihilizmu i radykalności nieuzasadnionej. Powierzchowne "dobre wychowanie", powierzchowny katolicyzm, powierzchowne "wartości" - z którymi obchodzimy się od świąta na pokaz - oto Polska, a pod tym: byle dokopać innemu, byle wyjść na swoje..., a raz w roku dać parę złotych na WOśP, albo do koszyczka. Gdzie czasy, kiedy potrafiliśmy rezygnować na rzecz innego człowieka, bo przecież nie innego stworzenia, czy ekologii? Ile psów po wsiach uwiązanych na metrowym łańcuchu i bitych przy każdej okazji, ile koni, świń, krów, kotów... i my się dziwimy, że takie małolaty robią to co robią? To się dzieje na codzień w całej Polsce, tylko niekoniecznie jest nagrywane kamerą... Kiedy widzimy warunki w jakich żyją zwierzęta - nie bójmy się upomnieć właściciela, nawet narażając sią na wyzwiska. Zwierze to nie przedmiot, który ma właściciela. Pokazujmy młodym o co warto walczyć poza wlasnymi przyjemnościami i zaspokajaniem konsumpcyjnych zachcianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Karać, karać, karać! 05.07.08, 14:58 Jak ktoś zgwałci Twoja kobietę/matkę/córkę to też powiesz, że spoko bo to zła kobieta i tylko kobieta była. Zaczyna się od zwierząt. Mam nadzieje, że Ci kiedyś ktoś otwór poszerzy a Ty powiesz " to tylko mi otwór rozwałkowali" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger Re: Karać, karać, karać! 05.07.08, 15:07 Sam jesteś pojeb. Za 5 lat te gów.rze mogą na Ciebie trafić ciekawe jak wtedy co wtedy powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Karać, karać, karać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:07 hitler i inni naziści znani byli z miłości do czworonogów co im nie przeszkadzało gazować miliony ludzi. czytam cię kundlu i odnoszę wraenie że należysz do zwierząt ( nie ludzi) tego samego pokroju. no cóż pies dla psa przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Jeżeli powołujesz się już na Hitlera, to on 05.07.08, 15:11 takich niepełnowartościowych jak ty i tamci po prostu eliminował. Fizycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Starego nie stac bylo na prezerwatywe ? IP: *.superkabel.de 05.07.08, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś
whitenegger [...] 05.07.08, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 He,he?... 05.07.08, 15:27 Aż tak Ci imponuje masakrowanie bezbronnych? Takiego Cię świata tatuś i mamusia nauczyli, że słabszego się bije/zabija? A sam nie byłeś czasem bity? A teraz możesz wreszcie odreagować, stąd tak lubieżnie mlaskasz językiem jak "rozwałkowują" kundle? Podoba ci się? Samo zdrowie na umyśle nie wystarcza, "Kolo"! Trzeba jeszcze zdrowego ducha, że o sercu nie wspomnę. życzę Ci głębszych wglądów i mądrzejszych postów, cineczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Karać, karać, karać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:58 nie jestem zbytnio wierzący ale pomodlę się i dam na tacę jutro, w intencji aby i Ciebie rozwałkowali dokładnie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Karać, karać, karać! 05.07.08, 16:10 Po chescijansku to. Jak Jezus mowil... Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Karać, karać, karać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 16:28 Bardzo szanuje Jezusa i Jego nauki ale akurat w tym wypadku się z Nim nie zgadzam i postępuje po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Karać, karać, karać! 05.07.08, 19:40 Gość portalu: wp napisał(a): > Bardzo szanuje Jezusa i Jego nauki ale akurat w tym wypadku się z Nim nie > zgadzam i postępuje po swojemu. "Ja bardzo szanuję Jezusa, ale taki mały gwózdek od czas do czasu mu wp...dolę!" Co Twój szacunek oznacza? Przecież mowa jest o podstawie drogi chrystusowej: miłości, nawet do wroga. Pusta gadanina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: dygresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 20:13 Co gorsza ten wirus opanował cały świat. Plaga zła, wojny, pogarda, nietolerancja, znieczulica wiele tego jest, to czysty brak świeżego myślenia i bezsilność. Świat to za mało podbijmy kosmos napewno wszyscy pouciekają. Wiecie dlaczego nikt nie odwiedza naszej planety? Dlatego że wolą omijać ją szerokim łukiem nadrabiając 100lat świetlnych za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca psychopatów Re: Karać, karać, karać! IP: *.aster.pl 05.07.08, 20:16 Ponieważ mieliśmy do czynienia z czynem jawnie psychopatycznym, w związku z tym nie warto naprawdę bredzić w tym kontekście o grach komputerowych, ani nakłaniać do wegetarianizmu. Psychopaci są w każdym społeczeństwie i im wcześniej się ich wyłapie, tym lepiej. Kara powinna być, ale nie po to, by edukować psychopatę, bo ten ex definitione nie jest reformowalny przy pomocy systemu nagród i kar, tylko by odstraszyć idiotów-jeszcze-nie-psychopatów przed pójściem w ślady sprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... 05.07.08, 14:57 Wec da Ciebie los bezdomnych i chorych to brednie? Jakie to typowe dla zaslepionych obroncow praw czlowieka, ktorzy los ludzi maja w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:03 Pisząc brednie nie miałem na myśli losu bezdomnych i chorych. Napisałem Ci wyraźnie, że ludzi będę bronił tak jak zwierząt więc ludzie nie są mi obojętni. Jasne jest dla mnie, że ludzie stoją wyżej w hierarchii niż zwierzęta ... ale na Boga nikt nie ma prawa w ten sposób odbierać zwierzęciu życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Jakbym spotkał na ulicy tych gnoji... IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 02:00 nie karm trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 15:05 polamac im lapy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 15:09 Przecież oni chodza do szkoły . W szkole zachowują sie podobnie . Czy ci geniusze od pedagogiki ciągle chcą takich bandytów wychowywać np rozmowami , uwagami w zeszycie , obniżoną oceną ze sprawowania . Tacy bandyci kpią sobie z takiego systemu . Pora z takimi bandytami zacząć ostro . Gdzie te "szkoły wsparcia wychowawczego " , pora takich izolować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.superkabel.de 05.07.08, 15:14 do gazu sku..eli . chwasty trzeba tepic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprwiedliwy Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.icpnet.pl 05.07.08, 15:09 ... w taki sytuacjach jestem z kodeksem Hammurabiego, polać bydlaków i podpalić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Tak wygląda typowy miłośnik psów z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:14 img371.imageshack.us/img371/3716/hitlerdogys1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Tak wygląda typowy miłośnik psów z forum IP: *.superkabel.de 05.07.08, 15:17 zaloze sie ze twoja babcie przelecial jakis ss-man Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka [...] IP: *.uni.opole.pl 05.07.08, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Szkoda, ze prawo nie zezwala na analogiczną karę. 05.07.08, 15:15 Gadki kuratora i wiara psychologów w resocjalizację to strata czasu. I nawet gdyby owa resocjalizacja mogła odnieść skutek, to i tak nie warto byłoby jej stosować w tym przypadku. Bo tu nie ma kradzieży, zniszczenia mienia. Jest bestialstwo dyskwalifikujące tych śmieci jako ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Szkoda, ze prawo nie zezwala na analogiczną k 05.07.08, 16:03 vanilla.dream napisał: > Gadki kuratora i wiara psychologów w resocjalizację to strata czasu. I nawet > gdyby owa resocjalizacja mogła odnieść skutek, to i tak nie warto byłoby jej > stosować w tym przypadku. > > Bo tu nie ma kradzieży, zniszczenia mienia. Jest bestialstwo dyskwalifikujące > tych śmieci jako ludzi. Resocjalizacja nie byłaby potrzebna gdyby była wogóle "normalna" socjalizacja. A ona zaczyna się od tego, że żadnego stworzenia nie nazywasz śmieciem, bo to pierwszy stopień do tego co zrobili ci chłopcy z psem. Zacznijmy od siebie, nie od innycvh. Co ja sam w moim życiu robię nie tak, z innymi ludźmi, z moimi dziećmi, żoną, sąsiadami, obcymi, ekologią, zwierzątami? etc. etc.? Wierz mi, każdy z nas znajdzie mnóstwo takich rzeczy "nie tak". Ale to w dosyć dużym stopniu można zmienić, wyprostować - dając ,zupełnie przy okazji, przykład innym. To żadna wielka ideologia, bardziej praktyka, ale czasami działa jak "zaraza" na postawy innych. Co JA mogę zmienić naprawdę? Tych chłopaków może ktoś tam wyciągnie, ukaże, może nie... Nie wiemy...Ale ilu takim potencjalnym sytuacjom możemy nadać inny bieg i niedopuścić by się spełniły, my sami, codziennie, świadomą postawą, sercem, głową? Dużo roboty przed nami, co nie? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
opornik4 Re: Szkoda, ze prawo nie zezwala na analogiczną k 05.07.08, 16:10 Tyle glosow oburzenia z powodu bestialstwa popelnionego na psie. Sluszne jak najbardziej. Niemniej,ja nie potrafie jeszcze zapomniec wscieklego jazgotu na tym forum - gdy domagano sie poparcia dla aborcji 14-latki. Tylu forumowiczow potrafilo zadac zabicia nienarodzonego. Tak - roznica istotna. Psa widac,dziecka w lonie matki,nie. Ponizej zamieszczam,krotki fragment o tym,jak to naprawde bylo z "Agata": Dzisiaj nie ma już wątpliwości, że decyzje Agaty nie były samodzielne. Wiemy, że kiedy zaczęły się kłopoty, zwierzała się dorosłym i rówieśnikom, że jest przymuszana do aborcji, że jeśli chce zachować ciążę, musi się wyprowadzić. — Dziękuję ci za to, że powiedziałaś pani X. Dziękuję ci za to, że próbowałaś mi (nam?) pomóc, ale na nic to się zdało. Jutro mam aborcję w szpitalu na Lubartowskiej, nie mogę zrobić już nic, nie chcę tego. Mam tylko nadzieję, że po tym wszystkim nie popadnę w depresję i nie zrobię sobie krzywdy — pisała do koleżanki. Dziś Agata pisze na swoim blogu, że spełnił się najgorszy sen. Kilka wpisów wcześniej nadal przeczytać można historię jej nieszczęśliwej miłości. Potem wołanie o pomoc. www.opoka.org.pl/biblioteka/Z/ZR/gn200826-nigdy.html Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Szkoda, ze prawo nie zezwala na analogiczną k 05.07.08, 17:15 POniewaz w lonie matki jest plod ciemna maso.... Dziecka nie ma. I nikt nie domagal sie aborcji, tylko prawa do wyboru, ktorego katole chcieli jej zabronic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Szkoda, ze prawo nie zezwala na analogiczną k IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 02:00 nie odpowiadajcie - nie karmic trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca psychopatów Re: Szkoda, ze prawo nie zezwala na analogiczną k IP: *.aster.pl 05.07.08, 20:25 Oburzamy się bestialstwem popełnionym na istocie czującej - psie. Płód nie jest istotą czującą ani myślącą - jest zlepkiem komórek, trochę przypominający organizm człowieka, z który kiedyś może przekształci się w fizyczną stronę tego, co nazywamy człowiekiem. I nie zmieni tego gadanina kilku przebierańców w czarnych kieckach, należących skądinąd do największej organizacji na świecie zrzeszającej pedofili. Odpowiedz Link Zgłoś
ermanno [...] 05.07.08, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk To pewnie dlatego, ze nie mieli dostatecznie duzo 05.07.08, 15:21 godzin religi w szkole, a moze rowniez dlatego, ze rozpowszechniona w czasach "sukcesu" metoda zdobywania cenionej "popularnosci" przez szokowanie osiagnela juz w kraju swoje prawnie akceptowalne granice. Moze korzystali z ostatnich chwil bezkarnosci jakie zapewnia naszemu "narybkowi" na bestialskich przestepcow przynaleznosc do kategori wiekowej gwarantujaca bezkarnosc, wedlug naszego juz i tak zaostrzonego przez Ziobre prawa, w ktorym zwykle slowo przestepca zasapione jest zwrotem "zagubiona mlodziez" albo czyms w tym stylu. Tak czy inaczej nie zazdroszcze temu co znajdzie sie sam i w konflikcie w obliczu kilku podobnych besti. Bez broni ma marne szanse na przezycie. Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Hello moze wiertlo w kolano tym trzem smieciom IP: *.eastwest.com.pl 05.07.08, 15:39 a motherfucker ma idealnego nicka. typowy przedstawiciel matkojebcy. I jak piszesz ze kundel co zmarl w meczarniach Cie nie obchodzi to w dupie mam jakis zuli na wlasne zyczenie. Bujaj sie jak czarni na teledyskach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.acn.waw.pl 05.07.08, 15:27 Czy Ty masz jakiś kompleks z tymi bezdomnymi? Czy w końcu zrozumiesz, że nikt im nie każe siedzieć na ulicy i lać na przystanki? oni MAJA WYBÓR. A zwierzęta nie mają żadnego wyboru, są 100% zależne od nas, a wiesz dlaczego? Bo to MY zamknęliśmy je w klatce i pozbawiliśmy ich naturalnego środowiska i instynktu. Dlatego MY jesteśmy za nie odpowiedzialni. A tak w ogóle to może idź do najbliższego schroniska dla zwierząt - podpal je i zastrasz personel, żeby natychmiast się przekwalifikował i zatrudnił w Monarach itp, co? No bo po co KTOKOLWIEK ma pomagać zwierzętom? Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa 05.07.08, 15:38 Serio? Przez miliony lat dawaly sbie swietnie rade bez nas... WIec nie piernicz o zaleznosci zwierzat. Ludzie zyjacy w spoleczenstwie sa zalezni. Od Twojej pomocy... Skoro nie pomagasz ludziom, nie masz prawa wypowiadac sie na temat pomocy psu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Odpowiedzą za bestialskie uśmiercenie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 15:42 Yhm, czyli dawanie pracy to nie jest pomoc? Lepiej dawać im jak żebrzą? Na wódkę? Zapraszam na Śląsk, tam byś miał raj. Mógłbyś im pomagać do woli :). Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 [...] 05.07.08, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx - IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 06.07.08, 02:01 nie odpowiadajcie - nie karmic trolla. Odpowiedz Link Zgłoś