Gość: KTOŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 07:33 O ile mi wiadomo (a wiadomo) w lubelskiej drogówce pracują już kobiety i to od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stacho Re: Pogrom drogówki IP: *.enterpol.pl / 10.14.4.* 29.09.03, 08:03 brawo policja,żeby tak teraz politycy wzięli się za siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszeke zdarzyło się wam, żeby nie chcieli wziąść ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 08:25 Jeżdżę bardzo dużo, no i zdarzami się czasami przekroczyć prędkość w jakimś bezpiecznym miejscu. NIe twierdzę, że wszyscy z drogówki biorą, czy tym bardziej wymuszają, ale zauważyłem następująca prawidłowość: jedna grupa, to taka, która najpierw postraszy, a potem tylko pouczy i jest sympatycznie, a druga (niestety dużo liczniejsza), to taka która chce na siłę wypisac mandat i ci zawsze biorą ekwiwalent do kieszeni... Czy zdarzyło sie wam kiedyś żeby nie chcieli wziąść ? Osobny temat to celowe prowokowanie przez samochody z wideoradarami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLICMEN-AGENT PROPONUJĘ NIE TYLKO WERYFIKACĘ DROGÓWKI ALE CAŁEJ POLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 08:40 PROPONUJĘ NIE TYLKO WERYFIKACĘ DROGÓWKI ALE CAŁEJ POLICJI. TO SKORUMPOWANI FACECI W SWEJ WIĘKSZOŚCI. TO WIDAĆ I SŁYCHAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Pogrom drogówki IP: 213.17.230.* 29.09.03, 08:58 Niech policjantom da zarobić p. Janik i nie trzeba będzie weryfikacji Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Pogrom drogówki 29.09.03, 09:39 A ja mam pytanie.Kto w policji jeździ najdroższymi samochodami i kto ma najładniejsze "rancza"? Właśnie drogówka. Znam faceta,który wmieszany był w sprawę stłuczek.Nawet z domu go ściągali do kolizji,pomimo że nie był na służbie. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Pogrom drogówki 29.09.03, 11:26 Jako żywo - mi nawet jedna wlepiła mandat nieopodal podlubelskiej Turki. Bardzo uprzejmie i z uśmiechem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clavis Re: Pogrom drogówki IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.20.* 29.09.03, 15:06 Na miejsce funkcjonariuszy, którzy odejdą z drogówki, przyją nowi, w tym - po raz pierwszy - kobiety. Oby tylko "drogówka" - tu mam na myśli funkcjonariuszkę nie posiadała wąsów. Bo wąsy przysłaniają uśmiech. A jasny, szczery uśmiech jest potrzebny w chwili gdy każą nam siegać po portfel. A funkcjonariuszki z wąsami istnieją. Płaciłem niegdyś mandat w siedzibie naszej pracowitej SM i tamże obsługiwała mnie pani z wąsami, za to bez uśmiechu, którą ta drogą serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Pogrom drogówki IP: 195.205.36.* 29.09.03, 18:15 Tydzień temu zatrzymała mnie Piękna Pani Policjant z drogówki. Przekroczenie o 12 km/h na Kunickiego. Pani była bardzo miła i nawet mandat 50 zł nie zepsuł mojego dobrego samopoczucia... Pozdrawiam serdecznie Panią i Pana policjanta z radiowozu :-) Zgodnie z zaleceniem nie przekraczam 60. Odpowiedz Link Zgłoś