Dodaj do ulubionych

Chlebem i Sola:)))

05.10.03, 21:47
Witam nowego goscia na forumku chlebem i sola po staropolskiemu:)))Przyda
sie ktos z nowym spojzeniem i mam nadzieje szerokim usmiechem:))))Mysle ze
nie tylko ja witam prawda???Do dziela Swojadroga, pisz, wysilaj umysla i
sprawiaj radosc jak nie wszystkim to przynajmniej NAM, juz ty wiesz o kim
mowie :)))Pozdrowienia:)))
Obserwuj wątek
    • ryza_malpa1 Re: Chlebem i Sola:))) 05.10.03, 21:59
      Welcome in a jungle!!!
      • swojadroga Re: Chlebem i Sola:))) 11.10.03, 21:41
        Od kilu dni zbieram się z zamiarem podziękowania za taki miły gest, który mnie tu spotkał. Poraz pierwszy z resztą. Będę się starał dotrzymać Wam wszystkim kroku, jednakże nie będę mógł się wypowiadać na wszystkie tematy tu zawarte z bardzo prozaicznej przyczyny... Nie mieszkam w Lublinie, nie żyję tym miastem, ale żyję kilkoma ludźmi z Lublina i dlatego tu jestem. Mieszkam w Rybniku, na śląsku. Takie całkiem przyjemne miastko na południu Polski.
        Naprawdę jestem w szoku po takim powitaniu.
        • czarna33 Re: Chlebem i Sola:))) 12.10.03, 01:45
          Wypada sie w koncu odezwac.Wiesz jak bardzo serdecznie Cie tu witam.I wiem z
          jakiego powodu tutaj jestes.Wiec witam i stol zastawiam ,a na stole kaktus sie
          pyszni:)
        • izis_2003 Re: Chlebem i Sola:))) 12.10.03, 15:29
          swojadroga napisał:

> Od kilu dni zbieram się z zamiarem podziękowania za taki miły gest, który
          mnie tu spotkał. Poraz pierwszy z resztą. Będę się starał dotrzymać Wam
          wszystkim kroku, jednakże nie będę mógł się wypowiadać na wszystkie tematy tu
          zawarte z bardzo prozaicznej przyczyny... Nie mieszkam w Lublinie, nie żyję tym
          miastem, ale żyję kilkoma ludźmi z Lublina i dlatego tu jestem. Mieszkam w
          Rybniku, na śląsku. Takie całkiem przyjemne miastko na południu Polski.
          Naprawdę jestem w szoku po takim powitaniu.

Rybnik czy Warszawa, Łódz czy Honolulu tu wsztystkie mordki mile widziane
          • swojadroga Re: Chlebem i Sola:))) 14.10.03, 00:31
          • swojadroga Re: Chlebem i Sola:))) 14.10.03, 00:32
            izis_2003 napisała:

> swojadroga napisał:
            >
            > > Od kilu dni zbieram się z zamiarem podziękowania za taki miły gest, który
            > mnie tu spotkał. Poraz pierwszy z resztą. Będę się starał dotrzymać Wam
            > wszystkim kroku, jednakże nie będę mógł się wypowiadać na wszystkie tematy tu
            > zawarte z bardzo prozaicznej przyczyny... Nie mieszkam w Lublinie, nie żyję tym
            >
            > miastem, ale żyję kilkoma ludźmi z Lublina i dlatego tu jestem. Mieszkam w
            > Rybniku, na śląsku. Takie całkiem przyjemne miastko na południu Polski.
            > Naprawdę jestem w szoku po takim powitaniu.
            >
            > Rybnik czy Warszawa, Łódz czy Honolulu tu wsztystkie mordki mile widziane

Dobrze, że tej mordki nie widzisz ;)
    • ejno Re: Chlebem i Sola:))) 06.10.03, 17:59
      Czarnaaaaaaaaaaaaaaaa mialas sie dopisac baranico:)))))))))))))))
      • lodbrok Re: Chlebem i Sola:))) 07.10.03, 07:56
        Nie krzycz na nią bo przecież jest chora i ją obudzisz!:-))
        Ja też witam. Mam nadzieję, że na dłużej a nie tylko przelotem...
    • dociek Re: Chlebem i Sola:))) 12.10.03, 21:57
      Samym chlebem i solą bez popitki długo nie pociągniesz.

Nasz Lublin subiektywny chronicznie niedorobiony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka