jednorazowy_nick 12.09.08, 15:41 A juz myslalem ,ze znow pisza o wałkach Pekao podczas wchloniecia BPH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leolibra Lublin. Stowarzyszenie Poszkodowanych przez BPH 12.09.08, 15:55 Proponuję powstanie drugiego stowarzyszenia. Osób poszkodowanych na skutek połączenia banku BPH i PKO SA. Będąc klientką banku BPH zostałam "przeniesiona" do PKO. Zrezygnowac z banku nie bardzo moge bo mam w nim kredyt hipoteczny, przeniesienie do innego banku to zbyt duży koszt. A co sie działo w czasie fuzji. - od roku dostaję wyciągi z zamkniętej karty kredytowej, rachunek jest teoretycznie zamknięty, ale tylko teoretycznie, przy kolejnych wizytach w banku panie nie były w stanie go zlokalizować, co nie przeszkadzało im wysyłać mi z niego wyciąg co miesiąc. - wszystkie kody dostępu do mojego konta internetowego zostały wysłane na błędny adress. Po interwencji usłyszałam tylko przepraszam. Tak jakby nikt z obsługi banku nie zauważył, ze w ten sposób można było wyprowadzić wszystkie pieniądze z mojego konta. - po złożeniu pisemnej reklamacji, z powyższego powodu, nie dostałam odpowiedzi. Napisałam drugą po 2 miesiącach, na tą odpowiedziano mi po miesiacu (czas odpowiedzi na reklamację to 14 dni robozych) - otrzymuję wyciągi z wszystkich rachunków na koncie, choć zakładając konto w BPH zastrzegałam, że sobie tego nie życzę. Oczywiście kolejna wizyta w banku, zeby to odkręcić. O drobniejszych sprawach jak udzielanie rozbieżnych informacji, niedoinformowanie pań w odzdziale i przekłamaniach nie wspomnę. Wkurza mnie to, że ja jeśli nie wywiąże sie ze zobowiązań wobec banku, to ponosze tego konsekwencje. Bank nie ponosi żadnej odpowiedzialności za swoje błędy. Co więcej, ja muszę poświęcić swój czas na to, zeby udać się do placówki i odkręcać to co oni namieszali. Co z tym zrobic? Jak zmusić banki do odpowiedzialności wobec klienta? Wiem, ze może to być sąd arbitrażowy... Ale moze też jest inna droga? Mieliście podobne doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yans zdecydowanie tak IP: *.maxnet.net.pl 12.09.08, 16:00 z dnia na dzień przestał działać system webowy BPH do obsługi konta [z resztą najlepszy jaki był w Polsce], tak wysłali do mnie dane do PKO24, że nie dotarły i do dziś nie widziałem swoich danych w internecie ... pracownicy PKO SA w Gdyni ... mało wykwalifikowani to delikatnie powiedziane. Widzę kogo ostatnio dobrali - normalnie łapanka. Przenoszę swoje konta gdzie indziej - szkoda czasu na takiej jakości usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bang Bang Pekao dno... IP: 212.180.160.* 12.09.08, 16:24 Nie ma gorszego banku w naszej galaktyce. Zastanawiam się co kieruje frajerami, którzy dają im swoje pieniądze do obracania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Pieprzysz babo IP: 195.90.102.* 12.09.08, 18:46 Też brałem kredyt hipoteczny w BPH i jakoś bez problemu mogłem przed fuzją przenieść do oddziału, który pozostawał w strukturach BPH. Trzeba się było interesować wtedy, gdy było można to zrobić, a nie pisać teraz bzdury. Za głupotę się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Pieprzysz babo IP: *.nsm.pl 12.09.08, 19:44 tak się składa, że to nie ta Pani postanowiła się połączyć i tak dalej, zatem to Banku broszka, by Pani wiedziała co i jaki i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yans pomijam chamstwo wypowiedzi 'babo' IP: *.maxnet.net.pl 12.09.08, 19:52 BANK NIE INFORMOWAŁ PRAWIDŁOWO - nie tylko mi się to przydażyło, że nie wiedziałęm co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: Pieprzysz babo IP: *.lublin.mm.pl 14.03.09, 09:33 Sorry, ale ja nawet o tym wiedziałem chociaż do niedawna nie miałem z tym bankiem nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
zborowskidwa Re: Lublin. Stowarzyszenie Poszkodowanych przez B 27.12.08, 12:00 propnuję dodać temat w serwisie www.glupi-klient.pl jest tam usługa KOJARZYMY POSZKODOWANYCH można tam nawiązywać kontakty w całej Polsce z osobami poszkodowanymi przez daną firmę i wspólnie dochodzić swoich spraw np. w UOKiK, wystarczy dodać wątek! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś