julia310781 01.10.08, 19:19 Bardzo proszę o opinie na temat tego lekarza, jakim jest specjalistą czy posiada profesjonalną wiedzę i umiejętności jak jest postrzegany wśród pacjentek. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniac1 Re: lek med Piotr Błażukiewicz 01.10.08, 22:56 hmmm. baardzo przystojny jest przede wszystkim :))) co do jego umiejętności, to nie wiem bo jesli jest o nim mowa to tylko pod kątem wyglądu :) ale z tego co się zorientowałam, profesjonalista. osobistych doświadczeń niestety nie mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankabp1 Re: lek med Piotr Błażukiewicz 04.10.08, 11:18 Jest bardzo dobrym lekarzem,posiadającym wiedzę i doświadczenie.Zawsze ma czas dla pacjentek,jest miły uśmiechnięty zawsze wyczerpująco odpowiada na nurtujące problemy pacjentek.Polecam -to mój lekarz ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
julia310781 do ankabp1 04.10.08, 18:00 Dziękuję za wpis, doktor robił mi cc, wcześniej go w ogóle nie znałam a teraz zastanawiam się czy nie zmienić ginekologa ponieważ ten doktor wydał mi się o wiele bardziej kompetentny niż poprzedni. Jeżeli mogłabym zapytać to: czy dr ma dużo pacjentek w porównaniu np do dr Mazurka do którego podobno jest multum kobiet, czyżby dr Mazurek był po prostu lepszym lekarzem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patianiolek Re: lek med Piotr Błażukiewicz 07.10.08, 09:48 Witam Ja do dr Błażukiewicza chodziłam na usg ciąży. Niestety usg miałam robione w trakcie całej ciąży tylko 2 razy, w tym ostatnie usg w 22 tc. Wszystko ładnie pokazał, płeć określił na 100% i się sprawdziło, sprawdzał łożysko, oglądał dokładnie dziecko... Tylko... u mnie akurat w czasie porodu okazało się, że był jakiś problem z łóżyskiem (tkanki błądzące czy jakoś tak - lekarz przy porodzie powiedział, że moje dziecko miało szczęście że się urodziło). I teraz nie wiem, czy lekarz na usg tego nie zauważył, czy poprostu w 22 tc nie było tego jeszcze widać... (potem nie miałam robionego usg, bo mój gin przed moim terminem wybrał się na urlop, jak miał wrócić mieliśmy zrobić usg, ale ja już urodziłam - kilka dni wcześniej) Odpowiedz Link Zgłoś
emka001 Re: lek med Piotr Błażukiewicz 01.11.08, 22:58 A ja jestem w ciąży po raz drugi i po raz drugi prowadzi nas właśnie dr Błażukiewicz. I wszystkim ZAWSZE będę GO polecać. W pierwszej ciąży najbardziej zaskoczyło mnie to, że w 8.miesiącu kiedy zaczęłam krwawić i do niego zadzwoniłam o 21:00 to umówił się z nami za pół godz w szpitalu, dodam, że tego dnia od rana pracował na oddziale, po południu miał wizyty w prywatnym gabinecie i stamtąd na tą 21:30 wrócił do nas, bez wcześniejszego umawiania się na wspólny poród. Został z nami, przywitał naszego synka. Bez pieniędzy. i wszyscy chwalą USG u niego. Nie tylko ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_finanse Re: lek med Piotr Błażukiewicz 19.01.09, 13:26 jestem mamą 16 miesięcznego synka, przyszedł na świat dzięki doktorowi Błazukiewiczowie, pierwszą ciąże poroniłam. w moim odczuciu, fachowiec, kompetentny, uprzejmy, empatyczny, cierpliwy, wyrozumiały, dokładny. Jestn najlepszym diagnosta jeżeli chodzi o usg, wiele razy byłam świadkiem jak jego koledzy prosili o konsultacje. Mogłam zadzownić w nocy o pólnocy gdy miałam problem, nigdy nie zbywa, nie irytuje się nie złości, a gdy udalo się i po poronieniu i 2 latach starań - zaszłam w ciąże, ucieszył się bardziej niz mój mąż. Gorąco polecam, prawidziwy profesjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
julia310781 Re: lek med Piotr Błażukiewicz 22.01.09, 15:25 Już się zdążyłam przekonać o kompetencjach i fachowości tego doktora, dzięki niemu mam kochaną córeczkę i bardzo miłe wspomnienia z pobytu w szpitalu i z opieki dr Błażukiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ona81ona Re: lek med Piotr Błażukiewicz 11.02.09, 14:32 witam, proszę o informacje gdzie przyjmuje i w jakim szpitalu pracuje dr Błażukiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
julia310781 Re: lek med Piotr Błażukiewicz 12.02.09, 18:17 Na stronie www.znanylekarz.pl jest więcej informacji. Doktor przyjmuje w gab Donna Vita na ul Jana Sawy 4/03 w Lublinie, we środy i piątki od godz 16.00, pracuje w szpitalu na AL Kraśnickich. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.jd Re: lek med Piotr Błażukiewicz 18.02.09, 12:49 Witam!Byłam w podobnej sytuacji...Jestem pacjentką dra Błażukiewicza od ok. 3 lat.Były poronienia i oczekiwania na upragnione drugie dziecko.Do dra trafiłam przypadkowo i ...dzięki Bogu.Mam już drugie dzieciątko,które ma 10 m-cy-córeczka.Doktor Błażukiewicz jest profesjonalistą,osobą,której z pewnością można zaufać,diagnostą jest rewelacyjnym(niech dr Mazurek się "chowa"),jest miły i bardzo kulturalny.Podczas moich pobytów w szpitalu codziennie do mnie przychodził i informował o postępach w leczeniu.Znalazł wspólny język z moim mężem,co bywa "niełatwe".W każdej sytuacji mogłam na niego liczyć.Naprawdę jest świetnym lekarzem i bardzo dobrym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lavjja Re: lek med Piotr Błażukiewicz 30.03.09, 14:01 Mazurek ma duuużo mniej pacjentek niż Błazukiewicz, ale Mazurek też jest ok. Błażukiewicz jest super, pełna profesja, możliwość kontaktu w dzień i w nocy. Aktualnie prowdzi moją ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: lek med Piotr Błażukiewicz 30.05.09, 18:01 Dzięki Wam dowiedziałam sie o tym lekarzu zdobyłam nr i jest moim prowadzacym. Sprawia dobre wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś