dociek 24.10.03, 01:31 Ryża Ty pod samorząd, czy urząd? Może się już załapałaś? Stawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Za co te pieniądze. Mozna było przeznaczyć na domy dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 09:13 Za co te pieniądze. Można było przeznaczyć na domy dziecka, na dożywianie głodujących Lublinian, szpitale, szkoły. Tylko Kościół pomaga biednym w tym kraju. a SLD i jej członkowie-pasożyci żyja kosztem narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianin Re: Za co te pieniądze. Mozna było przeznaczyć na IP: 217.97.141.* 24.10.03, 12:16 jaki kościół pomaga ludziom? chyba pozbyć się ciężaru pieniędzy w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Za co te pieniądze. Mozna było przeznaczyć na 24.10.03, 15:32 Kościół?!!! Pomaga biednym!!!? Równie absurdalnego dowcipu dawno nie czytałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klan Re: Nagrody dla urzędników IP: *.zeto.opole.pl / 192.168.102.* 24.10.03, 09:17 Niedobrze sie robi. Przeciez cały czas mówi sie o oszczędności w budżetówce a robi sie zupełnie cos innego.Dla pielegniarek nie było po 200 zł podwyżek a dla nierobów i złodziei sa pieniądze.Ja juz nic nie rozumiem jak to sie jeszcze kręci,to jakas paranoja debilna.Za co te gnoje dostaja nagrody? przeciez ja bym sie wstydziła przyznac,że jestem pracownikiem tak korupcyjnego biurokratyrcznego dziwadła jakim są urzędy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Nagrody dla urzędników 24.10.03, 09:26 Onegdaj cieszyłem się,że sld-ecja wygrała wybory.Teraz muszę zmienić swoje zdanie.Wszelkie afery i niegodziwości,które dzieją się u nas w kraju,mają swoje podłoże właśnie w sld. Miało być rozdzielenie państwa od kościoła - sldowcy pierwsi chodzą po wytyczne do czarnych urzędników.Miała być likwidacja pasożytniczego senatu - nie będzie.Miała nastąpić poprawa warunków egzystencji Polaków - następuje pogorszenie (sld sobie dobrze żyje).Miało nastąpić ograniczenie płac - są natomiast podwyżki. W kraju bieda aż piszczy,nie ma na służbę zdrowia - rząd kupuje limuzyny. Sejm miał wprowadzać właściwe ustawy - tymczasem korupcja,łapówkarstwo itp. Tak jest w rządzie,w sejmie i senacie,w sejmiku wojewódzkim,w radzie miasta. Niebawem będziemy drugą Argentyną.A mieliśmy być drugą Japonią. Kogo będziemy wybierać w najbliższych wyborach parlamentarnych?Kogo będziemy wybierać do parlamentu unijnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: Nagrody dla urzędników IP: 212.182.109.* 24.10.03, 09:50 nie ważne jest samopoczucie narodu, ważne że urzędas jest zadowolony i ma kasę. Szkoda że nie ma u nas innego nagród za faktycznie wykonaną pracę. Wtedy 99% tych ćwoków z Urzędu by musiało jeszcze dopłacać z pensji za spieprzone kontrakty i stracone miliony z różnych funduszy. Pozatym co to są "zaoszczędzone pieniądze"? skoro wiadomo że każdy budżet ma deficyt, to każdy milion się przyda na jego zmniejszenie. Paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianin Re: Nagrody dla urzędników IP: 217.97.141.* 24.10.03, 12:11 czy UW jest firmą produkcyjną, że zaoszczędził? zarobił, że zaoszczędził? koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOORS NIGDY JUZ NIE GŁOSUJCIE NA KLIKĘ SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 12:16 DZIWIĘ SIĘ , ŻE KTOKOLWIEK I KIEDYKOLWIEK GŁOSOWAŁ NA TĘ BEZIDEOWĄ, NIEMORALNĄ HOŁOTĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nagrody dla urzędników IP: *.freeway.pl / 172.16.96.* 24.10.03, 14:26 Sorry! To juz razem trzy osoby, bo ja też nie dostałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Sorry! Ja też nie dostałam mimo, ze tam pracowałam! IP: *.freeway.pl / 172.16.96.* 24.10.03, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Nagrody dla urzędników IP: *.lublin.mm.pl 24.10.03, 18:07 Niestety,mnie zatrudnia jako stażyste urząd pracy:(( I prosze mnie więcej publicznie nie demaskować, no!!! Co z wami???? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Nagrody dla urzędników 24.10.03, 22:41 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > Niestety,mnie zatrudnia jako stażyste urząd pracy:(( I prosze mnie więcej > publicznie nie demaskować, no!!! Co z wami???? Takie jedno IP Cię zdemaskowało... :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Nagrody dla urzędników IP: *.lublin.mm.pl 24.10.03, 23:44 Wiem, mój bład ale już to zostawmy , co? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Nagrody dla urzędników 24.10.03, 23:52 W pracy staram się zatem logować... :-p, żeby mnie różne dean'y i cencje nie ścigały... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
companieros Re: Nagrody dla urzędników 28.10.03, 13:46 ryza w koncu sie wydalo, ze Ty tez na koszt podatnikow smigasz po necie, a takie morale prawisz. Tylko chyba w tym urzedzie cos dlugo jestes na stazu, a staz chyba wszyscy wiedza ze trwa jakis 1 roczek, prawda ? ja stawiam na URZAD WOJEWODZKI ??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Nagrody dla urzędników IP: *.lublin.mm.pl 28.10.03, 17:36 No cos ty, na koszt podatników? A staż, mój miły , trwa tylko 3 miesiące.Poza tym na stazu nie mam kompa :) Generowałam z zaprzyjaxnionego pokoju :P Tak więc zabawiam sie na jak najbardziejza swoje pieniądze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizus wali się teatr stary IP: 212.182.108.* 25.10.03, 15:02 Komu przyznac nagrodę? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_komunista Re: Nagrody dla urzędników 25.10.03, 19:54 Ble, obrzydlistwo. W kazdym badz razie SLD nie jest zadna, czerwona, bezideowa holota. Jak znam zycie nagrody wyniknely jedynie z mocy obowiazujacych przepisow dot. ksztaltowania wynagrodzen w administracji rzadowej. Watpie jednak by kogos to przekonalo. W ciezkich czasach lud zawsze sie bedzie buntowac przeciwko tym, ktorzy maja wiecej. Niezaleznie od legitymacji politycznej. Aczkolwiek to przeoczenie w przepisach powinno byc szybko naprawione, w mysl filozofii, jaka przyjal Miller na poczatku swojego urzedowania,kiedy to zamrozil podwyzki w administracji, zostawiajac jedynie "inflacyjne" regulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GooRAL Re: Nagrody dla urzędników IP: *.tron.yupe.net 27.10.03, 01:27 paranoja. po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: Nagrody dla urzędników..Poplecznikow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 04:54 Przegladalem prase i...spis nowych lawnikow sadowych wybranych przez rajcow lubelskich ,ktorzy pozna noca mozolnie wybierali. I znowu czuc smrodek ,ktory wydzielili nasi zaradni ,polecam wnikliwej uwadze nazwiska nowowybranych. Sa znane z racji penionych funkcji przez mezow ,zony , sa rodzinki .Kilka nazwisk jest spadkowo zatwierdzonych po poprzednich kadencjach mezow. Ale jest tez ....piec nazwisk z jednej klatki bloku ,z jednego kolka rozancowego , z jednej parafi sw. Antoniego. Obym sie mylil ale tu tez mieszka jeden z radnych ratusza . I niech no tyko jeszcze razem zasiada na sprawie to po bozemu winny niewinny,sila nasza! Pani O. pani R. pani S pani G i pan K. dorobia do renty czy emerytury ale skora cierpnie czyim kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumak Re: Nagrody dla urzędników- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 01:17 Mialem racje ze czuc smrodek po ogloszeniu nazwisk lawnikow. Kurier lubelski z dnia 29.10 potwierdza to. Radni wybierali dokladnie sprawdzajac?? No prosze kwiatek ,syn niepelnoletni karany ma kuratora , drugi po wyroku za pobicie wlasnie wrocil do domu a mamusia dostala nominacje na lawnika ......do sprawdzenia . Albo bylem Komendantem strazy Miejskiej kiedys potem szacowalem straty w Polisie z czego wyszlo troche klopotow i male dochodzonko no ale Polisa padla kto pamieta i zgadnijcie jakem lawnik kim jestem? Odpowiedz Link Zgłoś