Dodaj do ulubionych

Weekend'owi Forumowicze

30.10.03, 02:25
Ciekawe, że najwięcej postów pojawia się podczas weekendów. Wtedy wielu
forumowych konfratrów uzupełnia posty na tempo. Wiem, że weekend to doskonały
czas na odpisanie i poruszenie nowych wątków ale jednocześnie odnoszę
wrażenie, że stare dobre forum odchodzi do lamusa, a coraz więcej postów jest
przesiąknietych jadem, którym coraz bardziej rozjuszone społeczeństwo daje
upust bezsilności...
Obserwuj wątek
    • empi Re: Weekend'owi Forumowicze 30.10.03, 05:55
      Ciekawe, w większość weekendów obserwuję forum, moje spostrzeżenie jest takie:
      w weekend forum śpi (stali bywalcy śpią). Co do jadu, tu się zgadzam, pełno go
      tu na codzień, często w wykonaniu turystów.
      pzdr.
      • dociek Re: Weekend'owi Forumowicze 30.10.03, 06:57
        Nieobecność na forum, w moim wypadku ma dwie przyczyny, nawet w weekendy -
        praca i upośledzona możliwość korzystania z komputera, bo praca. Kiedyś był
        Syzyf, teraz... ja.
        • Gość: lodbrok Re: Weekend'owi Forumowicze IP: *.poczta.lublin.pl / *.poczta.lublin.pl 30.10.03, 07:21
          Starzy bywalcy nie zioną nienawiścią i nie cedzą jadu. A przelotni
          forumowi "jadodawcy" byli i zawsze będą. Całe szczęście, że Elżbietki już nie
          ma. Pojawiło się za to kilka nowych i sympatycznych osób. Ja bym nie
          tragizował.Pozdrówka
          • Gość: Z:Đ Re: Weekend'owi Forumowicze IP: *.resetnet.pl 30.10.03, 10:38
            Ja również śmiem twierdzić, że mylisz się w całej rozciągłości. Jak dla mnie to
            właśnie weekendy owocują w najbardziej głuchą ciszę a raczej to te 5
            dni "ciężkiej" pracy jest najbardziej obfite w pojawiające sie posty. Co do
            składu forumowego ... ludzie znikają ... pojawiają się ... niektórzy chwilowo
            nie mają czasu lub stałego dostępu do netu, ale generalnie jest pare osób które
            w miare regularnie coś wyprodukują.

Ps.
            Szczególne pozdrowienia dla Muszki Komuszki jednej z ostatnich forumowych
            atrakcji :D.
            • mloda_komunistka Re: Weekend'owi Forumowicze 30.10.03, 12:32
              ZĐ, ująłeś mnie swoimi słowami, powiem skromnie, ja tu tylko spełniam swój
              internetialny obowiązek. Także zachowuję internetialną czujność. Ponieważ
              czuję do Ciebie sympatię, choć wiem, że źle robie, przyznam Ci się do czegoś.
              W związku ze zbliżającą się Rocznicą Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji
              Październikowej przygotowuję się do akcji propagandowo ideologicznej. Mam
              tylko obawy (ponieważ darzę sympatią parę poznanych tu osób), że Gazeta może z
              tego powodu zamknąć forum lub je ocenzurować. Wtedy chyba ja wirtualna
              komunistka zginęłabym jak duch marny. Mój żywot tylko tutaj. Przykre to, ale
              Trybuna i inne nie mają forum otwartego i nie cenzurowanego, oni teraz
              nazywają cenzora moderatorem, kapitaliści jedni i komuniści drudzy.
              Jeśli masz jakieś świąteczne pomysły, czekam.
              Twoja także Musia-Komusia.
    • prosiedem Re: Weekend'owi Forumowicze 31.10.03, 00:13
      Wszystkieśta som gupie i tyla!
    • ejno Re: Weekend'owi Forumowicze 31.10.03, 00:20
      A ja pisze jak moge i jak cos mnie zaciekawi o!!!Nie bede na wszystko
      odpisywala bo nie o!!!Pozdrowienia o!!!Buziaki o!!!Nie ma jadu, cala
      slodycz!!!;)
    • dbase Dziękuję wszystkim 31.10.03, 00:23
      Jestem nocnym Markiem i wtedy postuję. Pozdrowienia dla wszystkich. Zastanawiam
      się tylko dlaczego waszym zdaniem forum ożywa podczas godzin urzędowania firm
      maści wszelakiej? To już nikt nie pracuje w tym kraju? Postowanie w godzinach
      pracy? Co na to pracodawcy?;)
      Pozdrawiam raz jeszcze
      Szczególnie młodą komunistkę. Związek Radziecki Naszym Związkiem!
      • mloda_komunistka Re: Dziękuję wszystkim 31.10.03, 10:55
        dbase napisał:

> Jestem nocnym Markiem i wtedy postuję. Pozdrowienia dla wszystkich.
        Zastanawiam
        >
        > się tylko dlaczego waszym zdaniem forum ożywa podczas godzin urzędowania
        firm
        > maści wszelakiej? To już nikt nie pracuje w tym kraju? Postowanie w
        godzinach
        > pracy? Co na to pracodawcy?;)
        > Pozdrawiam raz jeszcze
        > Szczególnie młodą komunistkę. Związek Radziecki Naszym Związkiem!

Dzięki za pozdrowienia, cieszę się, że będę miała z kim święcić rocznicę
        Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej.
        Musia-Komusia/
        • dbase Re: Dziękuję wszystkim 01.11.03, 01:40
          Choć piszę to nocą i ręce mi się pocą
          Też będę obchodził... Szczególnie w Łodzi.
          pozd.
    • swojadroga Re: Weekend'owi Forumowicze 31.10.03, 10:35
      zależy jak dla kogo wygląda weekend? u mnie zaczął się w ubiegłym tygodniu w
      piątek i kończy się dzisiaj niestety:(
      • bibba Re: Weekend'owi Forumowicze 01.11.03, 10:11
        Czy to ma zwiazek z Niedzielnymi Kierowcami? Jedni i drudzi to amatorzy?

No to nie wiem, dopiero sie tu pojawilam - wczoraj, w piatek, jak dzis cos
        napisze, to bede weekendowka! Ech, moj los.... Dziekowac bogu jadu dzis nie za
        duzo - nastepna bezsenna noc za mna......
    • czarna33 Re: Weekend'owi Forumowicze 01.11.03, 11:17
      Aż strach cos napisac bo to weekend:))
      • Gość: Selma Re: Weekend'owi Forumowicze IP: *.lublin.mm.pl 01.11.03, 18:04
        No właśnie, kiedy jest się takim słabosilnym jak ja:)
    • 4gwiazdki Re: Weekend'owi Forumowicze 01.11.03, 19:31
      No tak.Ciekawe spostrzeżenia.Chociaż jak obserwuję,wielu forumowiczów można
      spotkać o każdej godzinie.W tym również mnie.Przyłapałem się na tym,że już mam
      chorobę komputerową.I tu dodam,że z internetu korzystam wyłacznie w domu.
      Obiecywałem sobie,że więcej nie będę się "wychylał" i dam sobie spokój,ponieważ
      moje wypowiedzi są bardzo ostre.Szczególnie to się ujawnia przy tematach
      związanych z urzędnikami (zarówno czarnymi jak i ratuszowymi).A o ratuszowych
      wiem bardzo dużo.Dlatego też bardzo ograniczam swoje (ograniczone) wypowiedzi
      do niezbędnego minimum.
      Pozdrawiam forumowiczów (tych aktywnych i tych weekendowych również).
      Kończę,bo nie chcę nikogo prowokować.
    • czarna33 Re: Weekend'owi Forumowicze 01.11.03, 19:43
      Nie mam czasu pisac na tygodniu,nawet czasem jest tak ,ze nie chce mi sie
      czytac a co mowic o pisaniu.Chociaz przyznaje sie do Forumowego nalogu:)
      Ostatni tydzien bardzo zaniedbalam...ale hmm nie zaluje:)
    • Gość: lucy_fair Re: Weekend'owi Forumowicze IP: *.eranet.pl 01.11.03, 20:50
      No, przyznam, że czasem zaglądam i czytam, ale rzadko się wypowiadam z braku
      czasu. Rozkręcam własny biznes i roboty mam po łokcie ;) Wybaczta ludziska.
    • swojadroga Re: Weekend'owi Forumowicze 02.11.03, 19:34
      A ja wpadłem w naług tylko mi ta moja pieprz... "telefonistka" ciągle przeszkadza:( Czy ktoś może mi powiedzieć jak wywalic z roboty tą chorą"telefonistkę", która nie pozwala mi się cieszyć moim nałogiem niedawno odkrytym u mnie;)

Pozdrawiam
      m
      • swojadroga Re: Weekend'owi Forumowicze 02.11.03, 20:05
        wiem nałóg się piszę przez "Ó" a nie przez "U" ;)
        upsss

Pozdrawiam
        m
    • czarna33 Re: Weekend'owi Forumowicze 02.11.03, 21:07
      Przespalam pol niedzieli:(Glowa mi malo nie odpadla.Taka ze mnie Foremka:(Na
      tygodniu do roboty a jak przyszla niedziela to mnie leb tak napier....ze o
      malo nie umarlam.Zebym jeszcze wczoraj popila to wiedzialabym za co mnie tak
      Bog pokaral:((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka