oszolom.z.radia.maryja 12.11.03, 21:42 ten któryponoć wyraża się pochlebnie o Hitlerze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodrig Falkenstein Re: program Uwaga pokazali profesora K IP: *.it / 62.233.189.* 13.11.03, 00:04 oszolom.z.radia.maryja napisał: > ten któryponoć wyraża się pochlebnie o Hitlerze O Hitlerze??? Ten zaprzysięgły narodowiec, prawie endek? Niemców on nienawidzi tak samo jak Zydów. Zastanawiam się jak długo te dziennikarzyny szukały zanim znalazły dwóch studentów skłonnych powiedzieć coś złego o profesorze - bo pzreważająca większośc traktowała go jako element folkloru akademickiego bez którego studia byłyby nudne. A twierdzenie przez tego buraka co bał się pokazać twarzy, że dwóch jakichś cudzoziemców zrezygnowało przez Kwiatka ze studiów jest co najmniej podejrzane. Natomiast skrajnie chamskim było już powiązanie profesora z nazizmem poprzez wypowiedziane przez niego słowa "Ein Mann Ein Wort". Jaki to był związek? Otóż słowa te padają w jednej z niemieckich pieśni z okresu II wojny światowej. Zresztą dosyć nieistotnej, a w żadnym wypadku nie zaliczającej się do "sztandarowych" pieśni nazistowskich. O tym, że można je znaleźć także w internetowym słowiku wyrazów obcych już nie wspomnieli. Wstyd panowie pismaki, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
gen.franco jakkolwiek by było 13.11.03, 00:24 jakkolwiek by było, nie wnikając w antypatie i sympatie nacjonalistycznych obłąkańców (prorosyjskie, proniemieckie, antyjakieśtam) nie zmienia to faktu, że facet nadaje się na historyczny i naukowy śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: program Uwaga pokazali profesora K 13.11.03, 09:40 Na jednej z lubelskich uczelni jest profesor niejaki Bender.Filar znanej i kontrowersyjnej rozgłośni radiowej.Szerzący nienawiść,brednie i nieprawdziwą historię.I nikt go się nie czepia. Na każdej uczelni jest ktoś,kto ma jakiegoś bzika.Należy dodać,że Bender jest bardziej szkodliwy niż Kwiatek z UMCSu. Odpowiedz Link Zgłoś
dbase Re: program Uwaga pokazali profesora K 13.11.03, 22:18 U Kwiatka podchodziłem trzy razy do egzaminu i wiem, że nienawidzi polityków. Aby zdać musiałem podać sylogizm o treści "Jeśli każdy człowiek kłamie, a każdy polityk jest człowiekiem, to każdy polityk kłamie". Pomimo błedów aksjologicznych pan profesor odpowiedział sam na wcześniej zadane pytania, i wystawił sobie ocenę dpbry minus... do mojego indeksu... Reasumijąc: Czy w związku z tym ja,nienawidząc wielu polityków również jestem rasisą??? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: program Uwaga pokazali profesora K 14.11.03, 12:57 dbase napisał: > U Kwiatka podchodziłem trzy razy do egzaminu i wiem, że nienawidzi polityków. > Aby zdać musiałem podać sylogizm o treści "Jeśli każdy człowiek kłamie, a > każdy polityk jest człowiekiem, to każdy polityk kłamie". Pomimo błedów > aksjologicznych pan profesor odpowiedział sam na wcześniej zadane pytania, i > wystawił sobie ocenę dpbry minus... do mojego indeksu... > Reasumijąc: > Czy w związku z tym ja,nienawidząc wielu polityków również jestem rasisą??? -To on się nazywa Kwiatek czy Kwiatkiem go przezywacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exstudent Re: program Uwaga pokazali profesora K IP: 62.233.188.* 14.11.03, 13:15 Kwiatek to ksywa od naziwska A ja do egzaminu podchodziłem tez 3 razy. A wszystko przez moje niemiecko, a moze zydowsko brzmiące nazwisko. Kwiatek parę lat temu kandydował na rektora. To by dopiero się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: program Uwaga pokazali profesora K 14.11.03, 16:09 Gość portalu: exstudent napisał(a): > Kwiatek to ksywa od naziwska > > A ja do egzaminu podchodziłem tez 3 razy. A wszystko przez moje niemiecko, a > moze zydowsko brzmiące nazwisko. > > Kwiatek parę lat temu kandydował na rektora. To by dopiero się działo. -byył nim? tym rektorem? Odpowiedz Link Zgłoś
kojako1979 Re: program Uwaga pokazali profesora K 21.11.03, 16:25 Byl w porzadku, nikogo nie oblewal. Ludzie z mojego roku chodzili na poprawke i dostawali te same pytania co na egzaminie:-) Smieszny gosciu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: program Uwaga pokazali profesora K 21.11.03, 17:15 kojako1979 napisał: > Byl w porzadku, nikogo nie oblewal. Ludzie z mojego roku chodzili na poprawke > i dostawali te same pytania co na egzaminie:-) Smieszny gosciu. - moze i śmieszny ale nie złośliwy Odpowiedz Link Zgłoś