Dodaj do ulubionych

program Uwaga pokazali profesora K

12.11.03, 21:42
ten któryponoć wyraża się pochlebnie o Hitlerze
Obserwuj wątek
    • Gość: Rodrig Falkenstein Re: program Uwaga pokazali profesora K IP: *.it / 62.233.189.* 13.11.03, 00:04
      oszolom.z.radia.maryja napisał:

> ten któryponoć wyraża się pochlebnie o Hitlerze

O Hitlerze??? Ten zaprzysięgły narodowiec, prawie endek?
      Niemców on nienawidzi tak samo jak Zydów. Zastanawiam się jak długo te
      dziennikarzyny szukały zanim znalazły dwóch studentów skłonnych powiedzieć coś
      złego o profesorze - bo pzreważająca większośc traktowała go jako element
      folkloru akademickiego bez którego studia byłyby nudne. A twierdzenie przez
      tego buraka co bał się pokazać twarzy, że dwóch jakichś cudzoziemców
      zrezygnowało przez Kwiatka ze studiów jest co najmniej podejrzane.

Natomiast skrajnie chamskim było już powiązanie profesora z nazizmem poprzez
      wypowiedziane przez niego słowa "Ein Mann Ein Wort". Jaki to był związek? Otóż
      słowa te padają w jednej z niemieckich pieśni z okresu II wojny światowej.
      Zresztą dosyć nieistotnej, a w żadnym wypadku nie zaliczającej się
      do "sztandarowych" pieśni nazistowskich. O tym, że można je znaleźć także w
      internetowym słowiku wyrazów obcych już nie wspomnieli. Wstyd panowie pismaki,
      wstyd!
      • gen.franco jakkolwiek by było 13.11.03, 00:24
        jakkolwiek by było, nie wnikając w antypatie i sympatie nacjonalistycznych
        obłąkańców (prorosyjskie, proniemieckie, antyjakieśtam) nie zmienia to faktu,
        że facet nadaje się na historyczny i naukowy śmietnik.
    • 4gwiazdki Re: program Uwaga pokazali profesora K 13.11.03, 09:40
      Na jednej z lubelskich uczelni jest profesor niejaki Bender.Filar znanej i
      kontrowersyjnej rozgłośni radiowej.Szerzący nienawiść,brednie i nieprawdziwą
      historię.I nikt go się nie czepia.
      Na każdej uczelni jest ktoś,kto ma jakiegoś bzika.Należy dodać,że Bender jest
      bardziej szkodliwy niż Kwiatek z UMCSu.
    • dbase Re: program Uwaga pokazali profesora K 13.11.03, 22:18
      U Kwiatka podchodziłem trzy razy do egzaminu i wiem, że nienawidzi polityków.
      Aby zdać musiałem podać sylogizm o treści "Jeśli każdy człowiek kłamie, a
      każdy polityk jest człowiekiem, to każdy polityk kłamie". Pomimo błedów
      aksjologicznych pan profesor odpowiedział sam na wcześniej zadane pytania, i
      wystawił sobie ocenę dpbry minus... do mojego indeksu...
      Reasumijąc:
      Czy w związku z tym ja,nienawidząc wielu polityków również jestem rasisą???
      • oszolom.z.radia.maryja Re: program Uwaga pokazali profesora K 14.11.03, 12:57
        dbase napisał:

> U Kwiatka podchodziłem trzy razy do egzaminu i wiem, że nienawidzi polityków.
        > Aby zdać musiałem podać sylogizm o treści "Jeśli każdy człowiek kłamie, a
        > każdy polityk jest człowiekiem, to każdy polityk kłamie". Pomimo błedów
        > aksjologicznych pan profesor odpowiedział sam na wcześniej zadane pytania, i
        > wystawił sobie ocenę dpbry minus... do mojego indeksu...
        > Reasumijąc:
        > Czy w związku z tym ja,nienawidząc wielu polityków również jestem rasisą???

-To on się nazywa Kwiatek czy Kwiatkiem go przezywacie?
        • Gość: exstudent Re: program Uwaga pokazali profesora K IP: 62.233.188.* 14.11.03, 13:15
          Kwiatek to ksywa od naziwska

A ja do egzaminu podchodziłem tez 3 razy. A wszystko przez moje niemiecko, a
          moze zydowsko brzmiące nazwisko.

Kwiatek parę lat temu kandydował na rektora. To by dopiero się działo.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: program Uwaga pokazali profesora K 14.11.03, 16:09
            Gość portalu: exstudent napisał(a):

> Kwiatek to ksywa od naziwska
            >
            > A ja do egzaminu podchodziłem tez 3 razy. A wszystko przez moje niemiecko, a
            > moze zydowsko brzmiące nazwisko.
            >
            > Kwiatek parę lat temu kandydował na rektora. To by dopiero się działo.
            -byył nim? tym rektorem?
            • kojako1979 Re: program Uwaga pokazali profesora K 21.11.03, 16:25
              Byl w porzadku, nikogo nie oblewal. Ludzie z mojego roku chodzili na poprawke
              i dostawali te same pytania co na egzaminie:-) Smieszny gosciu.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: program Uwaga pokazali profesora K 21.11.03, 17:15
                kojako1979 napisał:

> Byl w porzadku, nikogo nie oblewal. Ludzie z mojego roku chodzili na poprawke
                > i dostawali te same pytania co na egzaminie:-) Smieszny gosciu.

- moze i śmieszny ale nie złośliwy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka