franz_maurer 25.03.09, 15:22 Może ktoś ma jakieś informacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc portalu Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: *.chello.pl 29.03.09, 13:39 jego ciało znaleziono pare dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a/ Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: *.nplay.net.pl 06.04.09, 19:28 podobno to prawda, że nie żyje i to w strasznych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizi10 Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: *.lublin.mm.pl 06.04.09, 20:08 nie wiem, skąd macie takie informacje, los Marka nadal jest nieznany, policja szuka każdego możliwego tropu, wstępnie brana jest pod uwagę możliwość uprowadzenia - NIE ZNALEZIONO CIAŁA, w każdym razie nie chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: 89.108.214.* 09.04.09, 23:52 informacje są sprawdzone, wiec nie rozumiem dlaczego wciąż nie są podane publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 00:02 Takie sensacyjne doniesienia pojawiają się zawsze. Póki wiadomość nie zostanie ogłoszona oficjalnie nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: 89.167.15.* 10.04.09, 16:29 on juz nie zyje Odpowiedz Link Zgłoś
levi-levi Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS 10.04.09, 16:29 A żródło tej informacji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: *.lublin.mm.pl 10.04.09, 22:56 Domyślam się, że moja wypowiedź (z dnia 10.04.09) jest usuwana z racji tego, że mam rację a policja nie wydała jeszcze oficjalnego oświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS 11.04.09, 07:04 W tej sprawie takie ploty pojawiają się na forum od tygodnia. Różnica tylko co do miejsca, daty i makabrycznych szczegółów. Idą Święta, Zajmij swoją i cudzą uwagę tematym przystającym do świątecznej atmosfery. :) Zdrowych Świąt. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS 11.04.09, 10:11 Taka pisanina to przejaw wyjątkowo złego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: 212.182.64.* 20.04.09, 01:00 Komenda Wojewódzka Policji zdementowała oficjalnie wszelkie plotki o znalezieniu ciała i to nie dlatego, że chce coś zataić. Wszystkie wersje o rzekomym odnalezieniu zmasakrowanych zwłok to po prostu zwyczajna bzdura i efekt spirali pomówień. Wystarczy odrobina wysiłku chociażby na stronach gazet by poznać garść faktów. Wielki apel do wszystkich. Stała się rzecz tragiczna - fakt, ale ludzie, otrząśnijcie się z tej manii podawania niesprawdzonych informacji. Takie plotkarstwo wprowadza ludzi w błąd a wiele osób zaraża bezsensownym strachem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: *.pzl.swidnik.pl 20.04.09, 17:45 No to już wiemy... Tekst linka Ciekawe tylko czemu nie podano innych szczegółów... pewnie by nie siać paniki. W każdym bądź razie radzę nie chodzić samemu po Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS 20.04.09, 19:10 Ano, wiemy, a nawet tym razem wiadomości zostały podane z opóźnieniem, tak żeby dać czas żeby poinformować rodzinę poszukiwanego chłopaka. Coś mi się nie chce wierzyć że była to zupełnie przypadkowa śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zaginął Marek Wojciechowski, student UMCS IP: *.it-net.pl 22.04.09, 20:02 - To mógł być każdy z nas – mówią studenci poruszeni śmiercią Marka Wojciechowskiego. By uczcić jego pamięć noszą czarne wstążki i wpisują się do księgi kondolencyjnej. www.mmlublin.pl/8295/2009/4/22/studenci-przezywaja-smierc-marka-wideo-zdjecia?category=depesze Odpowiedz Link Zgłoś