dj.czosnek 26.03.09, 18:37 Dobrze tak liskowi. Niech wraca do swojej nory. Ekonomista jak nic za 23 tyś miesięcznie hehe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12.12a1 "Polecilem Latce....." 26.03.09, 19:09 Pragne panu poslowi przypomniec,ze od wydawania polecen Latce i innym pracownikom jest prezydent,a nie jakis tam posel.No chyba,ze prezydent nic nie moze,to niech Palikot jasno powie,ze ja tu jestem prezydentem,a Wasilewski figurantem.To jest tak jak burak ma kase i wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown Łątka zrugany przez Palikota opuszcza gabinet 26.03.09, 19:31 do przedmowcy-jak w watku dot. stawiania Wasilewskiego pod sciana przez Palikota napisalem o braku decyzyjnosci, konsekwencji, odwagi prezydenta m.in w kontekscie Latki jakis obszczymur o nicku makatka wysmial(a) mnie na forum piszac jakies brednie, ze Wasilewski przeciez nie moze miec wplywu na tego pseudo dandysa w gabinecie za 20 tysiakow. teraz ewidentnie widac, kto gra pierwsze skrzypce w tandemie palikot-wasilewski. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Łątka zrugany przez Palikota opuszcza gabinet 27.03.09, 02:17 Z tego wynika dobitnie, że miastem zarządza nie inż. Wasilewski - przypomne, aktualnie pobierajacy pensje prezydenta miasta i nic wiecej, a niejaki Palikot - skandalista polityczny. Na miejscu Wasilewskiego - ponoc czlowieka honoru - podalbym sie do dymisji. Palikot pokazal Latce i calej sitwie ratuszowej, kto naprawde ma wplyw na decyzyjnosc w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liber [...] IP: *.nplay.net.pl 27.03.09, 07:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makatka Re: Belzebub z PO rządzi Lublinem IP: *.static.vip-net.pl 27.03.09, 08:54 Bardzo się mylicie, przyglądajcie się tylko uważnie. Palikot huczy, robi grożne i fałszywe zresztą wrażenie a tak naprawdę to na tym się kończy i może Wasilewskiemu naskoczyć na..... Prezydent mało mówi a robi swoje a po efektach to poznacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a ja się , w mordę jeża, pytam.... IP: *.centertel.pl 27.03.09, 08:47 co to za gabinet 50 m2 za 23000 zł???!!! Mieszkanie na wolnym rynku kosztuje, powiedzmy 2000zł/miesiąc. Złote sracze są dla arystokratycznej dupy PANA ŁĄTKI, jakuzzi w którym relaksuje się JAŚNIE PAN ŁĄTKA????? Tego Wasilewskiego i tę całą bandę pałami rozgonić. Bezczelną, arogancka banda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MED. [...] IP: *.nplay.net.pl 27.03.09, 09:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makatka Re: a ja się , w mordę jeża, pytam.... IP: *.static.vip-net.pl 27.03.09, 09:04 HAMUJ, HAMUJ, BO EMOCJE i krzyki udawadniają ,że nie masz racji tylko huczysz. Nie bronię Łątki, /jemu się za dużo wydaje/ ale w oceniając prezydenta spójrz spokojnie swoimi oczami a nie przez manipulacje Palikota i Wyborczej.Jeśli chcesz mieć bardziej obiektywny ogląd czytaj inne lubelskie gazety a nie tylko zakłamaną GW na czele z sfrustrowaną naczelną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman makatko....... IP: *.lublin.mm.pl 27.03.09, 20:56 Palikot ani mnie ziębi ani grzeje, a może jednak ziębi, pamiętam w jaki sposób kupił POLMOS. A ratuszowi, przyznasz, zachowują się jak feudalni kacykowie a nie jak przedstawiciele społeczności która ich wybrała.Przeczytaj uważnie co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
condor-peru Dyrektor Krzysztof Łątka opuszcza supergabinet 27.03.09, 10:26 Trzymać krótko rozpasanych urzędasów ,PALIKOT NA PREZYDENTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor [...] IP: *.nplay.net.pl 27.03.09, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta 27.03.09, 12:44 Nie pisz w tym samym wątku pod różnymi nickami. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiolka Re: Łątka zrugany przez Palikota opuszcza gabinet IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 27.03.09, 16:32 jak byl (przepraszam za wyrazenie)naczelnym radio centrum wystarczala mu mala klitka Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Łątka zrugany przez Palikota opuszcza gabinet 27.03.09, 19:42 Wygląda na to, że Palikot jest faktycznie zazdrosny o swojego młodego przyjaciela. Nie może przeboleć tych nowojorskich nocy spędzonych nie wiadomo z kim i szczypie, na razie zabierając gabinecik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman tekstylny.... IP: *.lublin.mm.pl 27.03.09, 20:53 idź całuj proboszcza w ....... mechesie. Odpowiedz Link Zgłoś