nec_nec 08.04.09, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi netykieta 08.04.09, 18:01 To jest forum a nie miejsce na zaspakajanie swoich niesprawdzonych sensacji. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nec_nec Re: netykieta 08.04.09, 18:05 forum zgodnie z Wikipedią to miejsce wymiany informacji oraz dyskusji, czyli słusznie je tutaj zamieściłam - nie używałam wulgaryzmów, nie obraziłam nikogo. Zapytałam sie czy ktoś słyszał i nie jest to do cholery (!) zaspokajanie sensacji, a kwestia bezpieczeństwa, bo mieszkam tam z moją rodziną! Chyba ta cenzura jest daleko posunięta, PRL come back? Napisałam w pierwszym poście, iz pytam tutaj, bo o tych zwłokach mówią już wszyscy, a w wiadomościach brak info.Proste? chyba za trudne Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: netykieta 08.04.09, 18:30 Potrzebne Ci i wiarygodne informacje uzyskasz dzwoniąc np. na policję. Tobie nie chodziło o dyskusję lecz o zdobycie informacji. Zapewne zależy Ci na jej wiarygodności a nie na ewentualnych bzdurnych, niepotrzebnych komentarzach. Forum nie może być miejscem rozpowszechniania niepotwierdzonych tego typu wiadomości. Gdy już zdobędziesz wiarygodną informację o tym zdarzeniu spróbuj podyskutować o tym na forum. Zapraszam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nec_nec Re: netykieta 08.04.09, 18:36 Policja nie udziela żadnych informacji, czyli gdzie moge jeszcze uzyskać inormacje, hę? nie chce komentarzy, a informacje. Na zasadzie - tak, ja też słyszałem; czy też nie - słyszałem zdementowanie. Jeszcze raz podkreślam, iz w cenzurze posunieto sie za daleko, forum to także miejsce wymiany informacji. Tutaj jak widze praktycznie jedyne co można komentować to artykuły z GW..jakaś paranoja..czyli będe mogła już to skomentować, jeśli GW opublikuje artykuł n/t ewentualnego morderstwa, czyli jedyna słuszna teza. Wcześniej nie można, puk puk..to chyba jedyne znane forum, gdzie jest tak posunięta cenzura - do granic absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: netykieta IP: *.lublin.mm.pl 08.04.09, 18:44 U was na osiedlu nie ma magla? To ostatnio jedyne nie cenzurowane, w pełni demokratyczne miejsca w Polsce. Przeginasz. Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: netykieta 08.04.09, 18:48 do magla nie chodzę, nawet nie wiesz czego dotyczył mój post, bo został usunięty. Nic nie sprzedaje, nie obrażam, żadnej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: netykieta IP: *.lublin.mm.pl 08.04.09, 18:54 Wiem o czym pisałaś, pamiętaj plotka dociera do wielu ludzi. Zwłaszcza jeśli chodzi o morderstwo. Ponadto uważam, że forum jest miejscem dla dyskusji a nie kolejnym tabloidem, serwisem typu plotek. Ponadto, jak napisał moderator, żadnych informacji wiarygodnych tu nie zdobyłabyś. Na głupich komentarzach Ci zależy? One będą wiarygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: netykieta 08.04.09, 19:01 Nie pisz pod różnymi nickami w jednym wątku. Zdecyduj się czy jesteś nec_nec lub cota. Takie postępowanie wcale nie uwiarygadnia Twoich intencji co do zdobycia informacji pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: netykieta 08.04.09, 19:57 Ja jednak wolę pieczyste. Ale giczą cielęcą też nie pogardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
levi-levi Regulamin i netykieta 09.04.09, 14:49 Post został usunięty, ponieważ dyskutowanie na temat plotek dotyczących morderstw jest w ewidentny sposób sprzeczne z pkt. 13 "Regulaminu", którzy brzmi: "Ja tu rządzę!" (punkt znany wyłącznie moderatorom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Regulamin i netykieta IP: *.lublin.mm.pl 09.04.09, 15:00 Uczyniono to byś ponownie nie okazywał świętego oburzenia. Tym razem z powodu niepotwierdzonych bzdur rozsiewanych na forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
levi-levi Re: Regulamin i netykieta 09.04.09, 15:03 I rzekł Empi: - Niech zniknie post. I znikł post, albowiem był niepotwierdzony. Odpowiedz Link Zgłoś