Dodaj do ulubionych

Komentarz Macieja Łopatto

IP: *.tvgawex.pl 16.08.05, 09:22
Niech pan idzie na ulice Sportową na żużel i krzyknie sobie "ZAWISZA
BYDGOSZCZ" :)A pozniej niech pan kreci afere panie Łopata
Obserwuj wątek
    • Gość: mb Re: Komentarz Macieja Łopatto IP: *.telsten.com / *.telsten.com 16.08.05, 10:58
      GW jak zwykle szuka dziury w całym, zaczynają się lepsze czasy w Zawiszy, a ci
      robią wszystko żeby zniechęcić kibiców do naszego klubu. Ale czego się
      spodziewać, jak chodzi się tylko na Sportową, a na Gdańską tylko od święta.
    • Gość: asik ....hmmm.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:45
      hehehe jakby kots na sportowej krzyknal Zawisza - to reakcja bylaby taka sama o
      ile nie gorsza... po co szukac sensacji? rozumiem,ze to dotknaelo akurat
      chorego brata pana redaktora,ale nie robmy niepotrzebnego szumu, ktory jest w
      tym wypadku idiotyczny. fakt,ze chlopak jest chory, ok, ale sprawy kibicowskie
      to zupelnie inny swiat, skoro ma odchyly i krzyczy Polonia i Pepe to niech nie
      chodzi na Zetke i final. wyobrazcie sobie jakby ktos na stadionie Cracovii
      krzyknal Wisła, albo na stadionie Legii -Polonia hahahahhaha
      • Gość: m79 Re: ....hmmm.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:16
        ale popis panie Lopato...
        nie wiem nad czym tu sie rozwodzic przeciez to tak jakby w swiatyni ktos
        probowal obrazac wyznawców tej religii a tak , w moim mniemaniu zrobił pana brat
        ---musi byc reakcja---
        i tyle !!!

• reeeyo Re: ....hmmm.... 16.08.05, 19:35
          40% "społeczeństwa" ma szansę zrozumieć, co ktoś próbował im przekazać poprzez
          gazetę. Normalnego kibica Zawiszy ciężko w tej grupie znaleźć.
          Więc skutek artykułu będzie niewielki.
    • Gość: Hagen Re: Komentarz Macieja Łopatto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:07
      Znam Macieja i choć nie lubię jego sportowych wypocin, to jednak w tym
      przypadku z całym szacunkiem dla kibiców Zawiszy przyznaję mu rację w kwestii
      niesportowej nienawiści wobec pseduo wroga na bydgoskich stadionach. Inna
      sprawa, że gdyby to spotkało kogokolwiek z nas, nie mielibyśmy szansy opisać
      tego w prasie. Co więcej zastanawiam się, co pan Maciej robił na stadionie ze
      swoim bratem - pracował?, odpoczywał? i dlaczego, skoro brat i tak nie rozumie
      sportowych emocji zabiera go na tego typu widowiska? To chyba nie najlepszy
      sposób spędzania czasu dla osoby z porazeniem mózgowym. Pozdrawiam kibiców
      • pawson Re: Komentarz Macieja Łopatto 16.08.05, 20:20
        ale syf. co Pan chce osiągnąć przez to Panie Łopatto? urodził się Pan wczoraj czy co? świat chcesz Pan zbawiać? brata nikt nie dotknął i z tego musi sie Pan cieszyć. nie ma Pan co pisać o Astorii to pisz Pan o kręglach. tania sensacja. smierdzi faktami
        • Gość: red_fox Zajebisty komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:52
          Tekst jest w pełnej rozciągłości ZAJEBISTY. Odwalcie się, kundelki, od Macieja
          i jego brata. Co - nie mógł przyprowadzić go na stadion? Tylko w domu go
          trzymać, jak warzywo? Poszedł człowiek z bratem na stadion, chciał bratu kawał
          pasji swojej pokazać, opowiedzieć - a tu banda chamów wyskoczyła z ryjami. I
          drugie tyle ryjuje na forum. Weźcie się odjebajcie i pomyślcie, co ten człowiek
          tak naprawde hciał napisac.
        • Gość: thorvind Re: Komentarz Macieja Łopatto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 22:17
          Ty jestes glupi czy udajesz glupiego? Zamiast skrytykować tego śmiecia co
          zlbuzgal chorego czlowieka, to sie przypiepszasz do Łopatto. Takie ścierwo nie
          powinno mieć wstępu na stadiony, a to że żaden kibic Zawiszy nie skrytykowal
          jego zachowania świadczy o tym, że kibice Zawiszy są na jednakowym niskim
          poziomie. Zresztą jaki klub tacy kibice...
    • Gość: kibic Re: Komentarz Macieja Łopatto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:50
      To tylko potwierdza, ze kibice zawiszy to banda burakow. Dlatego nikt normalny
      na mecze tego klubu nie chodzi. Lepiej inwestowac w inne kluby pilkarskie,
      przynajmniej nie maja takich debilnych kibicow.
    • Gość: pleple Wstyd ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:06
      Tzw. zachownie tzw. kibica to wstyd. Szkoda ze tzw. kibic nie rozumie ze m.in.
      z powodu jego tzw. zachowania ukochany bydgoski klub paleta sie po czwartej
      lidze. Jesli czytasz to tzw. kibicu to pomysl prosze nad soba. PS
      Niepelnosprawny to rowniez ( nawet jesli jest to brat dziennikarza z GW! )
      czlowiek i ma swiete prawo do zycia na ktore sklada sie takze dopinogowanie
      sportowcow. Kto tego nie rozumie ten kiep.
    • Gość: Sobi Re: Komentarz Macieja Łopatto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 22:33
      Caly ten artykul to falsz. Zmyslona przez autora histora majaca wypelnic
      gazete. Rozmawialem z kilkoma osobami ktore siedzialy na trybunie vipowskiej i
      nikt takiego incydentu nie widzial! Ten artykul to cos jak zmyslane w Bravo,
      Pani Domu, Przyjaciulce itd, itp , wyssane z palca historyjki brukowcowe.
      • Gość: bdg Re: Komentarz Macieja Łopatto IP: 213.17.254.* 17.08.05, 21:53
        M.Łopatto mógł poczuć się urażony zaistniałą na stadionie sytuację,ale po
        pierwsze:nie powinien,korzystając z faktu,że jest dziennikarzem,dośc perfidnie
        oczerniać WSZYSTKICH kibiców Zawiszy.moim zdaniem złość przysłoniła mu trochę
        zdrowy rozsądek.przejdź się,drogi M.Łopatto,na Sportową i zobacz ile tam
        buractwa siedzi.w analogicznej sytuacji też Twojego brata obrzucono by tam
        błotem.po drugie:zajmujesz się sportem,a zachowujesz się,jakbyś w ogóle pewnych
        cech kibica sportowego w ogóle nie rozumiał.nie będę tu wnikał w szegóły,bo
        myślę,że wiadomo o co chodzi.i w tym miejscu mała uwaga do koleżki,który
        stwierdził,ze 'kto nie rozumie ten kiep'.otóż kiepem to Ty jesteś,bo udzielasz
        się w temacie,którego właśnie Ty nie rozumiesz!
        • Gość: plazowicz Re: do goscia podpisujacego sie bdg IP: 85.100.201.* 17.08.05, 22:53
          ty gosciu, jestes chyba beztlenowcem, bo pieprzysz wıecej niz
          oddychasz..kluczowy cytat 'nie będę tu wnikał w szczegóły,bo
          > myślę,że wiadomo o co chodzi '.. otoz wiadomo - owszem. chodzi o chamstwo na
          stadionach, ktore tobie sie podoba a komus innemu - nie. no wiec pisz tak od
          razu - 'lubie burakow na stadionach ' i nie wal sciemy o cechach kibica
          sportowego, o jakıchs tam szczegolach, ze nıby wszystkım wıadomo o co chodzı
          itp.itd.
          Prosto z mostu prosimy - BURACTWO jest OK ! To napısalem ja - bdg. Tak trzymaj.
          • Gość: bdg Re: do goscia podpisujacego sie bdg IP: 195.117.130.* 18.08.05, 11:29
            po co kretynie zaczynasz swoją wypowiedź od wrzutek na mnie?!poza tym nie
            wtykaj mi w usta nie moich słów.temat przesiąknięty tematyką kibicowską,więc
            wypowiadać powinni się również głównie kibice,a nie niby-mądrzy twojego
            pokroju.żadnego buractwa na stadionach nie popieram,ale trochę śmieszne jest,że
            M.Łopatto problem zauważa dopiero,gdy dotknęło to jego brata...to co,wcześniej
            wszystko było ok???
            • Gość: Maciej Re: do goscia podpisujacego sie bdg IP: *.kwidzyn.mm.pl 18.08.05, 15:45
              przypominam sobie pewnie śmieszny artykulik łopatkowca dotyczący
              tzw "pojednania kibiców" po smierci papieża. Ta sama retoryka "kibice Zawiszy
              to bandyci", "podszedł dresiarz w szaliku Zawiszy" itd. itd. Qrwa głowę daje,
              że ten gość rzetelnie nie opisuje wydarzeń. Po drugie wykorzystuje łamy gazet
              do swojego celu, jakim jest ukazanie kibiców Zawiszy w jak najgorszym świetle.
              My np jak chcieliśmy interwencji w sprawie pobicia przez milicjantów kibiców, a
              w tym inwalidy, jakos nikt się nie zainteresował. Podobnie było w sobotę. Jakoś
              umknęło uwadze łopatkowca to co sie działo w przerwie. Mam nadzieję, że cię
              spotkam i powiem ci to prosto w oczy, czy na Astorii, czy na Zawiszy.
              Konfabulujesz gościu.
    • andeess Re: Komentarz Macieja Łopatto 01.12.08, 17:03
      "Coraz więcej w koło ludzi, o człowieka coraz mniej..." Tak bym to
      ujęła. To dawny artykuł i nie wiem czy mój komentarz ktoś odczyta,
      ale z serca żal mi większości, którzy wypowiedzieli się na forum...,
      którzy ocenili chorego chłopca prawie jak dzikie zwierzątko..., a ja
      mam przyjemność Go znać i wiem, że ten chłopiec ma klasę, której
      brak forumowiczom, ale także ogromny power prawdziwego kibica.
      Oddałabym za tego chcłopca życie. Jestem pełna podziwu za trud i
      serce w Jego wychowaniu... Prośba do kibiców, bądźcie ludźmi, nic
      więcej i nie oceniajcie kogoś nie znając...palanty!
    • izka_74 Re: Komentarz Macieja Łopatto 02.12.08, 10:02
      Typowa dla większości komentujących jest postawa "A u was biją
      Murzynów". Co z tego, że jest źle na żużlu, skoro na Zawiszy też
      jest fatalnie. Przekręty na stadionach, robione przez działaczy, i
      kibole skutecznie odstraszają od uczęszczania na mecze tzw.
      normalnych ludzi. Póki grozi mi, że zarobi jakąś petardą, butelką
      czy zostanę zbluzgana przez agresywnego ciołka w szaliku, to na
      pewno na mecz Zawiszy z rodziną nie pójdę. Choć mam bardzo dobre
      wspomnienia z chodzenia na mecze tego klubu z własnego dzieciństwa.
      Ciekawe, kto ma interes w utrzymywaniu takiego stanu rzeczy, bo jak
      pokazały doświadczenia np. angielskie, z bandytami na stadionach
      można sobie poradzić, jak tylko jest wola.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka