rasmenn 25.05.09, 12:53 witam chciałbym sie dowiedzieć co sądzicie na temat telebimów na mieście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Re: telebimy 25.05.09, 13:42 były by fajne np. jeden mógłby nadawać bezpośrednią relację z losowo wybieranych np. co 5 min gabinetów lubelskich woodarzy... taka telelnowela by była pt. Skorumpowani i niekompetentni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman leniaku IP: *.centertel.pl 27.05.09, 13:45 a kamieni już nazbierałeś? No bo jak Palikot wyświetlą to będziesz chyba napierdzielał? Chcesz - mogę Ci dać procę. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Palikot to w jakim charakterze? 29.05.09, 09:44 capo di tutti capi miejscowego? czy po prostu powstanie gabinet żula staromiejskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi Re: telebimy IP: 83.238.139.* 26.05.09, 22:51 A ja uważam ze niektóre z nich są zbyt jasne i ustawione przy ulicach stwarzają zagrożenie w ruchu - oślepiają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: telebimy IP: 94.232.156.* 27.05.09, 16:40 ... dokładnie uważam tak jak przedmówca - są dość jasne. Jadąc samochodem nagle coś ci się świeci, miga itd. To może dekoncentrować, a poza tym, kierowca nie ma czasu patrzeć na sekwencję obrazów na takim "monitorku", więc taka reklama jest niezbyt skuteczna. Skuteczna jest, jeżeli patrzą na nią piesi, pasażerowie na przystanku itd. , ale kierowców to może rozpraszać. Z drugiej jednak strony wnoszą do naszego szarego pejzażu trochę barw, "wielkiego świata" i po prostu są u nas nowością, więc ja bym je zachował, ale może umieściłbym je w miejscach, gdzie nie spowodują pośrednio żadnej stłuczki, albo wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś