e_penso_a_te 12.07.09, 15:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: folkatka hej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 15:04 Ten watek jest w "po godzinach" i tam też Ci odpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: hej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 15:05 tylko nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
empi netykieta i regulamin 12.07.09, 15:09 Wybacz, forum nie jest tablicą ogłoszeń. Poprzedni post wyjątkowo przeniosłem na podforum "po godzinach." Portal gazeta.pl oferuje w takich przypadkach tutaj umieszczanie darmowych ogłoszeń. Jeśli interesuje Cię dyskusja w tym temacie to ją rozpocznij i wykaż się aktywnością :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
e_penso_a_te Re: netykieta i regulamin 12.07.09, 17:00 Moim celem nie było umieszczenie ogłoszenia, nie wiedziałam, że zostanie to tak odebrane. Wiem, że istnieje mnóstwo serwisów, w których można umieścić ogłoszenia za darmo i bez żadnych problemów. Chodziło mi głównie o to, żeby poznać opinie na temat szkół w Lublinie, a pytanie na temat wolnych miejsc pracy było zupełnie "na luzie". Szczerze mówiąc do głowy by mi nie przyszło, żeby na takim forum umieszczać coś, co byłoby prawdziwym ogłoszeniem. Zdziwiło mnie to, że mój wątek przez minutę był, a potem już nie, myślałam, że to jakiś chochlik się wkradł, dlatego też umieściłam go ponownie. Poza tym wyjaśnienie odnośnie popełnionego "przestępstwa" dostałam dopiero za drugim razem, więc mogłam nie wiedzieć o co chodzi. Obiecuję poprawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: netykieta i regulamin 12.07.09, 17:14 :) Tym sposobem rozpoczęliśmy dyskusję w temacie. Temat na czasie, zwłaszcza w wakacje które są odpowiednim czsem do powzięcia pewnych decyzji. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levi Re: netykieta i regulamin IP: 212.106.16.* 12.07.09, 21:29 Nie przejmuj się, to jest jedyne takie forum na gazeta.pl, na żadnym innym forum regionalnym moderacja nie jest taka egzaltowana. Odpowiedz Link Zgłoś
e_penso_a_te Re: netykieta i regulamin 12.07.09, 22:11 Przez myśl mi nie przeszło przejmować się czymś takim :) Uwagę zwrócono mi w grzeczny sposób, przyjęłam do wiadomości, podałam wyjaśnienie i uważam, że nie ma o czym mówić (choć intryguje mnie to dlaczego post na temat wynajmu stolików barowych nie został usunięty, a to typowe ogłoszenie, ale co tam, u mnie jak u Kubusia Puchatka - rozumek mały), sprawę zostawiam. I dzięki temu pierwszy raz w życiu poczułam się jak przestępca, nowe doświadczenie zdobyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: netykieta i regulamin 12.07.09, 22:25 Nie mam obowiązku czytać wszystkie posty, jest to fizyczną niemożliwością. Jeżeli wątek już obrośnie postami nie wypada usuwać :). Nie potraktowałem Cię jako przestępcę lecz nowego użytkownika forum który nie zna np. regulaminu. Forum jest wykorzystywane bardzo często jako tablica ogłoszeń, miejsce na darmową reklamę itp. Traci w ten sposób swój charakter i przeznaczenie. Jak sama zauważasz tworzenie precedensów powoduje uwagi typu jak wynajem stołków. Uwaga Leviego na temat mojej egzaltacji, może dzięki niej jego cenne myśli i wypowiedzi na forum nie giną w zalewie komercji i ogłoszeń parkieciarzy, malarzy itd. ewentualnie poszukujących takich usług :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilowyhajama Re: netykieta i regulamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 22:28 Szanowny panie empir. mam kłopoty, pragne pomocy.Kto może mi odegrać, Wędrówki Ślązaka na płyte (opłatnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman podaj źródło.... IP: *.lublin.mm.pl 13.07.09, 22:31 to zrzucę Ci za free.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilowyhajama Re: podaj źródło.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 07:40 O jakie żródło chodzi. Ja sie gupie w komputerze,To nie lata młode. Chodzi o moje gadki Spilowyhajama Odpowiedz Link Zgłoś